Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Hvad er pølsekursus hos Folkets Madhus?

Tilbring en aften med en slagter fra Folkets Madhus, hvor du lærer det basale og begynder at lave en pølsemager derhjemme. Du vil besøge en verden af ​​pølser og forskellige ingredienser i henhold til gamle traditioner. Hos Folkets Madhus tilføjer man ikke numre eller andet til pølsen end rene råvarer. Mens du respekterer gammelt håndværk, økologi og bæredygtighed, lærer du, hvordan du bruger håndværksmæssige teknikker til at lave den perfekte pølse. Folkets Madhus vil sørge for, at gastronomisk fornøjelse og sund fornuft går hånd i hånd. Derfor arbejder de med årstidens lokale råvarer, fordi de mener, at årstidens råvarer er dem, der smager bedst lige nu. De holder sig også fra tilsætningsstoffer og andre tal for at spise mindre kød til bedre kød og dermed fastholde slagterhandlen i Folkets Madhus.



Hvad er chokoladekursus hos Frédéric Terrible?

Hvis den klassiske revne ikke er til stede, kan det give knas i køkkenet. Korrekt tempereret chokolade er et svært emne at mestre, men man behøver heldigvis ikke at være chokolade for at få succes. I selskab med den berømte franske konditor kan du kæmpe mod teknik og temperering – forhåbentlig venter et blankt chokoladetrofæ for enden af ​​målstregen. Frederic Terrible har over 20 års erfaring som dessertkok og har sat sit præg på nogle af Danmarks bedste restauranter som Falsled Kro og Nimb. Terrible har mestret svære teknikker og giver gerne sin viden videre til dig, så du også har et stykke Frankrig i dit køkken.



Hvad er bøf & Brøl med Hedevang Outdoor?

Drikken serveres direkte fra gryden over bålet, dampen fra den varme drik stiger op i himlen. Samisk lavvos lys og varme lokker dig til langbordet til en 4-retters middag. Hedevang Outdoor og det prisvindende køkken fra Nørre Vosborg trækker dig til Klosterheden Plantage for alle dine sanser med dets lokale vestjyske råvarer, naturlige spredning og afslappede atmosfære. Udenfor plantagen brøler bukkene, og efter middagen bliver du inviteret på en guidet tur dertil, allerede inden du brøler på vej hjem fra en vild madaften i Vestjylland. Siden 2015 har Hedevang Outdoor bragt danskere og turister til naturen i Vestjylland. De skabte også Maxitours som en sjov, anderledes oplevelse i Vestjylland. Alle deres oplevelser handler om at formidle Vestjylland, hvor kvalitet, kultur, natur og socialt samspil mødes. For stifter Jens Hedevang, der har over 20 års erfaring som naturvejleder, var det vigtigt at fremvise alle de muligheder, som Jyllands ”rygrad” har at byde på. Vestjylland er for alle.



Hvad er chokoladekursus hos Det Søde Liv?

For hundreder af år siden var chokolade kun de riges drik. Det, der ændrede det, var kakaopressen, for pludselig kunne der udvindes flere kakaobønner, såsom kakaosmør, der blev til mælkechokolade. I dag er chokolade og kakao hverdagskost, så mange mennesker begynder at eksperimentere med tempereret og fyldt chokolade i køkkenet. Chokoladelektioner hjælper dig med at blive en bedre amatørchokolade. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.



Hvad er flødebollekursus hos Det Søde Liv?

For mindre end 100 år siden var chokolade en voksenmad, som børn ikke kunne smage, og det var først i 1920'erne, da cremet chokolade kom, at chokolade var rettet mod børns maver. I dag er det næsten umuligt at forestille sig et barns fødselsdagsbord uden chokolade, uanset om det er varm kakao, chokoladebrød eller smørcreme. Især briocheboller er populære blandt både børn og voksne, med Briochebollekurset lærer du at lave dine yndlingsboller og få skummet til at smage bedst. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.