Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Michelin menu hos Substans

Michelin menu hos Substans

Substans inviterer dig til at opleve en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. Nyd en 15-retters Michelin-menu, der skifter efter sæsonen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Svampejagt & bålmiddag hos Nørre Vosborg

Svampejagt & bålmiddag hos Nørre Vosborg

Tilbring en uforglemmelig dag i naturen ved Vestkysten med Nørre Vosborg. Tag med os på svampejagt i efterårets smukke landskab, lær at finde de bedste spiselige svampe og tilbered en lækker 3-retters menu over bålet. Vi sørger for fri øl, sodavand og vin i vores hyggelige bomuldstelt. Oplev det bedste af Vestkysten på Nørre Vosborg - kultur, komfort og gastronomi mødes her. Book nu og lad os tage dig med ud i naturen den 7. oktober


Surdejskursus hos Simpel Surdej Studio

Surdejskursus hos Simpel Surdej Studio

Surdej kan være frækt, men det behøver det heldigvis ikke være. Her lærer du, hvordan du nemt bager brød med surdej. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Guidet elcykeltur & ølsmagning med Holmely og Olsens Bryghus

Guidet elcykeltur & ølsmagning med Holmely og Olsens Bryghus

Tag med på en guidet elcykeltur gennem den smukke natur i Midtjylland med Holmely. Nyd udsigten over landskabet ved Den Genfundne Bro og tag en velfortjent pause med forfriskninger. Efter turen venter en spændende ølsmagning hos Olsens Bryghus i Brædstrup. Beliggende tæt på Aarhus, Silkeborg, Skanderborg og Horsens, er Holmely en bæredygtig oase, der tilbyder unikke oplevelser og overnatningsmuligheder. Oplev den smukke natur og skab uforglemmelige minder hos Holmely.


Macaronkursus hos CPH Cooking Class

Macaronkursus hos CPH Cooking Class

Nyd din eftermiddag med en macaron-time, hvor du lærer alle tips og tricks til at lave den perfekte macaron. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er michelin menu hos Substans?

Som gæst hos Substans får du en ekstraordinær kulinarisk oplevelse. Menuen er lavet med de fineste lokale sæsonbetonede råvarer og råvarer. Det er omhyggeligt forberedt i det åbne køkken og præsenteret ved spisestuens centrale disk. Gør dig godt tilpas og nyd en madoplevelse, du sent vil glemme. Spis og drik godt. Substans (✽ i MICHELIN 2021), beliggende på øverste etage af Pakhusene, Aarhus Ø, byder dig velkommen til en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. I efteråret 2021 har restauranten genvundet sin velfortjente ene Michelin-stjerne i nye rammer i Aarhus Ø. Inspireret af 1960'ernes trendy arkitektur skaber restauranten et moderne og varmt interiør med udsigt over Riis Skov, lystbådehavnen og havet.



Hvad er svampejagt & bålmiddag hos Nørre Vosborg?

Tilbring en uforglemmelig dag i naturen med Nørre Vosborg ved Vestkysten. Tag med os til enten Klosterheden eller Stråsø, hvor dyrelivet lever og vilde planter gror i efterårets smukke landskab. Vi inviterer dig på en spændende svampejagt, hvor vores erfarne guide vil lære dig at finde de bedste spiselige svampe. Senere skal vi bruge dem til at tilberede en lækker 3-retters menu over bålet. Og glem ikke, at der vil være fri øl, sodavand og vin til rådighed i vores varme og hyggelige bomuldstelt. Så sæt kryds i kalenderen den 7. oktober og lad os tage dig med ud i naturen! Nørre Vosborg er et eksklusivt sted, hvor kultur, komfort og gastronomi mødes. Beliggende ved Vestkysten blev herregården gennemgribende restaureret i 2008 og er nu klar til at byde dig velkommen til enestående oplevelser. Brug herregården som din base, mens du udforsker den spektakulære vestjyske natur - tæt på havet, fjorden, Storåen, heden og skoven. Oplev det allerbedste, som Vestkysten har at byde på, på Nørre Vosborg.



Hvad er surdejskursus hos Simpel Surdej Studio?

Surdej har fået for meget skylden. Bagning er tidskrævende og svært, meget nemmere med en pakke gær. Men hvorfor vælger så mange at bage med surdej? På dette kursus lærer du om gærverdenen, og hvorfor den er så populær i mange hjem. At bage med surdej er en kunst, der kræver meget tålmodighed, men når du først kommer ind i surdejsrytmen, kommer du helt sikkert aldrig til at bruge gær igen, når du bager brød. Simpel Surdej Studio ApS er stiftet af Peter Jespersen og Ronni Christiansen, begge uddannede kokke og passionerede surdejsbagere hver dag. Her er alle, der bager med surdej, velkomne uanset niveau.



Hvad er guidet elcykeltur & ølsmagning med Holmely og Olsens Bryghus?

Oplev den smukke natur i Midtjylland på en guidet elcykeltur med Holmely. Turen starter fra Holmely og fører jer til Den Genfundne Bro, hvor I kan nyde en fantastisk udsigt over landskabet med Gudenåen i horisonten. Efter cirka en times kørsel når I frem til Den Genfundne Bro, hvor I kan tage en velfortjent pause og nyde forfriskninger. Efter pausen fortsætter turen tilbage til Brædstrup, hvor brygmesteren fra Olsens Bryghus venter på at give jer en spændende ølsmagning. Efter ølsmagningen kan I enten vælge at spise i Brædstrup eller tage cyklen tilbage til Holmely. Holmely er beliggende i Brædstrup i Midtjylland, kun 50 minutters kørsel fra Aarhus og tæt på Silkeborg, Skanderborg og Horsens. Holmely er en oase, hvor natur og mennesker mødes. De tilbyder unikke oplevelser og overnatningsmuligheder med fokus på bæredygtighed og respekt for naturen. Kom og oplev den smukke natur og få en uforglemmelig oplevelse hos Holmely.



Hvad er macaronkursus hos CPH Cooking Class?

Gør din eftermiddag sødere og sjovere med en lærerig macaron-time. I løbet af kurset lærer du at bage, fylde og dekorere denne sprøde franske lækkerbisken. Du kan også bruge forskellige farver og gode smagskombinationer. Teknikken kan være svær at mestre, men du får den så godt, at du endda kan genskabe en anden kreation derhjemme. Det bedste af det hele er, at du får en æske fyldt med lækre hjemmelavede macarons med hjem efter timen. CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.