Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Lær om espressomaskiner hos Kontra Coffee

Lær om espressomaskiner hos Kontra Coffee

Drømmer du om at brygge lækker espresso derhjemme? Kontras erfarne personale vil guide og hjælpe dig med at træffe det rette valg af espressomaskine og espressokværn. Vi er et dansk kafferisteri, der arbejder på at højne kvaliteten af kaffe i Danmark. Vi tilbyder også kurser i kaffelære.


Japansk smagsoplevelse hos Damindra

Japansk smagsoplevelse hos Damindra

Nyd en bid japansk mad på Damindra. Menuen omfatter sushi, såsom sashimi, nigiri, Ura ruller og ruller. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vildmarkslunch med Fremus in the Woods

Vildmarkslunch med Fremus in the Woods

Dine friluftsfærdigheder bliver finpudset, når du tager på udflugt og lærer at lave mad over bål og finde noget spiseligt i naturen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Sambusakursus med MultiFoods

Sambusakursus med MultiFoods

Lær at lave lækre sambusa hos MultiFoods Kolding. Nydanske kvinder deler hemmelighederne bag denne traditionelle afrikanske og arabiske snack. Vælg mellem kød, vegetarisk eller vegansk fyld og udforsk en verden af smagsoplevelser. Få indblik i kultur og traditioner og tag dine lækkerier med hjem. En kulinarisk rejse venter dig


Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier

Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier

Masterchef 2016 vinder Karoline Trier inviterer til pølsekursus for børn og voksne. Et underholdende kursus, som alle kan tage. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er lær om espressomaskiner hos Kontra Coffee?

Drømmer du om at kunne brygge lækker espresso derhjemme, men er du i tvivl om hvilken maskine du skal vælge? Kontras erfarne personale står klar til at guide dig og hjælpe dig med at træffe det rette valg. Vi har mange års erfaring med hjemmeespresso maskiner og kan vejlede dig i forhold til de vigtigste elementer, der udgør en espressomaskine, og hvordan de vil påvirke din hverdag. Vi vil blandt andet diskutere workflow, indstillingsmuligheder og byggekvalitet. Derudover vil vi også gennemgå, hvordan du skal overveje valget af espressokværn i dit samlede espresso-setup og belyse alt fra knivsæt størrelser til omdrejningshastighed. Kontra Coffee er et dansk kafferisteri med base i København, hvor vi har en butik på Østerbro samt vores eget risteri på Jernholmen. Vi har eksisteret siden 2005 og arbejder hver dag på at højne kvaliteten af den kaffe, der bliver drukket i Danmark. Hos Kontra Coffee varetager vi alt fra import og ristning af kaffen til salg af maskiner til både professionelle og private. Vi tilbyder også kurser til alle, der ønsker at lære mere om kaffe - og samtidig have det sjovt undervejs.



Hvad er japansk smagsoplevelse hos Damindra?

Fusionen af ​​japansk arv, srilankanske rødder og nordiske udtryk er blevet til den innovative restaurant Damindra. Her finder du japansk køkken, og du kan prøve restaurantens bento-boks eller kokkens menu, som omfatter sashimi, nigiri, uramaki og rundstykker. Hos Damindra er alt tilberedt fra bunden med friske skandinaviske råvarer af højeste kvalitet. Nyd Damindras lækre frokost eller middag i det elegante mødested på Vandkunsten 6. Velkommen til Damindra. Damindra tilbyder en smagsoplevelse i verdensklasse på legende vis. Du møder et dygtigt og ambitiøst køkkenteam hos Damindra i København. Ejer Damindra Tillekeratne har håndplukket holdet med fokus på den perfekte kombination af kulinariske talenter, der er fortrolige med eksperimentering og traditionelt japansk køkken. Derudover er Damindra vurderet som 'Very Premium' i den prestigefyldte White Guide, som fokuserer på de bedste restauranter i Norden.



Hvad er vildmarkslunch med Fremus in the Woods?

Når Jørgen og Nikolaj fra Nak & Æd skal ud at gå på opdagelse i naturen, bygge udekøkkener og lave mad over bålet, følger du så trofast med? Under denne vildmarksfrokost bliver dit indre menneske frigivet i naturen, og tempoet sættes helt ned. Induktionen er erstattet af en levende ild, pyrolyseovnen er erstattet af en ild, sølv espressomaskinen har en bulet kedel, og kaffen er formentlig sort espresso. Naturen er vild, og Frams i Skoven er klar til at vise dig, hvordan du skal håndtere den. Fremus i Skoven bringer madlavning ud i naturen. Her er fokus på at sætte farten ned og tage fokus væk fra den hektiske hverdag. Her sørger erfarne instruktører for en god stemning, sikkerhed og god instruktion er første prioritet.



Hvad er sambusakursus med MultiFoods?

Kom med til en verden af smagsoplevelser hos MultiFoods i Kolding. Her får du muligheden for at lære at lave de lækreste sambusa, en traditionel afrikansk og arabisk snack. Hos MultiFoods drives stedet af nydanske kvinder, der brænder for god og smagfuld mad. På kurset vil du lære alle hemmelighederne bag de saftige og smagfulde sambusa. Kun fantasien sætter grænser, når du skal udforske de mange muligheder med friske og kvalitetsrige råvarer. Fyldet kan varieres alt efter dine præferencer, om det skal være med kød, vegetarisk eller vegansk. Sambusa er perfekte til at dele med venner og familie eller som en nem og hurtig snack på farten. Undervejs i kurset vil du også få indblik i den afrikanske og arabiske madverden med fortællinger fra værtens hjemland og traditioner. Det bliver en oplevelse fyldt med kultur og smagsoplevelser. Alt det, du laver på kurset, kan du enten nyde på stedet eller tage med hjem. MultiFoods er et unikt sted, hvor kvinder med forskellige etniske baggrunde har sat sig for at starte deres eget madimperium i Kolding. Deres passion for god mad ønsker de at dele med alle, og derfor inviterer de dig med på en kulinarisk rejse i den afrikanske og arabiske genre.



Hvad er hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier?

Pølser står højt på ønskesedlen, når det kommer til madplanlægning for ugen, men hvis det ikke er en daglig tur i pølsevognen, så flyt pølsevognen tilbage til køkkenet - dog en gang imellem. Ælt og smag fyldet, før du fylder pølse, mestr ketchuppen, og kom et skridt tættere på hemmelighederne bag den perfekte hotdog. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.