Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Middag på Food Club

Middag på Food Club

Food Club ligger i København og Aarhus. Prøv deres tag-selv-bord med fokus på økologi, bæredygtighed, grøntsager og frilandskød. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Pølsekursus hos Folkets Madhus

Pølsekursus hos Folkets Madhus

Lær at lave pølser hos Folkets Madhus. Til pølsekurset lærer du, hvordan pølserne stoppes, hvordan farsen tilberedes & meget mere. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 695 kr.

Se tilbudet


Romsmagning hos SmagFørst

Romsmagning hos SmagFørst

Kom med på en spændende romsmagning, der lader dig smage 6 rom, der rummer både de klassiske, de specielle, men også de helt nye. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Wine & dine hos The Pescatarian

Wine & dine hos The Pescatarian

Tag på en smagsoplevelse i København. Menuen står på lokale skaldyr, frugt og grøntsager sammensat i elegante retter. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,490 kr.

Se tilbudet


Sushikursus hos Restaurant Soya

Sushikursus hos Restaurant Soya

Er du vild med sushi & vil du gerne lære at lave det selv? Så tag med på et sushikursus i Aarhus og lær, hvordan du laver din egen sushi. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 395 kr.

Se tilbudet


Hvad er middag på Food Club?

At medbringe eget bord kan sagtens være en lækker restaurantoplevelse, og Food Club er her for at bevise det. Her er luksuriøse afhentningsborde lavet af årstidens grøntsager og fritgående kød med fokus på økologi og bæredygtighed. Uanset om du er vegetar, pescatarian, kødelsker eller noget helt andet, er Food Club stedet at tage hen. Restauranten henvender sig også til familier med børn, så de kan være børn, selv når de spiser ude. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.



Hvad er pølsekursus hos Folkets Madhus?

Tilbring en aften med en slagter fra Folkets Madhus, hvor du lærer det basale og begynder at lave en pølsemager derhjemme. Du vil besøge en verden af ​​pølser og forskellige ingredienser i henhold til gamle traditioner. Hos Folkets Madhus tilføjer man ikke numre eller andet til pølsen end rene råvarer. Mens du respekterer gammelt håndværk, økologi og bæredygtighed, lærer du, hvordan du bruger håndværksmæssige teknikker til at lave den perfekte pølse. Folkets Madhus vil sørge for, at gastronomisk fornøjelse og sund fornuft går hånd i hånd. Derfor arbejder de med årstidens lokale råvarer, fordi de mener, at årstidens råvarer er dem, der smager bedst lige nu. De holder sig også fra tilsætningsstoffer og andre tal for at spise mindre kød til bedre kød og dermed fastholde slagterhandlen i Folkets Madhus.



Hvad er romsmagning hos SmagFørst?

"Hvorfor bliver rummet ved med at forsvinde?" Jack Sparrow og hans tørstige pirater har kæmpet for at forstå, hvor rommen er blevet af...for hvis der ikke er nok rom i glasset, vil de gyldne dråber fordampe, det bliver svært for at opnå dit image som pirat. Når flasken er åbnet. Pirater eller ej, når den romsmagende vanvid fortsætter, er der med garanti rom nok. Smag Først har mange års erfaring med forskellige vinsmagninger og har siden 2009 formidlet deres viden om vin og spiritus til virksomheder og private. Personalet har hver deres interesse for et bestemt område, så de har mulighed for at formidle viden og entusiasme, så du kan fange alle nuancerne under din smagning.



Hvad er wine & dine hos The Pescatarian?

Restauranten deler navn med den veganske trend, som udelukker alt kød, med undtagelse af fisk, skaldyr og krebsdyr. Navnet lever op til sit navn, da lokal fisk og skaldyr, frugt og grønt er essensen af ​​The Pescatarians menukort i København. Her kan du få en madoplevelse af høj kvalitet til en fornuftig pris, uden rødt kød på menuen. Retterne tilberedes med sæsonens bedste råvarer og byder på restaurantens fremragende service. Michelin-guiden identificerer Pescatarians med "Tallerken", hvilket betyder, at køkkenet serverer meget god mad. Bag Pescatarianen står Johan Burich-Holck, som også ejer den populære Bib Gourmand-restaurant Marv & Ben. Udover høje gastronomiske standarder lægger restauranten vægt på sundhed og miljø som kerneprincipper.



Hvad er sushikursus hos Restaurant Soya?

Kan du se forskel på futumaki, hosomaki og uramaki? Eller ved du, hvordan man laver nigiri sushi? Der er nok en grund til, at uddannelsen til sushi-kok er lang og besværlig, da det ikke er let at komme ind i et asiatisk sushi-køkken. Ikke uden hjælp i hvert fald. Så her kommer det! I en sushitime lærer du at samle, rulle, dekorere – og især spise – nigiri, to-rullet, tyndrullet og andre forskellige typer sushi. Restaurant Soya er en traditionel kinesisk-japansk restaurant i Aarhus, baseret på kvalitetsråvarer og høj kvalitet. Restaurant Soya er berømt for sin sushi, og det var også den første sushi- og sushirestaurant i byen.



Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil