Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Michelin menu hos Substans

Michelin menu hos Substans

Substans inviterer dig til at opleve en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. Nyd en 15-retters Michelin-menu, der skifter efter sæsonen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet

Gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet

I Esbjerg kan I spise frokost sammen på Restaurant loftet. Nyd 3 smørrebrød efter eget valg med tilhørende drinks i hyggelige rammer. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Croquis & Cocktails eller Cava hos BARe VIN

Croquis & Cocktails eller Cava hos BARe VIN

Kom og deltag i en afslappet og hyggelig aften med croquis i Aarhus, arrangeret af BARe VIN. Lad dig inspirere af kroppens former, mens du nyder bobler eller cocktails. Line Svendsen, kunstner og illustrator, vil guide dig gennem tegneteknikker, og Brita vil introducere de vinøse oplevelser. Alt er taget hånd om, så bare mød op med godt humør og lysten til at tegne og drikke med BARe VIN.


Pølsekursus hos Folkets Madhus

Pølsekursus hos Folkets Madhus

Lær at lave pølser på Folkets Madhus. Til pølseklassen lærer du, hvordan du fylder pølser, hvordan du forbereder fyld og meget mere. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


SNAK & ÆD med Frederik Svinth

SNAK & ÆD med Frederik Svinth

Kom ud i naturen og lær at lave mad over bål, mens snakken fortsætter. Dette er himlen høj og plads til dybe samtaler omkring bålet. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er michelin menu hos Substans?

Som gæst hos Substans får du en ekstraordinær kulinarisk oplevelse. Menuen er lavet med de fineste lokale sæsonbetonede råvarer og råvarer. Det er omhyggeligt forberedt i det åbne køkken og præsenteret ved spisestuens centrale disk. Gør dig godt tilpas og nyd en madoplevelse, du sent vil glemme. Spis og drik godt. Substans (✽ i MICHELIN 2021), beliggende på øverste etage af Pakhusene, Aarhus Ø, byder dig velkommen til en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. I efteråret 2021 har restauranten genvundet sin velfortjente ene Michelin-stjerne i nye rammer i Aarhus Ø. Inspireret af 1960'ernes trendy arkitektur skaber restauranten et moderne og varmt interiør med udsigt over Riis Skov, lystbådehavnen og havet.



Hvad er gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet?

Selvom dansk smørrebrød er over 100 år gammelt, gør det ikke traditionelle måltider mindre populære - tværtimod. smørrebrød er blevet udviklet siden 1880'erne og findes i dag i mange forskellige former, farver og smagskombinationer. Sandwich er også på menuen på restauranten Loftet i Esbjerg. Her kan du nyde deres 3 luksuriøse sandwich, alle sammen rug og baguette bagt af Guldægget Esbjerg. Under "Yderligere information" kan du læse om det luksussmørrebrød, du kan vælge imellem. Hvem vil du gerne invitere til frokost i Esbjerg? Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.



Hvad er croquis & Cocktails eller Cava hos BARe VIN?

BARe VIN inviterer dig til en afslappet og hyggelig aften med croquis i Aarhus. Tag med og fordyb dig i kroppens former, mens du nyder enten lækre bobler eller smagfulde cocktails, der helt sikkert vil sætte gang i din kreativitet. Line Svendsen, kunstner og illustrator, vil guide dig gennem tegneteknikker og udfordringer, der hjælper dig med at slippe kontrollen og lade dig inspirere af de våde varer. Brita fra BARe VIN vil kort introducere de vinøse og spirituelle oplevelser, der venter i glasset, og hun vil være til rådighed hele aftenen for eventuelle spørgsmål. Alt er taget hånd om, så du skal bare møde op med godt humør og lysten til at tegne og drikke med BARe VIN. BARe VIN er ikke bare en webshop, butik og vinbar i Aarhus. Hos BARe VIN er smag og natur i fokus for alle vine, de tilbyder. Kristian og Brita, stifterne af BARe VIN, går ikke så meget op i navne, årgange og prestige - for dem er det vigtigste ved en vin smagen. Udover deres talent for at vælge vin med den perfekte smag, er de også mestre i hygge. BARe VIN afholder forskellige events året rundt, herunder Vinbanko, vinsmagninger og Strik & Drik.



Hvad er pølsekursus hos Folkets Madhus?

Tilbring en aften med en slagter fra Folkets Madhus, hvor du lærer det basale og begynder at lave en pølsemager derhjemme. Du vil besøge en verden af ​​pølser og forskellige ingredienser i henhold til gamle traditioner. Hos Folkets Madhus tilføjer man ikke numre eller andet til pølsen end rene råvarer. Mens du respekterer gammelt håndværk, økologi og bæredygtighed, lærer du, hvordan du bruger håndværksmæssige teknikker til at lave den perfekte pølse. Folkets Madhus vil sørge for, at gastronomisk fornøjelse og sund fornuft går hånd i hånd. Derfor arbejder de med årstidens lokale råvarer, fordi de mener, at årstidens råvarer er dem, der smager bedst lige nu. De holder sig også fra tilsætningsstoffer og andre tal for at spise mindre kød til bedre kød og dermed fastholde slagterhandlen i Folkets Madhus.



Hvad er sNAK & ÆD med Frederik Svinth?

Der er noget særligt ved ild. Den måde flammerne bevæger sig på, dirrer, knitrer og knirker. Varmen omkring dig, når du sidder foran den eller lyden af ​​boblende, sydende, bagende mad, mens du tilbereder den over bålet. Det er tid til at forene sig omkring det. Lyt, lær, fortæl og tal rundt om bålet, mens du tilbereder måltider i gløderne.