Frederiksberg

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Frederiksberg

Hvad er hjemmebarista kursus hos Coffee Collective, Frederiksberg?

At brygge espresso er et håndværk, der kræver øvelse. Derfor smager det især godt, når man sidder på en cafe, hvor man virkelig har det lige ved hånden. Coffee Collective har det hele, hvis du ejer en espressomaskine, men kæmper for at brygge den perfekte espresso, eller hvis du bare vil have en rigtig god, lækker oplevelse, så deltag i denne klasse. Du lærer teorien bag, teknikker til at bruge derhjemme og maleniveauer, dosering, stampning og mælkeskumning. Du går i gang, så du kan sætte hjemmebarista på dit CV – og så skal du smage en masse god kaffe i dag. Kaffekollektivet er et risteri med tre kaffebarer og en kaffeskole i København. Coffee Collective er anerkendt for den måde, det udforsker og formidler ekstraordinære kaffeoplevelser, så hjemmebaristaer kan få ny viden om kaffe og brygning.
Hjemmebarista kursus hos Coffee Collective


Hvad er sort kaffekursus hos Coffee Collective, Frederiksberg?

Interessen for kaffe har aldrig været stærkere, og du har sikkert været involveret i diskussioner om, hvad der gør god kaffe. Er du nysgerrig efter, hvordan kaffe smager, som den er, og vil du gerne lave en bedre kop filterkaffe derhjemme? På dette kursus kommer du til at arbejde med dygtige baristaer og du lærer begreber som malingsgrad, udvinding og smagning af forskellige kaffearomaer – find din nysgerrighed for nu skal du brygge og smage en masse kaffe. Kaffekollektivet er et risteri med tre kaffebarer og en kaffeskole i København. Coffee Collective er anerkendt for den måde, det udforsker og formidler ekstraordinære kaffeoplevelser, så hjemmebaristaer kan få ny viden om kaffe og brygning.
Sort kaffekursus hos Coffee Collective


Hvad er flødebollekursus hos Social Foodies, Frederiksberg?

Det er kun 100 år siden, at opskriften på smørbrød blev bragt til Danmark af konditorer. I dag virker det næsten utænkeligt, at flødebollen ikke altid har været en del af kagebordet, for uanset om det er på en fødselsdag, en regnvejrsdag eller en dejlig eftermiddag, så er flødebollen godt selskab og en sød bid, og de fleste kan lide at gnaske det fra tid til anden. I slutningen af ​​din Social Foodies-time kan du servere din familie eller gæster dit eget cremede brød.
Flødebollekursus hos Social Foodies