Flødebollekursus hos Karoline Trier

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Hovedstaden

Flødebollekursus hos Karoline Trier

Flødebollekursus hos Karoline Trier

Du vil lære at lave dit eget cremede brød med sprød bund, cremet skum og sprød chokoladeovertræk - så tjek det ud her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er flødebollekursus hos Karoline Trier, Hovedstaden?

En barnefødselsdag uden smørbrød er næsten utænkelig. Små, men lækre kager kan få tænderne til at savle både hos børn og voksne. På Caroline Trier Madskole kan du tage en vanillecremetime, hvor du kan lære at bage en sprød bund, piske det perfekte cremede skum op og temperere chokoladen, så den sprænger perfekt. Denne klasse er for børn og voksne, der ønsker at lære at lave perfekte vanillecremeboller, der nemt passer på en flad cremepande. Caroline Trier brænder for at give madglæder videre til børn og unge, og Caroline mener, at livet bliver bedre, hvis vi lærer om, hvad vi spiser fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.