Skjern

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Skjern

Rundvisning hos Stauning Whisky

Rundvisning hos Stauning Whisky

Velkommen til Stauning Whisky - det nordiske destilleri med smuk skandinavisk arkitektur. Oplev vores prisvindende whisky og få en unik smagsrejse gennem vores produktion. Kom tæt på hvert trin, fra maltningen til destillering, og mærk sjælen og åbenheden i vores nye destilleri. Smag på vores tre forskellige slags whisky og lad deres komplekse smag og aromaer overraske dig. Oplev Stauning Whisky, en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.


Fadsmagning på whiskylageret hos Stauning Whisky

Fadsmagning på whiskylageret hos Stauning Whisky

Besøg Stauning Whisky Distillery, efterfulgt af en smagning på whiskylageret. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Eksklusiv whiskysmagning hos Stauning Whisky

Eksklusiv whiskysmagning hos Stauning Whisky

Besøg Stauning Whisky Distillery og smag derefter flere forskellige whiskyer. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands

Cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands

Besøg Stauning Whisky Distillery, og prøv derefter cocktails og snacks på det nærliggende Lowlands Distillery. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Likørsmagning og rundvisning hos Westjysk Smag

Likørsmagning og rundvisning hos Westjysk Smag

Oplev en verden af unikke smagsoplevelser hos Westjysk Smag i Skjern. Vores likører og madeddiker er baseret på naturens vilde råvarer og skaber enestående smage. Tag med på rundvisning i vores likørbryggeri, smag på vores likører og hør historien om vores familedrevne likørbryggeri. Vi skaber unikke smage, fordi vi tror på, at Ting tar tid - smagen af den rene natur er værd at vente på.
1

Hvad er rundvisning hos Stauning Whisky, Skjern?

Velkommen til Stauning Whisky - det nordiske destilleri i smuk skandinavisk arkitektur. Vi inviterer dig med på en spændende og smagsfuld rejse gennem vores whiskyfremstilling. Stauning Whisky er langt fra en joke, når det kommer til at kombinere fire ingeniører, en lærer, en kok, en slagter, en pilot og en læge. Vi har skabt et destilleri, der har fået alles næser til at dreje sig mod duften af malt. Fra vores spæde begyndelse i 2005 har vi vokset os store og er nu toneangivende inden for whiskyproduktion i Danmark. Vores historie er et eventyr, og vi vil gerne dele det med dig. Kom helt tæt på hvert trin i vores produktion, fra gulvmaltningen af det danske byg og rug til destillering i vores 24 kobber pot stills. Undervejs kan du beundre den smukke arkitektur i vores nye destilleri, hvor sjæl og åbenhed er i fokus. Men det er ikke kun synet, der vil blive stimuleret under dit besøg hos Stauning Whisky. Du vil også få mulighed for at opleve whisky med alle dine sanser. Smag på tre forskellige slags whisky og lad deres komplekse smag og aromaer tage dig med på en unik smagsrejse. Vi er stolte af vores whisky, og det er ikke kun os, der synes, den er fremragende. Vi har vundet mange priser, og selv på et internationalt niveau er Stauning en sværvægter inden for whiskyverdenen. Så vær med, når vi åbner vores døre for dig. Tryk på FORTSÆT for at vælge en dato og opleve Stauning Whisky - en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Rundvisning hos Stauning Whisky


Hvad er fadsmagning på whiskylageret hos Stauning Whisky, Skjern?

