Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ølbrygning hos Hjemmebryggeren

Ølbrygning hos Hjemmebryggeren

Kunne du tænke dig at lære at brygge din egen øl? Det kan du gøre hos Hjemmebryggeren. Du får en 5-timers ølbrygningstime, hvor du kan lave din egen øl. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ølsmagning hos Lille Holmgård Håndbryg

Ølsmagning hos Lille Holmgård Håndbryg

Tag med på en autentisk ølrejse hos Lille Holmgård Håndbryg. Oplev far og søns passion for øl, mens I nyder en rundvisning og ølsmagning. Lyt til sjove historier og lær om øllets historie. Prøv deres unikke specialøl som Hønsedamens Røde Amerikaner og Tournesolls Lillebror. Et must-visit, hvis I er i Vestjylland.


Cocktails og keramik hos Kreaværk

Cocktails og keramik hos Kreaværk

Kom og udfold din kreativitet hos KREAVÆRK i Middelfart. Lær om glasurer, farver og teknikker, mens du maler på keramik og nyder lækre cocktails. Hos KREAVÆRK kan alle være kreative i en legende og livlig atmosfære.


Macaronkursus hos Karoline Trier

Macaronkursus hos Karoline Trier

Få styr på teknikken bag de lækreste macarons hos Karoline Trier. På kurset vil du lære alt fra de vigtigste trin til at skabe delikate macarons til at lave en himmelsk fyld. Tag en ven eller familiemedlem med og tilbring en hyggelig dag med fokus på macarons. Du vil også nyde smagsprøver undervejs og få mellem 20-30 macarons med hjem. Hos Kokkeskolen Karoline Trier er vi passionerede om madlavning og vil gerne dele vores madglæde med dig.


Fadsmagning på whiskylageret hos Stauning Whisky

Fadsmagning på whiskylageret hos Stauning Whisky

Besøg Stauning Whisky Distillery, efterfulgt af en smagning på whiskylageret. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er Ølbrygning hos Hjemmebryggeren?

Kunne du tænke dig at prøve ølbrygning? Enten fordi du har en lille vinmager i maven eller bare vil have en fed oplevelse? Uanset dit udgangspunkt, er du velkommen til at tage et ølbrygningskursus hos Hjemmebryggeren. Her guider en uddannet vinmager dig gennem hele brygningsprocessen og fortæller gode historier undervejs. Du kommer ikke tomhændet hjem, for et par uger efter kurset modtager du en øl, du selv kan lave, som du stolt kan nyde i godt selskab. I 2006 grundlagde Ken Thøgersen Hjemmebryggeren Bryggeri, der sælger bryggeudstyr og bryggeingredienser. Denne hjemmebrygger tilbyder også ølbrygningskurser, hvor du kan lære at brygge øl på gammeldags måde med malt, humle og gær. Alle er velkomne her, så længe du er klar til at dykke ned i en sjov hobby.Hvad er Ølsmagning hos Lille Holmgård Håndbryg?

Tag med på en sjov og autentisk oplevelse hos Lille Holmgård Håndbryg i Grønbjerg, Vestjylland. Her kan I nyde en rundvisning og ølsmagning, hvor I kommer helt tæt på bryggeriets unikke håndbryggede øl. Far og søn står klar til at give jer en underholdende og lærerig oplevelse, hvor øllet er i centrum. Mens I smager på de forskellige øl, vil I også blive underholdt med sjove anekdoter og gamle røverhistorier om brygprocesser, stilarter og øllets historie. Blandt bryggeriets spændende udvalg af specialøl finder I eksempelvis Hønsedamens Røde Amerikaner og Tournesoll’s Lillebror - to øl, der er kendetegnet ved deres unikke smag og karakter. Lille Holmgård Håndbryg er et lille bryggeri, der drives af far og søn med en fælles passion for godt øl. Deres hobbyprojekt udviklede sig til det nuværende bryggeri i 2022, og de brænder for at sprede kendskabet til håndbrygget øl gennem kurser og foredrag om øl og bryggeriet. Så hvis I er på vej til Vestjylland og søger en sjov oplevelse fyldt med ægte dansk kultur og traditioner, så er en rundvisning og ølsmagning hos Lille Holmgård Håndbryg det helt rigtige valg. Kom og lad jer inspirere af deres passion for øl og nyd deres unikke bryg - I vil ikke fortryde det.Hvad er cocktails og keramik hos Kreaværk?

