Silkeborg

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Silkeborg

Ølbrygning hos Hjemmebryggeren

Ølbrygning hos Hjemmebryggeren

Vil du gerne lære at brygge dit eget øl? Det kan du hos Hjemmebryggeren. Du får 5 timers kursus i ølbrygning, hvor du laver dit eget øl. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

En ølsmagning hos Grauballe Bryghus i Silkeborg byder på 8 forskellige smagsprøver. Du får også en rundvisning i bryggeriet af brygmesteren. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Surdejskursus hos Simpel Surdej Studio

Surdejskursus hos Simpel Surdej Studio

Surdejen kan være drilsk, men heldigvis behøver det ikke at være sådan. Her lærer du, hvordan du nemt bager brød med surdej. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
1

Hvad er Ølbrygning hos Hjemmebryggeren, Silkeborg?

Kunne du tænke dig at prøve ølbrygning? Enten fordi du har en lille vinmager i maven eller bare vil have en fed oplevelse? Uanset dit udgangspunkt, er du velkommen til at tage et ølbrygningskursus hos Hjemmebryggeren. Her guider en uddannet vinmager dig gennem hele brygningsprocessen og fortæller gode historier undervejs. Du kommer ikke tomhændet hjem, for et par uger efter kurset modtager du en øl, du selv kan lave, som du stolt kan nyde i godt selskab. I 2006 grundlagde Ken Thøgersen Hjemmebryggeren Bryggeri, der sælger bryggeudstyr og bryggeingredienser. Denne hjemmebrygger tilbyder også ølbrygningskurser, hvor du kan lære at brygge øl på gammeldags måde med malt, humle og gær. Alle er velkomne her, så længe du er klar til at dykke ned i en sjov hobby.
Ølbrygning hos Hjemmebryggeren


Hvad er Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus, Silkeborg?

Besøg først bryggeriet, hvor duften af ​​malt og gær fylder luften. Her brygges øl i store tanke. Efterhånden som du består forskellige typer øl, kan trangen til smagstesten begynde at vise sig. Turen afsluttes heldigvis med en ølsmagning, så du kan slukke tørsten, mens du smager forskellige øl fra Grauballe Bryghus. Grauballe Bryghus, et af Danmarks første mikrobryggerier, begyndte i 2002 at brygge øl på en forladt landejendom ved Silkeborg. Det brygges stadig i dag, og Grauballe Bryghus' øl har vundet flere priser. Senest var i 2018, hvor bryggere modtog et jubilæumslegat fra Bryggeriforeningen.
Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus


Hvad er surdejskursus hos Simpel Surdej Studio, Silkeborg?

Surdej har fået for meget skylden. Bagning er tidskrævende og svært, meget nemmere med en pakke gær. Men hvorfor vælger så mange at bage med surdej? På dette kursus lærer du om gærverdenen, og hvorfor den er så populær i mange hjem. At bage med surdej er en kunst, der kræver meget tålmodighed, men når du først kommer ind i surdejsrytmen, kommer du helt sikkert aldrig til at bruge gær igen, når du bager brød. Simpel Surdej Studio ApS er stiftet af Peter Jespersen og Ronni Christiansen, begge uddannede kokke og passionerede surdejsbagere hver dag. Her er alle, der bager med surdej, velkomne uanset niveau.
Surdejskursus hos Simpel Surdej Studio