Har du nogensinde tænkt på at få smagen af ​​whisky direkte fra fadet? Når smagningen flytter til whiskylageret, kan du få dine svar hos Stauning Whisky. Først vil du besøge produktionsprocessen, hvor du lærer om whiskyens maltning, mæskning, gæring, destillation og fadlagring. Turen slutter ved whiskylageret, hvor du kan smage prisvindende whisky direkte fra tønderne. Smell Angels deler og lærer om Devils Cut. Der vil være tid til samtale, mens du fordyber dig i de mange indtryk og forstår vigtigheden af ​​fadlagring for smag og aroma. Hør, smag og duft forskellen på whisky freshly fad og whisky, der har været på fad i mange år. Stauning Whisky er en nordisk vingård med smuk skandinavisk arkitektur. Destilleriet blev etableret i 2005 og har siden været toneangivende for whiskyproduktion i Danmark, og værdsat hver whiskys gode smag og kvalitet. De har vundet mange priser, og selv på internationalt plan er Stauening en sværvægter.
Fadsmagning på whiskylageret hos Stauning Whisky


Hvad er eksklusiv whiskysmagning hos Stauning Whisky, Skjern?

Tag på en rundvisning bag kulisserne i Stauning Whisky Distillery. Under turen lærer du om whiskymaltning, mæskning, gæring, destillation og fadlagring. Tag bagefter til Staunings Whiskys nyrenoverede smagerum i dets gamle vinflaskelager, hvor du kan se de ældste flasker fra de første aftapninger og specielle aftapninger gennem årene. Her vil der være en intim whiskysmagning, hvor der vil være tid til ro, refleksion og samtale. Du skal blandt andet: smage de bedste sælgere som Rye, Kaos og Smoke, men også de udgåede flasker og andre overraskelser, der ikke længere er til salg. Garanteret en oplevelse for alle dine sanser! Stauning Whisky er en nordisk vingård med smuk skandinavisk arkitektur. Destilleriet blev etableret i 2005 og har siden været toneangivende for whiskyproduktion i Danmark, og værdsat hver whiskys gode smag og kvalitet. De har vundet mange priser, og selv på internationalt plan er Stauening en sværvægter.
Eksklusiv whiskysmagning hos Stauning Whisky


Hvad er cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands, Skjern?

Oplevelsen begynder med en spændende rundvisning i Stowing Distillery, hvor dygtige guider fortæller eventyrlige historier om Stowing whisky. Turen fortsætter i produktionen, hvor du kan komme helt tæt på hver etape af whiskyproduktionen. Tag bagefter til det nærliggende Lowlands Distillery, som producerer gin, snaps og deres egen spirituskategori, Solitary Spirit. Her kan du nyde snacks parret med lækre cocktails indeholdende alkohol produceret i Danmark, mens du lærer om lavlandets historie. Stauning Whisky er en nordisk vingård med smuk skandinavisk arkitektur. Destilleriet blev etableret i 2005 og har siden været toneangivende for whiskyproduktion i Danmark, og værdsat hver whiskys gode smag og kvalitet. De har vundet mange priser, og selv på internationalt plan er Stauening en sværvægter.
Cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands


Hvad er likørsmagning og rundvisning hos Westjysk Smag, Skjern?

Velkommen til Westjysk Smag i Skjern, hvor Dorte og Benny inviterer dig ind i deres verden af unikke smagsoplevelser. Hos os finder du en bred vifte af likører og madeddiker, der er fremstillet ud fra vores filosofi om, at de bedste smage kommer fra naturens vilde råvarer. Tag med på en spændende rundvisning i vores likørbryggeri, hvor du vil blive præsenteret for vores internationalt anerkendte likører, der er baseret på den enestående vestjyske natur. Du vil også få mulighed for at opleve vores helt unikke fremdyrkning af vildgær som en del af vores alkoholproces - noget ingen andre har formået. Under besøget vil du kunne smage på vores forskellige likører og eddiker, samtidig med at du får historien om vores familedrevne likørbryggeri. Westjysk Smag er et lille, men passioneret familiedrevet likørbryggeri i Skjern, der har specialiseret sig i at skabe unikke smage ud fra naturlige råvarer. Siden 2013 har Dorte og Benny eksperimenteret med smagene fra den vilde natur, og resultatet har været en nyfortolkning af den klassiske likør samt en spændende produktion af madeddike. Hos Westjysk Smag tror vi på, at Ting tar' tid, da vi mener, at smagen af den rene natur er værd at vente på.
Likørsmagning og rundvisning hos Westjysk Smag