Vejle

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Vejle

Baristakursus hos BRYG Coffee House

Baristakursus hos BRYG Coffee House

Brygger du selv espressoen eller brygger du bare på idéen om en espressomaskine? - Føl dig som en ægte barista i dit eget køkken. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan

Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan

Fary Lochan har skabt en dansk single malt whisky med stor respekt for naturens smage og dufte. Er du til whisky? Smag en unik whisky her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Latte Art Workshop hos BRYG Coffee House

Latte Art Workshop hos BRYG Coffee House

Vil du lære hemmeligheden bag de kaffemønstre, baristaen laver? Se med her! Du kan nemlig lære, hvordan du laver Latte Art derhjemme. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew

Rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew

Kom med på en spændende rundvisning og smagning i et sjældent fritfaldsbryggeri. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Kaffesmagning hos BRYG Coffee House

Kaffesmagning hos BRYG Coffee House

Hos BRYG Coffee House i Vejle kan du komme med på kaffekursus for kun 249 kr. Du hører om bønnens rejse fra mark til kop & prøver cupping. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
1

Hvad er baristakursus hos BRYG Coffee House, Vejle?

Brygger du din egen espresso eller elsker du bare ideen om en espressomaskine? Hos BRYG Coffee House lærer du, hvordan du får mest muligt ud af din espressomaskine derhjemme. I løbet af kurset vil du blive introduceret til at vælge de rigtige bønner, male og dosere dem. Du lærer, hvordan du damper mælk til den perfekte latte, så du kan føle dig som en professionel barista i dit eget køkken. Bryg Coffee House ligger i hjertet af Vejle og er en lille kaffebar, hvor både lokale og udeboende samles til varm kaffe. Baristaerne er veluddannede og professionelle, de tager en god kop kaffe og deler deres viden med dig. Hos Bryg Kaffehus er en god kaffeoplevelse i centrum.
Baristakursus hos BRYG Coffee House


Hvad er rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan, Vejle?

Hvornår har du sidst jaget brændenælder i skoven og taget hjem på et rigtigt whiskyeventyr? For Jens-Erik skete det i 2009. Med gode barndomsminder om sin mor, der røg hjemmelavet rygeost på brændenælder, gik han i skoven og resultatet blev en stærk olieret whisky, der var helt hans egen. Efter Fary Lochan blev etableret, voksede familien virksomheden til at rumme flere stilarter. Hør hvordan Jens-Erik og hans familie fik deres danske single malt whisky-drøm til at gå i opfyldelse. Fary Lochan er Gives familiedrevne destilleri, der har produceret spiritus som whisky, gin, likør og gin siden 2009. Den familieejede virksomhed ønskede at skabe en dansk single malt whisky, der respekterede naturen meget, og som var ivrig efter at prøve naturens smag og dufte i spiritus. Fary Lochan er ikke nogen almindelig vingård. De røg bygmalt med brændenælder for at lave whisky, og Falirocan er den eneste i verden, der gør det. Tag en whiskysmagningstur og oplev deres unikke whisky og destilleri for dig selv.
Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan


Hvad er latte Art Workshop hos BRYG Coffee House, Vejle?

Blødt mælkeskum hviler oven på koppen som fløde, og det mørkebrune brydes op af et hvidt mønster. En varm kaffedrik venter lige under overfladen. Ser godt ud med et kaffemønster, men skal du virkelig være en professionel barista for at mestre mælkefærdigheder? Slet ikke. Alle kan lære latte art, så er du klar til at høre hvordan? Bryg Coffee House ligger i hjertet af Vejle og er en lille kaffebar, hvor både lokale og udeboende samles til varm kaffe. Baristaerne er veluddannede og professionelle, de tager en god kop kaffe og deler deres viden med dig. Hos Bryg Kaffehus er en god kaffeoplevelse i centrum.
Latte Art Workshop hos BRYG Coffee House


Hvad er rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew, Vejle?

Øl er ikke bare øl, og bryggerier er ikke kun bryggerier. I hvert fald fungerer Bøgedal Brew på en måde, du ikke finder andre steder i Skandinavien. Deres arbejde er baseret på den gamle filosofi om fuld tyngdekraft, hvilket betyder, at alt foregår i hånden, med hejs, uden brug af pumper. En langsom proces, men skånsom mod øllet – det er trods alt kærligheden til produktet, der tæller. Tag med på deres fælles tur og ølsmagning for at opleve smagen af ​​øl selv. Bøgedal Brew er et mikrobryggeri i Vejle ådal. De brygger håndværksøl fra start til slut. Øl flyder fra tønde til tønde ved hjælp af elevatorer uden brug af en pumpe. De er brygget i et specialdesignet fritfaldsbryggeri (fuld tyngdekraft) med urter kogt over brændeovn. Der er ikke mange bryggerier som dette i verden. Gitte Holmboe og Casper Vorting skrev historie i Bøgedal ved at omfortolke en gammel gård med forældede bygninger til en mini-utopi. Håndværksølproduktion på gården er deres primære fokus, og de afsætter betydelige ressourcer til deres ølarbejde. Men det var aldrig nok for dem. De har altid set øl som en del af en større sammenhæng. Der er gårde, dem og omverdenen. Natur og Kultur. Æstetik, følelse og respekt for håndværk.
Rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew


Hvad er kaffesmagning hos BRYG Coffee House, Vejle?

Halvdelen af ​​danskerne mener, at morgenkaffen er afgørende for deres dag. Så det er vigtigt, at du brygger en kop kaffe om morgenen, som du synes er værd at stå ud af sengen. I kaffeskolen lærer du at tale baristaens sprog, og du skal begive dig ud på en rejse fra kaffebønner plukket på marken til malet og forvandlet til dampende kaffe. Er du klar til at tage din morgenkaffe til nye højder? Bryg Coffee House ligger i hjertet af Vejle og er en lille kaffebar, hvor både lokale og udeboende samles til varm kaffe. Baristaerne er veluddannede og professionelle, de tager en god kop kaffe og deler deres viden med dig. Hos Bryg Kaffehus er en god kaffeoplevelse i centrum.
Kaffesmagning hos BRYG Coffee House