Hovedstaden

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Hovedstaden

Bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier

Bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier

Udforsk typerne af mel og korn, mens du og dine børn lærer om surdej, brød og kager. Bagekurser for børn og voksne er populære. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Karamelsmagning

Karamelsmagning

Træd ind på Karamelriet på Nørrebro, København, og lær mere om karamelproduktionsprocessen. Læs mere og book her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Flødebollekursus hos Social Foodies

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hør historien bag den sociale foodie og lav 10 lækre briocher. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Det er svært at få chokoladeformen og konsistensen rigtigt, når man kæmper i køkkenet. Tag udfordringen op med denne chokoladeklasse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ølsmagning hos Taphouse

Ølsmagning hos Taphouse

Hos Taphouse i København kan du smage en af ​​de bedste ølsmagninger i Danmark. 5 prøver á 12 cl hver. Læs mere og book en smagning her på siden. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier, Hovedstaden?

Fingrene bliver fedtede, når dejen æltes, men når de dampede resultater kommer ud af ovnen, er melresterne for længst glemt. Kom sammen for at opdage typer af mel og kerner, glæd dig, når surdej er øverst på opskrifterne, og sæt hjemmebagte kager på eftermiddagsbordet. Nogen efterlod noget ødelagt i ovnen i en dag, uden at nogen kom hjem. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.
Bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier


Hvad er karamelsmagning, Hovedstaden?

Den friskkogte karamelsmag rammer de flestes hjerter, og de små nuggets skal smages varme, velegnet til alle aldre. Karamel, kobbergryde og kogepunkt er dagens ingredienser, så fyld posen med gode spørgsmål og kvitter med svar og karamel. Caramellerie startede karamelproduktion i København i 2006, efterfulgt af karamelværkstedet i Svaneke på Bornholm i 2008. Alle karameller er håndlavede, fordi Caramellerie er opmærksom på ældgammelt håndværk og formår at kombinere fortidens søde nostalgi med nyskabende moderne smag.
Karamelsmagning


Hvad er flødebollekursus hos Social Foodies, Hovedstaden?

Det er kun 100 år siden, at opskriften på smørbrød blev bragt til Danmark af konditorer. I dag virker det næsten utænkeligt, at flødebollen ikke altid har været en del af kagebordet, for uanset om det er på en fødselsdag, en regnvejrsdag eller en dejlig eftermiddag, så er flødebollen godt selskab og en sød bid, og de fleste kan lide at gnaske det fra tid til anden. I slutningen af ​​din Social Foodies-time kan du servere din familie eller gæster dit eget cremede brød.
Flødebollekursus hos Social Foodies


Hvad er chokoladekursus hos Frédéric Terrible, Hovedstaden?

Hvis den klassiske revne ikke er til stede, kan det give knas i køkkenet. Korrekt tempereret chokolade er et svært emne at mestre, men man behøver heldigvis ikke at være chokolade for at få succes. I selskab med den berømte franske konditor kan du kæmpe mod teknik og temperering – forhåbentlig venter et blankt chokoladetrofæ for enden af ​​målstregen. Frederic Terrible har over 20 års erfaring som dessertkok og har sat sit præg på nogle af Danmarks bedste restauranter som Falsled Kro og Nimb. Terrible har mestret svære teknikker og giver gerne sin viden videre til dig, så du også har et stykke Frankrig i dit køkken.
Chokoladekursus hos Frédéric Terrible


Hvad er Ølsmagning hos Taphouse, Hovedstaden?

En pilsner i køleskabet er måske en god start på weekenden, men intet slår fadøl. Når der overhovedet er 61 forskellige vandhaner at vælge imellem, er den sværeste del at beslutte, hvilken vandhane der skal tændes først. Ale, saison, stout eller noget helt andet? Taphouse's tender vil træffe dine valg og guide dig gennem øllets verden. Taphouse har det største udvalg af øl i Europa med ikke mindre end 61 forskellige haner. Her bliver vanddråberne i hanen løbende skiftet, så der altid er et godt udvalg af gode øl, især dem fra mikrobryggerier. Øllet afkøles ikke på vej mellem fad og hane, som det er sædvanlig praksis, men i et stort kølerum. Dette forlænger øllets holdbarhed. Flere haner kan også styres, så hver hane giver friskhed. øl .
Ølsmagning hos Taphouse