Syddanmark

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Syddanmark

Rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew

Rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew

Tag med på en spændende rundvisning og smagning på et sjældent fritfaldsbryggeri. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Whiskysmagning hos Trolden Destilleri

Whiskysmagning hos Trolden Destilleri

Tag med til en rundvisning og en whiskysmagning. Her lærer du om produktion af single malt whisky, smagninger og ture. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav

Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav

Hyggelig kokkeskole med lækre lokale råvarer fra de Sydfynske Øer. Maden tilberedes over bål og i en ryger. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård

Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård

En inspirerende vinsmagningstur til Stokkebye, en dansk vingård ved Nyborg. Smag deres vine og besøg vinmarkerne. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård

Deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård

Vin- og kaviarsmagning på den danske vingård Stokkebye på Fyn. Smag fire vine og to forskellige typer kaviar. Se vinmarker og produktion. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew, Syddanmark?

Øl er ikke bare øl, og bryggerier er ikke kun bryggerier. I hvert fald fungerer Bøgedal Brew på en måde, du ikke finder andre steder i Skandinavien. Deres arbejde er baseret på den gamle filosofi om fuld tyngdekraft, hvilket betyder, at alt foregår i hånden, med hejs, uden brug af pumper. En langsom proces, men skånsom mod øllet – det er trods alt kærligheden til produktet, der tæller. Tag med på deres fælles tur og ølsmagning for at opleve smagen af ​​øl selv. Bøgedal Brew er et mikrobryggeri i Vejle ådal. De brygger håndværksøl fra start til slut. Øl flyder fra tønde til tønde ved hjælp af elevatorer uden brug af en pumpe. De er brygget i et specialdesignet fritfaldsbryggeri (fuld tyngdekraft) med urter kogt over brændeovn. Der er ikke mange bryggerier som dette i verden. Gitte Holmboe og Casper Vorting skrev historie i Bøgedal ved at omfortolke en gammel gård med forældede bygninger til en mini-utopi. Håndværksølproduktion på gården er deres primære fokus, og de afsætter betydelige ressourcer til deres ølarbejde. Men det var aldrig nok for dem. De har altid set øl som en del af en større sammenhæng. Der er gårde, dem og omverdenen. Natur og Kultur. Æstetik, følelse og respekt for håndværk.
Rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew


Hvad er whiskysmagning hos Trolden Destilleri, Syddanmark?

De ligger modne på bakker. Træk på smag, kraft, farve og intensitet, indtil de er klar. De gyldne dråber skal så hældes i den proplukkede flaske og ventetiden begynder igen. Nu skal den rigtige dag findes, så flasken kan åbnes, whiskyen hældes i et klart glas og drikkes i godt selskab. Kan du ikke vente? Så tag en smagning og rundvisning i Tolden Distillery, hvor du lærer om rejsen fra råvare til færdig single malt whisky. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.
Whiskysmagning hos Trolden Destilleri


Hvad er vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav, Syddanmark?

Bålet blev tændt og duften af ​​kaffe og bønner fra det lokale kafferisteri bredte sig. Med Lifeplan Kajak & Friluftsliv og Kulinarisk Sydfyn tændes bålet og smøgerne. Du skal tilberede lækre måltider med lokale og årstidens råvarer. Du lærer om den rigtige kombination af råvarer, at hugge træ, ryge fisk og en alsidig sæsonbestemt menu med urter fra haver, skove og strande. Når din mad er klar, kan du nyde dit måltid, mens du beundrer udsigten over Svendborgsund, Tåsinge og Det Sydfynske Øhav. Spis og drik godt. Lifeplan Kayak & Friluftsliv, som står bag oplevelsen, har mange års erfaring med at undervise og formidle om Syd Fernandes natur både til vands og til lands. De har et fremragende ry for havkajakundervisning og vandsikkerhedsoplevelser. Med deres store viden om naturen og det sydfynske spisekammer tilbyder de store naturoplevelser for private såvel som grupper og virksomheder fra forskellige perspektiver.
Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav


Hvad er vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård, Syddanmark?

Tag med på en spændende rejse og hør historien om Stokkebye, den danske familieejede vingård, der startede som en barndomsdrøm og nu er en vingård med 17.000 vinstokke og store udviklingsplaner. Undervejs vil du smage prisvindende vine, der er økologisk dyrket i vinmarker og håndplukket for at sikre den bedste kvalitet. Det betyder også, at de optræder på menuerne på nogle af landets førende gourmetrestauranter som Jordnær i Kerteminde, D'Angleterre, Kong Hans, Falsled Kro og Rudolf Mathis. Stokkebye drives af ægteparret Helle og Jacob Stokkebye, der har i alt 17.000 vinstokke i Bovense, ved Nyborg. Der bruges ingen ukrudtsmidler på markerne, men alt fjernes maskinelt og høsten sikres i hånden for højeste kvalitet. Derfor har flere af landets førende gourmetrestauranter også vin på menuen. By Stokkebye sælger også kaviar fra stør opdrættet i naturlige søer i Slesvig-Holsten. Eksklusive æg forarbejdes i det ældste kaviarhus i verden i Hamborg.
Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård


Hvad er deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård, Syddanmark?

Kom og besøg vinmarkerne og vingården i Stokkebye Vineyards, bygget i et gammelt kornmagasin i 1931. Her lærer du, hvordan druer dyrkes, og hvordan vin fremstilles efter økologiske principper. Den centrerer sig om rejsehistorien om Jacob Stokkebyes barndomsdrøm; om at stå i en vingård med en masse vækstplaner med sin egen vin i hånden. Udover Baerii og Osietra kaviaren, som By Stokkebye selv sælger, smager du også fire af vingårdens vine. Lær om kaviarens vidunderlige verden, lær at vælge kaviar og nyd enestående små æg. Jacob Stokkebye er selv ansvarlig for kaviarhistorien og har over 30 års erfaring i kaviarhandlen. Stokkebye drives af ægteparret Helle og Jacob Stokkebye, der har i alt 17.000 vinstokke i Bovense, ved Nyborg. Der bruges ingen ukrudtsmidler på markerne, men alt fjernes maskinelt og høsten sikres i hånden for højeste kvalitet. Derfor har flere af landets førende gourmetrestauranter også vin på menuen. By Stokkebye sælger også kaviar fra stør opdrættet i naturlige søer i Slesvig-Holsten. Eksklusive æg forarbejdes i det ældste kaviarhus i verden i Hamborg.
Deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård