Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Brunch på Café Nöa'h

Brunch på Café Nöa'h

Forkæl smagsløgene med sæsonens friske råvarer og udsigt over vandet på Islands Brygge. Vælg mellem Nöah's Brunch eller Vegetar Brunch. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 289 kr.

Se tilbudet


Italiensk gastronomi hos PLIN

Italiensk gastronomi hos PLIN

Restaurant PLIN åbner dørene op til en fantastisk aften med italiensk gastronomi, hvor kvaliteten og smagene rammer plet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 400 kr.

Se tilbudet


Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

En vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt byder på 6-7 vine. Under smagningen får du en introduktion til, hvordan du dufter og vurderer vin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 399 kr.

Se tilbudet


Middag på Mamma's

Middag på Mamma's

Familiehygge eller en aften med vennerne? Mamma's i København & Aarhus er italiensk, når det er allerbedst. Vælg frit fra menuen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky

Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky

Kom med til en whiskysmagning hos Thy Whisky, der har vundet internationale priser for deres økologiske whiskyer, og få også en rundvisning Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 100 kr.

Se tilbudet


Hvad er brunch på Café Nöa'h?

Da luften i byen blev så tæt, at stenbroens overflade måtte erstattes af svajende bølger og kølige briser, samlede Havnevigen på Brueggerøerne københavnerne. Café Noä'h ligger midt i folkemængden ved havet. Her tilberedes maden dagligt fra bunden med friske, sæsonbestemte råvarer for at sikre et premium og spændende udvalg af valg. Slå dig ned her om morgenen og lad dine øjne vandre over vandet, mens dagen så småt begynder. Café Nöa'h ligger i Brüegger-øerne og har udsigt over vandet. Her serveres der dagligt hjemmelavet mad, lavet helt fra bunden med årstidens friske råvarer. Hos Café Nöa'h er det kvaliteten og passionen for at skabe et behageligt mødested, der driver arbejdet.Hvad er italiensk gastronomi hos PLIN?

Smag italiensk mad på PLIN restaurant i København. Al den mad, der bliver serveret, er lavet fra bunden med friske råvarer fra de fineste producenter. Naturen dikterer råvarerne på bordet, da menuerne skifter efter årstiderne. Hos PLIN vil du straks bemærke restaurantens filosofi om, at maden smager bedst i et behageligt miljø. Med borde inde og ude vil du kunne opleve en venlig og afslappet atmosfære, hvor der serveres lækker mad. Engager alle dine sanser, når du sætter dig ved PLINs spisebord. god fornøjelse. PLIN er en fin italiensk restaurant i hjertet af København. Bag restauranten står Luca Zelantes, der har arbejdet som kok på flere Michelin- og toprestauranter i København. Blandt andet. Geranium, i øjeblikket nummer to på listen over de bedste restauranter i verden. Restauranten er baseret på solidt italiensk håndværk, hvor alt er tilberedt fra bunden med de fineste råvarer, men der er også plads til innovation og nytænkning på menuen. PLIN blev bedømt som "Very Excellent" i den prestigefyldte White Guide Global, som fokuserer på de bedste restauranter i Danmark. Her er PLIN også en af ​​de nominerede til "Smag for Skillingen". Velkommen til Purin.Hvad er vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt?

Har du fuldstændig kontrol over duften og mangel på finesse i din indsigt, når det kommer til grand crus? Så er en vinsmagning et godt sted at starte og give dig en idé om vincorséen. Både smag og duft har betydning for, hvordan vin vurderes, når den hældes i glasset, og med denne viden vil du, næste gang du smider et glas vin til et middagsselskab, ikke være helt umoderne. Kjær Sommerfeldt har været en af ​​Danmarks mest kendte vinforhandlere siden 1875, og de har mange års erfaring med at finde de bedste vine til deres kunder. De er en kongelig hofleverandør, der arbejder med over 45 forskellige vinhuse fra hele verden.Hvad er middag på Mamma's?

Er italiensk mad kommet ind i dit hjerte? Vi anbefaler at give din kærlighed til Mamma's i København eller Aarhus. Mammas er den bedste i Italien. Sprøde pizzaer, lækre pastaer og mange andre italienske retter dominerer menuen. Uanset om det er en familiesammenkomst eller en aften i byen med venner, vil Mamma's være et sted, hvor alle, der elsker italiensk mad, kan være med. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky?

Det hele starter med kornene fra Thy Whisky Farm, som de har dyrket i århundreder. Fordi whisky er lavet af korn. Her griber den almindelige Westerly, på kanten af ​​din nationalpark, individuelle korn og kaster dem frem og tilbage i en dans. Der dyrkes både nye og gamle kornsorter på markerne, og når høsten går i gang, begynder næste års tøndearbejde. Her, gennem årene, væk fra familiegårdenes marker og din smukke natur, har de udviklet sig til gyldne dråber af opmærksomhed fra verdens førende whisky-kendere. Thy Whisky producerer økologisk whisky på Thys familiegård, Gyrup. Her høstes kornet fra egen jord for at sikre, at kun de allerbedste ingredienser bliver brugt til at lave whiskyen, og kombineret med fint håndværk bliver små, men unikke aftapninger hurtigt eftertragtede. Din whisky har vundet adskillige internationale priser.