Hovedstaden

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Hovedstaden

Hjemmebarista kursus hos Coffee Collective

Hjemmebarista kursus hos Coffee Collective

Coffee Collective giver en sjov og lærerig baristaoplevelse for kaffeelskere i København. Den perfekte oplevelse for kaffeelskere. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Sort kaffekursus hos Coffee Collective

Sort kaffekursus hos Coffee Collective

Coffee Collective danner de perfekte rammer for en gourmet kaffetime i København. En lærerig og fornøjelig smagsoplevelse for kaffeelskere Book selv en oplevelse eller køb den som gavekort til en du holder af.


Macaronkursus hos Frédéric Terrible

Macaronkursus hos Frédéric Terrible

En macarontime med en fransk dessertkok er en lærerig, sjov og lækker oplevelse for ham eller hende med en ekstra sød tand. Se mere her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Dinner in the Dark

Dinner in the Dark

Med en 3-retters menu med vin og underholdning i totalt mørke byder Dark Waiter på en helt anden oplevelse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier

Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier

Masterchef 2016 vinder Karoline Trier inviterer til pølsekursus for børn og voksne. Et underholdende kursus, som alle kan tage. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er hjemmebarista kursus hos Coffee Collective, Hovedstaden?

At brygge espresso er et håndværk, der kræver øvelse. Derfor smager det især godt, når man sidder på en cafe, hvor man virkelig har det lige ved hånden. Coffee Collective har det hele, hvis du ejer en espressomaskine, men kæmper for at brygge den perfekte espresso, eller hvis du bare vil have en rigtig god, lækker oplevelse, så deltag i denne klasse. Du lærer teorien bag, teknikker til at bruge derhjemme og maleniveauer, dosering, stampning og mælkeskumning. Du går i gang, så du kan sætte hjemmebarista på dit CV – og så skal du smage en masse god kaffe i dag. Kaffekollektivet er et risteri med tre kaffebarer og en kaffeskole i København. Coffee Collective er anerkendt for den måde, det udforsker og formidler ekstraordinære kaffeoplevelser, så hjemmebaristaer kan få ny viden om kaffe og brygning.
Hjemmebarista kursus hos Coffee Collective


Hvad er sort kaffekursus hos Coffee Collective, Hovedstaden?

Interessen for kaffe har aldrig været stærkere, og du har sikkert været involveret i diskussioner om, hvad der gør god kaffe. Er du nysgerrig efter, hvordan kaffe smager, som den er, og vil du gerne lave en bedre kop filterkaffe derhjemme? På dette kursus kommer du til at arbejde med dygtige baristaer og du lærer begreber som malingsgrad, udvinding og smagning af forskellige kaffearomaer – find din nysgerrighed for nu skal du brygge og smage en masse kaffe. Kaffekollektivet er et risteri med tre kaffebarer og en kaffeskole i København. Coffee Collective er anerkendt for den måde, det udforsker og formidler ekstraordinære kaffeoplevelser, så hjemmebaristaer kan få ny viden om kaffe og brygning.
Sort kaffekursus hos Coffee Collective


Hvad er macaronkursus hos Frédéric Terrible, Hovedstaden?

Når du slentrer ned ad Paris' boulevarder, er det umuligt ikke at se små wienerbrødskager, når du passerer de store vinduer i et konditori. Macarons er ikke at gå glip af. Der er en helt specifik grund til at gøre dette, da denne ikoniske lille kage har imponeret mange med sin vidunderlige smag, og når du først har fået en interesse for macarons, er det bedst at forstå, hvad der ligger bag kagehemmeligheden. Frederic Terrible har over 20 års erfaring som dessertkok og har markeret sig i nogle af Danmarks bedste restauranter som Falsled Kro og Nimb. Terrible har mestret svære teknikker og giver gerne sin viden videre til dig for at få et stykke fransk hjem i dit køkken.
Macaronkursus hos Frédéric Terrible


Hvad er dinner in the Dark, Hovedstaden?

Når vi ikke kan se noget, bliver de andre sanser meget skarpe, og pludselig oplever vi tingene helt anderledes, end vi plejer. Men hvordan påvirker det ganen, når aftensmaden indtages i fuldstændig mørke? Kan du genkende smagen? Er der noget på din gaffel? Sanse og finmotorik bliver testet, når du inviteres til middag i mørke. Med base på Frederiksberg er Dark Waiter grundlagt af to frontløbere, Jannie og Lene. Alle tjenerne i restauranten er svagtseende og maden tilberedes af kokkene på Hansens Køkken og Bar. Alle gudstjenester foregår i totalt mørke, så gæsterne kan få et kort overblik over blindes hverdag.
Dinner in the Dark


Hvad er hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier, Hovedstaden?

Pølser står højt på ønskesedlen, når det kommer til madplanlægning for ugen, men hvis det ikke er en daglig tur i pølsevognen, så flyt pølsevognen tilbage til køkkenet - dog en gang imellem. Ælt og smag fyldet, før du fylder pølse, mestr ketchuppen, og kom et skridt tættere på hemmelighederne bag den perfekte hotdog. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.
Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier