Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Vinsmagning & middag hos Restaurant Loftet

Vinsmagning & middag hos Restaurant Loftet

Vinsmagning kombineret med en lækker 3-retters menu på Torvet i Esbjerg Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Sommersmagning hos Trolden Destilleri & Bryghus

Sommersmagning hos Trolden Destilleri & Bryghus

Kom med indenfor til en sommersmagning hos Trolden Bryghus & Destilleri. Smag på deres sortiment, mens I nyder den danske sommer. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Cocktailkursus hos Trekantens Bartender

Cocktailkursus hos Trekantens Bartender

Er du klar til at stå bag baren? Trekantens Bartender tager dig med på et cocktailkursus, hvor du lærer, hvordan cocktails skal smage. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Franske fristelser hos Timm Vladimirs Køkken

Franske fristelser hos Timm Vladimirs Køkken

Det franske køkken er berømt for sin gastronomi og har haft stor betydning for madlavningen verden over. Få indsigt i fransk madlavning her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Vinbanko hos BARe VIN

Vinbanko hos BARe VIN

BARe VIN på Værkmestergade byder på banko med vinsmagning. I får 3 bankoplader og skal samtidig smage 5 forskellige vine. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er vinsmagning & middag hos Restaurant Loftet?

Vinsmagning er altid en god måde at have det godt sammen på. Med vidunderlige anekdoter og en behagelig, afslappet atmosfære vil dygtige sommeliers guide dig gennem en række vinsmagninger, mens en nøje koordineret 3-retters gourmetmenu vil være med til at sikre en fantastisk aften. Velkommen og nyd! Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.Hvad er sommersmagning hos Trolden Destilleri & Bryghus?

Findes der noget bedre end en dansk sommer? Det skal bare ledsages af en læskende kold drik. I sommeren 2022 vil der være en forfriskende sommersmagning på Trolden. Vi vil prøve noget fra hele paletten, inklusive øl, gin og whisky. Kom og nyd den danske sommer med produkter og gode venner fra Tolden. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.Hvad er cocktailkursus hos Trekantens Bartender?

Er du klar til at slutte dig til os på den anden side af baren? Dette rum har kontrol over, hvad der gemmer sig i flasken, og bartenderen kan ryste og røre alt fra klubbens seneste hits til tidløse klassiske cocktails. Så kryds grænsen fra bargæst til bartender og træd ind i en verden fuld af smagsoplevelser, kombinationer og farverige historier fra den side af disken, hvor bartenderen er. Trekantens Bartender giver dig muligheden for at lære hemmelighederne bag de bedste cocktails. Alle bartendere er uddannede og har mange års barerfaring, så du er sikret en god oplevelse. Trekantens Bartender lægger vægt på, at du vil blive mødt med god service og oplevelsen af ​​at efterlade ny viden i din flok.Hvad er franske fristelser hos Timm Vladimirs Køkken?

Det franske køkken er i fuld gang! Her præsenteres rustikt og uhøjtideligt på samme tallerken med blødhed og sofistikering. Det franske køkken er specielt, og når man først har fået appetit på kogte saucer, solide råvarer og sprødt brød, er det svært ikke at komme forbi en fransk bistro. Dyk ned i et fransk køkken og lær store armbevægelser, som kun franskmændene kan gøre. Timm Vladimirs Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, der er engageret i kommunikation, der er lige så værdsat som kulinarisk faglighed som kærligheden til mad. I køkkenet, der arbejder under sloganet "We do the rough, you do all the fun", skal eleverne ikke tænke på at skrælle kartofler og måle mængder, men i stedet fokusere på at ryste, stege og smage.Hvad er vinbanko hos BARe VIN?

Hos BARe VIN elsker de den skøre og anderledes oplevelse kombineret med vinsmagning. En af dem er Liberty. Her kombineres vinsmagning med banko, hvor fede præmier fra BARe VIN venter på dig. Du spiller 5 runder, hver runde giver dig et nyt glas vin. Tilbring en hyggelig aften på BARe VIN med spænding, sammenhold og god vin. BARe VIN består af en netbutik, butik og bar i Aarhus. Hos BARe VIN er smag og natur i fokus for alle vine, der serveres over disken. Kristian og Brita bag BARe VIN går ikke så meget op i navn, årgang og prestige, men for dem er det vinens smag, der betyder noget. Udover deres skarpe smag er de også verdensmestre i hygge. BARe VIN er vært for en række forskellige arrangementer i løbet af året, herunder Wine Bank, Wine Tasting og Knit & Drink.