Svendborg

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Svendborg

Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav

Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav

Hyggelig kokkeskole med lækre lokale råvarer fra det Sydfynske Øhav. Tilberedning af maden foregår over bål og i rygeovn. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv

Flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv

Vil du lære at lave din egne flødeboller? Tag på flødebollekursus på Fyn & lær at lave kagerne i en deluxe version. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky

Rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky

Tag med en tur bag kulisserne i destilleriet hos Mosgaard Whisky. På rundvisningen hører du om produktion og fadlagring af whisky og gin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Ølsmagning hos Ø-Bryg

Ølsmagning hos Ø-Bryg

På Thurø, der er landfast med Fyn, ligger Ø-Bryg, der nu åbner dørene til ølsmagning & rundvisning på bryggeriet i Det Sydfynske Øhav. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus

Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus

På Sydfyn ligger Gundestrup Mejeri & Bryghus, som både producerer øl & ost. Prøv en ostesmagning med øl lige her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Næste

1 2

Hvad er vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav, Svendborg?

Bålet blev tændt og duften af ​​kaffe og bønner fra det lokale kafferisteri bredte sig. Med Lifeplan Kajak & Friluftsliv og Kulinarisk Sydfyn tændes bålet og smøgerne. Du skal tilberede lækre måltider med lokale og årstidens råvarer. Du lærer om den rigtige kombination af råvarer, at hugge træ, ryge fisk og en alsidig sæsonbestemt menu med urter fra haver, skove og strande. Når din mad er klar, kan du nyde dit måltid, mens du beundrer udsigten over Svendborgsund, Tåsinge og Det Sydfynske Øhav. Spis og drik godt. Lifeplan Kayak & Friluftsliv, som står bag oplevelsen, har mange års erfaring med at undervise og formidle om Syd Fernandes natur både til vands og til lands. De har et fremragende ry for havkajakundervisning og vandsikkerhedsoplevelser. Med deres store viden om naturen og det sydfynske spisekammer tilbyder de store naturoplevelser for private såvel som grupper og virksomheder fra forskellige perspektiver.
Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav


Hvad er flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv, Svendborg?

Det er ikke kun børnefødselsdage, der skal smørboller på bordet. Små, men lækre slikkager er lige så lækre som en voksens lækkerbisken. Spørgsmålet er bare - køber du butterscotch eller laver du din egen? Hjemmelavede udgaver er bedre, heldigvis kan du sagtens lære at lave dem selv, så de smager meget bedre end det du køber. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.
Flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv


Hvad er rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky, Svendborg?

Tag på en rundvisning bag kulisserne på Mosgaard Whisky Winery. Under turen lærer du om whiskymaltning, mæskning, gæring, destillation og fadlagring. Derudover får du indsigt i de produktionsmetoder, der skaber helt særlige smagsvarianter i Mosgaard gin. Rejselederen er den samme person, der står med begge hænder i den daglige produktion, hvilket giver en autentisk oplevelse. Undervejs smager du Mosgaards egen gin og whisky. Mosgaard Whisky er etableret i 2015 på en nedlagt gård på Sydfyn, i smukke naturomgivelser. Destilleriets produktion indeholder udelukkende økologiske ingredienser, hvilket sikrer den højeste kvalitet af whisky og gin produceret i Danmark.
Rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky


Hvad er Ølsmagning hos Ø-Bryg, Svendborg?

På de sydfynske øer, på den lille ø Thule, inde i landet fra Fyn, går vinbønder hver dag forbi store tanke, smækker let på dem, dufter til dem og er ekstatiske. Øl er en levende proces, og derfor glæder han sig til, hvordan hans næste øl smager. Men én ting var givet på forhånd, at øl hældes i glasset, smagen er uden tvivl fremragende, så bryggeren turde banke med armene og skrive med store bogstaver: Ø for øl, Ø for Ø-Bryg . Ø-Bryg har siden 2013 været i Thurøs tidligere dagligvarebutik. Her brygges små, men unikke øl, med fokus på nuancer og detaljer i alt fra farve til skum. Ø-Bryg lægger stor vægt på kvalitetsråvarer, der sammen med bryggernes håndværk danner grundlaget for øllet.
Ølsmagning hos Ø-Bryg


Hvad er ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus, Svendborg?

Parringen af ​​ost og rødvin er velkendt, men faktisk mener eksperter, at ost og øl skiller sig mere ud fra hinanden. Det er de enige i hos Gundestrup Mejeri og Bryghus, hvor de går skridtet videre og rent faktisk bruger valle fra ost i ølproduktionen. Ølproduktion og ost laves efter ældgamle traditioner, som man gjorde, da mejeriet åbnede i 1888, så det er håndværket og forarbejdningen af ​​råvarer, der kendetegner Gundestrups produkter. Gundestrup Mejeri og Bryghus er et privatejet mejeri, der blev etableret i 1888 og drev som andelsmejeri frem til 1983. Gundestrup Mejeri har også fungeret som bryggeri siden 2007 og har gennemgået en større renovering. Gundestrup Mejeri og Bryghus lægger vægt på ældgamle traditioner i produktionen.
Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus