Knebel

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Knebel

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Kom til "vildmarken" på Mols Bjerge og oplev vild mad. Hvis du kan lide tv-programmet Nak og Æd, er det en god oplevelse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vinsmagning hos Andersen Winery

Vinsmagning hos Andersen Winery

Oplev en unik vinsmagning hos Andersen Winery i smukke Mols Bjerge. Prøv 7 forskellige vine, lige fra tørre æblevine til søde dessertvine. Tag hjem med vine fra deres brede udvalg og eksklusive varianter kun tilgængelige under vinsmagningen. Andersen Winery er kendt for deres mousserende vine af international klasse, lavet med de bedste danske frugter og bær. Besøg dem i Mols Bjerge og oplev deres smagsunivers ved en vinsmagning.
1

Hvad er vildmarksgourmet i Mols Bjerge, Knebel?

Flammerne knitrede og kaffen fra det lokale risteri var tydeligt at se over flammerne. Vi starter med at fylde lidt op på lageret, med lækre kager og varm bålkaffe, tilberedt i ægte cowboy-stil, for inden den store bålmiddag står klar, skal bålet stå Hr. Du skal samle urter, hugge brænde, bygge bål, tilberede lækre lokale råvarer og tilberede årstidens retter til appetit. Du skal holde øje med din høstrejse, for selv den mindste timianplante, grøn spire eller køkkenhave-rædsel – grønløgskål – kan blive en gourmetmeteor. Menu og råvarer bestemmes efter sæson og tilgængelighed hos lokale leverandører i Karpenhøj, vi ryger, steger og laver mad sammen, og i sidste ende kan vi samarbejde om at nyde et lækkert måltid og helt naturligt have en god dag. Karpenhøj Naturcenter ligger i Nationalpark Mols Bjerge, omgivet af havet på tre sider og Mols smukkeste natur på fire sider. Erfarne instruktører og naturvejledere sørger for en god stemning, og uanset hvilken oplevelse du vælger, er sikkerhed og god instruktion førsteprioritet.
Vildmarksgourmet i Mols Bjerge


Hvad er vinsmagning hos Andersen Winery, Knebel?

Oplev en unik vinsmagning hos Andersen Winery i det smukke Mols Bjerge. Efter en indbydende aperitif og en kort rundvisning, vil I blive præsenteret for historien og produktionen bag vineriet. Tag plads mellem duften af fade og tanke midt i vineriet, hvor selve vinsmagningen finder sted. Her vil I have mulighed for at smage på ikke mindre end 7 forskellige vine fra Andersen Winery. I kan fordybe jer i hver enkelt vin og opleve et smagsunivers, der spænder fra tørre æblevine til friske og frugtagtige rabarbervine samt intense søde dessertvine på kirsebær og solbær. Udvalget inkluderer vine, som I kan købe med hjem, samt nogle få eksklusive varianter, der kun er tilgængelige under selve vinsmagningen. Andersen Winery er et dansk vineri, der har placeret sig som et ikon inden for produktion af mousserende vine i verdensklasse. Grundlagt i 2016 af vinmageren Mads Groom Andersen, madspecialisten Frantz Maurice Scott Lundby og iværksætteren Morten Rinder Stengaard, har vineriet etableret sig som en global spiller. Deres dedikation til at finde og håndplukke de bedste danske frugter og bær til deres vine er en vigtig del af deres mission. Andersen Winery ønsker at inspirere til, hvordan deres mousserende vine kan spille sammen med gourmetmad og har derfor skabt et bredt udvalg af vine til enhver smag. Lad turen gå til Mols Bjerge og oplev deres smagsunivers ved en vinsmagning hos Andersen Winery.
Vinsmagning hos Andersen Winery