Klampenborg

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Klampenborg

Fredag & Skaldyr på Strandmøllekroen

Fredag & Skaldyr på Strandmøllekroen

Kan du lide fisk og skaldyr og mad? På Strandmøllekroen i Klampenborg kan du forkæle dig med den bedste fisk og skaldyr. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Pizza på FRANKIES

Pizza på FRANKIES

FRANKIES' pizzaer er unikke. De er både en appetitvækker til din aftenfest og en glæde i den kedelige hverdag. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.
1

Hvad er fredag & Skaldyr på Strandmøllekroen, Klampenborg?

Strandmøllekroen serverer en solid fiske- og skaldyrsbuffet hver fredag. Gør dig klar i de mest komfortable omgivelser, hvor du kan nyde den lækreste fisk og skaldyr. Der vil altid være en række muligheder, herunder: hummer, krabbekløer, østers, rejer, jomfruhummer, muslinger og meget mere. Spis og drik godt! Strandmøllekroen ligger for enden af ​​Kærlighedsstien i det naturskønne Klampenborg-område og har ligget på hotellet siden 1811. Kroen er indrettet efter moderne principper med respekt for det gamle hus og danner en helt unik indrammet oplevelse.
Fredag & Skaldyr på Strandmøllekroen


Hvad er pizza på FRANKIES, Klampenborg?

I FRANKIES' køkkener flyder det med mozzarella, trøfler og skinke, når kreativiteten og sprød pizza bringes til verden. FRANKIES er kendt for deres originale, funky og farverige detaljer, der findes i deres autentiske etablissementer såvel som i en række forskellige pizzaer og cocktails. FRANKIES kan være starten på din aftenfest eller en behagelig start på din kedelige rutine. Hvem ville du invitere til en pizza-date? Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.
Pizza på FRANKIES