Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Vildmarkslunch med Fremus in the Woods

Vildmarkslunch med Fremus in the Woods

Dine friluftsfærdigheder bliver finpudset, når du tager på udflugt og lærer at lave mad over bål og finde noget spiseligt i naturen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Brunch på Herregården Hessel

Brunch på Herregården Hessel

Sæt dig ned i Herregården Hessel's historiske omgivelser og nyd en lækker brunch efterfulgt af gratis adgang til museet. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Cocktail cruise hos Odense Aafart

Cocktail cruise hos Odense Aafart

Nyd en skøn sommeraften på Odense Aafarts cocktail-cruise. Oplev flotte naturskønne omgivelser, prøv tre lækre cocktails og skab hyggelig stemning. Med erfarne skippere og fokus på sikkerhed er du sikret en uforglemmelig og tryg tur på Odense Å. Lad solen varme, smilene blomstre og drinksene strømme - velkommen til cocktailcruise på Odense Å.


Cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands

Cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands

Besøg Stauning Whisky Distillery, og prøv derefter cocktails og snacks på det nærliggende Lowlands Distillery. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Middag på Hanzō

Middag på Hanzō

Tag ud på et asiatisk-inspireret eventyr på populære HanzÅ. Restauranter ligger i København, Friedrichsberg og Aarhus. Vælg frit fra menuen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er vildmarkslunch med Fremus in the Woods?

Når Jørgen og Nikolaj fra Nak & Æd skal ud at gå på opdagelse i naturen, bygge udekøkkener og lave mad over bålet, følger du så trofast med? Under denne vildmarksfrokost bliver dit indre menneske frigivet i naturen, og tempoet sættes helt ned. Induktionen er erstattet af en levende ild, pyrolyseovnen er erstattet af en ild, sølv espressomaskinen har en bulet kedel, og kaffen er formentlig sort espresso. Naturen er vild, og Frams i Skoven er klar til at vise dig, hvordan du skal håndtere den. Fremus i Skoven bringer madlavning ud i naturen. Her er fokus på at sætte farten ned og tage fokus væk fra den hektiske hverdag. Her sørger erfarne instruktører for en god stemning, sikkerhed og god instruktion er første prioritet.Hvad er brunch på Herregården Hessel?

Når man går gennem porten til Herregården Hessel, rasler det under fødderne, fordi småstenene i toppen er ujævne overflader. Fra de støvede småsten rejser den kridhvide bindingsværkskonstruktion sig, stråtaget som toppen af ​​det, klar til at byde dig velkommen. Gennem sprækkerne sniger duften af ​​nybagt brød og friskkværnet kaffe sig ind i gården og forfører fortidens stuepiger og grooms og nutidens besøgende, for dagen kan ikke rigtig begynde, før morgenmaden er serveret. Godset Hessel har en rig historie, der går tilbage til det 14. århundrede. I dag er ejendommen omdannet til et landbrugsmuseum, der fortæller landbrugets historie gennem levende historier, der foregår i det 19. århundredes landliv.Hvad er cocktail cruise hos Odense Aafart?

Skift terrassen ud med en plads på Odense Aafart og nyd en dejlig sommeraften i godt selskab. På cocktail-cruise på Odense Å kan I nyde tre lækre cocktails og skabe hyggelig stemning i flotte naturskønne omgivelser. Odense Aafart har mere end 100 års erfaring med at give folk en uforglemmelig tur på Odense Å. Med erfarne skippere og fokus på sikkerhed kan I se frem til en rolig tur i smukke omgivelser. Så lad solen varme, smilene blomstre og drinksene strømme - velkommen til et cocktailcruise på Odense Å.Hvad er cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands?

Oplevelsen begynder med en spændende rundvisning i Stowing Distillery, hvor dygtige guider fortæller eventyrlige historier om Stowing whisky. Turen fortsætter i produktionen, hvor du kan komme helt tæt på hver etape af whiskyproduktionen. Tag bagefter til det nærliggende Lowlands Distillery, som producerer gin, snaps og deres egen spirituskategori, Solitary Spirit. Her kan du nyde snacks parret med lækre cocktails indeholdende alkohol produceret i Danmark, mens du lærer om lavlandets historie. Stauning Whisky er en nordisk vingård med smuk skandinavisk arkitektur. Destilleriet blev etableret i 2005 og har siden været toneangivende for whiskyproduktion i Danmark, og værdsat hver whiskys gode smag og kvalitet. De har vundet mange priser, og selv på internationalt plan er Stauening en sværvægter.Hvad er middag på Hanzō?

Hos Madklubbens populære Hanzo går den kulinariske rejse ikke kun gennem ét land. Hanzo krydser grænser og lader dig opleve højdepunkterne i hele den asiatiske madscene. En elegant eksplosion af farver og smage, der lyder som streetfood og gourmetmad. Derudover inkluderer deres drinkmenu asiatiske øl og vildtdrikke for at sætte prikken over i'et på enhver service. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.