Hovedstaden

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Hovedstaden

Kagekursus hos Karoline Trier

Kagekursus hos Karoline Trier

Karoline Trier vandt en Masterchef i 2016 og har drevet sin egen kokkeskole de sidste par år. Nu kan du tage et 2 timers kagekursus. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Cocktailkursus hos Copenhagen Distillery

Cocktailkursus hos Copenhagen Distillery

Lær at lave cocktails på en københavnsk vingård. Cocktailtimer varer 3 timer og lærer dig det grundlæggende, så du kan starte din egen bar. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Luksusbrunch på ISSEI Copenhagen

Luksusbrunch på ISSEI Copenhagen

Weekendbrunch - alt i det centrale København inkluderet. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Flødebollekursus hos Karoline Trier

Flødebollekursus hos Karoline Trier

Du vil lære at lave dit eget cremede brød med sprød bund, cremet skum og sprød chokoladeovertræk - så tjek det ud her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vildmarkslunch med Fremus in the Woods

Vildmarkslunch med Fremus in the Woods

Dine friluftsfærdigheder bliver finpudset, når du tager på udflugt og lærer at lave mad over bål og finde noget spiseligt i naturen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er kagekursus hos Karoline Trier, Hovedstaden?

Pisk skålen med piskeriset for at samle æggeklumperne og fordel melet i luften. Krukkerne med sukker glitrede i bittesmå diamantlignende partikler, mens vanilje, bær og bagepulver lurede rundt i billedets kanter og ventede på deres tur til den store bagefest. Kagen skulle på bordet, og den skulle have olierede ærmer, et nyvasket forklæde og en flammende ovn for at blive færdiglavet. Men de er klar, og da bordet er dækket, tyder duften på, at dette bageri giver lyst til at blive i. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.
Kagekursus hos Karoline Trier


Hvad er cocktailkursus hos Copenhagen Distillery, Hovedstaden?

Kom til troldmandens studie, hvor flasker fyldt med gyldne nuancer står langs bagsiden af ​​baren, som mesteren rører og ryster i sig selv som den naturligste ting i verden. For hvordan ved han egentlig, hvilke cocktails der skal røres, og hvilke der skal rystes? Giver glasset mening, eller er Gin & Tonic en kunstform? Træd ind i en verden fuld af brus og surt, men med en guide, der guider dig rundt, og ikke en eneste isterning falder det forkerte sted. Efter kurset kan du fortsætte med at udforske de forskellige smagsvarianter på Copenhagen Distillery's Cocktail Bar, hvor du kan blive hængende og nyde selskabet. Copenhagen Distillery ligger i en ombygget fabriksbygning bag Christiania. Der er plads til kreativ udfoldelse, når det kommer til at destillere whisky, gin og Akwavit. Hos Copenhagen Distillery er ambitionen at skabe nye smagsoplevelser i sammenhæng med kunstneriske oplevelser.
Cocktailkursus hos Copenhagen Distillery


Hvad er luksusbrunch på ISSEI Copenhagen, Hovedstaden?

Weekendbrunch, en af ​​de bedste i byen. Start din dag i det centrale København med en solid brunch på ISSEI Copenhagen. Der er altid et solidt brunchsæt at vælge imellem, inklusive kokkens signaturretter, klar til dig på få minutter. Plus, ubegrænset adgang til et udvalg af barista-kaffe, juice, smoothies, mousserende vine og meget mere. ISSEI Copenhagen er drivkraften bag spændende japansk/peruviansk fusionskøkken. Restauranten ligger i stueetagen på det 5-stjernede Radisson Collection Hotel, med udsigt over Tivoli. Så du er i hjertet af København. I weekenden serverer de deres klassiske og berømte brunch, og om aftenen forvandler de den til fusionskøkken, der tager dig med på en rejse gennem Asien og Sydamerika.
Luksusbrunch på ISSEI Copenhagen


Hvad er flødebollekursus hos Karoline Trier, Hovedstaden?

En barnefødselsdag uden smørbrød er næsten utænkelig. Små, men lækre kager kan få tænderne til at savle både hos børn og voksne. På Caroline Trier Madskole kan du tage en vanillecremetime, hvor du kan lære at bage en sprød bund, piske det perfekte cremede skum op og temperere chokoladen, så den sprænger perfekt. Denne klasse er for børn og voksne, der ønsker at lære at lave perfekte vanillecremeboller, der nemt passer på en flad cremepande. Caroline Trier brænder for at give madglæder videre til børn og unge, og Caroline mener, at livet bliver bedre, hvis vi lærer om, hvad vi spiser fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.
Flødebollekursus hos Karoline Trier


Hvad er vildmarkslunch med Fremus in the Woods, Hovedstaden?

Når Jørgen og Nikolaj fra Nak & Æd skal ud at gå på opdagelse i naturen, bygge udekøkkener og lave mad over bålet, følger du så trofast med? Under denne vildmarksfrokost bliver dit indre menneske frigivet i naturen, og tempoet sættes helt ned. Induktionen er erstattet af en levende ild, pyrolyseovnen er erstattet af en ild, sølv espressomaskinen har en bulet kedel, og kaffen er formentlig sort espresso. Naturen er vild, og Frams i Skoven er klar til at vise dig, hvordan du skal håndtere den. Fremus i Skoven bringer madlavning ud i naturen. Her er fokus på at sætte farten ned og tage fokus væk fra den hektiske hverdag. Her sørger erfarne instruktører for en god stemning, sikkerhed og god instruktion er første prioritet.
Vildmarkslunch med Fremus in the Woods