Hovedstaden

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Hovedstaden

Food tour i Kødbyen med Copenhagen Foodtours

Food tour i Kødbyen med Copenhagen Foodtours

Tag med på en unik madoplevelse i Københavns Meatpacking District med Copenhagen Foodtours. Udforsk den nordiske madkultur og de skjulte perler i Kødbyen. Oplev byens gastronomiske milepæle og smag på kulinariske lækkerier. En uforglemmelig rejse gennem Københavns madscene venter på dig


Ølsmagning hos Ølsnedkeren

Ølsmagning hos Ølsnedkeren

Smag øl på Ølsnedkeren, byd på 7 forskellige øl og få indblik i brygningsprocessen. En 1-1 ½ times ølsmagning koster 249 kr. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

Smagningen hos Kjær Sommerfeldt byder på 6-7 vine. Under smagningen lærer du at dufte og vurdere vin. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Pølsekursus hos Folkets Madhus

Pølsekursus hos Folkets Madhus

Lær at lave pølser på Folkets Madhus. Til pølseklassen lærer du, hvordan du fylder pølser, hvordan du forbereder fyld og meget mere. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Brunch på Café Nöa'h

Brunch på Café Nöa'h

Forkæl dine smagsløg med friske, årstidens råvarer, og nyd udsigten til vandet på Bruegger-øerne. Vælg mellem Noah Brunch eller Vegetar Brunch. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er food tour i Kødbyen med Copenhagen Foodtours, Hovedstaden?

Kom med på en unik smagsoplevelse i Københavns kødby, kendt som Meatpacking District. Kødbyen er et pulserende og kreativt område, hvor iværksættere og kunstneriske sjæle har slået sig ned for at fordybe sig i deres projekter. Her spirer spændende restauranter op som smagsfulde blomster i foråret. Ved at deltage i en food tour i Kødbyen med Copenhagen Foodtours, vil du få muligheden for at udforske den nordiske madkultur og lære om de seværdigheder, der er forbundet med denne. Vi vil gerne fremhæve de skjulte perler, så du får muligheden for at smage på byen og opleve de gastronomiske milepæle, som København har at byde på. Men pas på, for det er en ordentlig mundfuld, når du begiver dig ind i Kødbyen. Der er så mange indtryk og smagsnuancer, at det vil tage lang tid at fordøje dem alle. Så sørg for at have plads i maven, når du møder op til din food tour i Kødbyen. Kom med og oplev Københavns madscene på en helt ny måde med Copenhagen Foodtours. Smag på byens kulinariske lækkerier og lad os guide dig gennem en uforglemmelig rejse gennem den nordiske madkultur.
Food tour i Kødbyen med Copenhagen Foodtours


Hvad er Ølsmagning hos Ølsnedkeren, Hovedstaden?

På væggene ses sort-hvide billeder af cyklister, der kæmpede for at bestige bjerget og lynhurtigt igen styrtede ned ad den anden side af Alpe du d'Huez. Det er ikke cyklerne, der hænger i loftet, de vandt, men de skal muligvis åbne flere af Ølsnedkerens 12 haner bagefter for at fejre sejren og nederlaget med en af ​​deres håndværksøl. Det er lige meget om du tager på pubben på cykel eller bus, da du stadig kan åbne for 7 forskellige vandhaner og smage alt fra ales til ale og stouts. Olsnedkeren er en lille ølbar i det centrale København, der ønsker at nytænke øl og brygning ved at tilegne sig ny viden om teknologi og ingredienser fra hele verden. Det er sjældent, man drikker den samme øl to gange, for på Ølsnedkeren vil man hellere stræbe efter at introducere nye spændende ølsmag end at tilbyde gæsterne en gammel kending. Derfor bliver der brygget nye øl to gange om ugen, så hver gang du besøger Ølsnedkeren, kan du være sikker på, at de har nye øl at vælge imellem.
Ølsmagning hos Ølsnedkeren


Hvad er vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt, Hovedstaden?

Har du fuldstændig kontrol over duften og mangel på finesse i din indsigt, når det kommer til grand crus? Så er en vinsmagning et godt sted at starte og give dig en idé om vincorséen. Både smag og duft har betydning for, hvordan vin vurderes, når den hældes i glasset, og med denne viden vil du, næste gang du smider et glas vin til et middagsselskab, ikke være helt umoderne. Kjær Sommerfeldt har været en af ​​Danmarks mest kendte vinforhandlere siden 1875, og de har mange års erfaring med at finde de bedste vine til deres kunder. De er en kongelig hofleverandør, der arbejder med over 45 forskellige vinhuse fra hele verden.
Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt


Hvad er pølsekursus hos Folkets Madhus, Hovedstaden?

Tilbring en aften med en slagter fra Folkets Madhus, hvor du lærer det basale og begynder at lave en pølsemager derhjemme. Du vil besøge en verden af ​​pølser og forskellige ingredienser i henhold til gamle traditioner. Hos Folkets Madhus tilføjer man ikke numre eller andet til pølsen end rene råvarer. Mens du respekterer gammelt håndværk, økologi og bæredygtighed, lærer du, hvordan du bruger håndværksmæssige teknikker til at lave den perfekte pølse. Folkets Madhus vil sørge for, at gastronomisk fornøjelse og sund fornuft går hånd i hånd. Derfor arbejder de med årstidens lokale råvarer, fordi de mener, at årstidens råvarer er dem, der smager bedst lige nu. De holder sig også fra tilsætningsstoffer og andre tal for at spise mindre kød til bedre kød og dermed fastholde slagterhandlen i Folkets Madhus.
Pølsekursus hos Folkets Madhus


Hvad er brunch på Café Nöa'h, Hovedstaden?

Da luften i byen blev så tæt, at stenbroens overflade måtte erstattes af svajende bølger og kølige briser, samlede Havnevigen på Brueggerøerne københavnerne. Café Noä'h ligger midt i folkemængden ved havet. Her tilberedes maden dagligt fra bunden med friske, sæsonbestemte råvarer for at sikre et premium og spændende udvalg af valg. Slå dig ned her om morgenen og lad dine øjne vandre over vandet, mens dagen så småt begynder. Café Nöa'h ligger i Brüegger-øerne og har udsigt over vandet. Her serveres der dagligt hjemmelavet mad, lavet helt fra bunden med årstidens friske råvarer. Hos Café Nöa'h er det kvaliteten og passionen for at skabe et behageligt mødested, der driver arbejdet.
Brunch på Café Nöa'h