Silkeborg

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Silkeborg

Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

Ølsmagning på Grauballe Bryghus i Silkeborg, byder på 8 forskellige smagninger. Bryggeren tager dig også med på en rundvisning i bryggeriet. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ølbrygning hos Hjemmebryggeren

Ølbrygning hos Hjemmebryggeren

Kunne du tænke dig at lære at brygge din egen øl? Det kan du gøre hos Hjemmebryggeren. Du får en 5-timers ølbrygningstime, hvor du kan lave din egen øl. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ølsafari hos Grauballe Bryghus

Ølsafari hos Grauballe Bryghus

Oplev en ægte ølsafari på Grauballe Bryghus, et af Danmarks første mikrobryggerier. 30 forskellige ølvarianter venter på jer. Smag på øl fra både Grauballe og Silkeborg Bryghus. Med 10 ølpoletter kan I nyde de unikke smagsnuancer. Tilkøb flere poletter og nyd lækre snacks. Grauballe Bryghus brygger øl af højeste kvalitet og har vundet flere priser. Kom med og få en unik øloplevelse.
1

Hvad er Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus, Silkeborg?

Besøg først bryggeriet, hvor duften af ​​malt og gær fylder luften. Her brygges øl i store tanke. Efterhånden som du består forskellige typer øl, kan trangen til smagstesten begynde at vise sig. Turen afsluttes heldigvis med en ølsmagning, så du kan slukke tørsten, mens du smager forskellige øl fra Grauballe Bryghus. Grauballe Bryghus, et af Danmarks første mikrobryggerier, begyndte i 2002 at brygge øl på en forladt landejendom ved Silkeborg. Det brygges stadig i dag, og Grauballe Bryghus' øl har vundet flere priser. Senest var i 2018, hvor bryggere modtog et jubilæumslegat fra Bryggeriforeningen.
Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus


Hvad er Ølbrygning hos Hjemmebryggeren, Silkeborg?

Kunne du tænke dig at prøve ølbrygning? Enten fordi du har en lille vinmager i maven eller bare vil have en fed oplevelse? Uanset dit udgangspunkt, er du velkommen til at tage et ølbrygningskursus hos Hjemmebryggeren. Her guider en uddannet vinmager dig gennem hele brygningsprocessen og fortæller gode historier undervejs. Du kommer ikke tomhændet hjem, for et par uger efter kurset modtager du en øl, du selv kan lave, som du stolt kan nyde i godt selskab. I 2006 grundlagde Ken Thøgersen Hjemmebryggeren Bryggeri, der sælger bryggeudstyr og bryggeingredienser. Denne hjemmebrygger tilbyder også ølbrygningskurser, hvor du kan lære at brygge øl på gammeldags måde med malt, humle og gær. Alle er velkomne her, så længe du er klar til at dykke ned i en sjov hobby.
Ølbrygning hos Hjemmebryggeren


Hvad er Ølsafari hos Grauballe Bryghus, Silkeborg?

Oplev en ægte ølsafari på et af Danmarks første mikrobryggerier, Grauballe Bryghus. Her bliver I inviteret indenfor i et stemningsfyldt bryghus, hvor der venter jer mere end 30 forskellige ølvarianter på menuen. Tag på en smagsrejse og oplev øl fra både Grauballe og Silkeborg Bryghus, og nyd en hyggelig atmosfære, når I besøger Bryghuset i Silkeborg. Ved ankomst vil I få udleveret 10 ølpoletter, så I kan smage på de mange forskellige øl. Lad jer forføre af de unikke smagsnuancer og brug poletterne med omtanke, for I vil helt sikkert få lyst til at prøve lidt af det hele. Hvis I stadig ikke kan få nok, er det muligt at tilkøbe flere poletter samt nyde lækre chips og frankfurtere med brød, når grillen bliver tændt efter jeres smagning. Grauballe Bryghus har været en pioner inden for mikrobryggerier i Danmark siden 2002, hvor de startede brygningen på en nedlagt landejendom ved Silkeborg. I dag fortsætter de med at brygge øl af højeste kvalitet, og deres øl har vundet flere priser. I 2018 modtog brygmesteren endda Bryggeriforeningens Jubilæumslegat for sin fremragende indsats. Tag med på en unik øloplevelse på Grauballe Bryghus og lad jer forføre af smagen af ægte håndværksøl.
Ølsafari hos Grauballe Bryghus