Bornholm

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Bornholm

Rundvisning & smagsprøver på Bornholm Distillery

Rundvisning & smagsprøver på Bornholm Distillery

Gå ind på Bornholmsbrænderiet i Rønne. Smag på 3 forskellige produkter og lær om vingårdens produktion og produkter. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Smag og lær om regnskovschokolade på Bornholm

Smag og lær om regnskovschokolade på Bornholm

Velkommen til Rainforest Chocolate - en verden af bæredygtig chokolade. Kom med på en unik rejse fra bønne til chokoladebar og oplev vores dedikation til kvalitet og bæredygtighed. Besøg vores chokoladeværksted og café på Bornholm, smag vores håndlavede chokolader og tag en lille smagsæske med hjem. Vi er stolte af at være certificeret med Slave Free Chocolate og arbejder med kærlighed for at skabe en bæredygtig chokoladeoplevelse. Velkommen til vores magiske univers af chokolade.
1

Hvad er rundvisning & smagsprøver på Bornholm Distillery, Bornholm?

Havtorn, stikkelsbær, lyng, vildt æble, papaya, vi kan blive ved. Mange smage forsvinder, når Bornholms Destilleris produkter er i glasset. Men én ting er sikkert. De bornholmske smage interagerer med sanserne. Få mere at vide om Rønnes mikrobryggeri, som skaber en smagsoplevelse, der rummer alt, hvad Bornholm har at byde på i flaskeform. Hør historier om vingårdens produktionsmetoder og deres spændende produkter. Derudover kan du få smagsprøver på 3 forskellige typer gin. Bornholm Destilleri er et mikrobryggeri i Rønne, der siden 2017 har været integreret i Bornholms naturlige skønhed. Grundlæggeren er Mads Kofoed, der er født og opvokset på solskinsøen. Med sit store kendskab til øen grundlagde han den bornholmske vingård, som især er kendt for sin brug af det naturskønne Slotslingen-område.
Rundvisning & smagsprøver på Bornholm Distillery


Hvad er smag og lær om regnskovschokolade på Bornholm, Bornholm?

Velkommen til Rainforest Chocolate på Bornholm, hvor I inviteres med på en unik rejse ind i vores chokoladeverden. Her følger I kakaobønnens vej fra bønne til færdig chokoladebar, og bliver en del af vores passion for chokolade af den fineste kvalitet. Som den eneste café i Danmark er vi stolte af at være certificeret med Slave Free Chocolate. Hver eneste bønne har været i vores hænder, og vi arbejder med kærlighed og dedikation for at skabe en bæredygtig chokoladeoplevelse. Kom og oplev vores produktion, få en chokoladesmagning og tag en lille smagsæske med hjem. Bag Rainforest Chocolate står Heidrun og Hans Jørn Koefoed, parret bag Pure Rainforest Chocolate - en bæredygtig chokoladefabrikant på Bornholm. Vi skaber håndlavede chokolader med respekt for miljøet og de mennesker, der er involveret i produktionen. Vores primære forsyning af kakaobønner kommer fra Olsen Farm Fiji i Namau på Fiji, som er verdens første 100% slavefri kakaoproducent. Vi betragter farmerne på plantagen som vores nye familie og vores besøg hos dem som vores andet hjem. Når kakaobønnerne når Bornholm, starter den lange proces med ristningen, inden chokoladen er klar til at komme på hylderne. Vi rister bønnerne med omhu og ønsker at skabe en unik smagsoplevelse i hver eneste bid. Besøg vores chokoladeværksted og café på Bornholm og oplev vores dedikation til kvalitet og bæredygtighed. Rainforest Chocolate byder jer velkommen til vores chokoladeverden, hvor I kan nyde en smagfuld rejse ind i chokoladens magiske univers.
Smag og lær om regnskovschokolade på Bornholm