Aalborg

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Aalborg

Brunch på Penny Lane

Brunch på Penny Lane

I hjertet af Aalborg ligger Penny Lane Cafe, hvor du kan nyde deres populære luksusbrunch i de mest behagelige rammer. Velkommen til. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Tapas på Penny Lane

Tapas på Penny Lane

Aalborgs Penny Lane er bestemt et besøg værd. Nyd en lækker snack sammen i hjertet af Aalborg. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Cocktailkursus hos Gedulgt i Aalborg

Cocktailkursus hos Gedulgt i Aalborg

Tag med på en unik cocktailoplevelse hos Gedulgt Cocktailbar i Aalborg. Lær kunsten at mikse, bygge og shake cocktails som en ægte professionel. Bliv introduceret til klassiske cocktails og Gedulgts signaturcocktails. Få kyndig vejledning af erfarne bartendere og skab perfekt balancerede og smagfulde cocktails. Gedulgt Cocktailbar er kendt som den hemmelige cocktailbar og leverer lækre drinks. Bliv en del af en verden af cocktails, hvor kun fantasien sætter grænser. Hvem vil du invitere med?


Byvandring & street art i Aalborg med Niarn

Byvandring & street art i Aalborg med Niarn

Oplev Aalborgs imponerende vægmalerier på en spændende audio tour. Lyt til musikeren Niarn Roos og få guidet gennem kunstværkernes fascinerende historier. StoryHunt-appen låser op for spændende fortællinger og fører jer til unikke seværdigheder og gamle gader. Start turen når det passer jer og oplev det hele i jeres eget tempo. Oplev kunstens magi med StoryHunt
1

Hvad er brunch på Penny Lane, Aalborg?

I hjertet af Aalborg ligger Penny Lane Cafe, hvor du kan nyde deres populære luksusbrunch i de mest behagelige rammer. Penny Lane er den perfekte blanding af cafe, konditori og bageri. Derudover er indretningen her sjov og afslappet, og der er meget at fordybe dig i. Luksusbrunchen er selvfølgelig klar til at forkæle dig, så tag dine gode kammerater med og hyg dig på Penny Lane. Spis og drik godt. Penny Lane er en cafe i hjertet af Aalborg. Her kører caféer, konditorier, bagerier og butikker, hvilket skaber en god stemning og meget at opleve. Så det er ikke underligt, at det blev Årets Cafe for 2018 og et sted mange kører til.
Brunch på Penny Lane


Hvad er tapas på Penny Lane, Aalborg?

Aalborgs berømte Penny Lane café er bestemt et besøg værd. De er ikke kun mestre i at skabe hyggelige caféer med sjove dekorationer og farvestråler. Penny Lane formår også at inkorporere deres kreative flair i alt, hvad de serverer, inklusive lækre snacks. De bager deres eget brød i kælderen og sætter snacks sammen og konstaterer, at det smager godt. Nyd en weekend frokost på Penny Lane i hjertet af Aalborg. Spis og drik godt. Penny Lane er en cafe i hjertet af Aalborg. Her kører caféer, konditorier, bagerier og butikker, hvilket skaber en god stemning og meget at opleve. Så det er ikke så mærkeligt, at det er Årets Cafe for 2018, og en som mange mennesker kører til store afstande.
Tapas på Penny Lane


Hvad er cocktailkursus hos Gedulgt i Aalborg, Aalborg?

Tag med på en unik cocktailoplevelse bag baren hos Gedulgt Cocktailbar i Aalborg. Her får du muligheden for at udfolde din indre bartender og lære kunsten at mikse, bygge og shake cocktails som en ægte professionel. På dette spændende cocktailkursus har du ikke blot mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål om cocktails, men du vil også blive introduceret til en række klassiske cocktails samt Gedulgts helt eget udvalg af signaturcocktails, der har været med til at skabe cocktailbarens succes. Du og din partner vil blive inddraget i en interaktiv læring, hvor I skiftes til at træde ind bag baren og få kyndig vejledning af Gedulgts erfarne bartendere. De vil guide jer gennem processen og hjælpe jer med at skabe perfekt balancerede og smagfulde cocktails. Gedulgt Cocktailbar er kendt som den hemmelige cocktailbar både i Aarhus og Aalborg. Stedet kan være svært at finde, men når du først er der, kan du være sikker på at blive forkælet med lækre drinks. De professionelle bartendere er eksperter i at mikse de bedste ingredienser og skabe både klassiske og innovative cocktails. Så hvis du er på udkig efter en spændende og lærerig oplevelse bag en ægte cocktailbar, er Gedult Cocktailbar det perfekte valg. Kom med og bliv en del af en verden af cocktails, hvor kun fantasien sætter grænser. Hvem vil du invitere med bag baren?
Cocktailkursus hos Gedulgt i Aalborg


Hvad er byvandring & street art i Aalborg med Niarn, Aalborg?

Tag med på en spændende lydoplevelse gennem Aalborgs imponerende vægmalerier med vores audio tour. Med musiker og tidligere graffitimaler Niarn Roos i ørerne, vil I blive guidet gennem de fascinerende historier om kunstnerne, malerierne og deres baggrund. Aalborg har oplevet en stigning på over 70 gavlmalerier siden 2014, som I vil få mulighed for at opleve på denne tur. Undervejs kan I også lytte til historier om lokale kunstnere og de lovlige graffitiområder, der udgør byens street art scene. Ruten er ikke opbygget kronologisk, så I har mulighed for at tilpasse turen til jeres egne ønsker og præferencer. StoryHunt er en app, der låser op for de spændende historier omkring jer. Med hjælp fra journalister, skuespillere og lydspecialister har StoryHunt skabt levende og fængslende fortællinger rundt i hele Danmark. Ved at bruge StoryHunt-appen vil I træde ind i historien og blive ført til unikke seværdigheder og gamle gader med interessante pitstops. I modsætning til traditionelle guidede ture, giver StoryHunt jer mulighed for at starte turen når det passer jer og opleve det hele i jeres eget tempo. Hos StoryHunt brænder vi for at skabe kvalitetsoplevelser og bringe folk tættere sammen gennem fantastiske historier, interaktion og dialog, som I vil opleve på vores ture.
Byvandring & street art i Aalborg med Niarn