Aarhus

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Aarhus

Middag på Food Club

Middag på Food Club

Food Club ligger i København og Aarhus. Prøv deres tag-selv-bord med fokus på økologi, bæredygtighed, grøntsager og frilandskød. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Middag på Hanzō

Middag på Hanzō

Tag på et asiatisk smagseventyr på den populære Hanzō. Restauranten holder til i København, Frederiksberg & Aarhus. Vælg frit fra menuen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Middag på Madklubben Grill

Middag på Madklubben Grill

Besøge Madklubben Grill, hvor mad fra grillen er omdrejningspunktet. Madklubben Grill holder til i både Aarhus og København. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Middag på Mamma's

Middag på Mamma's

Familiehygge eller en aften med vennerne? Mamma's i København & Aarhus er italiensk, når det er allerbedst. Vælg frit fra menuen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Nordisk middagsoplevelse hos FEAST

Nordisk middagsoplevelse hos FEAST

Hos FEAST i Aarhus kan I nyde et overdådigt festmåltid, hvor alt er inkluderet. Smag på sæsonens nordiske råvarer i hyggelige omgivelser. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Næste

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Hvad er middag på Food Club, Aarhus?

At medbringe eget bord kan sagtens være en lækker restaurantoplevelse, og Food Club er her for at bevise det. Her er luksuriøse afhentningsborde lavet af årstidens grøntsager og fritgående kød med fokus på økologi og bæredygtighed. Uanset om du er vegetar, pescatarian, kødelsker eller noget helt andet, er Food Club stedet at tage hen. Restauranten henvender sig også til familier med børn, så de kan være børn, selv når de spiser ude. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.
Middag på Food Club


Hvad er middag på Hanzō, Aarhus?

Hos Madklubbens populære Hanzo går den kulinariske rejse ikke kun gennem ét land. Hanzo krydser grænser og lader dig opleve højdepunkterne i hele den asiatiske madscene. En elegant eksplosion af farver og smage, der lyder som streetfood og gourmetmad. Derudover inkluderer deres drinkmenu asiatiske øl og vildtdrikke for at sætte prikken over i'et på enhver service. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.
Middag på Hanzō


Hvad er middag på Madklubben Grill, Aarhus?

Hos Madklubben Grill kan du få alt det gode, du kan få fra grillen. Uanset om du kan lide fisk og skaldyr, grønt, fjerkræ eller premium bøf, har Madklubben Grill noget for dig. Restauranten ligger ved åen midt i Pilestræde og Aarhus C i det centrale København. Gavekort kan bruges til hele den fristende menu til frokost og aftensmad. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.
Middag på Madklubben Grill


Hvad er middag på Mamma's, Aarhus?

Er italiensk mad kommet ind i dit hjerte? Vi anbefaler at give din kærlighed til Mamma's i København eller Aarhus. Mammas er den bedste i Italien. Sprøde pizzaer, lækre pastaer og mange andre italienske retter dominerer menuen. Uanset om det er en familiesammenkomst eller en aften i byen med venner, vil Mamma's være et sted, hvor alle, der elsker italiensk mad, kan være med. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.
Middag på Mamma's


Hvad er nordisk middagsoplevelse hos FEAST, Aarhus?

Hos FEAST i Aarhus Ø kan du være sikker på, at dine regninger ikke går amok, selvom du her kan forkæle dig med masser af mad og drikke. En aften på FEAST byder på 3 appetitvækkere, serveret ved dit bord som et socialt måltid, og en hovedret tilberedt på den indendørs grill. Skandinaviske og sæsonbestemte ændringer er essensen af ​​FEAST-buffeten, hvor grøntsager, fisk, kød og slik tager smagsoplevelsen til næste niveau. Også drikkevarer og desserter er selvfølgelig en del af festen. Hav en god aften i en uformel og behagelig atmosfære, hvor alle kan være med. FEAST ligger i Pakhusene, Aarhus Ø, tæt på havet og centrum af Aarhus. Som navnet antyder, kan du hos FEAST nyde en sand fest af nordiske og årstidens råvarer. Her kan du nyde hele den kulinariske verden af ​​FEAST på én nat mod en engangsbetaling. Du kan nyde FEASTs specielle signatur Josper-ovn i ro og mag i restaurantens skandinavisk-inspirerede lokale. FEAST er en del af Aarhus Gastronomy MIB og drives af Aarhus-kokken Martin Ib.
Nordisk middagsoplevelse hos FEAST