Syddanmark

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Syddanmark

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

Prøv populære øl på Tolden Bryghus i Kolding. Dette er den perfekte oplevelse for ølelskere, der gerne vil lære mere om Tolden Bryghus øl. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ølsmagning hos Ø-Bryg

Ølsmagning hos Ø-Bryg

Ø-Bryg ligger på Thurø inde på Fyn og nu slår den dørene op for ølsmagninger og besøg på sydfynske bryggerier. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Oplev en dansk vingård hos Lindely Vingård

Oplev en dansk vingård hos Lindely Vingård

Danske vine vinder indpas på vinmarkedet, hvor Lindely Vingård fører an. Besøg vinmarkerne og kom tæt på produktionen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Flødebollekursus hos Det Søde Liv

Flødebollekursus hos Det Søde Liv

Smørboller er populære hos både børn og voksne, men hvorfor ikke bruge hjemmelavede boller i stedet for købte boller, book en oplevelse til dig selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

Tolden Bryghus destilleret dansk gin. Er du vild med gin? Nyd din egen gin på Tolden Bryghus. Vælg mellem 4 liters og 8 liters fade. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Næste

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Hvad er Ølsmagning hos Trolden Bryghus, Syddanmark?

Som W. Scott Griffith siger, vinraffinering, ølbinding og på Tolden Bryghus er de enige. Her er det bryggeren, der selv blander urten og er kræsen med krydretheden, fordi Tolden synes, den smager bedre i hånden. Tolden Bryghus' skummende ølkrus kombinerer ældgamle brygningsmetoder, jagten på perfekte fermenterede bobler og glæden ved lækkerhed. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.
Ølsmagning hos Trolden Bryghus


Hvad er Ølsmagning hos Ø-Bryg, Syddanmark?

På de sydfynske øer, på den lille ø Thule, inde i landet fra Fyn, går vinbønder hver dag forbi store tanke, smækker let på dem, dufter til dem og er ekstatiske. Øl er en levende proces, og derfor glæder han sig til, hvordan hans næste øl smager. Men én ting var givet på forhånd, at øl hældes i glasset, smagen er uden tvivl fremragende, så bryggeren turde banke med armene og skrive med store bogstaver: Ø for øl, Ø for Ø-Bryg . Ø-Bryg har siden 2013 været i Thurøs tidligere dagligvarebutik. Her brygges små, men unikke øl, med fokus på nuancer og detaljer i alt fra farve til skum. Ø-Bryg lægger stor vægt på kvalitetsråvarer, der sammen med bryggernes håndværk danner grundlaget for øllet.
Ølsmagning hos Ø-Bryg


Hvad er oplev en dansk vingård hos Lindely Vingård, Syddanmark?

Et besøg på Lindely Vingård giver dig en spændende introduktion til vindyrkning i Danmark, som vitterligt kan levere kvalitetsvine. Lindelys vinmagere vil tage dig med på en rundtur i den smukke vingård, hvor de introducerer dig til de forskellige druesorter, der dyrkes i vingården, samt vejret, klimaet og jordbundsforholdene, der påvirker planterne. Så er det tid til en rundvisning i den topmoderne vingård og en afsluttende vinsmagning, hvor der også er lidt mad at spise. LINDELY driver en af ​​de største og smukkest beliggende vinmarker i Danmark og har som mål at producere danske vine af høj kvalitet og var en af ​​pionererne, da vindyrkningen begyndte at komme ind i Danmark. Med sine 6 hektar og 14.500 vinstokke producerer den især Solaris og Rondo sorter, som har særligt gode forhold i det danske klima.
Oplev en dansk vingård hos Lindely Vingård


Hvad er flødebollekursus hos Det Søde Liv, Syddanmark?

For mindre end 100 år siden var chokolade en voksenmad, som børn ikke kunne smage, og det var først i 1920'erne, da cremet chokolade kom, at chokolade var rettet mod børns maver. I dag er det næsten umuligt at forestille sig et barns fødselsdagsbord uden chokolade, uanset om det er varm kakao, chokoladebrød eller smørcreme. Især briocheboller er populære blandt både børn og voksne, med Briochebollekurset lærer du at lave dine yndlingsboller og få skummet til at smage bedst. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.
Flødebollekursus hos Det Søde Liv


Hvad er dit eget ginfad hos Trolden Destilleri, Syddanmark?

Efter et par år bag hylderne i barskabene er gin nu rykket frem igen og genvundet sin plads i manges hjerter. Gin har en unik smag, men det er bitterheden – og de mange muligheder for at tilføje spændende smag under fremstillingsprocessen – der gør gin så speciel. Med dit eget ginfad kan du komme tæt på kedlen og dufte, dufte og smage på ginen, inden du hælder den i faden, smagen vil med tiden ændre sig til din egen gin. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.
Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri