Ebeltoft

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Ebeltoft

Tesmagning hos Simply Tea

Tesmagning hos Simply Tea

Denne tesmagning er for dem, der gerne vil vide mere om den skønne drink te. Du vil smage den bedste te i verden. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


SNAK & ÆD med Frederik Svinth

SNAK & ÆD med Frederik Svinth

Kom ud i naturen og lær at lave mad over bål, mens snakken fortsætter. Dette er himlen høj og plads til dybe samtaler omkring bålet. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Gastronomisk ophold på Langhoff & Juul Boutique Hotel

Gastronomisk ophold på Langhoff & Juul Boutique Hotel

Forkæl dig selv eller en du holder af med en gastronomisk oplevelse på det luksuriøse Langhoff & Juul Boutique Hotel & Restaurant. Nyd panoramaudsigt til havet, luksuriøse værelser og gourmetmad ud over det sædvanlige. Hotellet ligger kun 100 meter fra Ebeltoft Centrum og har masser af spændende seværdigheder og aktiviteter i nærheden. Oplev den særlige ude-hjemme følelse og skab uforglemmelige minder ved vandet.
1

Hvad er tesmagning hos Simply Tea, Ebeltoft?

Te er den mest populære og allestedsnærværende drik i verden, og du har sikkert smagt flere forskellige varianter. Kom til Simply Tea for at få te og smag på teens verden. Te er ikke bare te, og når først dine smagsløg får en smag af rigtig te, vil du sikkert svare som Sting: Jeg drikker ikke kaffe, jeg drikker te, skat. Simply Tea åbnede i 2008 med det mål at præsentere de bedste og mest eksklusive teer fra de bedste tehaver i Asien. Teen importeres i løse blade direkte fra teproducenterne, så Simply Tea kan sælge teen til samme pris, som kineserne køber den i Kina. Simply Tea har det største udvalg af rene teer i Danmark.
Tesmagning hos Simply Tea


Hvad er sNAK & ÆD med Frederik Svinth, Ebeltoft?

Der er noget særligt ved ild. Den måde flammerne bevæger sig på, dirrer, knitrer og knirker. Varmen omkring dig, når du sidder foran den eller lyden af ​​boblende, sydende, bagende mad, mens du tilbereder den over bålet. Det er tid til at forene sig omkring det. Lyt, lær, fortæl og tal rundt om bålet, mens du tilbereder måltider i gløderne.
SNAK & ÆD med Frederik Svinth


Hvad er gastronomisk ophold på Langhoff & Juul Boutique Hotel, Ebeltoft?

Oplev en helt særlig gastronomisk oplevelse og forkælelse hos Langhoff & Juul Boutique Hotel & Restaurant. Tag en dag eller et par dage væk fra hverdagen og nyd den idylliske beliggenhed tæt på vandet. Hotellet, beliggende på stranden i Ebeltoft, byder på panoramaudsigt til havet, luksuriøse værelser og smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Langhoff & Juuls historie startede i 2012 i Aarhus med deres populære spisested på Guldsmedgade. Den varme atmosfære og hygge, som Langhoff & Juul er kendt for, er nu flyttet med til Ebeltoft og ind på dette skønne hotel. Når I bor hos Langhoff & Juul, kan I forvente den helt særlige ude-hjemme følelse. Hotellet er kun 100 meter fra Ebeltoft Centrum, og med Fregatten Jylland som nærmeste nabo, er der masser af spændende seværdigheder og aktiviteter i nærheden. Pak kufferten og giv jer selv eller en du holder af den bedste undskyldning for at nyde en uforglemmelig oplevelse ved vandet. Velkommen til Langhoff & Juul Boutique Hotel & Restaurant.
Gastronomisk ophold på Langhoff & Juul Boutique Hotel