Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Lav din egen gin hos Ginbutikken

Lav din egen gin hos Ginbutikken

Lav din egen flaske gin fra bunden på BeGin's Gin School til en god aften i skolen. Læs mere og book her Book selv oplevelsen eller køb et gavekort til en du holder af.


Kaffekursus hos Kontra Coffee

Kaffekursus hos Kontra Coffee

Kontra Coffee er det perfekte sted at nyde en lækker kaffe i København. En lærerig smagsoplevelse for kaffeelskere. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

Ølsmagning på Grauballe Bryghus i Silkeborg, byder på 8 forskellige smagninger. Bryggeren tager dig også med på en rundvisning i bryggeriet. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


En grønnere hverdag hos CPH Cooking Class

En grønnere hverdag hos CPH Cooking Class

Tag en rundtur i køkkenet og få ny inspiration til lækre vegetarretter, med fokus på nye kombinationer af årstidens friske grøntsager Book selv oplevelsen eller køb den som gavekort til en du holder af.


Fredag & Skaldyr på Strandmøllekroen

Fredag & Skaldyr på Strandmøllekroen

Kan du lide fisk og skaldyr og mad? På Strandmøllekroen i Klampenborg kan du forkæle dig med den bedste fisk og skaldyr. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er lav din egen gin hos Ginbutikken?

Har du en interessant idé til at lave din egen gin fra bunden? Gin School er stedet at tage hen. Her kan du lave din egen unikke gin under kyndig vejledning af Ginskolens eksperter. Ginskolen drives af BeGin Copenhagen, og deres gins har gennem tiden vundet adskillige internationale medaljer. Du skal selv destillere det, tilføje botanicals og hælde lækre dråber på flasker. Du får din egen lille destillationsenhed. Denne oplevelse kan nydes alene eller sammen med andre ginelskere. Som en del af oplevelsen bliver du også nødt til at prøve gin-udviklinger undervejs. En meget sjov og lærerig oplevelse for alle, der elsker gin og gode stunder. Ginskolen drives af BeGin Copenhagen og deler adresse med Ginshoppen. BeGin Copenhagen producerer prisvindende gins med et internationalt ry for unik farve og smag. The Gin Shop sælger over 350 gins fra hele verden. Udover at sælge og producere gin, brænder de også for ginsmagninger og eventsHvad er kaffekursus hos Kontra Coffee?

På denne "World of Coffee"-tur vil du få en dybere forståelse af, hvad kaffe er. Du lærer at dyrke og behandle kaffe og smage kaffetyper fra forskellige lande. Kan du lide den frugtagtige smag af afrikansk kaffe, den chokoladeagtige smag af mellemamerikansk kaffe eller den nøddeagtige smag af sydamerikansk kaffe? Smag og find din favorit. Gennem foredrag, billeder og lyde kan du komme helt tæt på kaffen og dens historie, efterhånden som vi får en dybere forståelse for, hvordan kaffe udviklede sig til det gourmetprodukt, den er i dag. Kontra Coffee er et dansk kafferisteri med base i København, de har butik på Østerbro og eget risteri på Jernholmen. Virksomheden blev grundlagt i 2005 og stræber efter at forbedre kvaliteten af ​​den danske kaffedrikning hver dag. Kontra Coffee varetager import og ristning, salg af maskiner til professionelle og private og tilbyder undervisning til alle, der gerne vil lære mere – alt imens de har det sjovt undervejs.Hvad er Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus?

Besøg først bryggeriet, hvor duften af ​​malt og gær fylder luften. Her brygges øl i store tanke. Efterhånden som du består forskellige typer øl, kan trangen til smagstesten begynde at vise sig. Turen afsluttes heldigvis med en ølsmagning, så du kan slukke tørsten, mens du smager forskellige øl fra Grauballe Bryghus. Grauballe Bryghus, et af Danmarks første mikrobryggerier, begyndte i 2002 at brygge øl på en forladt landejendom ved Silkeborg. Det brygges stadig i dag, og Grauballe Bryghus' øl har vundet flere priser. Senest var i 2018, hvor bryggere modtog et jubilæumslegat fra Bryggeriforeningen.Hvad er en grønnere hverdag hos CPH Cooking Class?

Kunne du tænke dig at spise lidt mere grønt i din hverdag uden at skulle vende det hele på hovedet? CPHs madlavningskurser tager dig med på en rundtur i køkkenet og introducerer dig til lækre vegetarretter, med fokus på årstidens skiftende muligheder. Alle tips og tricks kan så tages med hjem og bruges eller forklares efter din smag. CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.Hvad er fredag & Skaldyr på Strandmøllekroen?

Strandmøllekroen serverer en solid fiske- og skaldyrsbuffet hver fredag. Gør dig klar i de mest komfortable omgivelser, hvor du kan nyde den lækreste fisk og skaldyr. Der vil altid være en række muligheder, herunder: hummer, krabbekløer, østers, rejer, jomfruhummer, muslinger og meget mere. Spis og drik godt! Strandmøllekroen ligger for enden af ​​Kærlighedsstien i det naturskønne Klampenborg-område og har ligget på hotellet siden 1811. Kroen er indrettet efter moderne principper med respekt for det gamle hus og danner en helt unik indrammet oplevelse.