Aarhus c

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Aarhus c

Kaffekursus hos La Cabra

Kaffekursus hos La Cabra

Vil du være et bedre menneske end din gennemsnitlige kaffemaskine? I dette tilfælde er kaffetimerne på La Cabra i Aarhus lige noget for dig. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hjemmebarista kursus hos Coffee Collective

Hjemmebarista kursus hos Coffee Collective

Coffee Collective giver en sjov og lærerig baristaoplevelse for kaffeelskere i København. Den perfekte oplevelse for kaffeelskere. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Flødebollekursus hos Social Foodies

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hør historien bag den sociale foodie og lav 10 lækre briocher. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Espressokursus hos La Cabra

Espressokursus hos La Cabra

Brygger du din egen espresso eller elsker du bare ideen om en espressomaskine? Test dine færdigheder, lær om kaffe og bliv en bedre barista. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Cocktailkursus hos Gedulgt

Cocktailkursus hos Gedulgt

Tag en cocktailtime i Aarhus og lær at lave lækre drinks. Undervisningen foregår på Gedulgt, den berømte cocktailbar i Aarhus C. Du kan selv booke oplevelsen eller købe et gavekort til en du holder af.


Næste

1 2 3 4 5

Hvad er kaffekursus hos La Cabra, Aarhus c?

Lige nu sker der noget i kaffebranchen. Producenter, risterier og baristaer hænger tættere sammen til en god kop kaffe, hvor råvarer er i fokus og godt håndværk sikrer respekt for kaffesmag. Det er vigtigt, hvordan du brygger kaffe. Er du sikker på teknologien? La Cabra er en anerkendt kaffebar i centrum af Aarhus, hvor de bedste baristaer altid står klar til at give gode råd og vejledning, når det kommer til ristning, brygning og kaffe generelt. La Cabra er ikke kun ekspert i kaffeverdenen. For hver god kop kaffe hører også til et lækkert wienerbrød. Derfor skabte de La Cabra Bakery, hvor sprøde croissanter og søde wienerbrødskager fødes. wienerbrød og kaffe er håndværk, der bør nydes på La Cabra, og både amatører og begyndere vil blive budt hjerteligt velkommen i en verden af ​​sjove og sanselige oplevelser.
Kaffekursus hos La Cabra


Hvad er hjemmebarista kursus hos Coffee Collective, Aarhus c?

At brygge espresso er et håndværk, der kræver øvelse. Derfor smager det især godt, når man sidder på en cafe, hvor man virkelig har det lige ved hånden. Coffee Collective har det hele, hvis du ejer en espressomaskine, men kæmper for at brygge den perfekte espresso, eller hvis du bare vil have en rigtig god, lækker oplevelse, så deltag i denne klasse. Du lærer teorien bag, teknikker til at bruge derhjemme og maleniveauer, dosering, stampning og mælkeskumning. Du går i gang, så du kan sætte hjemmebarista på dit CV – og så skal du smage en masse god kaffe i dag. Kaffekollektivet er et risteri med tre kaffebarer og en kaffeskole i København. Coffee Collective er anerkendt for den måde, det udforsker og formidler ekstraordinære kaffeoplevelser, så hjemmebaristaer kan få ny viden om kaffe og brygning.
Hjemmebarista kursus hos Coffee Collective


Hvad er flødebollekursus hos Social Foodies, Aarhus c?

Det er kun 100 år siden, at opskriften på smørbrød blev bragt til Danmark af konditorer. I dag virker det næsten utænkeligt, at flødebollen ikke altid har været en del af kagebordet, for uanset om det er på en fødselsdag, en regnvejrsdag eller en dejlig eftermiddag, så er flødebollen godt selskab og en sød bid, og de fleste kan lide at gnaske det fra tid til anden. I slutningen af ​​din Social Foodies-time kan du servere din familie eller gæster dit eget cremede brød.
Flødebollekursus hos Social Foodies


Hvad er espressokursus hos La Cabra, Aarhus c?

Du har måske de bedste ingredienser, men ved du, hvordan du får mest muligt ud af dem? Først skal bønnerne ristes for at få den rigtige farve, inden de er klar til kværn. Slibning og stamping skal også foretages, inden kurven sættes i maskinen og trykket udløses. Mælken skal dampes, og der kan vælges mellem espresso, cappuccino og cortado. Er du klar til at lære håndværket bag en god kop kaffe? La Cabra er en anerkendt kaffebar i centrum af Aarhus, hvor de bedste baristaer altid står klar til at give gode råd og vejledning, når det kommer til ristning, brygning og kaffe generelt. La Cabra er ikke kun ekspert i kaffeverdenen. For hver god kop kaffe hører også til et lækkert wienerbrød. Derfor skabte de La Cabra Bakery, hvor sprøde croissanter og søde wienerbrødskager fødes. wienerbrød og kaffe er håndværk, der bør nydes på La Cabra, og både amatører og begyndere vil blive budt hjerteligt velkommen i en verden af ​​sjove og sanselige oplevelser.
Espressokursus hos La Cabra


Hvad er cocktailkursus hos Gedulgt, Aarhus c?

Det ligner en almindelig baghave. Du kender den der bulede bycykel, en fuld papbeholder og en miavende kat i hjørnet. Bare drejningen bag døren - ja, den derovre - er en af ​​de bedste barer i byen. Hvis du ikke vidste det, er det bare ikke synligt, men skjult bag døren er et cocktaillaboratorium, hvor bartendere konstant forsker i at udvikle nye cocktails og holde gamle traditioner i live. Nu kan du se, hvordan de gjorde det. Så træd ind i en verden af ​​flydende væsker, der, når de blandes på den rigtige måde, er en eksplosivt lækker cocktail. Gedulgt er kendt som den "hemmelige cocktailbar" i hjertet af Aarhus. Det kan være svært at finde, men når du gør det, er lækre drinks garanteret. Professionelle bartendere forstår at blande ingredienser, og der er plads til både klassiske og spændende nyfortolkninger.
Cocktailkursus hos Gedulgt