Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Kursus i sort kaffe hos Street Coffee

Kursus i sort kaffe hos Street Coffee

Kaffe er ikke bare kaffe. I hvert fald ikke, hvis du spørger Street Coffee og prøver deres kurser. Kom med på deres kaffekursus og lær mere. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 495 kr.

Se tilbudet


Vinsmagning & middag hos Restaurant Loftet

Vinsmagning & middag hos Restaurant Loftet

Vinsmagning kombineret med en lækker 3-retters menu på Torvet i Esbjerg Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 750 kr.

Se tilbudet


Pizza på FRANKIES

Pizza på FRANKIES

Pizzaerne hos FRANKIES er helt unikke. De er både jeres partystarter på en night out eller det sjove indspark til en kedelig hverdag. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Food Walk i Aarhus

Food Walk i Aarhus

Kom med på en lækker, inspirerende og hyggelig Food Walk, når du, eller en heldig gavemodtager, skal med på en guidet tur rundt i Aarhus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 499 kr.

Se tilbudet


Dinner in the Dark

Dinner in the Dark

Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning i komplet mørke hos Dark Waiter. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,195 kr.

Se tilbudet


Hvad er kursus i sort kaffe hos Street Coffee?

Kaffe er ikke bare kaffe. Du har sikkert denne holdning, ligesom mange andre. Men kan du også fortælle nuancerne ved at brygge kaffe? Her kan der være huller i din kaffeviden, ligesom mange andre skal vælge mellem et væld af labels i butikken. Måske køber du altid den samme, fordi det er det nemmeste, men tænkte, at det kunne være sjovt at prøve noget andet en dag. Du tog dette skridt i dag. Smag fra forskellige dele af verden bryder frem, du får dagens største aha-oplevelse, og du kommer hjem med en følelse af at have en sort kaffebælte. Gadekaffe er for alle; sutter og stiletter. Til dem med morgenhår eller skægstubbe. Nøglen er god kaffe, hyggelig atmosfære og hygge. Street Coffee mener, at god kaffe er et håndværk, der skal tages alvorligt. Samtidig skal der altid være plads til "dumme spørgsmål", når du tager deres undervisning eller spørger baristaen på deres kaffebar, når du besøger dem.Hvad er vinsmagning & middag hos Restaurant Loftet?

Vinsmagning er altid en god måde at have det godt sammen på. Med vidunderlige anekdoter og en behagelig, afslappet atmosfære vil dygtige sommeliers guide dig gennem en række vinsmagninger, mens en nøje koordineret 3-retters gourmetmenu vil være med til at sikre en fantastisk aften. Velkommen og nyd! Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.Hvad er pizza på FRANKIES?

I FRANKIES' køkkener flyder det med mozzarella, trøfler og skinke, når kreativiteten og sprød pizza bringes til verden. FRANKIES er kendt for deres originale, funky og farverige detaljer, der findes i deres autentiske etablissementer såvel som i en række forskellige pizzaer og cocktails. FRANKIES kan være starten på din aftenfest eller en behagelig start på din kedelige rutine. Hvem ville du invitere til en pizza-date? Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er food Walk i Aarhus?

Madkortet udvides konstant, og mens Det Store Fyr er det lyseste og mest roste, er der også masser af små hyggelige steder, hvor man kan nyde et godt måltid eller en kop cremet kaffe. Gå på opdagelse i Aarhus' gader og se, hvad der foregår store og små steder, måske er der en kulinarisk overraskelse gemt et sted i mængden. Foodwalk.dk er et regionalt koncept, der tilbyder guidede madture i Aalborg, Aarhus og København. Her udforsker du forskellige restauranter, delikatessebutikker og caféer, der tager dig gennem alle ganens afkroge, mens du taler om smag, dufte og kombinationer. Foodwalk udvælger omhyggeligt steder at besøge for at sikre høje standarder og smag.Hvad er dinner in the Dark?

Når vi ikke kan se noget, bliver de andre sanser meget skarpe, og pludselig oplever vi tingene helt anderledes, end vi plejer. Men hvordan påvirker det ganen, når aftensmaden indtages i fuldstændig mørke? Kan du genkende smagen? Er der noget på din gaffel? Sanse og finmotorik bliver testet, når du inviteres til middag i mørke. Med base på Frederiksberg er Dark Waiter grundlagt af to frontløbere, Jannie og Lene. Alle tjenerne i restauranten er svagtseende og maden tilberedes af kokkene på Hansens Køkken og Bar. Alle gudstjenester foregår i totalt mørke, så gæsterne kan få et kort overblik over blindes hverdag.