Syddanmark

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Syddanmark

Hvad er flødebollekursus hos Det Søde Liv, Syddanmark?

For mindre end 100 år siden var chokolade en voksenmad, som børn ikke kunne smage, og det var først i 1920'erne, da cremet chokolade kom, at chokolade var rettet mod børns maver. I dag er det næsten umuligt at forestille sig et barns fødselsdagsbord uden chokolade, uanset om det er varm kakao, chokoladebrød eller smørcreme. Især briocheboller er populære blandt både børn og voksne, med Briochebollekurset lærer du at lave dine yndlingsboller og få skummet til at smage bedst. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.
Flødebollekursus hos Det Søde Liv


Hvad er chokoladekursus hos Det Søde Liv, Syddanmark?

For hundreder af år siden var chokolade kun de riges drik. Det, der ændrede det, var kakaopressen, for pludselig kunne der udvindes flere kakaobønner, såsom kakaosmør, der blev til mælkechokolade. I dag er chokolade og kakao hverdagskost, så mange mennesker begynder at eksperimentere med tempereret og fyldt chokolade i køkkenet. Chokoladelektioner hjælper dig med at blive en bedre amatørchokolade. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.
Chokoladekursus hos Det Søde Liv