Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Kokkeskole & vinsmagning hos Det Franske Hjørne

Kokkeskole & vinsmagning hos Det Franske Hjørne

Oplev fransk gastronomi og vin hos Det Franske Hjørne i Skødstrup, tæt på Aarhus centrum. Vores chefkok, Bruno Lecanu, vil guide dig gennem en sjov og lærerig oplevelse med klassiske franske retter. Sammen med vores vinekspert, Søren Callsen, vil du blive præsenteret for vine fra forskellige områder og lære om lokale druer og stilarter. Tag med os på en kulinarisk rejse og få en uforglemmelig smagsoplevelse.


Macaronkursus hos Frédéric Terrible

Macaronkursus hos Frédéric Terrible

En macarontime med en fransk dessertkok er en lærerig, sjov og lækker oplevelse for ham eller hende med en ekstra sød tand. Se mere her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier

Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier

Masterchef 2016 vinder Karoline Trier inviterer til pølsekursus for børn og voksne. Et underholdende kursus, som alle kan tage. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Dinner in the Dark

Dinner in the Dark

Med en 3-retters menu med vin og underholdning i totalt mørke byder Dark Waiter på en helt anden oplevelse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Brunch på Herregården Hessel

Brunch på Herregården Hessel

Sæt dig ned i Herregården Hessel's historiske omgivelser og nyd en lækker brunch efterfulgt af gratis adgang til museet. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er kokkeskole & vinsmagning hos Det Franske Hjørne?

Velkommen til Det Franske Hjørne - oplev fransk gastronomi og vin Drømmer du om at fordybe dig i det fantastiske franske køkken og lære om de vidunderlige vine? Hos Det Franske Hjørne får du muligheden for at kombinere gastronomiske oplevelser med vinsmagning. Det franske køkken er berømt verden over, og hos os kan du lære teknikkerne bag flere klassiske franske retter. Du vil blive introduceret for duften af simrende kød, sammen med friske grøntsager og urter. Smagen af liv, varme og hygge vil omslutte dig. Og selvfølgelig kan du også glæde dig til at smage på nogle fantastiske vine. Beliggende i Skødstrup, blot få minutters kørsel fra Aarhus centrum, finder du Det Franske Hjørne. Her står vores chefkok, Bruno Lecanu, klar til at guide dig gennem en sjov, lærerig og underholdende oplevelse. Chefkok Bruno har tidligere arbejdet som privat kok for franske ministre og på Michelin-restauranter i Frankrig. Sammen med vores passionerede vinekspert, Søren Callsen, vil du blive præsenteret for vine fra forskellige områder. Du vil lære om lokale druer og forskellige stilarter inden for fransk vin. Tag med os på en kulinarisk rejse. Vi glæder os til at forkæle dine smagsløg og give dig en uforglemmelig oplevelse hos Det Franske Hjørne.



Hvad er macaronkursus hos Frédéric Terrible?

Når du slentrer ned ad Paris' boulevarder, er det umuligt ikke at se små wienerbrødskager, når du passerer de store vinduer i et konditori. Macarons er ikke at gå glip af. Der er en helt specifik grund til at gøre dette, da denne ikoniske lille kage har imponeret mange med sin vidunderlige smag, og når du først har fået en interesse for macarons, er det bedst at forstå, hvad der ligger bag kagehemmeligheden. Frederic Terrible har over 20 års erfaring som dessertkok og har markeret sig i nogle af Danmarks bedste restauranter som Falsled Kro og Nimb. Terrible har mestret svære teknikker og giver gerne sin viden videre til dig for at få et stykke fransk hjem i dit køkken.



Hvad er hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier?

Pølser står højt på ønskesedlen, når det kommer til madplanlægning for ugen, men hvis det ikke er en daglig tur i pølsevognen, så flyt pølsevognen tilbage til køkkenet - dog en gang imellem. Ælt og smag fyldet, før du fylder pølse, mestr ketchuppen, og kom et skridt tættere på hemmelighederne bag den perfekte hotdog. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.



Hvad er dinner in the Dark?

Når vi ikke kan se noget, bliver de andre sanser meget skarpe, og pludselig oplever vi tingene helt anderledes, end vi plejer. Men hvordan påvirker det ganen, når aftensmaden indtages i fuldstændig mørke? Kan du genkende smagen? Er der noget på din gaffel? Sanse og finmotorik bliver testet, når du inviteres til middag i mørke. Med base på Frederiksberg er Dark Waiter grundlagt af to frontløbere, Jannie og Lene. Alle tjenerne i restauranten er svagtseende og maden tilberedes af kokkene på Hansens Køkken og Bar. Alle gudstjenester foregår i totalt mørke, så gæsterne kan få et kort overblik over blindes hverdag.



Hvad er brunch på Herregården Hessel?

Når man går gennem porten til Herregården Hessel, rasler det under fødderne, fordi småstenene i toppen er ujævne overflader. Fra de støvede småsten rejser den kridhvide bindingsværkskonstruktion sig, stråtaget som toppen af ​​det, klar til at byde dig velkommen. Gennem sprækkerne sniger duften af ​​nybagt brød og friskkværnet kaffe sig ind i gården og forfører fortidens stuepiger og grooms og nutidens besøgende, for dagen kan ikke rigtig begynde, før morgenmaden er serveret. Godset Hessel har en rig historie, der går tilbage til det 14. århundrede. I dag er ejendommen omdannet til et landbrugsmuseum, der fortæller landbrugets historie gennem levende historier, der foregår i det 19. århundredes landliv.