Esbjerg

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Esbjerg

Middag på Madklubben

Middag på Madklubben

Med et Madklubben Gavekort kan du spise på +30 Madklubben restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet

Skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet

En overdådig fiske- og skaldyrsbuffet og en uformel aften med hagesmække, krabbehamre, rejer, krabber, jomfruhummere, østers og mousserende vin, som du ønsker. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet

Ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet

Nyd et udvalg af gins og tonics og en lækker 3-retters gourmetmenu. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vinsmagning & middag hos Restaurant Loftet

Vinsmagning & middag hos Restaurant Loftet

Vinsmagning og en lækker 3-retters menu på Torvet i Esbjerg Book selv oplevelsen eller køb et gavekort til en du holder af.


Gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet

Gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet

I Esbjerg kan I spise frokost sammen på Restaurant loftet. Nyd 3 smørrebrød efter eget valg med tilhørende drinks i hyggelige rammer. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Næste

1 2

Hvad er middag på Madklubben, Esbjerg?

Med et Madklubben Gavekort kan du spise på +30 Madklubben restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg. Her kan du købe mad i forskellige prisklasser inspireret af hele verden. En ting alle restauranter i Madklubben har til fælles er, at maden altid er af god kvalitet og til en rimelig pris. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.
Middag på Madklubben


Hvad er skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet, Esbjerg?

Restaurant Loftet serverer en overdådig fiske- og skaldyrsbuffet. Her kan du forkæle dig selv i de smukke lokaler i den historiske bygning. Middagen byder på en afslappet aften med hagesmække, krabbehammere, gør-det-selv-rejer, krabber, jomfruhummer, østers og sprøde bobler valgfrit. Spis og drik godt! Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.
Skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet


Hvad er ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet, Esbjerg?

Hos Loftet kombinerer de det bedste fra to verdener for at skabe en hyggelig aften. Du skal smage gin og tonic hver for sig, blande og tilsætte pynt til sidst. Bagefter kan du nyde en lækker 3-retters menu udvalgt fra Lofts gourmetmenu med salte, sure og søde retter. Der er plads til alle uanset forkundskaber, så længe du kan lide godt selskab og god mad og drikke. Velkommen og skål! Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.
Ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet


Hvad er vinsmagning & middag hos Restaurant Loftet, Esbjerg?

Vinsmagning er altid en god måde at have det godt sammen på. Med vidunderlige anekdoter og en behagelig, afslappet atmosfære vil dygtige sommeliers guide dig gennem en række vinsmagninger, mens en nøje koordineret 3-retters gourmetmenu vil være med til at sikre en fantastisk aften. Velkommen og nyd! Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.
Vinsmagning & middag hos Restaurant Loftet


Hvad er gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet, Esbjerg?

Selvom dansk smørrebrød er over 100 år gammelt, gør det ikke traditionelle måltider mindre populære - tværtimod. smørrebrød er blevet udviklet siden 1880'erne og findes i dag i mange forskellige former, farver og smagskombinationer. Sandwich er også på menuen på restauranten Loftet i Esbjerg. Her kan du nyde deres 3 luksuriøse sandwich, alle sammen rug og baguette bagt af Guldægget Esbjerg. Under "Yderligere information" kan du læse om det luksussmørrebrød, du kan vælge imellem. Hvem vil du gerne invitere til frokost i Esbjerg? Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.
Gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet