Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Oplev en dansk vingård hos Nordlund

Oplev en dansk vingård hos Nordlund

Oplev en økologisk, dansk vingård hos Nordlund, der ligger kun 10 km fra Rådhuspladsen. Oplev en rundvisning og smagsprøver på danske vine. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 225 kr.

Se tilbudet


Ølbrygning hos Hjemmebryggeren

Ølbrygning hos Hjemmebryggeren

Vil du gerne lære at brygge dit eget øl? Det kan du hos Hjemmebryggeren. Du får 5 timers kursus i ølbrygning, hvor du laver dit eget øl. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,250 kr.

Se tilbudet


Karamelsmagning

Karamelsmagning

Kom med indenfor hos Karamelleriet på Nørrebro i København, og få et indblik i hvordan karamelproduktionen foregår. Læs mere og book her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 199 149 kr.

Se tilbudet


Baristakursus hos Kontra Coffee

Baristakursus hos Kontra Coffee

Baristakursus hos Kontra Coffee, hvor der arbejdes med espresso, mælkesteamning og formalingsmetoder. Baristakurset er din vej til god kaffe Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 795 kr.

Se tilbudet


Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

Fra vilde urter og bær til tappet gin på flaske. Kom med på besøg hos Nordisk Brænderi og smag på deres nordiske brændevin, snaps og gin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 250 kr.

Se tilbudet


Hvad er oplev en dansk vingård hos Nordlund?

Duer dansede rundt på byens torv og forsøgte at få fat i nogle krummer fra en tabt rullepølse, biler susede forbi, og rådhustårnets klokker klirrede. Det larmer og larmer udenfor.Når man står i midten, er det svært at forestille sig, at der kun er en lille oase kun 10 kilometer væk.Fuglene kvidrer, hestene nynner, og duften af ​​vin hænger i luften. Nordlund er en økologisk vingård, der producerer danske vine i et kuperet naturlandskab, med vinbønder klar til at vise dig rundt på markerne, så du kan undslippe byens stress og jag. Nordlund er en økologisk vingård, der har forvitret og dyrket vin i Danmark siden 1999. Over 3 hektar vinproduktion i Nordlund og over 9.000 vinstokke er med til at sikre høsten. Udsøgt håndværk og fremragende kvalitet kombineret med en fast økologisk dyrkningsmetode kendetegner Nordlund-vinene.Hvad er Ølbrygning hos Hjemmebryggeren?

Kunne du tænke dig at prøve ølbrygning? Enten fordi du har en lille vinmager i maven eller bare vil have en fed oplevelse? Uanset dit udgangspunkt, er du velkommen til at tage et ølbrygningskursus hos Hjemmebryggeren. Her guider en uddannet vinmager dig gennem hele brygningsprocessen og fortæller gode historier undervejs. Du kommer ikke tomhændet hjem, for et par uger efter kurset modtager du en øl, du selv kan lave, som du stolt kan nyde i godt selskab. I 2006 grundlagde Ken Thøgersen Hjemmebryggeren Bryggeri, der sælger bryggeudstyr og bryggeingredienser. Denne hjemmebrygger tilbyder også ølbrygningskurser, hvor du kan lære at brygge øl på gammeldags måde med malt, humle og gær. Alle er velkomne her, så længe du er klar til at dykke ned i en sjov hobby.Hvad er karamelsmagning?

Den friskkogte karamelsmag rammer de flestes hjerter, og de små nuggets skal smages varme, velegnet til alle aldre. Karamel, kobbergryde og kogepunkt er dagens ingredienser, så fyld posen med gode spørgsmål og kvitter med svar og karamel. Caramellerie startede karamelproduktion i København i 2006, efterfulgt af karamelværkstedet i Svaneke på Bornholm i 2008. Alle karameller er håndlavede, fordi Caramellerie er opmærksom på ældgammelt håndværk og formår at kombinere fortidens søde nostalgi med nyskabende moderne smag.Hvad er baristakursus hos Kontra Coffee?

Slut dig til os på den anden side af kaffebarens disk for en vandoverførsel til en hyggelig barista-time. Her lærer du om at brygge espresso og dampet mælk og lære om de grundlæggende teknikker bag latte-kunsten. Du får praktisk og teoretisk viden, som du kan bruge, når du bruger en espressomaskine derhjemme. Kurset bruger forskellige parametre, der er med til at definere og lave espresso. Du vil prøve de grundlæggende funktioner i stamping, maling, maling, espressomaskine og til sidst dampning og hældning af mælk. Kontra Coffee er et dansk kafferisteri med base i København, de har butik på Østerbro og eget risteri på Jernholmen. Virksomheden blev grundlagt i 2005 og stræber efter at forbedre kvaliteten af ​​den danske kaffedrikning hver dag. Kontra Coffee varetager import og ristning, salg af maskiner til professionelle og private og tilbyder undervisning til alle, der gerne vil lære mere – alt imens de har det sjovt undervejs.Hvad er ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi?

Det startede i det kolde arktiske område, hvor den lokale bush beer cirkulerede blandt dem, der søger varme på deres eventyr i koldt vejr. Mens varmen brænder gennem kroppen og tankerne flyder frit i sindet igen, opstår ideen om nordisk brændevin. Siden 2009 har du været i stand til at få en smag af eventyr. Destilleret med vilde græsser og bær fra den nordiske natur, aftappet for at holde dig varm på kolde dage og varm på varme dage. Nordisk Brænderi drives af Anders Bilgram, som realiserede sin drøm om at etablere en vingård i det nordlige Jylland i 2009 efter talrige eventyr rundt i verden. Her bruges kun de fineste råvarer, inspireret af den nordiske natur og de eventyr den indeholder. Nordisk Brænderi tager gammelt håndværk og bygger videre på dem for at producere spændende nye produkter.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil