Midtjylland

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Midtjylland

Kaffekursus hos La Cabra

Kaffekursus hos La Cabra

Vil du være et bedre menneske end din gennemsnitlige kaffemaskine? I dette tilfælde er kaffetimerne på La Cabra i Aarhus lige noget for dig. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Tesmagning hos Simply Tea

Tesmagning hos Simply Tea

Denne tesmagning er for dem, der gerne vil vide mere om den skønne drink te. Du vil smage den bedste te i verden. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ølsmagning hos Wintercoat

Ølsmagning hos Wintercoat

Ølsmagning på bryggeriet Wintercoat uden for Aarhus. Her vil du med garanti opleve øllet som 100% fokus. Book på siden. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hjemmebarista kursus hos Coffee Collective

Hjemmebarista kursus hos Coffee Collective

Coffee Collective giver en sjov og lærerig baristaoplevelse for kaffeelskere i København. Den perfekte oplevelse for kaffeelskere. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Food Walk i Aarhus

Food Walk i Aarhus

Tag på en lækker, inspirerende og trøstende madtur, mens du eller den heldige gavemodtager tager på en guidet tur rundt i Aarhus. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Næste

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Hvad er kaffekursus hos La Cabra, Midtjylland?

Lige nu sker der noget i kaffebranchen. Producenter, risterier og baristaer hænger tættere sammen til en god kop kaffe, hvor råvarer er i fokus og godt håndværk sikrer respekt for kaffesmag. Det er vigtigt, hvordan du brygger kaffe. Er du sikker på teknologien? La Cabra er en anerkendt kaffebar i centrum af Aarhus, hvor de bedste baristaer altid står klar til at give gode råd og vejledning, når det kommer til ristning, brygning og kaffe generelt. La Cabra er ikke kun ekspert i kaffeverdenen. For hver god kop kaffe hører også til et lækkert wienerbrød. Derfor skabte de La Cabra Bakery, hvor sprøde croissanter og søde wienerbrødskager fødes. wienerbrød og kaffe er håndværk, der bør nydes på La Cabra, og både amatører og begyndere vil blive budt hjerteligt velkommen i en verden af ​​sjove og sanselige oplevelser.
Kaffekursus hos La Cabra


Hvad er tesmagning hos Simply Tea, Midtjylland?

Te er den mest populære og allestedsnærværende drik i verden, og du har sikkert smagt flere forskellige varianter. Kom til Simply Tea for at få te og smag på teens verden. Te er ikke bare te, og når først dine smagsløg får en smag af rigtig te, vil du sikkert svare som Sting: Jeg drikker ikke kaffe, jeg drikker te, skat. Simply Tea åbnede i 2008 med det mål at præsentere de bedste og mest eksklusive teer fra de bedste tehaver i Asien. Teen importeres i løse blade direkte fra teproducenterne, så Simply Tea kan sælge teen til samme pris, som kineserne køber den i Kina. Simply Tea har det største udvalg af rene teer i Danmark.
Tesmagning hos Simply Tea


Hvad er Ølsmagning hos Wintercoat, Midtjylland?

Hvordan skal en god øl smages? Malt, humle og korn er ikke altid nok til at lave den bedste øl. Hos Wintercoat slutter øllet sig også til anekdoter fra den danske ølverden, hvor der efter britisk forbillede hældes fadøl fra en "real ale"-pumpe i tapperummet. Her kan du selv smage de enkelte toner af ølhistorien, og efter at have tilbragt et par timer i selskab med Wintercoat, ved du sikkert allerede, hvordan Yule Ale, Bitches Brew og More Please fik deres navne besvaret. Wintercoat er et familieejet bryggeri med en bryggekapacitet på 800 liter. Her kombineres traditionel 'floor malt' malt fra England med et udvalg af humle og vand fra bryggeriets egen brønd, hvis mineralindhold gør vandet ideelt til overgærede øltyper. Wintercoat brygger 4 gange om ugen og producerer 7 forskellige øl.
Ølsmagning hos Wintercoat


Hvad er hjemmebarista kursus hos Coffee Collective, Midtjylland?

At brygge espresso er et håndværk, der kræver øvelse. Derfor smager det især godt, når man sidder på en cafe, hvor man virkelig har det lige ved hånden. Coffee Collective har det hele, hvis du ejer en espressomaskine, men kæmper for at brygge den perfekte espresso, eller hvis du bare vil have en rigtig god, lækker oplevelse, så deltag i denne klasse. Du lærer teorien bag, teknikker til at bruge derhjemme og maleniveauer, dosering, stampning og mælkeskumning. Du går i gang, så du kan sætte hjemmebarista på dit CV – og så skal du smage en masse god kaffe i dag. Kaffekollektivet er et risteri med tre kaffebarer og en kaffeskole i København. Coffee Collective er anerkendt for den måde, det udforsker og formidler ekstraordinære kaffeoplevelser, så hjemmebaristaer kan få ny viden om kaffe og brygning.
Hjemmebarista kursus hos Coffee Collective


Hvad er food Walk i Aarhus, Midtjylland?

Madkortet udvides konstant, og mens Det Store Fyr er det lyseste og mest roste, er der også masser af små hyggelige steder, hvor man kan nyde et godt måltid eller en kop cremet kaffe. Gå på opdagelse i Aarhus' gader og se, hvad der foregår store og små steder, måske er der en kulinarisk overraskelse gemt et sted i mængden. Foodwalk.dk er et regionalt koncept, der tilbyder guidede madture i Aalborg, Aarhus og København. Her udforsker du forskellige restauranter, delikatessebutikker og caféer, der tager dig gennem alle ganens afkroge, mens du taler om smag, dufte og kombinationer. Foodwalk udvælger omhyggeligt steder at besøge for at sikre høje standarder og smag.
Food Walk i Aarhus