Hovedstaden

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Hovedstaden

Italiensk gastronomi hos L’Imperatore

Italiensk gastronomi hos L’Imperatore

Mærk et lille stykke af Italien i København hos L'Imperatore. Her er autentisk italiensk madlavning omdrejningspunktet for smagsoplevelsen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Italiensk gastronomi hos PLIN

Italiensk gastronomi hos PLIN

Restaurant PLIN åbner dørene op til en fantastisk aften med italiensk gastronomi, hvor kvaliteten og smagene rammer plet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Italiensk menu hos MaMeMi

Italiensk menu hos MaMeMi

Tag på en kulinarisk madoplevelse hos MaMeMi. Sæt tænderne i deres sprøde pizzaer bagt med kærlighed for de italienske pizzatraditioner. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Japansk smagsoplevelse hos Damindra

Japansk smagsoplevelse hos Damindra

Smag en bid af det japanske køkken hos Damindra. Menuen består af sushi, hvor I bl.a. kan nyde sashimi, nigiri, uramaki og futomaki. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Kog-selv slikkepindekursus hos Sugar Pilots

Kog-selv slikkepindekursus hos Sugar Pilots

Lav og kog dine helt egne slikkepinde og pynt dem efterfølgende med både sukkerblomster, krymmel og glimmer, så de bliver helt unikke. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er italiensk gastronomi hos L’Imperatore, Hovedstaden?

Desværre kunne vi ikke bringe det turkise badevand, de smukke bjerge og den gamle bydel i Palermo til Danmark, men den italienske mad og den autentiske atmosfære er i orden. Når man kommer ind i L'Imperatore på Østerbro, føles det som at ankomme til Sicilien med fly. Her er autentisk italiensk madlavning i fokus, og kvalitet, komfort og smag vægtes højt. Klassisk italiensk pizza er ikke på menuen, men L'Imperatore er kendt for sin overdådige Keser Signature, en generøs servering af grillet fisk og skaldyr. Mærk lidt af Italien i København. Velkommen til L'Imperatore. Den italienske restaurant L'Imperatore drives af udlejerparret Armonda Di Raffaele og hans kone Denise Dalsgaard. Før L'Imperatore blev født, var Amunda kok på sin fars restaurant på sit hjemland Sicilien. Hans italienskkundskaber i køkkenet fulgte ham til Danmark og ind i køkkenet hos L'Imperatore på Olufsvej på Østerbro. Her er råvarer altid nøje udvalgt til den aktuelle sæson. Hver dag går restauranten til det lokale torv for at købe frisk fisk og ingredienser til middagsmenuen for at sikre autenticitet og høj kvalitet.
Italiensk gastronomi hos L’Imperatore


Hvad er italiensk gastronomi hos PLIN, Hovedstaden?

Smag italiensk mad på PLIN restaurant i København. Al den mad, der bliver serveret, er lavet fra bunden med friske råvarer fra de fineste producenter. Naturen dikterer råvarerne på bordet, da menuerne skifter efter årstiderne. Hos PLIN vil du straks bemærke restaurantens filosofi om, at maden smager bedst i et behageligt miljø. Med borde inde og ude vil du kunne opleve en venlig og afslappet atmosfære, hvor der serveres lækker mad. Engager alle dine sanser, når du sætter dig ved PLINs spisebord. god fornøjelse. PLIN er en fin italiensk restaurant i hjertet af København. Bag restauranten står Luca Zelantes, der har arbejdet som kok på flere Michelin- og toprestauranter i København. Blandt andet. Geranium, i øjeblikket nummer to på listen over de bedste restauranter i verden. Restauranten er baseret på solidt italiensk håndværk, hvor alt er tilberedt fra bunden med de fineste råvarer, men der er også plads til innovation og nytænkning på menuen. PLIN blev bedømt som "Very Excellent" i den prestigefyldte White Guide Global, som fokuserer på de bedste restauranter i Danmark. Her er PLIN også en af ​​de nominerede til "Smag for Skillingen". Velkommen til Purin.
Italiensk gastronomi hos PLIN


Hvad er italiensk menu hos MaMeMi, Hovedstaden?

Tag en bid af en sprød pizza og mærk, hvordan forskellige smage fra Italien breder sig i munden. Kan du smage den specielle æltning af fem forskellige økologiske meltyper og pizzadej? Eller er det bare en kombination af alt det, der gør pizza til noget af det bedste, du længe har smagt? Oplev det hele på MaMeMi i København. Pizzeriaet er klar til at servere forretter, pizza efter eget valg og dessert til en komplet italiensk madoplevelse, når du besøger MaMeMi. Daniel Di Pierro, Danilo Barletta og Francesco Barletta er de tre personer bag MaMeMi. De voksede op sammen i en lille by tæt på den italienske hovedstad og deler et fælles DNA og lidenskab. Hver af dem danner grundlaget for at kunne samle en restaurant, og hver især har de helt i top inden for service, vin og pizza. Deres mission er at give københavnerne den bedste pizza og vin.
Italiensk menu hos MaMeMi


Hvad er japansk smagsoplevelse hos Damindra, Hovedstaden?

Fusionen af ​​japansk arv, srilankanske rødder og nordiske udtryk er blevet til den innovative restaurant Damindra. Her finder du japansk køkken, og du kan prøve restaurantens bento-boks eller kokkens menu, som omfatter sashimi, nigiri, uramaki og rundstykker. Hos Damindra er alt tilberedt fra bunden med friske skandinaviske råvarer af højeste kvalitet. Nyd Damindras lækre frokost eller middag i det elegante mødested på Vandkunsten 6. Velkommen til Damindra. Damindra tilbyder en smagsoplevelse i verdensklasse på legende vis. Du møder et dygtigt og ambitiøst køkkenteam hos Damindra i København. Ejer Damindra Tillekeratne har håndplukket holdet med fokus på den perfekte kombination af kulinariske talenter, der er fortrolige med eksperimentering og traditionelt japansk køkken. Derudover er Damindra vurderet som 'Very Premium' i den prestigefyldte White Guide, som fokuserer på de bedste restauranter i Norden.
Japansk smagsoplevelse hos Damindra


Hvad er kog-selv slikkepindekursus hos Sugar Pilots, Hovedstaden?

Lær at lave dine egne formstøbte slikkepinde i et trygt og behageligt miljø hos Sugar Pilots. Vi arbejder i grupper på 2-4, så det er oplagt for familie, veninder og venner, unge som gamle. Børn under 8 år kan deltage i kurset, hvis de deltager sammen med en person over 15 år. Kun din fantasi sætter grænser for det færdige produkt, og du har mulighed for at personliggøre dine egne slikkepinde. Du får en detaljeret vejledning i, hvordan du tilbereder de formstøbte slikkepinde og vælger dine egne blandt mange forskellige forme. Hvert sæt kan tilberede 2-3 forskellige sukkerterninger, så der er mulighed for at lave tofarvede slikkepinde, og også pynte med bordsukker og brødkrummer for at gøre dem helt unikke. Sugar Pilots producerer håndlavede slikkepinde inspireret af smag fra hele verden. Hele deres produkt er 100% vegansk og fri for gluten, gelatine, nødder og skaldyr. Sugar Pilots søger at gentænke den måde, vi nyder sukker på, ved at udfordre smag, udseende, dekoration, brugsmuligheder og iscenesættelse.
Kog-selv slikkepindekursus hos Sugar Pilots