Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Dit eget romfad hos Trolden Destilleri

Dit eget romfad hos Trolden Destilleri

Er du vild med rom, har du nu muligheden for at eje dit eget romfad. Køb 8 eller 50 liter. Den ultimative oplevelse til romnørden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 3,495 kr.

Se tilbudet


Espressokursus hos La Cabra

Espressokursus hos La Cabra

Brygger du selv espressoen eller brygger du bare på idéen om en espressomaskine? Prøv dine evner af, lær om kaffe og bliv en bedre barista. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 499 kr.

Se tilbudet


6-retter & vinmenu på Nørre Vissing Kro

6-retter & vinmenu på Nørre Vissing Kro

Sæt gang i alle sanser på Nørre Vissing Kro. Her skal I nyde en 6-retters sansemenu baseret på sæsonens råvarer med tilhørende vinmenu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,099 kr.

Se tilbudet


Flødebollekursus hos Det Søde Liv

Flødebollekursus hos Det Søde Liv

Flødeboller er et hit hos børn & voksne, men hvorfor ikke skifte de købte flødeboller ud med en hjemmelavet variant Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 324 kr.

Se tilbudet


Gourmetoplevelse hos Theo

Gourmetoplevelse hos Theo

Hos Theo får I 7 serveringer inspireret af ’bistronomi’ og køkkenets yndlingsspisesteder i Europas storbyer. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 275 kr.

Se tilbudet


Hvad er dit eget romfad hos Trolden Destilleri?

Rom er ikke kun den piratdrik, som pirater fylder, hver gang de læsser i havn. Rom er perfekt til landkrabber såvel som søpindsvin, så sæt den sammen med dine egne romretter, og du er klar til at fylde dine glas op for venner og familie. Mente du råbe eller skåle? dette er dit valg. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.



Hvad er espressokursus hos La Cabra?

Du har måske de bedste ingredienser, men ved du, hvordan du får mest muligt ud af dem? Først skal bønnerne ristes for at få den rigtige farve, inden de er klar til kværn. Slibning og stamping skal også foretages, inden kurven sættes i maskinen og trykket udløses. Mælken skal dampes, og der kan vælges mellem espresso, cappuccino og cortado. Er du klar til at lære håndværket bag en god kop kaffe? La Cabra er en anerkendt kaffebar i centrum af Aarhus, hvor de bedste baristaer altid står klar til at give gode råd og vejledning, når det kommer til ristning, brygning og kaffe generelt. La Cabra er ikke kun ekspert i kaffeverdenen. For hver god kop kaffe hører også til et lækkert wienerbrød. Derfor skabte de La Cabra Bakery, hvor sprøde croissanter og søde wienerbrødskager fødes. wienerbrød og kaffe er håndværk, der bør nydes på La Cabra, og både amatører og begyndere vil blive budt hjerteligt velkommen i en verden af ​​sjove og sanselige oplevelser.



Hvad er 6-retter & vinmenu på Nørre Vissing Kro?

Dine sanser vil blive forkælet med valgmuligheder, når du bor på denne 200 år gamle kro, som fører dig gennem en 6-retters og omhyggeligt parret vinmenu. Føl dig godt tilpas og nyd stemningen og den gode smag på Nørre Vissing Kro. Spis og drik godt. Nørre Vissing Kro ligger i udkanten af ​​Skanderborg, omgivet af fjelde, skove og søer. I over 200 år har denne kro budt gæster velkommen til sine komfortable omgivelser. Da kroen inviterede de første gæster ind, var det bare til en saltet sild, en øl og en halv liter brændevin. I dag vil du opleve en lidt anderledes atmosfære, selvom historierne og traditionerne består. Vandrerhjemmet er altid klar til at give dig en skøn oplevelse, uanset om du besøger dem som overnatningsgæst eller som middagsgæst i hostels restaurant.



Hvad er flødebollekursus hos Det Søde Liv?

For mindre end 100 år siden var chokolade en voksenmad, som børn ikke kunne smage, og det var først i 1920'erne, da cremet chokolade kom, at chokolade var rettet mod børns maver. I dag er det næsten umuligt at forestille sig et barns fødselsdagsbord uden chokolade, uanset om det er varm kakao, chokoladebrød eller smørcreme. Især briocheboller er populære blandt både børn og voksne, med Briochebollekurset lærer du at lave dine yndlingsboller og få skummet til at smage bedst. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.



Hvad er gourmetoplevelse hos Theo?

Du kan være sikker på, at den nye restaurant er ambitiøs. Her arbejder kokke med sæsonens bedste råvarer og fokuserer på bæredygtighed. Køkkener foretrækker at holde sig til lokale råvarer, hvis det er muligt, fordi de bare smager bedre. Tag med på en europæisk madtur, hvor du vil kunne smage retter fra nogle af de større byer i Europa. Uanset om du er her til frokost eller middag, vil Theo være klar til at give dig en vidunderlig oplevelse i behagelige omgivelser. Theo åbnede første gang i december 2021. Restauranten ligger i den ikoniske Skindergade i det centrale København. Menuen omfatter nutidige europæiske retter inspireret af "bistronomi" og køkkenets mest populære restauranter i Paris, London, Barcelona, ​​​​Stockholm og Berlin. Theo er søsterrestauranten til Restaurant Norrlyst, der er anerkendt som "Bib Gourmand" i Michelinguiden. Kokken Emil Eshardt-Nielsen står bag menuen, som er baseret på sæsonens bedste råvarer.



Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil