Nordjylland

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Nordjylland

Food Tour med Aalborg Tours

Food Tour med Aalborg Tours

Oplev Aalborgs historie og autentiske danske mad på Aalborg Tours Food Tour. Tag med os på en spændende rejse gennem byens gader, og smag på lækker mad fra nogle af byens bedste spisesteder. Vores erfarne guider vil undervejs fortælle fascinerende historier om Aalborg og guide jer til byens vigtigste seværdigheder. Book jeres plads i dag og få en uforglemmelig oplevelse


Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

Fra vilde urter og bær til flaske gin. Kom og besøg Nordisk Brænderi og smag deres nordiske brandy, gin og gin. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Sanketur med aftensmad i Madsmedjen

Sanketur med aftensmad i Madsmedjen

Fortsæt med at opdage spiselige urter og oplev Jammerbugten ved Slettestrand. Når krydderurter er fundet, laves der mad i Madsmedjen, og oplevelsen bookes personligt eller købes som gavekort til en du holder af.


Brunch på Herregården Hessel

Brunch på Herregården Hessel

Sæt dig ned i Herregården Hessel's historiske omgivelser og nyd en lækker brunch efterfulgt af gratis adgang til museet. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky

Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky

Kom med til whiskysmagning hos Thy Whisky, en virksomhed, der har vundet internationale priser for sine økologiske whiskyer, og en rundvisning for at booke en oplevelse til dig selv eller købe som gavekort til en du holder af.


Næste

1 2 3

Hvad er food Tour med Aalborg Tours, Nordjylland?

Oplev Aalborgs historie og smag på lækker traditionel dansk mad med Aalborg Tours Food Tour. Denne unikke oplevelse kombinerer det kulinariske med det historiske, og giver jer mulighed for at udforske byens vigtigste seværdigheder samtidig med, at I smager på autentisk dansk mad. Tag med os på en spændende rejse gennem Aalborgs gader, hvor vi vil guide jer til nogle af byens mest kendte spisesteder. Hos Henius kan I se frem til at smage på en ægte dansk Aalborg Plate, mens I hos Aalborg Chokoladen kan forkæle jeres smagsløg med deres udsøgte chokolade. Og som et ekstra krydderi på turen, vil I blive budt velkommen til at nyde en lækker æblekage i en af Aalborgs ældste bygninger. Vores erfarne guider er eksperter i Aalborg og vil sørge for, at I får den bedst mulige oplevelse. De vil undervejs dele spændende historier om Danmarks fjerde største by og guide jer til byens vigtigste bygninger. I vil blive underholdt og samtidig få et indblik i Aalborgs fascinerende historie og arkitektur. Aalborg Tours tilbyder dagligt guidede ture rundt i Aalborg. Vores udgangspunkt kan variere, men vores mål er altid det samme - at vise jer alt det bedste, som Aalborg har at byde på, både historisk, gastronomisk og arkitektonisk. Glæd jer til en uforglemmelig rejse gennem Aalborgs gader, hvor mad og historie går hånd i hånd. Så hvad venter I på? Book jeres plads på Aalborg Tours Food Tour i dag og bliv en del af denne spændende oplevelse!
Food Tour med Aalborg Tours


Hvad er ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi, Nordjylland?

Det startede i det kolde arktiske område, hvor den lokale bush beer cirkulerede blandt dem, der søger varme på deres eventyr i koldt vejr. Mens varmen brænder gennem kroppen og tankerne flyder frit i sindet igen, opstår ideen om nordisk brændevin. Siden 2009 har du været i stand til at få en smag af eventyr. Destilleret med vilde græsser og bær fra den nordiske natur, aftappet for at holde dig varm på kolde dage og varm på varme dage. Nordisk Brænderi drives af Anders Bilgram, som realiserede sin drøm om at etablere en vingård i det nordlige Jylland i 2009 efter talrige eventyr rundt i verden. Her bruges kun de fineste råvarer, inspireret af den nordiske natur og de eventyr den indeholder. Nordisk Brænderi tager gammelt håndværk og bygger videre på dem for at producere spændende nye produkter.
Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi


Hvad er sanketur med aftensmad i Madsmedjen, Nordjylland?

Jammerbugtens naturlige miljø er barsk, med vinde, der fejer hen over landskabet i jævne vindstød, der rører sandjorden op. Men det er okay, for trods de barske forhold vokser de spiselige planter og krydderurter godt, og opsamlingskurven kan hurtigt fyldes op og tages tilbage i ovnen. Her kan planter og krydderurter forvandles til mad i den brændeovn, og du sætter dig ved et plankebord og brændeovn, når duften er i luften, og det er tid til at spise. Feriecenter Slettestrand er en familieejet og drevet virksomhed, der siden 1999 har udviklet positive ferieformer for alle, uanset dine forhold. Den naturlige skønhed ved Slettestranden i Jammerbugten er omdrejningspunktet, og målet er at give en god oplevelse for alle, lige fra solskinsdage til brusende Vesterhavsdage.
Sanketur med aftensmad i Madsmedjen


Hvad er brunch på Herregården Hessel, Nordjylland?

Når man går gennem porten til Herregården Hessel, rasler det under fødderne, fordi småstenene i toppen er ujævne overflader. Fra de støvede småsten rejser den kridhvide bindingsværkskonstruktion sig, stråtaget som toppen af ​​det, klar til at byde dig velkommen. Gennem sprækkerne sniger duften af ​​nybagt brød og friskkværnet kaffe sig ind i gården og forfører fortidens stuepiger og grooms og nutidens besøgende, for dagen kan ikke rigtig begynde, før morgenmaden er serveret. Godset Hessel har en rig historie, der går tilbage til det 14. århundrede. I dag er ejendommen omdannet til et landbrugsmuseum, der fortæller landbrugets historie gennem levende historier, der foregår i det 19. århundredes landliv.
Brunch på Herregården Hessel


Hvad er rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky, Nordjylland?

Det hele starter med kornene fra Thy Whisky Farm, som de har dyrket i århundreder. Fordi whisky er lavet af korn. Her griber den almindelige Westerly, på kanten af ​​din nationalpark, individuelle korn og kaster dem frem og tilbage i en dans. Der dyrkes både nye og gamle kornsorter på markerne, og når høsten går i gang, begynder næste års tøndearbejde. Her, gennem årene, væk fra familiegårdenes marker og din smukke natur, har de udviklet sig til gyldne dråber af opmærksomhed fra verdens førende whisky-kendere. Thy Whisky producerer økologisk whisky på Thys familiegård, Gyrup. Her høstes kornet fra egen jord for at sikre, at kun de allerbedste ingredienser bliver brugt til at lave whiskyen, og kombineret med fint håndværk bliver små, men unikke aftapninger hurtigt eftertragtede. Din whisky har vundet adskillige internationale priser.
Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky