Hovedstaden

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Hovedstaden

Hvad er hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier, Hovedstaden?

Pølser står højt på ønskesedlen, når det kommer til madplanlægning for ugen, men hvis det ikke er en daglig tur i pølsevognen, så flyt pølsevognen tilbage til køkkenet - dog en gang imellem. Ælt og smag fyldet, før du fylder pølse, mestr ketchuppen, og kom et skridt tættere på hemmelighederne bag den perfekte hotdog. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.
Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier


Hvad er bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier, Hovedstaden?

Fingrene bliver fedtede, når dejen æltes, men når de dampede resultater kommer ud af ovnen, er melresterne for længst glemt. Kom sammen for at opdage typer af mel og kerner, glæd dig, når surdej er øverst på opskrifterne, og sæt hjemmebagte kager på eftermiddagsbordet. Nogen efterlod noget ødelagt i ovnen i en dag, uden at nogen kom hjem. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.
Bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier


Hvad er flødebollekursus hos Social Foodies, Hovedstaden?

Det er kun 100 år siden, at opskriften på smørbrød blev bragt til Danmark af konditorer. I dag virker det næsten utænkeligt, at flødebollen ikke altid har været en del af kagebordet, for uanset om det er på en fødselsdag, en regnvejrsdag eller en dejlig eftermiddag, så er flødebollen godt selskab og en sød bid, og de fleste kan lide at gnaske det fra tid til anden. I slutningen af ​​din Social Foodies-time kan du servere din familie eller gæster dit eget cremede brød.
Flødebollekursus hos Social Foodies


Hvad er chokoladekursus hos Frédéric Terrible, Hovedstaden?

Hvis den klassiske revne ikke er til stede, kan det give knas i køkkenet. Korrekt tempereret chokolade er et svært emne at mestre, men man behøver heldigvis ikke at være chokolade for at få succes. I selskab med den berømte franske konditor kan du kæmpe mod teknik og temperering – forhåbentlig venter et blankt chokoladetrofæ for enden af ​​målstregen. Frederic Terrible har over 20 års erfaring som dessertkok og har sat sit præg på nogle af Danmarks bedste restauranter som Falsled Kro og Nimb. Terrible har mestret svære teknikker og giver gerne sin viden videre til dig, så du også har et stykke Frankrig i dit køkken.
Chokoladekursus hos Frédéric Terrible


Hvad er pølsekursus hos Folkets Madhus, Hovedstaden?

Tilbring en aften med en slagter fra Folkets Madhus, hvor du lærer det basale og begynder at lave en pølsemager derhjemme. Du vil besøge en verden af ​​pølser og forskellige ingredienser i henhold til gamle traditioner. Hos Folkets Madhus tilføjer man ikke numre eller andet til pølsen end rene råvarer. Mens du respekterer gammelt håndværk, økologi og bæredygtighed, lærer du, hvordan du bruger håndværksmæssige teknikker til at lave den perfekte pølse. Folkets Madhus vil sørge for, at gastronomisk fornøjelse og sund fornuft går hånd i hånd. Derfor arbejder de med årstidens lokale råvarer, fordi de mener, at årstidens råvarer er dem, der smager bedst lige nu. De holder sig også fra tilsætningsstoffer og andre tal for at spise mindre kød til bedre kød og dermed fastholde slagterhandlen i Folkets Madhus.
Pølsekursus hos Folkets Madhus