Svenstrup j

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Svenstrup j

Rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård

Rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård

Besøg og vinsmagning på Guldbæk Vingård med vinavlere. Besøg de mange vinstokke på markerne og oplev deres moderne vingård. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Frokost og vin på Guldbæk Vingård

Frokost og vin på Guldbæk Vingård

Oplev Guldbæk Vingård - en smuk og unik oplevelse i Svenstrup. Nyd lækker frokost i charmerende orangeri, mens I forkæles med kølig vin. Den fantastiske udsigt over vinmarkerne danner den perfekte kulisse til en uforglemmelig dag. Vær med til at udforske passionen og det bæredygtige håndværk bag Danmarks stolte familiedrevne vingård.
1

Hvad er rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård, Svenstrup j?

Besøg vinmarker med vinbønder og smag vin på Guldbæk Vingård. Oplev de talrige vinstokke og hør det hårde, men spændende arbejde bag de prisvindende vine. Lær om en vindyrkerfamilies liv i Nordjylland, på godt og ondt. Undervejs lærer du om plantevalg til disse breddegrader, dyrkningsmetoder, produktion fra start til slut – og selvfølgelig smager du flere forskellige vine fra gårdsorter. Guldbæk Vingård ligger i Himmerland, en af ​​de nordligste vinmarker i verden. Vingården er familiedrevet med fire hektar grønne og blå druer, dyrket økologisk med fokus på biodiversitet og bæredygtighed
Rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård


Hvad er frokost og vin på Guldbæk Vingård, Svenstrup j?

Tag på en smuk og unik oplevelse hos Guldbæk Vingård i Svenstrup. I deres charmerende orangeri kan I nyde en lækker frokost i skyggen af druerankerne, mens I bliver forkælet med kølig vin. Den fantastiske udsigt over de smukke vinmarker vil være den perfekte kulisse til en uforglemmelig dag. Guldbæk Vingård er en stolt familiedrevet dansk vingård, der ligger i det bakkede landskab ved landsbyen Guldbæk. Gennem tre generationer har vinavl været en vigtig del af familiens liv, og de brænder for at vise, at Danmark også kan være et vinland. Når I besøger vingården, vil I opleve, hvor passionerede de er for deres håndværk. Beliggende i Himmerland er Guldbæk Vingård en af verdens nordligste vingårde. Med fire hektar med grønne og blå druer, der dyrkes økologisk med fokus på biodiversitet og bæredygtighed, er vingården et pragteksempel på en moderne og ansvarlig tilgang til vinproduktion. Tag på en uforglemmelig tur til Guldbæk Vingård, og lad jer blive inspireret af den smukke natur og den passion, der ligger bag deres vine.
Frokost og vin på Guldbæk Vingård