Odense c

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Odense c

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Tag med på en anderledes sejltur i Odense Å. Gin & Tonic Cruise tager dig op ad floden, mens du nipper til en forfriskende drink. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vin & Tapas hos S'vineriet Odense

Vin & Tapas hos S'vineriet Odense

Smag på forskellige vine fra hele verden, mens du nyder lækre snacks på S'vineriet Odense. Book selv oplevelsen eller køb den som gavekort til en du holder af.


Middag på Madklubben

Middag på Madklubben

Med et Madklubben Gavekort kan du spise på +30 Madklubben restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Brunch på Café Fleuri

Brunch på Café Fleuri

I hjertet af Odense ligger Café Fleuri. Her kan du starte dagen med en lækker brunch, inden du fortsætter ind i det pulserende byliv. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Byvandring & ølsmagning i Odenses gamle gader

Byvandring & ølsmagning i Odenses gamle gader

Gå på en interaktiv øltur gennem Odense og opdag byens historie og øllets betydning. StoryHunt-appen låser unikke historier op, mens I bevæger jer gennem byen. Smag på tre specialøl og lær om øllets rolle i Danmarkshistorien. Appen skaber dragende fortællinger og bringer jer til unikke seværdigheder og gamle gader. Oplev det i jeres eget tempo og få indsigt i Odenses historie, mens I nyder specialøl.
1

Hvad er gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart, Odense c?

Et vindstød blæste gennem Monkemos og sendte bølgerne forsigtigt frem og tilbage. Det raslede i trætoppene, lyset flimrede mellem bladene og landede så i den lille båd og gled lydløst hen over vandet. Slap af på en af ​​bådens bænke og nyd en kølig Gin & Tonic, mens du beundrer den grønne natur. Der findes næppe en bedre måde at opleve Odense Å på. Siden 1882 har Odense Aafart været vært for folk, der vil rejse op og ned ad Odense Å. Erfarne kaptajner har mange års erfaring til søs, så du kan være sikker på, at sikkerhed er førsteprioritet. Så du kan forvente en stille tur i smukke omgivelser.
Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart


Hvad er vin & Tapas hos S'vineriet Odense, Odense c?

Kom med til en vinsmagning på S'vineriet Vinapotek i Odense. Her vil dygtige sommelierer stå klar til at fortælle om druer, jord, bæredygtige produktionsmetoder og alt derimellem. Her vil du smage gode vine fra hele verden, og du vil hurtigt opdage, at både smag og lugt påvirker måden, vine vurderes på. Der serveres lette og velsmagende snacks med vin, så du ikke går derfra på tom mave. Odense Center mellem H.C. Andersens barndomshjem og kommende letbane ligger i S'vineriet Vinapotek. Her finder du vinreoler med vine fra hele verden, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag. En dygtig sommelier er klar til at fortælle om druer, dyrkning, aftapning og resten af ​​processen med at færdiggøre en flaske vin.
Vin & Tapas hos S'vineriet Odense


Hvad er middag på Madklubben, Odense c?

Med et Madklubben Gavekort kan du spise på +30 Madklubben restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg. Her kan du købe mad i forskellige prisklasser inspireret af hele verden. En ting alle restauranter i Madklubben har til fælles er, at maden altid er af god kvalitet og til en rimelig pris. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.
Middag på Madklubben


Hvad er brunch på Café Fleuri, Odense c?

Du kan slå alarmen fra. Der er ingen grund til at forhaste tingene i dag, for du gør det alligevel. Hvad med morgenmad? Den er afløst af en lækker brunch på Café Fleuri, en af ​​byens bedste caféer. I dag handler det om at tage sig tid, chatte og komme sammen. Uanset om du sidder i deres franske stil, eller bruger deres helt uforstyrrede gårdhave, som skal være en lille oase i hjertet af byen, vil Anja og hendes personale være kræsne med dig. Café Fleuri drives af Anja Lind Clement, mor til 5 med stor brancheerfaring. Hun nyder at underholde sine gæster og skabe et miljø, som kunderne besøger igen og igen, da kvalitet og serviceniveau altid er kernen i oplevelsen. Café Fleuri ligger i den gamle Nørregade og er en oase i det centrale Odense. Kom og mærk stemningen selv.
Brunch på Café Fleuri


Hvad er byvandring & ølsmagning i Odenses gamle gader, Odense c?

Tag med på en interaktiv og guidet øltur gennem Odense og oplev byens rige historie og øllets betydning. Med StoryHunt-appen som guide får I mulighed for at låse unikke historier op, mens I bevæger jer gennem byen. Undervejs vil I smage på tre specialøl på udvalgte steder som Carlsens Kvarter, Flakhaven og Anarkist. På denne tur kommer I på en spændende rejse gennem tiden og lærer om øllets rolle i Danmarkshistorien. I starter med de stolte vikinger, der bryggede mjød over bål, og fortsætter til de eventyrlystne ølentusiaster, som bragte specialøl til Danmark. StoryHunt er en app, der bringer historierne til live og skaber dragende fortællinger rundt omkring i landet. Med hjælp fra dygtige journalister, skuespillere og lydspecialister bliver I ført til unikke seværdigheder og gamle gader, hvor I kan nyde smagfulde pitstops undervejs. En af fordelene ved StoryHunt er, at I kan tage på turen, præcis når det passer jer, og opleve det hele i jeres eget tempo. Appen brænder for at skabe kvalitetsoplevelser og bringe folk tættere sammen gennem gode fortællinger, interaktion og dialog. Så skål og glæd jer til en spændende oplevelse, hvor I både får indsigt i Odenses historie og smager på nogle velsmagende specialøl.
Byvandring & ølsmagning i Odenses gamle gader