Svendborg

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Svendborg

Ølsmagning hos Ø-Bryg

Ølsmagning hos Ø-Bryg

Ø-Bryg ligger på Thurø inde på Fyn og nu slår den dørene op for ølsmagninger og besøg på sydfynske bryggerier. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav

Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav

Hyggelig kokkeskole med lækre lokale råvarer fra de Sydfynske Øer. Maden tilberedes over bål og i en ryger. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.
1

Hvad er Ølsmagning hos Ø-Bryg, Svendborg?

På de sydfynske øer, på den lille ø Thule, inde i landet fra Fyn, går vinbønder hver dag forbi store tanke, smækker let på dem, dufter til dem og er ekstatiske. Øl er en levende proces, og derfor glæder han sig til, hvordan hans næste øl smager. Men én ting var givet på forhånd, at øl hældes i glasset, smagen er uden tvivl fremragende, så bryggeren turde banke med armene og skrive med store bogstaver: Ø for øl, Ø for Ø-Bryg . Ø-Bryg har siden 2013 været i Thurøs tidligere dagligvarebutik. Her brygges små, men unikke øl, med fokus på nuancer og detaljer i alt fra farve til skum. Ø-Bryg lægger stor vægt på kvalitetsråvarer, der sammen med bryggernes håndværk danner grundlaget for øllet.
Ølsmagning hos Ø-Bryg


Hvad er vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav, Svendborg?

Bålet blev tændt og duften af ​​kaffe og bønner fra det lokale kafferisteri bredte sig. Med Lifeplan Kajak & Friluftsliv og Kulinarisk Sydfyn tændes bålet og smøgerne. Du skal tilberede lækre måltider med lokale og årstidens råvarer. Du lærer om den rigtige kombination af råvarer, at hugge træ, ryge fisk og en alsidig sæsonbestemt menu med urter fra haver, skove og strande. Når din mad er klar, kan du nyde dit måltid, mens du beundrer udsigten over Svendborgsund, Tåsinge og Det Sydfynske Øhav. Spis og drik godt. Lifeplan Kayak & Friluftsliv, som står bag oplevelsen, har mange års erfaring med at undervise og formidle om Syd Fernandes natur både til vands og til lands. De har et fremragende ry for havkajakundervisning og vandsikkerhedsoplevelser. Med deres store viden om naturen og det sydfynske spisekammer tilbyder de store naturoplevelser for private såvel som grupper og virksomheder fra forskellige perspektiver.
Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav