Nordjylland

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Nordjylland

Rundvisning & romsmagning hos Skotlander

Rundvisning & romsmagning hos Skotlander

Kom med bag maskinrummet hos Skotlander i Pandrup. Her får I en rundvisning på produktionen med mulighed for at tilkøbe smagsprøver. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 100 kr.

Se tilbudet


Rundvisning & romsmagning på Romskibet Mira

Rundvisning & romsmagning på Romskibet Mira

Kom med ombord på Romskibet Mira med Anders Skotlander. Her får I en unik mulighed for at nyde rom, der er lagret til søs. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 950 kr.

Se tilbudet


Sushimenu hos Karma Sushi Frederikshavn

Sushimenu hos Karma Sushi Frederikshavn

Sæt jer til rette og nyd en middag med sushi på menuen. I kan vælge deres Douglas Menu med eller uden snacks eller deres Roll Set Menu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 363 kr.

Se tilbudet


Tapas på Penny Lane

Tapas på Penny Lane

Penny Lane i Aalborg er bestemt et besøg værd. Nyd deres lækre tapas sammen i hjertet af Aalborg. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 270 kr.

Se tilbudet


Sanketur med aftensmad i Madsmedjen

Sanketur med aftensmad i Madsmedjen

Gå på opdagelse i de spiselige urter i naturen ved Slettestrand & oplev Jammerbugten. Når urterne er fundet, laves der mad i Madsmedjen Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 575 kr.

Se tilbudet


Næste

1 2 3 4

Hvad er rundvisning & romsmagning hos Skotlander, Nordjylland?

Kom med i Nordjyllands egen romproduktion. Titte og Anders Skotlander guider dig personligt i produktionen af ​​rom, gin og likør på din Pandrup lokation. Ture tager en time, og ture kan købes med eller uden smagninger. Der er stadig mulighed for at gøre en god handel i butikken efterfølgende. Idéen til at producere dansk rom startede i et sommerhus i Blokhus. Det varede ikke længe, ​​før produktionen begyndte i Christianshavns kælder. Siden 2013 har Titte og Anders Skotlander produceret dansk rom, gin og likør med de bedste råvarer. Faktisk var deres idé så vellykket, at Skotland har vundet mere end 20 internationale priser gennem årene. Særligt deres Skotlander White Rum har fået stor opmærksomhed, og den blev i 2015 kåret som verdens bedste ved Miami Rum Festival. Deres produktionssted ligger i Penderup, Nordjylland, kun 30 minutters kørsel fra Aalborg.
Rundvisning & romsmagning hos Skotlander


Hvad er rundvisning & romsmagning på Romskibet Mira, Nordjylland?

I 2014 fik Anders Skotlander en skør idé. Ideen krævede en båd, der kunne rumme fire tønder rom. Han ville undersøge, om rom modnede på havet på forskellige måder, når bølgerne blev ved med at skvulpe og temperaturen ændrede sig. Det gjorde. Rommen ombord er sødere og mørkere, mens det meste af spiritussen er fjernet. Sammen med kaptajnen producerer Skotland nu prisvindende rom fra de 4 egetræsfade ombord. Du kan også gå ombord på et rumskib for at få et dybdegående kig på de skøre og interessante historier om det skotske rumskibsrum. Også skal man selvfølgelig smage de gyldne vanddråber efter sejlads i Limfjorden. Idéen til at producere dansk rom startede i Blokhus' sommerhus. Det varede ikke længe, ​​før produktionen begyndte i Christianshavns kælder. Siden 2013 har Titte og Anders Skotlander produceret dansk rom, gin og likør med de bedste råvarer. Faktisk var deres idé så vellykket, at Skotland har vundet mere end 20 internationale priser gennem årene. Særligt deres Skotlander White Rum har fået stor opmærksomhed, og den blev i 2015 kåret som verdens bedste ved Miami Rum Festival. Deres produktionssted ligger i Penderrup, Nordjylland, kun 30 minutters kørsel fra Aalborg.
Rundvisning & romsmagning på Romskibet Mira


Hvad er sushimenu hos Karma Sushi Frederikshavn, Nordjylland?

Hos Karma Sushi vil du spise middag med luksuriøs sushi på menuen. Uanset hvilken menu du vælger, kan du mærke de høje standarder restauranten står for. Karma Sushi tilbyder sushi i topkvalitet med miljøet for øje. Bæredygtighed er vævet ind i alle aspekter af restauranten, så du både kan nyde dit måltid og forlade restauranten med god karma. Find en dag i kalenderen og få en god aften på Karma Sushi. Morten Hansson åbnede den første Karma Sushi i Friedrichshafen i 2007. Med en masse viljestyrke og engagement har Karma Sushi nu spredt sig over hele Danmark med 9 restauranter i København, Warby, Aarhus, Aalborg og selvfølgelig i hjembyen Friedrichshafen. Karma Sushi går meget op i at skabe førsteklasses oplevelser med smag, farve, respekt for miljøet og bæredygtighed.
Sushimenu hos Karma Sushi Frederikshavn


Hvad er tapas på Penny Lane, Nordjylland?

Aalborgs berømte Penny Lane café er bestemt et besøg værd. De er ikke kun mestre i at skabe hyggelige caféer med sjove dekorationer og farvestråler. Penny Lane formår også at inkorporere deres kreative flair i alt, hvad de serverer, inklusive lækre snacks. De bager deres eget brød i kælderen og sætter snacks sammen og konstaterer, at det smager godt. Nyd en weekend frokost på Penny Lane i hjertet af Aalborg. Spis og drik godt. Penny Lane er en cafe i hjertet af Aalborg. Her kører caféer, konditorier, bagerier og butikker, hvilket skaber en god stemning og meget at opleve. Så det er ikke så mærkeligt, at det er Årets Cafe for 2018, og en som mange mennesker kører til store afstande.
Tapas på Penny Lane


Hvad er sanketur med aftensmad i Madsmedjen, Nordjylland?

Jammerbugtens naturlige miljø er barsk, med vinde, der fejer hen over landskabet i jævne vindstød, der rører sandjorden op. Men det er okay, for trods de barske forhold vokser de spiselige planter og krydderurter godt, og opsamlingskurven kan hurtigt fyldes op og tages tilbage i ovnen. Her kan planter og krydderurter forvandles til mad i den brændeovn, og du sætter dig ved et plankebord og brændeovn, når duften er i luften, og det er tid til at spise. Feriecenter Slettestrand er en familieejet og drevet virksomhed, der siden 1999 har udviklet positive ferieformer for alle, uanset dine forhold. Den naturlige skønhed ved Slettestranden i Jammerbugten er omdrejningspunktet, og målet er at give en god oplevelse for alle, lige fra solskinsdage til brusende Vesterhavsdage.
Sanketur med aftensmad i Madsmedjen