Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Middag på Madklubben

Middag på Madklubben

Med et Madklubben Gavekort kan du spise på +30 Madklubben restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Byvandring ved Frederiksborg Slot & smørrebrød med Grevinde Danner

Byvandring ved Frederiksborg Slot & smørrebrød med Grevinde Danner

Tag med på en interaktiv byvandring på Frederiksborg Slot og oplev Danmarks historie som aldrig før. Mød Grevinde Danner, der spillede en central rolle i udformningen af den danske Grundlov. Nyd lækker frokost og bliv guidet af StoryHunt-appen, der bringer historien til live. Oplev seværdighederne i jeres eget tempo og få en kvalitetsoplevelse gennem gode fortællinger. Klar til historisk eventyr?


Smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen

Smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen

Gå ind på Carl Nielsen Restaurant. Her kan du nyde deres hjemmelavede premium smørrebrød med en kop kaffe. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Wine & dine hos The Pescatarian

Wine & dine hos The Pescatarian

Fortsæt smagsoplevelsen i København. Menuen fokuserer på lokal fisk og skaldyr, frugt og grøntsager, parret med udsøgte retter. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Kagekursus hos Karoline Trier

Kagekursus hos Karoline Trier

Karoline Trier vandt en Masterchef i 2016 og har drevet sin egen kokkeskole de sidste par år. Nu kan du tage et 2 timers kagekursus. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er middag på Madklubben?

Med et Madklubben Gavekort kan du spise på +30 Madklubben restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg. Her kan du købe mad i forskellige prisklasser inspireret af hele verden. En ting alle restauranter i Madklubben har til fælles er, at maden altid er af god kvalitet og til en rimelig pris. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.



Hvad er byvandring ved Frederiksborg Slot & smørrebrød med Grevinde Danner?

Tag med på en unik og interaktiv byvandring på Frederiksborg Slot og oplev Danmarks historie som aldrig før. Denne guidede tur tager jer med tilbage til det 19. århundrede, hvor enevældige konger regerede og revolutionære bevægelser prægede Europa. I vil få muligheden for at møde Grevinde Danner, en inspirerende kvinde, der trods sin beskedne baggrund imponerede kongen af Danmark og spillede en central rolle i udformningen af den danske Grundlov. Undervejs vil I blive forkælet med en lækker frokost bestående af smørrebrød, drikkevarer og kage på Café Havehuset. I vil også have en virtuel guide fra StoryHunt med jer hele vejen, som vil låse op for historier og fortællinger omkring jer. StoryHunt er en app, der er skabt af journalister, skuespillere og lydspecialister og har til formål at bringe historien til live og skabe en unik oplevelse. Med StoryHunt i ørerne vil I træde ind i historien og blive ført til spændende seværdigheder og gamle gader. I modsætning til en traditionel guidet tur, kan I med StoryHunt tage afsted lige når det passer jer og opleve det hele i jeres eget tempo. StoryHunt brænder for at skabe kvalitetsoplevelser og bringe folk tættere sammen gennem gode fortællinger, interaktion og dialog. Er I klar til at tage med på dette historiske eventyr?



Hvad er smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen?

Træd ind i den hyggelige Carl Nielsen restaurant, hvor du kan nyde et fremragende smørrebrød. Vi tør godt sige, at Carl Nielsens smørrebrød er mere specielt end dem, man normalt kender. Vælg mellem mange lækre, luksuriøse smørrebrød, heriblandt sild, laks, croaker, leverpostej og meget mere. Selvom retten er klassisk, har disse smørrebrød stadig et moderne twist, smukke farver og skønne smage. Når du sidder ved et bord på Carl Nielsen Restaurant, kan du helt sikkert mærke varmen fra restauranten. Michelin-guiden har bedømt Carl Nielsen restaurant "Tallerken", hvilket betyder, at køkkenet serverer rigtig god mad. Restaurant Carl Nielsen, opkaldt efter den danske komponist af samme navn, boede indtil 1906 i samme bygning som denne charmerende frokostrestaurant. Her emmer det af både historie og køkkenlavet smag. Det danske smørrebrød er restaurantens største passion og serveres hver dag for restaurantens gæster.



Hvad er wine & dine hos The Pescatarian?

Restauranten deler navn med den veganske trend, som udelukker alt kød, med undtagelse af fisk, skaldyr og krebsdyr. Navnet lever op til sit navn, da lokal fisk og skaldyr, frugt og grønt er essensen af ​​The Pescatarians menukort i København. Her kan du få en madoplevelse af høj kvalitet til en fornuftig pris, uden rødt kød på menuen. Retterne tilberedes med sæsonens bedste råvarer og byder på restaurantens fremragende service. Michelin-guiden identificerer Pescatarians med "Tallerken", hvilket betyder, at køkkenet serverer meget god mad. Bag Pescatarianen står Johan Burich-Holck, som også ejer den populære Bib Gourmand-restaurant Marv & Ben. Udover høje gastronomiske standarder lægger restauranten vægt på sundhed og miljø som kerneprincipper.



Hvad er kagekursus hos Karoline Trier?

Pisk skålen med piskeriset for at samle æggeklumperne og fordel melet i luften. Krukkerne med sukker glitrede i bittesmå diamantlignende partikler, mens vanilje, bær og bagepulver lurede rundt i billedets kanter og ventede på deres tur til den store bagefest. Kagen skulle på bordet, og den skulle have olierede ærmer, et nyvasket forklæde og en flammende ovn for at blive færdiglavet. Men de er klar, og da bordet er dækket, tyder duften på, at dette bageri giver lyst til at blive i. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.