Odense c

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Odense c

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Tag med på en anderledes sejltur i Odense Å. Gin & Tonic Cruise tager dig op ad floden, mens du nipper til en forfriskende drink. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vin & Tapas hos S'vineriet Odense

Vin & Tapas hos S'vineriet Odense

Smag på forskellige vine fra hele verden, mens du nyder lækre snacks på S'vineriet Odense. Book selv oplevelsen eller køb den som gavekort til en du holder af.


Vinsmagning hos S'vineriet Odense

Vinsmagning hos S'vineriet Odense

Smag forskellige vine fra hele verden på S'vineriet Odense Book selv oplevelsen eller køb den som gavekort til en du holder af.


Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart

Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart

Krydstogt gennem Munke Moses naturskønne omgivelser ombord på Odense Aafart. Føl dig godt tilpas og smag fem forskellige øl. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Rosésmagning & cruise hos Odense Aafart

Rosésmagning & cruise hos Odense Aafart

Tag med Odense Aafart på et eksklusivt cruise gennem Munke Mose. Nyd en smagfuld rejse med 5 forskellige rosévine og lær om vinens oprindelse, bådens historie og omgivelserne. Vores erfarne skippere sikrer din tryghed. Oplev en unik og fredfyldt rejse i smukke omgivelser.


Næste

1 2

Hvad er gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart, Odense c?

Et vindstød blæste gennem Monkemos og sendte bølgerne forsigtigt frem og tilbage. Det raslede i trætoppene, lyset flimrede mellem bladene og landede så i den lille båd og gled lydløst hen over vandet. Slap af på en af ​​bådens bænke og nyd en kølig Gin & Tonic, mens du beundrer den grønne natur. Der findes næppe en bedre måde at opleve Odense Å på. Siden 1882 har Odense Aafart været vært for folk, der vil rejse op og ned ad Odense Å. Erfarne kaptajner har mange års erfaring til søs, så du kan være sikker på, at sikkerhed er førsteprioritet. Så du kan forvente en stille tur i smukke omgivelser.
Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart


Hvad er vin & Tapas hos S'vineriet Odense, Odense c?

Kom med til en vinsmagning på S'vineriet Vinapotek i Odense. Her vil dygtige sommelierer stå klar til at fortælle om druer, jord, bæredygtige produktionsmetoder og alt derimellem. Her vil du smage gode vine fra hele verden, og du vil hurtigt opdage, at både smag og lugt påvirker måden, vine vurderes på. Der serveres lette og velsmagende snacks med vin, så du ikke går derfra på tom mave. Odense Center mellem H.C. Andersens barndomshjem og kommende letbane ligger i S'vineriet Vinapotek. Her finder du vinreoler med vine fra hele verden, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag. En dygtig sommelier er klar til at fortælle om druer, dyrkning, aftapning og resten af ​​processen med at færdiggøre en flaske vin.
Vin & Tapas hos S'vineriet Odense


Hvad er vinsmagning hos S'vineriet Odense, Odense c?

Beliggende i H.C.Andersens barndomshjem og kommende letbane finder du hele Odenses vinbar, S'vineriet Vinapotek. Her vil en dygtig sommelier guide dig gennem en uformel vinsmagning, hvor du lærer om druer, jord, bæredygtige produktionsmetoder og alt derimellem. Du får mulighed for at dykke ned i vinens historie, og dine sanser vil være frie til at smage og dufte en række fine vine. Odense Center mellem H.C. Andersens barndomshjem og kommende letbane ligger i S'vineriet Vinapotek. Her finder du vinreoler med vine fra hele verden, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag. En dygtig sommelier er klar til at fortælle om druer, dyrkning, aftapning og resten af ​​processen med at færdiggøre en flaske vin.
Vinsmagning hos S'vineriet Odense


Hvad er Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart, Odense c?

Krydstogt gennem Munke Moses naturskønne omgivelser ombord på Odense Aafart. Føl dig godt tilpas på en af ​​skibets bænke, hvor fem forskellige øl er tilgængelige for alle at prøve. Alt imens sejlede båden langsomt i vandet og brød Odense Ås rolige vand. Siden 1882 har Odense Aafart været vært for folk, der vil rejse op og ned ad Odense Å. Erfarne kaptajner har mange års erfaring til søs, så du kan være sikker på, at sikkerhed er førsteprioritet. Så du kan forvente en stille tur i smukke omgivelser.
Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart


Hvad er rosésmagning & cruise hos Odense Aafart, Odense c?

Tag med Odense Aafart på et unikt cruise i de betagende omgivelser ved Munke Mose. Sæt dig komfortabelt til rette på båden og oplev en smagfuld rejse gennem 5 forskellige rosévine i en atmosfære, der er helt uden for det sædvanlige. Imens fortælles der spændende historier om vinens oprindelse, bådens historie og de idylliske omgivelser. Odense Aafart har siden 1882 taget besøgende med ombord, som har ønsket at nyde en tur op og ned ad Odense Å. Vores erfarne skippere har mange års erfaring til søs, hvilket garanterer din sikkerhed som vores højeste prioritet. Så læn dig tilbage og glæd dig til en fredfyldt rejse i smukke omgivelser.
Rosésmagning & cruise hos Odense Aafart