Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Weekendbrunch på Skovmøllen

Weekendbrunch på Skovmøllen

Velkommen til Skovmøllen - en idyllisk beværtning i skovens hjerte. Her kan du opleve en uforglemmelig kombination af lækker brunch og naturskønne omgivelser. Vores menu er fyldt med råvarer fra lokale producenter, der sikrer dig den bedste smagsoplevelse. Kom og nyd et par timers godt selskab hos os - vi glæder os til at forkæle dig med vores gastronomiske lækkerier.


Grøn Mad hos Karoline Trier

Grøn Mad hos Karoline Trier

Tag Karoline Triers madlavningskurser for at lære og blive inspireret til at lave bedre og mere spændende mad i din hverdag. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Flødebollekursus hos Det Søde Liv

Flødebollekursus hos Det Søde Liv

Smørboller er populære hos både børn og voksne, men hvorfor ikke bruge hjemmelavede boller i stedet for købte boller, book en oplevelse til dig selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Kagekursus hos Karoline Trier

Kagekursus hos Karoline Trier

Karoline Trier vandt en Masterchef i 2016 og har drevet sin egen kokkeskole de sidste par år. Nu kan du tage et 2 timers kagekursus. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ophold i vingårdshytte på Fejø

Ophold i vingårdshytte på Fejø

Oplev det unikke landsted Hideaway Vingård på Fejø, kendt for sit milde ø-klima og unikke mikroklima. Kom med på en rundvisning og oplev vin- og figenavl, lær om årets gang på vingården og se, hvordan druerne bliver til vin i vineriet.


Hvad er weekendbrunch på Skovmøllen?

Velkommen til Skovmøllen - en idyllisk beværtning beliggende i skoven ved Moesgård. Siden 1800-tallet har vi været det foretrukne stoppested for sultne og tørstige gæster, der ønsker at nyde en uforglemmelig oplevelse. Hos os kan du kombinere en lækker weekendbrunch med en afslappende gåtur i skoven, dyrehaven, stranden eller andre naturskønne omgivelser. Vi ved, hvor vigtigt det er at forkæle vores gæster, og derfor bruger vi kun de bedste råvarer. Vores juice kommer fra Karensminde, pølser og skinker fra vores dygtige venner i Nørre Søby og Troldgaarden. Vi ønsker at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor I kan sætte jer trygt til bords og nyde et par timers godt selskab. I vores køkken fortolkes klassiske retter med en moderne twist, der passer til tidens smagsløg. Vi er stolte af vores samarbejde med lokale råvareproducenter, som sikrer, at du får den bedste oplevelse hos os. Så kom og besøg os i Skovmøllen og lad os forkæle dig med vores gastronomiske lækkerier.



Hvad er grøn Mad hos Karoline Trier?

Vil du lave flere grønne retter? I en voksengrønttime får du inspiration til, hvordan du laver grønne hverdagsretter, der både er sunde og lækre. Hos Caroline Trier tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer. Undervejs blev der undervist i, hvordan man sammensætter et måltid for at tilfredsstille alle smagsløg. Der er plads til gastronomisk udtryk og kreativitet. Spis og drik godt! Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.



Hvad er flødebollekursus hos Det Søde Liv?

For mindre end 100 år siden var chokolade en voksenmad, som børn ikke kunne smage, og det var først i 1920'erne, da cremet chokolade kom, at chokolade var rettet mod børns maver. I dag er det næsten umuligt at forestille sig et barns fødselsdagsbord uden chokolade, uanset om det er varm kakao, chokoladebrød eller smørcreme. Især briocheboller er populære blandt både børn og voksne, med Briochebollekurset lærer du at lave dine yndlingsboller og få skummet til at smage bedst. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.



Hvad er kagekursus hos Karoline Trier?

Pisk skålen med piskeriset for at samle æggeklumperne og fordel melet i luften. Krukkerne med sukker glitrede i bittesmå diamantlignende partikler, mens vanilje, bær og bagepulver lurede rundt i billedets kanter og ventede på deres tur til den store bagefest. Kagen skulle på bordet, og den skulle have olierede ærmer, et nyvasket forklæde og en flammende ovn for at blive færdiglavet. Men de er klar, og da bordet er dækket, tyder duften på, at dette bageri giver lyst til at blive i. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.



Hvad er ophold i vingårdshytte på Fejø?

Oplev det unikke landsted Hideaway Vingård på Fejø, kendt for sit milde ø-klima og unikke mikroklima. Landstedet på Fejø er et af de få steder i Danmark, hvor man kan finde spændende og eksotiske planter. Indehaver og daglig leder, Karin Hvidtfeldt, vil tage jer med på en særlig rundvisning rundt på landstedet, hvor I kan se og opleve vin- og figenavlen tæt på, lære om årets gang på vingården, økologisk planteavl og se hvordan druerne bliver til vin i vineriet.