Wine & dine hos The Pescatarian

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Hovedstaden

Wine & dine hos The Pescatarian

Wine & dine hos The Pescatarian

Fortsæt smagsoplevelsen i København. Menuen fokuserer på lokal fisk og skaldyr, frugt og grøntsager, parret med udsøgte retter. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er wine & dine hos The Pescatarian, Hovedstaden?

Restauranten deler navn med den veganske trend, som udelukker alt kød, med undtagelse af fisk, skaldyr og krebsdyr. Navnet lever op til sit navn, da lokal fisk og skaldyr, frugt og grønt er essensen af ​​The Pescatarians menukort i København. Her kan du få en madoplevelse af høj kvalitet til en fornuftig pris, uden rødt kød på menuen. Retterne tilberedes med sæsonens bedste råvarer og byder på restaurantens fremragende service. Michelin-guiden identificerer Pescatarians med "Tallerken", hvilket betyder, at køkkenet serverer meget god mad. Bag Pescatarianen står Johan Burich-Holck, som også ejer den populære Bib Gourmand-restaurant Marv & Ben. Udover høje gastronomiske standarder lægger restauranten vægt på sundhed og miljø som kerneprincipper.