Aarhus c

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Aarhus c

Kaffekursus hos La Cabra

Kaffekursus hos La Cabra

Vil du være et bedre menneske end din gennemsnitlige kaffemaskine? I dette tilfælde er kaffetimerne på La Cabra i Aarhus lige noget for dig. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hjemmebarista kursus hos Coffee Collective

Hjemmebarista kursus hos Coffee Collective

Coffee Collective giver en sjov og lærerig baristaoplevelse for kaffeelskere i København. Den perfekte oplevelse for kaffeelskere. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Food Walk i Aarhus

Food Walk i Aarhus

Tag på en lækker, inspirerende og trøstende madtur, mens du eller den heldige gavemodtager tager på en guidet tur rundt i Aarhus. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ginsmagning hos SmagFørst

Ginsmagning hos SmagFørst

Hvis du kan lide gin, så er vi sikre på, at ginsmagning hos Smag Først er noget for dig. Her vil du smage mange forskellige typer gin. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Flødebollekursus hos Social Foodies

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hør historien bag den sociale foodie og lav 10 lækre briocher. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Næste

1 2 3 4 5 6 7 8

Hvad er kaffekursus hos La Cabra, Aarhus c?

Lige nu sker der noget i kaffebranchen. Producenter, risterier og baristaer hænger tættere sammen til en god kop kaffe, hvor råvarer er i fokus og godt håndværk sikrer respekt for kaffesmag. Det er vigtigt, hvordan du brygger kaffe. Er du sikker på teknologien? La Cabra er en anerkendt kaffebar i centrum af Aarhus, hvor de bedste baristaer altid står klar til at give gode råd og vejledning, når det kommer til ristning, brygning og kaffe generelt. La Cabra er ikke kun ekspert i kaffeverdenen. For hver god kop kaffe hører også til et lækkert wienerbrød. Derfor skabte de La Cabra Bakery, hvor sprøde croissanter og søde wienerbrødskager fødes. wienerbrød og kaffe er håndværk, der bør nydes på La Cabra, og både amatører og begyndere vil blive budt hjerteligt velkommen i en verden af ​​sjove og sanselige oplevelser.
Kaffekursus hos La Cabra


Hvad er hjemmebarista kursus hos Coffee Collective, Aarhus c?

At brygge espresso er et håndværk, der kræver øvelse. Derfor smager det især godt, når man sidder på en cafe, hvor man virkelig har det lige ved hånden. Coffee Collective har det hele, hvis du ejer en espressomaskine, men kæmper for at brygge den perfekte espresso, eller hvis du bare vil have en rigtig god, lækker oplevelse, så deltag i denne klasse. Du lærer teorien bag, teknikker til at bruge derhjemme og maleniveauer, dosering, stampning og mælkeskumning. Du går i gang, så du kan sætte hjemmebarista på dit CV – og så skal du smage en masse god kaffe i dag. Kaffekollektivet er et risteri med tre kaffebarer og en kaffeskole i København. Coffee Collective er anerkendt for den måde, det udforsker og formidler ekstraordinære kaffeoplevelser, så hjemmebaristaer kan få ny viden om kaffe og brygning.
Hjemmebarista kursus hos Coffee Collective


Hvad er food Walk i Aarhus, Aarhus c?

Madkortet udvides konstant, og mens Det Store Fyr er det lyseste og mest roste, er der også masser af små hyggelige steder, hvor man kan nyde et godt måltid eller en kop cremet kaffe. Gå på opdagelse i Aarhus' gader og se, hvad der foregår store og små steder, måske er der en kulinarisk overraskelse gemt et sted i mængden. Foodwalk.dk er et regionalt koncept, der tilbyder guidede madture i Aalborg, Aarhus og København. Her udforsker du forskellige restauranter, delikatessebutikker og caféer, der tager dig gennem alle ganens afkroge, mens du taler om smag, dufte og kombinationer. Foodwalk udvælger omhyggeligt steder at besøge for at sikre høje standarder og smag.
Food Walk i Aarhus


Hvad er ginsmagning hos SmagFørst, Aarhus c?

Gin & Tonic har bidt sig fast i mange danskeres hjerter, og ingredienserne er nu en fast del af enhver selvværdsbar. Desværre er der også mange mennesker, der ikke ved, hvor stor den faktiske forskel er på forskellige gins og tonics. Mange ginelskere tror endda, at når man taler om whisky, rom og cognac, er der så mange smagsvarianter. Ryste eller stirre? Resten er op til dig. Smag Først har mange års erfaring med forskellige vinsmagninger og har siden 2009 formidlet deres viden om vin og spiritus til virksomheder og private. Personalet har hver deres interesse for et bestemt område, så de har mulighed for at formidle viden og entusiasme, så du kan fange alle nuancerne under din smagning.
Ginsmagning hos SmagFørst


Hvad er flødebollekursus hos Social Foodies, Aarhus c?

Det er kun 100 år siden, at opskriften på smørbrød blev bragt til Danmark af konditorer. I dag virker det næsten utænkeligt, at flødebollen ikke altid har været en del af kagebordet, for uanset om det er på en fødselsdag, en regnvejrsdag eller en dejlig eftermiddag, så er flødebollen godt selskab og en sød bid, og de fleste kan lide at gnaske det fra tid til anden. I slutningen af ​​din Social Foodies-time kan du servere din familie eller gæster dit eget cremede brød.
Flødebollekursus hos Social Foodies