Kom med til en hyggelig og kreativ aften hos KREAVÆRK i Middelfart. I det farverige kreaværksted kan I virkelig lade kreativiteten blomstre. Beliggende midt på gågaden i Middelfart, er dette hyggelige sted fyldt med inspiration og et væld af farver og muligheder inden for keramik. Sammen skal I nyde lækre cocktails og male på keramik, samtidig med at I grundigt bliver instrueret i glasurer, farver og teknikker. Oplev den hyggelige og festlige stemning hos KREAVÆRK. KREAVÆRK er en legende og livlig værkstedscafé, hvor I kan udfolde jeres kreativitet i et farverigt univers af perler, ler, smykker og maling. Bag KREAVÆRK står Signe og Line, der ønsker at gøre det nemt og sjovt for alle at være kreative. Derfor har de skabt denne hyggelige café i Middelfart, hvor både store og små kan kaste sig ud i kreative projekter over en god kop kaffe eller en kold sodavand.Hvad er macaronkursus hos Karoline Trier?

Mestrer du kunsten at lave de lækreste macarons? Eller har du brug for lidt hjælp til at forfine din teknik? Hos Karoline Trier kan du deltage i et kursus, der vil guide dig gennem alle de vigtige trin til at skabe de mest delikate små macarons. Kurset starter med en introduktion til teknikkerne og grundprincipperne for kagen. Du vil også få en gennemgang af råvarer og udstyr. Derefter går turen ind i køkkenet, hvor du får mulighed for at blande dejen, sprøjte de fine macarons ud og bage dem. Du vil lære at lave fylden, som ikke kun har en himmelsk smag, men også den perfekte konsistens. Du kan bringe en ven eller et familiemedlem med dig og tilbringe en hyggelig dag med macarons i fokus. Undervejs vil I selvfølgelig også få fornøjelsen af lækre smagsprøver, og I får endda mellem 20-30 macarons med hjem efter kurset. På Kokkeskolen Karoline Trier er vi passionerede om mad, råvarer og fællesskaber. Vi arbejder altid med sæsonens bedste råvarer og brænder for at dele vores madglæde med andre. Vi samler virksomheder, private samt voksne og børn omkring madlavning for at fokusere på måltidet, kreativiteten og fællesskabet.Hvad er fadsmagning på whiskylageret hos Stauning Whisky?

Har du nogensinde tænkt på at få smagen af ​​whisky direkte fra fadet? Når smagningen flytter til whiskylageret, kan du få dine svar hos Stauning Whisky. Først vil du besøge produktionsprocessen, hvor du lærer om whiskyens maltning, mæskning, gæring, destillation og fadlagring. Turen slutter ved whiskylageret, hvor du kan smage prisvindende whisky direkte fra tønderne. Smell Angels deler og lærer om Devils Cut. Der vil være tid til samtale, mens du fordyber dig i de mange indtryk og forstår vigtigheden af ​​fadlagring for smag og aroma. Hør, smag og duft forskellen på whisky freshly fad og whisky, der har været på fad i mange år. Stauning Whisky er en nordisk vingård med smuk skandinavisk arkitektur. Destilleriet blev etableret i 2005 og har siden været toneangivende for whiskyproduktion i Danmark, og værdsat hver whiskys gode smag og kvalitet. De har vundet mange priser, og selv på internationalt plan er Stauening en sværvægter.