Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Tesmagning hos Simply Tea

Tesmagning hos Simply Tea

Denne tesmagning er for dig som vil vide mere om den fantastiske drik, the. Du vil smage på nogle af de bedste teer i verden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Studiestræde i København

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Studiestræde i København

Ginsmagning kombineret med en let tapas med ost, charcuteri & brød i hjertet af København. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Sæsonophold med vinmenu på Nørre Vissing Kro

Sæsonophold med vinmenu på Nørre Vissing Kro

Oplev mødet mellem traditioner og nutid hos Nørre Vissing Kro. I opholdet får I 4-retters sæsonmenu, tilhørende vinmenu og morgenbuffet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Bagekursus med danske klassikere hos CPH Cooking Class

Bagekursus med danske klassikere hos CPH Cooking Class

Smagen af friskbagt brød kan få tænderne til at løbe i vand. Til dette bagekursus lærer du om grundlæggende teknikker bag det perfekte brød Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Flødebollekursus hos Ærli

Flødebollekursus hos Ærli

Vil du prøve, at lave din helt egene flødeboller? Det har du muligheden for at blive mester til det på dette kursus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er tesmagning hos Simply Tea?

Te er den mest populære og allestedsnærværende drik i verden, og du har sikkert smagt flere forskellige varianter. Kom til Simply Tea for at få te og smag på teens verden. Te er ikke bare te, og når først dine smagsløg får en smag af rigtig te, vil du sikkert svare som Sting: Jeg drikker ikke kaffe, jeg drikker te, skat. Simply Tea åbnede i 2008 med det mål at præsentere de bedste og mest eksklusive teer fra de bedste tehaver i Asien. Teen importeres i løse blade direkte fra teproducenterne, så Simply Tea kan sælge teen til samme pris, som kineserne køber den i Kina. Simply Tea har det største udvalg af rene teer i Danmark.Hvad er ginsmagning & Tapas hos Two Socks Studiestræde i København?

Hos Two Socks i København prøver de de mest spændende gins og tonics fra hele verden. Alle Two Socks' formler respekterer ginens DNA og skaber en treenighed mellem gin, tonic og garniture. At smage gin kræver duft og smagning, og du kan blive introduceret til nogle versioner, du aldrig har prøvet før. Undervejs serveres der lettere anretninger med ost, charcuteri og brød samt anekdoter om de gin og tonics, du nipper til. To sokker i centrum af Rådhuspladsen i København. Her finder du deres ginbar, som byder på et enkelt, rustikt og autentisk lokale med vægge lavet af norske vogne, enkle håndlavede træborde og en rustik byg-selv-bar. Her afholdes vinsmagninger for både små og store grupper.Hvad er sæsonophold med vinmenu på Nørre Vissing Kro?

Du kan endda få en fornemmelse af hotellets historie, før du træder ind på hotellet. Hotellets facade emmer af komfort og tidligere tider med jernspærrede vinduer, blå mursten, blomster, der vokser langs væggene og retrolamper, der hænger på hver side af hoveddøren. Du befinder dig i en af ​​de smukkeste egne i Danmark, og naturen omkring dig venter på, at du skal udforske. Uanset om du vælger at slappe af ved pejsen eller gå en tur i området, så afslut dagen med en 4-retters sæsonbestemt menu og vinmenu på kroens restaurant. Nørre Vissing Kro ligger i udkanten af ​​Skanderborg, omgivet af fjelde, skove og søer. I over 200 år har denne kro budt gæster velkommen til sine komfortable omgivelser. Da kroen inviterede de første gæster ind, var det bare at spise salt sild med en øl og en halv liter brændevin. I dag vil du opleve en lidt anderledes atmosfære, selvom historierne og traditionerne består. Vandrerhjemmet er altid klar til at give dig en skøn oplevelse, uanset om du besøger dem som hotelgæst eller som middagsgæst i hostelrestauranten.Hvad er bagekursus med danske klassikere hos CPH Cooking Class?

Duften af ​​nybagt brød vil få dine tænder til at savle, men inden du tager dit hjemmebagte brød ud af ovnen, skal du mestre ælteteknikken, bagetiden — og surdejskontrollen. Det lyder som om, at mange ting skal hænge sammen, men det er heldigvis slet ikke kompliceret, og du vil hurtigt opdage, hvor nemt det er at blive bagermester derhjemme. På en CPH madlavningskursus lærer du at lave fire typer bagværk. Når det hele er færdigt, sidder du rundt i den hyggelige spisestue og nyder hjemmelavet bagværk, frisk juice, te og kaffe. CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.Hvad er flødebollekursus hos Ærli?

Har du en sød tand? Har du en stor kærlighed til chokolade? Så skal du komme til Ærlis Smørbrødskursus. Oplevelsen begynder med et besøg på Custard Brødfabrikken, hvor du kan gå bag kulisserne og lære, hvordan det berømte Ærli Custard Brød laves. Herefter skal du lave din egen kunst og lave dine egne flødekugler fra bunden. Lær at blende chokolade for den perfekte crunch til butterscotch. Skummet piskes efter Ærlis specielle opskrift, hvilket sikrer, at cremecremen bevarer sin cremede og fyldige konsistens. Skab en lækker chokoladebund med 60 % økologisk chokolade for at sætte prikken over i'et på dine færdiglavede cremede brød. Efter timen kan du tage dit hjemmebagte flødebrød med hjem, så hele familien kan nyde det. Ærli er grundlagt af Michael Møller Larsen, manden bag Ærlis cremede brød. Ærli er grundlagt med fokus på at lave lækkert, cremet brød, som alle kan købe uden at sprænge penge. Det var også omdrejningspunktet for udviklingen af ​​Ærli flødekuglerne, som produceres på Fyn.