Aalborg

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Aalborg

Rundvisning & romsmagning på Romskibet Mira

Rundvisning & romsmagning på Romskibet Mira

Kom med ombord på Romskibet Mira med Anders Skotlander. Her får I en unik mulighed for at nyde rom, der er lagret til søs. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 950 kr.

Se tilbudet


Tapas på Penny Lane

Tapas på Penny Lane

Penny Lane i Aalborg er bestemt et besøg værd. Nyd deres lækre tapas sammen i hjertet af Aalborg. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 270 kr.

Se tilbudet


Portvinssmagning hos Douro Wine Bar

Portvinssmagning hos Douro Wine Bar

Douro Wine Bar inviterer indenfor til 2 timers portvinssmagning. Smag 10 forskellige portvine & hør om vindistriktet & portvinens historie. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 349 kr.

Se tilbudet


Vinsmagning i Aalborg hos Douro Wine Bar

Vinsmagning i Aalborg hos Douro Wine Bar

Smag dig igennem flere forskellige portugisiske vine og hør om et vinland i udvikling hos Douro Wine Bar i Aalborg. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Brunch på Penny Lane

Brunch på Penny Lane

I hjertet af Aalborg ligger caféen Penny Lane, hvor I kan nyde deres populære luksusbrunch i de hyggeligste omgivelser. Velkommen til. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 450 kr.

Se tilbudet


Næste

1 2

Hvad er rundvisning & romsmagning på Romskibet Mira, Aalborg?

I 2014 fik Anders Skotlander en skør idé. Ideen krævede en båd, der kunne rumme fire tønder rom. Han ville undersøge, om rom modnede på havet på forskellige måder, når bølgerne blev ved med at skvulpe og temperaturen ændrede sig. Det gjorde. Rommen ombord er sødere og mørkere, mens det meste af spiritussen er fjernet. Sammen med kaptajnen producerer Skotland nu prisvindende rom fra de 4 egetræsfade ombord. Du kan også gå ombord på et rumskib for at få et dybdegående kig på de skøre og interessante historier om det skotske rumskibsrum. Også skal man selvfølgelig smage de gyldne vanddråber efter sejlads i Limfjorden. Idéen til at producere dansk rom startede i Blokhus' sommerhus. Det varede ikke længe, ​​før produktionen begyndte i Christianshavns kælder. Siden 2013 har Titte og Anders Skotlander produceret dansk rom, gin og likør med de bedste råvarer. Faktisk var deres idé så vellykket, at Skotland har vundet mere end 20 internationale priser gennem årene. Særligt deres Skotlander White Rum har fået stor opmærksomhed, og den blev i 2015 kåret som verdens bedste ved Miami Rum Festival. Deres produktionssted ligger i Penderrup, Nordjylland, kun 30 minutters kørsel fra Aalborg.
Rundvisning & romsmagning på Romskibet Mira


Hvad er tapas på Penny Lane, Aalborg?

Aalborgs berømte Penny Lane café er bestemt et besøg værd. De er ikke kun mestre i at skabe hyggelige caféer med sjove dekorationer og farvestråler. Penny Lane formår også at inkorporere deres kreative flair i alt, hvad de serverer, inklusive lækre snacks. De bager deres eget brød i kælderen og sætter snacks sammen og konstaterer, at det smager godt. Nyd en weekend frokost på Penny Lane i hjertet af Aalborg. Spis og drik godt. Penny Lane er en cafe i hjertet af Aalborg. Her kører caféer, konditorier, bagerier og butikker, hvilket skaber en god stemning og meget at opleve. Så det er ikke så mærkeligt, at det er Årets Cafe for 2018, og en som mange mennesker kører til store afstande.
Tapas på Penny Lane


Hvad er portvinssmagning hos Douro Wine Bar, Aalborg?

Det er ikke portvinen, der flyder i Douro, men nærheden, da floden løber gennem Portugals Douro-vinområde, hvor portvinsdruerne vokser på de stejle skråninger, der rejser sig fra kanalen. Ligesom vinmarkerne, hvor druerne dyrkes, ofte er flere hundrede år gamle, er traditionerne for portvinfremstilling også det. Hver drue bidrager med sin egen aroma til smagen af ​​portvin, og når mange små druer mødes i flydende form klar til aftapning, begynder magien: duften og smagen af ​​portvin tager dig direkte til vinen Terraced Douro Valley og floden, der flyder vand. Med fokus på vin forsøger Douro Wine Bar at skabe en atmosfære i deres bar, der får dig til at føle, at du sidder med små lokale vinbønder og drikker vin i det sydlige Europa. Kærligheden til Portugal, mad, vin og kultur flyder i den lille bar, hvor den hyggelige atmosfære og den lækre smag af portugisiske vine og specialiteter er i fokus.
Portvinssmagning hos Douro Wine Bar


Hvad er vinsmagning i Aalborg hos Douro Wine Bar, Aalborg?

Portugal er et gammelt vinland med en tradition, der går tilbage til Douro-floden, der strækker sig helt ind i landet. I løbet af de seneste 25 år er Portugal begyndt at nytænke vinproduktionen, så røde og hvide vine fra portugisiske vinmarker begynder at gå hånd i hånd med Port, som de nok er mest kendte for.Langs Portugals Vineyards Rejs og oplev en verden af ​​forskellige vine. Med fokus på vin forsøger Douro Wine Bar at skabe en atmosfære i deres bar, der får dig til at føle, at du sidder med små lokale vinbønder og drikker vin i det sydlige Europa. Kærligheden til Portugal, mad, vin og kultur flyder i den lille bar, hvor den hyggelige atmosfære og den lækre smag af portugisiske vine og specialiteter er i fokus.
Vinsmagning i Aalborg hos Douro Wine Bar


Hvad er brunch på Penny Lane, Aalborg?

I hjertet af Aalborg ligger Penny Lane Cafe, hvor du kan nyde deres populære luksusbrunch i de mest behagelige rammer. Penny Lane er den perfekte blanding af cafe, konditori og bageri. Derudover er indretningen her sjov og afslappet, og der er meget at fordybe dig i. Luksusbrunchen er selvfølgelig klar til at forkæle dig, så tag dine gode kammerater med og hyg dig på Penny Lane. Spis og drik godt. Penny Lane er en cafe i hjertet af Aalborg. Her kører caféer, konditorier, bagerier og butikker, hvilket skaber en god stemning og meget at opleve. Så det er ikke underligt, at det blev Årets Cafe for 2018 og et sted mange kører til.
Brunch på Penny Lane