Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv

Flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv

Vil du lære at lave dit eget karamelbrød? Tag en vanillecremetime på Fyn og lær at lave en deluxe kage. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Sanketur & middag tilberedt af kok ved Jammerbugten

Sanketur & middag tilberedt af kok ved Jammerbugten

Lad dig fortrylle af den vilde natur på en spændende 3-timers sanketur ved Jammerbugten. Få indsigt i sæsonens spiselige planter og svampe og lær om sankeregler og metoder. Efter turen tilbereder vores erfarne kok en lækker middag med de sankede råvarer. Nyd menuen med en lokal øl og del oplevelser ved bålstedet. Feriecenter Slettestrand byder på en mindeværdig ferieoplevelse for alle.


Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Tag med på en anderledes sejltur i Odense Å. Gin & Tonic Cruise tager dig op ad floden, mens du nipper til en forfriskende drink. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Bagekursus med danske klassikere hos CPH Cooking Class

Bagekursus med danske klassikere hos CPH Cooking Class

Duften af ​​friskbagt brød vil få dine tænder til at savle. På denne bagetime lærer du de grundlæggende teknikker bag det perfekte brød. Book selv en oplevelse eller køb et gavekort til en, du holder af.


Kokkeskole & vinsmagning hos Det Franske Hjørne

Kokkeskole & vinsmagning hos Det Franske Hjørne

Oplev fransk gastronomi og vin hos Det Franske Hjørne i Skødstrup, tæt på Aarhus centrum. Vores chefkok, Bruno Lecanu, vil guide dig gennem en sjov og lærerig oplevelse med klassiske franske retter. Sammen med vores vinekspert, Søren Callsen, vil du blive præsenteret for vine fra forskellige områder og lære om lokale druer og stilarter. Tag med os på en kulinarisk rejse og få en uforglemmelig smagsoplevelse.


Hvad er flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv?

Det er ikke kun børnefødselsdage, der skal smørboller på bordet. Små, men lækre slikkager er lige så lækre som en voksens lækkerbisken. Spørgsmålet er bare - køber du butterscotch eller laver du din egen? Hjemmelavede udgaver er bedre, heldigvis kan du sagtens lære at lave dem selv, så de smager meget bedre end det du køber. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.



Hvad er sanketur & middag tilberedt af kok ved Jammerbugten?

Tag med på en spændende 3-timers sanketur ved Jammerbugten og oplev den barske og smukke natur. På turen vil I få indsigt i sæsonens spiselige planter og svampe samt lære om sankeregler, habitater, redskaber og metoder. Vi guider jer på en interessant rejse gennem brugen af de vilde råvarer i madlavning, advarer mod giftige forvekslinger og viser jer, hvordan I kan gemme jeres sankede varer til senere brug. Efter sanketuren vender vi tilbage til Madsmedjen, hvor vores erfarne kok vil tilberede en lækker middag med lokale råvarer fra hav, skov og mark. Sanketuren er en vigtig del af denne middag, da vores kok er afhængig af de planter og svampe, I har sanket, for at skabe en unik og autentisk madoplevelse. Nyd den tilberedte menu med en lokal øl foran bålstedet eller ved vores rustikke plankeborde, mens I deler dagens oplevelser, ny viden og indtryk fra sanketuren. Feriecenter Slettestrand er en familiedrevet virksomhed, der har specialiseret sig i aktive ferieformer for alle. Siden 1999 har vi haft fokus på at give vores gæster en god oplevelse, uanset hvilke forudsætninger de kommer med. Naturen omkring Slettestrand i Jammerbugten er vores storslåede ramme, og vores mål er at skabe en mindeværdig ferieoplevelse for alle - uanset om solen skinner eller Vesterhavet bruser.



Hvad er gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart?

Et vindstød blæste gennem Monkemos og sendte bølgerne forsigtigt frem og tilbage. Det raslede i trætoppene, lyset flimrede mellem bladene og landede så i den lille båd og gled lydløst hen over vandet. Slap af på en af ​​bådens bænke og nyd en kølig Gin & Tonic, mens du beundrer den grønne natur. Der findes næppe en bedre måde at opleve Odense Å på. Siden 1882 har Odense Aafart været vært for folk, der vil rejse op og ned ad Odense Å. Erfarne kaptajner har mange års erfaring til søs, så du kan være sikker på, at sikkerhed er førsteprioritet. Så du kan forvente en stille tur i smukke omgivelser.



Hvad er bagekursus med danske klassikere hos CPH Cooking Class?

Duften af ​​nybagt brød vil få dine tænder til at savle, men inden du tager dit hjemmebagte brød ud af ovnen, skal du mestre ælteteknikken, bagetiden — og surdejskontrollen. Det lyder som om, at mange ting skal hænge sammen, men det er heldigvis slet ikke kompliceret, og du vil hurtigt opdage, hvor nemt det er at blive bagermester derhjemme. På en CPH madlavningskursus lærer du at lave fire typer bagværk. Når det hele er færdigt, sidder du rundt i den hyggelige spisestue og nyder hjemmelavet bagværk, frisk juice, te og kaffe. CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.



Hvad er kokkeskole & vinsmagning hos Det Franske Hjørne?

Velkommen til Det Franske Hjørne - oplev fransk gastronomi og vin Drømmer du om at fordybe dig i det fantastiske franske køkken og lære om de vidunderlige vine? Hos Det Franske Hjørne får du muligheden for at kombinere gastronomiske oplevelser med vinsmagning. Det franske køkken er berømt verden over, og hos os kan du lære teknikkerne bag flere klassiske franske retter. Du vil blive introduceret for duften af simrende kød, sammen med friske grøntsager og urter. Smagen af liv, varme og hygge vil omslutte dig. Og selvfølgelig kan du også glæde dig til at smage på nogle fantastiske vine. Beliggende i Skødstrup, blot få minutters kørsel fra Aarhus centrum, finder du Det Franske Hjørne. Her står vores chefkok, Bruno Lecanu, klar til at guide dig gennem en sjov, lærerig og underholdende oplevelse. Chefkok Bruno har tidligere arbejdet som privat kok for franske ministre og på Michelin-restauranter i Frankrig. Sammen med vores passionerede vinekspert, Søren Callsen, vil du blive præsenteret for vine fra forskellige områder. Du vil lære om lokale druer og forskellige stilarter inden for fransk vin. Tag med os på en kulinarisk rejse. Vi glæder os til at forkæle dine smagsløg og give dig en uforglemmelig oplevelse hos Det Franske Hjørne.