Aarhus

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Aarhus

La Lula Familia hos LULA

La Lula Familia hos LULA

Oplev en enestående kulinarisk oplevelse hos LULA. Vores ni nøje udvalgte serveringer, inspireret af det sydeuropæiske køkken, vil fortrylle dine smagsløg. Vores charmerende restaurant skaber en afslappet atmosfære, hvor vores gæstfrie service sikrer, at du kan nyde denne autentiske smagsoplevelse med dine nærmeste. Velkommen til La Lula Familia.


Vibes & Bites hos LULA

Vibes & Bites hos LULA

LULAs Vibes & Bites - tilføj festlighed til din hverdag med vores udvalgte retter og lækre smagsoplevelser. Forkæl dine smagsløg med Jamón Serrano Reserva, aubergine tatar, saftige rejer, Patatas bravas og glaserede gulerødder. Sluk tørsten med vores valgfrie drikkevarer. Hos LULA kan du nyde stemningsfuld musik, hyggelig belysning og en afslappet atmosfære. Oplev en festlig aften hos LULA - selv på en hverdagsaften.


All-in Brunch hos Spiselauget

All-in Brunch hos Spiselauget

Velkommen til Spiselauget i Aarhus. Kom og nyd vores populære og velsmagende all-in brunch i hyggelige omgivelser. Vi tilbyder 21 lækre brunchfavoritter, både varme og kolde retter, samt økologisk kaffe og æblemost. Vi garanterer en afslappet og folkelig stemning, hvor alle kan nyde morgenstunden og fylde maverne. Besøg os og lad os forkæle jer med vores velsmagende retter og udvalg af drikkevarer.


Syv delevenligheder hos Spiselauget

Syv delevenligheder hos Spiselauget

Velkommen til Spiselauget i hjertet af Aarhus. Vores koncept handler om social dining og lækre delikatesser. Vi serverer alt fra cremet burrata og saftig okse-tatar til sprøde panko-rejer og mørt ribeye. Og hvem kan sige nej til vores fristende cheesecake? Kom og oplev vores uformelle atmosfære og bliv forkælet i vores hyggelige omgivelser.
1

Hvad er la Lula Familia hos LULA, Aarhus?

Oplev en enestående kulinarisk oplevelse med udsigt over Aarhus Lystbådehavn hos LULA. Vores ni nøje udvalgte serveringer, inspireret af det sydeuropæiske køkken, vil fortrylle dine smagsløg. Navnet LULA, der betyder blæksprutte på portugisisk, er ganske passende, da vores retter giver en autentisk smagsoplevelse, der tager dig med på en rejse gennem gastronomien. Vi præsenterer vores serveringer gradvist, så du kan nyde hver bid og opleve en kulinarisk symfoni af smagsnuancer. Vores charmerende restaurant skaber en afslappet atmosfære, hvor vores gæstfrie service sikrer, at du kan læne dig tilbage, lade tiden flyde og dele denne autentiske smagsoplevelse med dine nærmeste. Vores stil er afslappet og tilbagelænet, hvilket gør det tilladt at dele og smage på de forskellige retter uden at gå på kompromis med deres indbydende præsentation. Når du træder ind ad døren hos LULA, vil du blive mødt af stemningsfuld musik, der skaber den perfekte atmosfære. Belysningen er dæmpet for at skabe hygge og intimitet, så du kan nyde en festlig aften selv på en hverdagsaften. LULA er stedet, hvor du kan opleve ægte smagsoplevelser og skabe minder sammen med dine nærmeste. Lad os byde dig velkommen til La Lula Familia, hvor en uforglemmelig aften venter dig.
La Lula Familia hos LULA


Hvad er vibes & Bites hos LULA, Aarhus?

LULA's Vibes & Bites er det perfekte valg for dig, der ønsker at tilføje en smule festlighed til hverdagen. I den første servering vil dine smagsløg blive vækket af vores udvalgte retter, herunder Jamón Serrano Reserva serveret med frisk brød og olivenolie, aubergine tatar med squash og aioli, samt saftigt stegte rejer badet i hvidløgssmør. I den anden servering kan du nyde Patatas bravas med cremet aioli, gulerødder glaseret i smør og drysset med parmesan, og Pincho Ribs med en sherry glace og pyntet med karse. For at slukke tørsten serveres der to valgfrie drikkevarer pr. person. Hos LULA kan du glemme hverdagens travlhed og lade os fylde din hverdagsaften med lækre smagsoplevelser og en atmosfære fyldt med god stemning. Vores stil hos LULA er afslappet og indbydende, og du er mere end velkommen til at dele og smage på de forskellige retter uden at miste den indbydende præsentation. Når du træder ind ad døren hos LULA, vil du blive mødt af stemningsfuld musik, der strømmer ud af højttalerne. Belysningen er dæmpet for at skabe hygge og intimitet. Tag med til fest hos LULA - selv på en hverdagsaften.
Vibes & Bites hos LULA


Hvad er all-in Brunch hos Spiselauget, Aarhus?

Velkommen til Spiselauget i hjertet af Aarhus. Her kan I nyde vores populære all-in brunch i afslappende og hyggelige omgivelser. Vi tilbyder en bred vifte af 21 lækre brunchfavoritter, både varme og kolde retter, som I kan spise ad libitum. Derudover har vi en drikkevarerbuffet, hvor I kan finde økologisk kaffe og æblemost fra Mariendal Mosteri i Djursland. Vi sørger for, at I ikke mangler noget, så I bare kan læne jer tilbage, nyde morgenstunden og fylde maverne. Spiselauget er kendt som et folkeligt spisehus, og I vil garanteret opleve den afslappede og folkelige stemning, når I besøger os. Vores kokke er inspireret af det enkle og velsmagende, som alle kan lide. Vores vine importeres direkte fra vores eget koncerns vinimportfirma, MasVino Vinimport. Vi lægger stor vægt på at skabe en atmosfære med højt til loftet, og det må siges, at vi lykkes med det. Kom og besøg os på Spiselauget, hvor I kan nyde en lækker brunch i hyggelige omgivelser og en folkelig stemning. Vi glæder os til at servere jer vores velsmagende retter og forkæle jer med vores udvalg af drikkevarer.
All-in Brunch hos Spiselauget


Hvad er syv delevenligheder hos Spiselauget, Aarhus?

Velkommen til Spiselauget, beliggende i hjertet af Aarhus, hvor hygge og samvær er i fokus. Vores koncept byder på syv lækre delikatesser, som serveres som social dining. Vores retter består af en bred vifte af specialiteter såsom cremet burrata, saftig okse-tatar, sprøde panko-rejer, grillede spidskål, mørt og smagfuldt ribeye samt sprøde french fries - alt sammen serveret med vores eksklusive og velsmagende tilbehør. Og som prikken over i'et serveres vores fristende cheesecake, lavet af friskost, knasende kiks og saftige skovbær. Nyd en aften i vores uformelle og hyggelige atmosfære hos Spiselauget, hvor alle kan være med. Vi er stolte af at kalde os et folkeligt spisehus, hvor I er garanteret at opleve den afslappede og hyggelige stemning. Vores kokke er inspireret af det enkle og det velsmagende, som alle kan lide. Vi importerer selv vores vine fra vores eget vinimportfirma, MasVino Vinimport, for at sikre de bedste smagsoplevelser til vores gæster. Vi lægger stor vægt på, at vores spisested er et sted med højt til loftet, og det må siges, at vi lykkes med det. Kom og oplev Spiselauget og lad os forkæle jer med vores lækre retter i vores varme og imødekommende omgivelser.
Syv delevenligheder hos Spiselauget