Nyborg

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Nyborg

Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård

Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård

En inspirerende vinsmagningstur til Stokkebye, en dansk vingård ved Nyborg. Smag deres vine og besøg vinmarkerne. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård

Deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård

Vin- og kaviarsmagning på den danske vingård Stokkebye på Fyn. Smag fire vine og to forskellige typer kaviar. Se vinmarker og produktion. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.
1

Hvad er vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård, Nyborg?

Tag med på en spændende rejse og hør historien om Stokkebye, den danske familieejede vingård, der startede som en barndomsdrøm og nu er en vingård med 17.000 vinstokke og store udviklingsplaner. Undervejs vil du smage prisvindende vine, der er økologisk dyrket i vinmarker og håndplukket for at sikre den bedste kvalitet. Det betyder også, at de optræder på menuerne på nogle af landets førende gourmetrestauranter som Jordnær i Kerteminde, D'Angleterre, Kong Hans, Falsled Kro og Rudolf Mathis. Stokkebye drives af ægteparret Helle og Jacob Stokkebye, der har i alt 17.000 vinstokke i Bovense, ved Nyborg. Der bruges ingen ukrudtsmidler på markerne, men alt fjernes maskinelt og høsten sikres i hånden for højeste kvalitet. Derfor har flere af landets førende gourmetrestauranter også vin på menuen. By Stokkebye sælger også kaviar fra stør opdrættet i naturlige søer i Slesvig-Holsten. Eksklusive æg forarbejdes i det ældste kaviarhus i verden i Hamborg.
Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård


Hvad er deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård, Nyborg?

Kom og besøg vinmarkerne og vingården i Stokkebye Vineyards, bygget i et gammelt kornmagasin i 1931. Her lærer du, hvordan druer dyrkes, og hvordan vin fremstilles efter økologiske principper. Den centrerer sig om rejsehistorien om Jacob Stokkebyes barndomsdrøm; om at stå i en vingård med en masse vækstplaner med sin egen vin i hånden. Udover Baerii og Osietra kaviaren, som By Stokkebye selv sælger, smager du også fire af vingårdens vine. Lær om kaviarens vidunderlige verden, lær at vælge kaviar og nyd enestående små æg. Jacob Stokkebye er selv ansvarlig for kaviarhistorien og har over 30 års erfaring i kaviarhandlen. Stokkebye drives af ægteparret Helle og Jacob Stokkebye, der har i alt 17.000 vinstokke i Bovense, ved Nyborg. Der bruges ingen ukrudtsmidler på markerne, men alt fjernes maskinelt og høsten sikres i hånden for højeste kvalitet. Derfor har flere af landets førende gourmetrestauranter også vin på menuen. By Stokkebye sælger også kaviar fra stør opdrættet i naturlige søer i Slesvig-Holsten. Eksklusive æg forarbejdes i det ældste kaviarhus i verden i Hamborg.
Deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård