Fjerritslev

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Fjerritslev

Sanketur med aftensmad i Madsmedjen

Sanketur med aftensmad i Madsmedjen

Fortsæt med at opdage spiselige urter og oplev Jammerbugten ved Slettestrand. Når krydderurter er fundet, laves der mad i Madsmedjen, og oplevelsen bookes personligt eller købes som gavekort til en du holder af.


Sanketur & middag tilberedt af kok ved Jammerbugten

Sanketur & middag tilberedt af kok ved Jammerbugten

Lad dig fortrylle af den vilde natur på en spændende 3-timers sanketur ved Jammerbugten. Få indsigt i sæsonens spiselige planter og svampe og lær om sankeregler og metoder. Efter turen tilbereder vores erfarne kok en lækker middag med de sankede råvarer. Nyd menuen med en lokal øl og del oplevelser ved bålstedet. Feriecenter Slettestrand byder på en mindeværdig ferieoplevelse for alle.


Vinsmagning med naturvin og middag i Madsmedjen

Vinsmagning med naturvin og middag i Madsmedjen

Forkæl dig selv med en unik vinsmagning af økologiske vine og naturvine, mens du nyder vores lækre serveringer tilberedt af vores erfarne kokke. Alt er lavet med lokale råvarer og tilberedt på brændefyrede ovne eller bål. Smag på 6 forskellige vine, lær om vinbønderne og nyd en middag med vilde råvarer fra hav, fjord, skov og eng. Glæd dig til en fantastisk aften med vin og mad fra den rå natur.
1

Hvad er sanketur med aftensmad i Madsmedjen, Fjerritslev?

Jammerbugtens naturlige miljø er barsk, med vinde, der fejer hen over landskabet i jævne vindstød, der rører sandjorden op. Men det er okay, for trods de barske forhold vokser de spiselige planter og krydderurter godt, og opsamlingskurven kan hurtigt fyldes op og tages tilbage i ovnen. Her kan planter og krydderurter forvandles til mad i den brændeovn, og du sætter dig ved et plankebord og brændeovn, når duften er i luften, og det er tid til at spise. Feriecenter Slettestrand er en familieejet og drevet virksomhed, der siden 1999 har udviklet positive ferieformer for alle, uanset dine forhold. Den naturlige skønhed ved Slettestranden i Jammerbugten er omdrejningspunktet, og målet er at give en god oplevelse for alle, lige fra solskinsdage til brusende Vesterhavsdage.
Sanketur med aftensmad i Madsmedjen


Hvad er sanketur & middag tilberedt af kok ved Jammerbugten, Fjerritslev?

Tag med på en spændende 3-timers sanketur ved Jammerbugten og oplev den barske og smukke natur. På turen vil I få indsigt i sæsonens spiselige planter og svampe samt lære om sankeregler, habitater, redskaber og metoder. Vi guider jer på en interessant rejse gennem brugen af de vilde råvarer i madlavning, advarer mod giftige forvekslinger og viser jer, hvordan I kan gemme jeres sankede varer til senere brug. Efter sanketuren vender vi tilbage til Madsmedjen, hvor vores erfarne kok vil tilberede en lækker middag med lokale råvarer fra hav, skov og mark. Sanketuren er en vigtig del af denne middag, da vores kok er afhængig af de planter og svampe, I har sanket, for at skabe en unik og autentisk madoplevelse. Nyd den tilberedte menu med en lokal øl foran bålstedet eller ved vores rustikke plankeborde, mens I deler dagens oplevelser, ny viden og indtryk fra sanketuren. Feriecenter Slettestrand er en familiedrevet virksomhed, der har specialiseret sig i aktive ferieformer for alle. Siden 1999 har vi haft fokus på at give vores gæster en god oplevelse, uanset hvilke forudsætninger de kommer med. Naturen omkring Slettestrand i Jammerbugten er vores storslåede ramme, og vores mål er at skabe en mindeværdig ferieoplevelse for alle - uanset om solen skinner eller Vesterhavet bruser.
Sanketur & middag tilberedt af kok ved Jammerbugten


Hvad er vinsmagning med naturvin og middag i Madsmedjen, Fjerritslev?

Tilbring en hyggelig aften i Madsmedjen, hvor en vinkender vil guide jer igennem en unik vinsmagning af økologiske vine og naturvine. Imens vil I også blive forkælet med 4 serveringer, tilberedt af vores erfarne kokke, der har samlet lokale råvarer fra hele egnen. Alle serveringerne vil blive tilberedt i vores brændefyrede ovne eller direkte på bålet. I løbet af aftenen vil I smage på 6 forskellige økologiske vine og naturvine. I vil få en indblik i smageteknikker, og lære om vinbønderne, druen, historien bag vinen og fremstillingsprocessen. Udover dette vil I nyde middagen, som inkluderer muslinger, fisk, krabber, vildtkød, tang, urter, svampe og bær - alle ingredienserne er fra vores kokkes sanketur i naturen, hvor de har indsamlet vilde råvarer fra hav, fjord, skov og eng. Glæd jer til en fantastisk aften med vin og menu fra den rå natur. Feriecenter Slettestrand er en familieejet virksomhed, der har specialiseret sig i aktive ferieformer siden 1999. Vores mål er at skabe gode oplevelser for alle, uanset hvilke forudsætninger man kommer med. Vores beliggenhed ved Slettestrand i Jammerbugten giver os en fantastisk natur, som er omdrejningspunktet for vores aktiviteter. Vi ønsker at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse, uanset om solen skinner, eller det brusende Vesterhav viser sig fra sin mere vilde side.
Vinsmagning med naturvin og middag i Madsmedjen