Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Bagekursus med danske klassikere hos CPH Cooking Class

Bagekursus med danske klassikere hos CPH Cooking Class

Smagen af friskbagt brød kan få tænderne til at løbe i vand. Til dette bagekursus lærer du om grundlæggende teknikker bag det perfekte brød Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 820 kr.

Se tilbudet


Ginsmagning hos Ginbutikken

Ginsmagning hos Ginbutikken

Kom med indenfor hos Ginbutikken og smag jer igennem 5 forskellige gins fra hele verden med tilhørende tonic og garnish. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Mexicansk Madkursus hos Timm Vladimirs Køkken

Mexicansk Madkursus hos Timm Vladimirs Køkken

Tag med til det varme, mexicanske køkken når Timm Vladimirs Køkken viser dig, hvordan du laver ægte, mexicansk mad i 3,5 time. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 995 kr.

Se tilbudet


Middag på Hanzō

Middag på Hanzō

Tag på et asiatisk smagseventyr på den populære Hanzō. Restauranten holder til i København, Frederiksberg & Aarhus. Vælg frit fra menuen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Brunch på Villa Copenhagen

Brunch på Villa Copenhagen

Start morgenen med manér hos Brasserie Kontrast i luksushotellet Villa Copenhagen. Nyd en brunchret med juice, kaffe og en lækker cocktail. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 395 kr.

Se tilbudet


Hvad er bagekursus med danske klassikere hos CPH Cooking Class?

Duften af ​​nybagt brød vil få dine tænder til at savle, men inden du tager dit hjemmebagte brød ud af ovnen, skal du mestre ælteteknikken, bagetiden — og surdejskontrollen. Det lyder som om, at mange ting skal hænge sammen, men det er heldigvis slet ikke kompliceret, og du vil hurtigt opdage, hvor nemt det er at blive bagermester derhjemme. På en CPH madlavningskursus lærer du at lave fire typer bagværk. Når det hele er færdigt, sidder du rundt i den hyggelige spisestue og nyder hjemmelavet bagværk, frisk juice, te og kaffe. CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.Hvad er ginsmagning hos Ginbutikken?

Det er ingen overraskelse, at gin-hoteller elsker gin. En spiritus med enebærsmag, der er med til at give gran en helt speciel smag, den berømte væske de fleste af os forbinder med gran. Der er dog mere ved gin end bare gransmag, som du vil opdage, når du smager gin hos Ginbutikken. Her deler de deres kærlighed til klar spiritus, og du får chancen for at smage gin og alle dens nuancer. Alle dine sanser bliver testet, da du skal smage og dufte dig igennem 5 forskellige gins med tilhørende tonics og garniture for at komplementere gin på den rigtige måde. Hvem skal du tage med til Ginbutikken til en hyggelig eftermiddag eller aften? Ginskolen drives af BeGin Copenhagen og deler adresse med Ginshoppen. BeGin Copenhagen producerer prisvindende gins med et internationalt ry for unik farve og smag. The Gin Shop sælger over 350 gins fra hele verden. Udover at sælge og producere gin, brænder de også for ginsmagninger og eventsHvad er mexicansk Madkursus hos Timm Vladimirs Køkken?

Der var engang, hvor vi trak "TEX-MEX" fra hylderne i supermarkeder, fordi vi troede, det var vores kurv til at bringe smagen af ​​Mexico hjem. Heldigvis sker der en masse i madverdenen, og med nye restauranter og streetfood lige om hjørnet, fik vi i dag øjnene op for at lære, hvad mexicansk mad egentlig er. Mexicansk mad handler om friske ingredienser, sjove måder at lave mad på, rige smag og selvfølgelig betydelig kraft! Timm Vladimirs Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, der er engageret i kommunikation, der er lige så værdsat som kulinarisk faglighed som kærligheden til mad. I køkkenet, der arbejder under sloganet "We do the rough, you do all the fun", skal eleverne ikke tænke på at skrælle kartofler og måle mængder, men kun fokusere på at ryste, stege og smage.Hvad er middag på Hanzō?

Hos Madklubbens populære Hanzo går den kulinariske rejse ikke kun gennem ét land. Hanzo krydser grænser og lader dig opleve højdepunkterne i hele den asiatiske madscene. En elegant eksplosion af farver og smage, der lyder som streetfood og gourmetmad. Derudover inkluderer deres drinkmenu asiatiske øl og vildtdrikke for at sætte prikken over i'et på enhver service. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er brunch på Villa Copenhagen?

Start din morgen med stil i Brasserie Kontrast på Copenhagen Villa Luxury Hotel. Mærk den unikke atmosfære og hyggelige atmosfære, når du sidder til bords på Brasserie Kontrast. Personalet står altid klar til at servere dig en af ​​de lækre brunchretter, du kan vælge fra menuen. Du vil også nyde cocktails, juice og friskbrygget kaffe. Hvem vil du gerne have med til brunch i en luksuriøs københavnervilla? Villa Copenhagen er et nyt hotel beliggende i hjertet af København, ved siden af ​​hovedbanegården. I den historiske bygning til Københavns største villa samles fortid, nutid og fremtid i et spændende møde. Copenhagen Villas er klar til at give dig et ophold i København, som du aldrig har prøvet før.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil