Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Hvad er espressokursus hos La Cabra?

Du har måske de bedste ingredienser, men ved du, hvordan du får mest muligt ud af dem? Først skal bønnerne ristes for at få den rigtige farve, inden de er klar til kværn. Slibning og stamping skal også foretages, inden kurven sættes i maskinen og trykket udløses. Mælken skal dampes, og der kan vælges mellem espresso, cappuccino og cortado. Er du klar til at lære håndværket bag en god kop kaffe? La Cabra er en anerkendt kaffebar i centrum af Aarhus, hvor de bedste baristaer altid står klar til at give gode råd og vejledning, når det kommer til ristning, brygning og kaffe generelt. La Cabra er ikke kun ekspert i kaffeverdenen. For hver god kop kaffe hører også til et lækkert wienerbrød. Derfor skabte de La Cabra Bakery, hvor sprøde croissanter og søde wienerbrødskager fødes. wienerbrød og kaffe er håndværk, der bør nydes på La Cabra, og både amatører og begyndere vil blive budt hjerteligt velkommen i en verden af ​​sjove og sanselige oplevelser.



Hvad er kagekursus hos Karoline Trier?

Pisk skålen med piskeriset for at samle æggeklumperne og fordel melet i luften. Krukkerne med sukker glitrede i bittesmå diamantlignende partikler, mens vanilje, bær og bagepulver lurede rundt i billedets kanter og ventede på deres tur til den store bagefest. Kagen skulle på bordet, og den skulle have olierede ærmer, et nyvasket forklæde og en flammende ovn for at blive færdiglavet. Men de er klar, og da bordet er dækket, tyder duften på, at dette bageri giver lyst til at blive i. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.



Hvad er bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier?

Fingrene bliver fedtede, når dejen æltes, men når de dampede resultater kommer ud af ovnen, er melresterne for længst glemt. Kom sammen for at opdage typer af mel og kerner, glæd dig, når surdej er øverst på opskrifterne, og sæt hjemmebagte kager på eftermiddagsbordet. Nogen efterlod noget ødelagt i ovnen i en dag, uden at nogen kom hjem. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.



Hvad er sanketur med aftensmad i Madsmedjen?

Jammerbugtens naturlige miljø er barsk, med vinde, der fejer hen over landskabet i jævne vindstød, der rører sandjorden op. Men det er okay, for trods de barske forhold vokser de spiselige planter og krydderurter godt, og opsamlingskurven kan hurtigt fyldes op og tages tilbage i ovnen. Her kan planter og krydderurter forvandles til mad i den brændeovn, og du sætter dig ved et plankebord og brændeovn, når duften er i luften, og det er tid til at spise. Feriecenter Slettestrand er en familieejet og drevet virksomhed, der siden 1999 har udviklet positive ferieformer for alle, uanset dine forhold. Den naturlige skønhed ved Slettestranden i Jammerbugten er omdrejningspunktet, og målet er at give en god oplevelse for alle, lige fra solskinsdage til brusende Vesterhavsdage.



Hvad er pølsekursus hos Folkets Madhus?

Tilbring en aften med en slagter fra Folkets Madhus, hvor du lærer det basale og begynder at lave en pølsemager derhjemme. Du vil besøge en verden af ​​pølser og forskellige ingredienser i henhold til gamle traditioner. Hos Folkets Madhus tilføjer man ikke numre eller andet til pølsen end rene råvarer. Mens du respekterer gammelt håndværk, økologi og bæredygtighed, lærer du, hvordan du bruger håndværksmæssige teknikker til at lave den perfekte pølse. Folkets Madhus vil sørge for, at gastronomisk fornøjelse og sund fornuft går hånd i hånd. Derfor arbejder de med årstidens lokale råvarer, fordi de mener, at årstidens råvarer er dem, der smager bedst lige nu. De holder sig også fra tilsætningsstoffer og andre tal for at spise mindre kød til bedre kød og dermed fastholde slagterhandlen i Folkets Madhus.