Frederiksberg c

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Frederiksberg c

Macaronkursus hos Frédéric Terrible

Macaronkursus hos Frédéric Terrible

En macarontime med en fransk dessertkok er en lærerig, sjov og lækker oplevelse for ham eller hende med en ekstra sød tand. Se mere her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Dinner in the Dark

Dinner in the Dark

Med en 3-retters menu med vin og underholdning i totalt mørke byder Dark Waiter på en helt anden oplevelse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Det er svært at få chokoladeformen og konsistensen rigtigt, når man kæmper i køkkenet. Tag udfordringen op med denne chokoladeklasse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.
1

Hvad er macaronkursus hos Frédéric Terrible, Frederiksberg c?

Når du slentrer ned ad Paris' boulevarder, er det umuligt ikke at se små wienerbrødskager, når du passerer de store vinduer i et konditori. Macarons er ikke at gå glip af. Der er en helt specifik grund til at gøre dette, da denne ikoniske lille kage har imponeret mange med sin vidunderlige smag, og når du først har fået en interesse for macarons, er det bedst at forstå, hvad der ligger bag kagehemmeligheden. Frederic Terrible har over 20 års erfaring som dessertkok og har markeret sig i nogle af Danmarks bedste restauranter som Falsled Kro og Nimb. Terrible har mestret svære teknikker og giver gerne sin viden videre til dig for at få et stykke fransk hjem i dit køkken.
Macaronkursus hos Frédéric Terrible


Hvad er dinner in the Dark, Frederiksberg c?

Når vi ikke kan se noget, bliver de andre sanser meget skarpe, og pludselig oplever vi tingene helt anderledes, end vi plejer. Men hvordan påvirker det ganen, når aftensmaden indtages i fuldstændig mørke? Kan du genkende smagen? Er der noget på din gaffel? Sanse og finmotorik bliver testet, når du inviteres til middag i mørke. Med base på Frederiksberg er Dark Waiter grundlagt af to frontløbere, Jannie og Lene. Alle tjenerne i restauranten er svagtseende og maden tilberedes af kokkene på Hansens Køkken og Bar. Alle gudstjenester foregår i totalt mørke, så gæsterne kan få et kort overblik over blindes hverdag.
Dinner in the Dark


Hvad er chokoladekursus hos Frédéric Terrible, Frederiksberg c?

Hvis den klassiske revne ikke er til stede, kan det give knas i køkkenet. Korrekt tempereret chokolade er et svært emne at mestre, men man behøver heldigvis ikke at være chokolade for at få succes. I selskab med den berømte franske konditor kan du kæmpe mod teknik og temperering – forhåbentlig venter et blankt chokoladetrofæ for enden af ​​målstregen. Frederic Terrible har over 20 års erfaring som dessertkok og har sat sit præg på nogle af Danmarks bedste restauranter som Falsled Kro og Nimb. Terrible har mestret svære teknikker og giver gerne sin viden videre til dig, så du også har et stykke Frankrig i dit køkken.
Chokoladekursus hos Frédéric Terrible