Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Whiskysmagning hos SmagFørst

Whiskysmagning hos SmagFørst

Alle kan være med, når SmagFørst tager jer med ind i whiskyens verden. Nyd en aften med whiskysmagning, fortællinger og et godt grin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Chokoladekursus hos Det Søde Liv

Chokoladekursus hos Det Søde Liv

Temperering af chokolade er ikke en nem udfordring Et chokoladekursus hjælper dig på vej til det eftertragtede knæk. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Sanketur med Sanketure.dk

Sanketur med Sanketure.dk

Kom med på opdagelse i de spiselige urter i naturen omkring København. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Brunch på Café Nöa'h

Brunch på Café Nöa'h

Forkæl smagsløgene med sæsonens friske råvarer og udsigt over vandet på Islands Brygge. Vælg mellem Nöah's Brunch eller Vegetar Brunch. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

2 timers chokoladekursus hos Odense Chokoladehus, der ligger i Nørregade. Lær teknikkerne bag bl.a. støbning og temperering af chokolade. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er whiskysmagning hos SmagFørst?

Om whiskyen har været i glasset før er ligegyldigt her. Alle kan være med, når Smag Først tager dig med på en rejse gennem whiskyens verden. Du vil smage 6 varianter med forskellige smag og regioner. Især Scotch hældes i glasset, men smagningen går også ud i den store verden, hvor whiskyen trives sundest. På et øjeblik hører du historier om forskellige smagsvarianter, og der er stadig tid til et godt grin og en god snak rundt om bordet. Smag Først har mange års erfaring med forskellige vinsmagninger og har siden 2009 formidlet deres viden om vin og spiritus til virksomheder og private. Personalet har hver deres interesse for et bestemt område, så de har mulighed for at formidle viden og entusiasme, så du kan fange alle nuancerne under din smagning.Hvad er chokoladekursus hos Det Søde Liv?

For hundreder af år siden var chokolade kun de riges drik. Det, der ændrede det, var kakaopressen, for pludselig kunne der udvindes flere kakaobønner, såsom kakaosmør, der blev til mælkechokolade. I dag er chokolade og kakao hverdagskost, så mange mennesker begynder at eksperimentere med tempereret og fyldt chokolade i køkkenet. Chokoladelektioner hjælper dig med at blive en bedre amatørchokolade. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.Hvad er sanketur med Sanketure.dk?

Naturens spisekammer er åbent for alle, men det kræver viden at finde de rigtige krydderurter og svampe. På Tri-Family-turen leder du efter en række spiselige planter, bær, urter, blomster og svampe. Find de bedste planter på strande, diverse stier og skove, så kurvene nemt kan fyldes med Danmarks vilde råvarer. Sanketure.dk er grundlagt af Thomas og Nina, professionelle foderhandlere med over 100 fourageringsture. De forsyner restauranter med vilde råvarer, mens de skriver deres egne opskrifter med vilde fødevarer. Så er de eksperter i høstrejser skræddersyet til virksomheder og private.Hvad er brunch på Café Nöa'h?

Da luften i byen blev så tæt, at stenbroens overflade måtte erstattes af svajende bølger og kølige briser, samlede Havnevigen på Brueggerøerne københavnerne. Café Noä'h ligger midt i folkemængden ved havet. Her tilberedes maden dagligt fra bunden med friske, sæsonbestemte råvarer for at sikre et premium og spændende udvalg af valg. Slå dig ned her om morgenen og lad dine øjne vandre over vandet, mens dagen så småt begynder. Café Nöa'h ligger i Brüegger-øerne og har udsigt over vandet. Her serveres der dagligt hjemmelavet mad, lavet helt fra bunden med årstidens friske råvarer. Hos Café Nöa'h er det kvaliteten og passionen for at skabe et behageligt mødested, der driver arbejdet.Hvad er chokoladekursus hos Odense Chokoladehus?

Over tid har talrige undersøgelser forsøgt at bekræfte eller afkræfte, om chokolade - især mørk chokolade - skulle have gavnlige virkninger på menneskers sundhed. Flere undersøgelser har vist, at chokolade kan hæve kroppens kolesteroltal, mindske stress og påvirke blodcirkulationen positivt. Så mangler du en undskyldning for at temperere chokolade eller formfyldt chokolade, kan du altid bruge argumentet om, at det er for dit helbred, hvis du ikke kan overtales blot ved at tilbyde et stykke hjemmelavet chokolade. Odense Chokoladehus drives af ægteparret Tine og Thormar, begge uddannede konditorer. Odense Chokolade lægger stor vægt på håndværket bag sin chokolade, som ikke laves på samlebånd, men formes og formes i hånden sammen med råvarer, som er det, der driver virksomheden.