Viborg

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Viborg

Surdejskursus hos Simpel Surdej Studio

Surdejskursus hos Simpel Surdej Studio

Surdej kan være frækt, men det behøver det heldigvis ikke være. Her lærer du, hvordan du nemt bager brød med surdej. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Glamping med udsigt hos Kattholt

Glamping med udsigt hos Kattholt

Tag på et unikt eventyr hos Kattholt Glamping nær Viborg. Overnat i en smuk glampinghytte med en betagende udsigt. Tilkøb spændende aktiviteter som SUP eller keramikværkstedet, udforsk den magiske eventyrsti eller slap af på jeres private terrasse. Sluk telefonerne, nyd naturen og oplev den unikke ro og atmosfære hos Kattholt Glamping.
1

Hvad er surdejskursus hos Simpel Surdej Studio, Viborg?

Surdej har fået for meget skylden. Bagning er tidskrævende og svært, meget nemmere med en pakke gær. Men hvorfor vælger så mange at bage med surdej? På dette kursus lærer du om gærverdenen, og hvorfor den er så populær i mange hjem. At bage med surdej er en kunst, der kræver meget tålmodighed, men når du først kommer ind i surdejsrytmen, kommer du helt sikkert aldrig til at bruge gær igen, når du bager brød. Simpel Surdej Studio ApS er stiftet af Peter Jespersen og Ronni Christiansen, begge uddannede kokke og passionerede surdejsbagere hver dag. Her er alle, der bager med surdej, velkomne uanset niveau.
Surdejskursus hos Simpel Surdej Studio


Hvad er glamping med udsigt hos Kattholt, Viborg?

Tag på et unikt eventyr hos Kattholt Glamping nær Viborg. Her venter en oase af enkelhed, natur og kreativitet. Overnat i en smuk glampinghytte med en udsigt, der får hjertet til at banke. Hytten ligger ved siden af markerne og giver jer den bedste udsigt hele dagen. Under jeres ophold kan I tilkøbe spændende aktiviteter som SUP eller keramikværkstedet. I kan også udforske den magiske eventyrsti eller bare slappe af på jeres private terrasse med et glas vin og en god bog. Det er tid til at slukke telefonerne, tage til Kattholt og nyde to dage med fred og hygge midt i naturen. Kattholt Glamping nær Viborg er et sted, hvor der hersker en helt særlig stemning. Nørreådalen, det rige dyreliv og de betagende naturomgivelser skaber en unik ro og atmosfære. Lars og Mulle har skabt et sted, hvor hver en lille detalje er kræset for. Alt er tegnet, formet og bygget af dem selv og deres venner. Det er et sted med charme og personlighed, hvor der er plads til de skæve tanker og højt til himlen. Her oplever I konceptet om simpelt liv, hvor det uperfekte er helt perfekt, og roen mætter sjælen.
Glamping med udsigt hos Kattholt