Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet

Skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet

Overdådig skaldyrsbuffet, og en uformel aften med hagesmæk, krabbehammer, rejer, krabber, jomfruhummere, østers og bobler ad libitum. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 650 kr.

Se tilbudet


Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Copenhagen Distillery åbner dørene til 1,5 times ginsmagning & rundvisning bag Christiania. En af de bedste ginsmagninger i KBH. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 349 kr.

Se tilbudet


Italiensk gastronomi hos L’Imperatore

Italiensk gastronomi hos L’Imperatore

Mærk et lille stykke af Italien i København hos L'Imperatore. Her er autentisk italiensk madlavning omdrejningspunktet for smagsoplevelsen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 295 kr.

Se tilbudet


Sort kaffekursus hos Coffee Collective

Sort kaffekursus hos Coffee Collective

Coffee Collective danner de perfekte rammer for et smagfuldt kaffekursus i København. En lærerig og hyggelig smagsoplevelse for kaffeelskere Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 570 kr.

Se tilbudet


Middag på Madklubben

Middag på Madklubben

Med et gavekort til Madklubben kan du spise på en af Madklubbens +30 restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Hvad er skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet?

Restaurant Loftet serverer en overdådig fiske- og skaldyrsbuffet. Her kan du forkæle dig selv i de smukke lokaler i den historiske bygning. Middagen byder på en afslappet aften med hagesmække, krabbehammere, gør-det-selv-rejer, krabber, jomfruhummer, østers og sprøde bobler valgfrit. Spis og drik godt! Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.Hvad er ginsmagning hos Copenhagen Distillery?

Københavns vingårde eksperimenterer med smag, design, former og farver, fordi det ikke kun er ganen, der skal underholdes, men også øjne, ører, næse og hænder. Sagt på en anden måde, her er hele sansepaletten aktiveret. På destilleriet udvikles der hele tiden nye smagsvarianter, og der bliver designet nye flasker, der forvandler oplevelsen af ​​gin, whisky, likør og gin til en helt ny, hver gang du løfter glasset til munden. Efter smagningen kan du fortsætte med at udforske forskellige smagsvarianter på Copenhagen Distillery's cocktailbar, hvor du kan blive hængende og nyde selskabet. Copenhagen Distillery ligger i en ombygget fabriksbygning bag Christiania. Der er plads til kreativ udfoldelse, når det kommer til at destillere whisky, gin og Akwavit. Hos Copenhagen Distillery er ambitionen at skabe nye smagsoplevelser i sammenhæng med kunstneriske oplevelser.Hvad er italiensk gastronomi hos L’Imperatore?

Desværre kunne vi ikke bringe det turkise badevand, de smukke bjerge og den gamle bydel i Palermo til Danmark, men den italienske mad og den autentiske atmosfære er i orden. Når man kommer ind i L'Imperatore på Østerbro, føles det som at ankomme til Sicilien med fly. Her er autentisk italiensk madlavning i fokus, og kvalitet, komfort og smag vægtes højt. Klassisk italiensk pizza er ikke på menuen, men L'Imperatore er kendt for sin overdådige Keser Signature, en generøs servering af grillet fisk og skaldyr. Mærk lidt af Italien i København. Velkommen til L'Imperatore. Den italienske restaurant L'Imperatore drives af udlejerparret Armonda Di Raffaele og hans kone Denise Dalsgaard. Før L'Imperatore blev født, var Amunda kok på sin fars restaurant på sit hjemland Sicilien. Hans italienskkundskaber i køkkenet fulgte ham til Danmark og ind i køkkenet hos L'Imperatore på Olufsvej på Østerbro. Her er råvarer altid nøje udvalgt til den aktuelle sæson. Hver dag går restauranten til det lokale torv for at købe frisk fisk og ingredienser til middagsmenuen for at sikre autenticitet og høj kvalitet.Hvad er sort kaffekursus hos Coffee Collective?

Interessen for kaffe har aldrig været stærkere, og du har sikkert været involveret i diskussioner om, hvad der gør god kaffe. Er du nysgerrig efter, hvordan kaffe smager, som den er, og vil du gerne lave en bedre kop filterkaffe derhjemme? På dette kursus kommer du til at arbejde med dygtige baristaer og du lærer begreber som malingsgrad, udvinding og smagning af forskellige kaffearomaer – find din nysgerrighed for nu skal du brygge og smage en masse kaffe. Kaffekollektivet er et risteri med tre kaffebarer og en kaffeskole i København. Coffee Collective er anerkendt for den måde, det udforsker og formidler ekstraordinære kaffeoplevelser, så hjemmebaristaer kan få ny viden om kaffe og brygning.Hvad er middag på Madklubben?

Med et Madklubben Gavekort kan du spise på +30 Madklubben restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg. Her kan du købe mad i forskellige prisklasser inspireret af hele verden. En ting alle restauranter i Madklubben har til fælles er, at maden altid er af god kvalitet og til en rimelig pris. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.