Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Karamelsmagning

Karamelsmagning

Kom med indenfor hos Karamelleriet på Nørrebro i København, og få et indblik i hvordan karamelproduktionen foregår. Læs mere og book her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 199 149 kr.

Se tilbudet


Ølsmagning hos Taphouse

Ølsmagning hos Taphouse

Hos Taphouse i København kan du prøve en af Danmarks bedste ølsmagninger. 5 smagsprøver á 12 cl. Læs mere og book smagningen her på siden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 195 kr.

Se tilbudet


Cocktails på Bar Next Door

Cocktails på Bar Next Door

Start eller slut aftenen sammen hos Bar Next Door på Vesterbro. Slå jer løs i barkortet og nyd et væld af forskellige cocktails. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

Du bliver budt velkommen på Marienlyst Strandhotel med et glas champagne. Herefter kan du frit benytte spaadelingen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 4,295 kr.

Se tilbudet


Kokkeskole med brunch klassikere hos CPH Cooking Class

Kokkeskole med brunch klassikere hos CPH Cooking Class

Kokkeskole i København med fokus på brunch klassikere. Lær at lave en lækker brunch og nyd den i godt selskab efterfølgende Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 420 kr.

Se tilbudet


Hvad er karamelsmagning?

Den friskkogte karamelsmag rammer de flestes hjerter, og de små nuggets skal smages varme, velegnet til alle aldre. Karamel, kobbergryde og kogepunkt er dagens ingredienser, så fyld posen med gode spørgsmål og kvitter med svar og karamel. Caramellerie startede karamelproduktion i København i 2006, efterfulgt af karamelværkstedet i Svaneke på Bornholm i 2008. Alle karameller er håndlavede, fordi Caramellerie er opmærksom på ældgammelt håndværk og formår at kombinere fortidens søde nostalgi med nyskabende moderne smag.Hvad er Ølsmagning hos Taphouse?

En pilsner i køleskabet er måske en god start på weekenden, men intet slår fadøl. Når der overhovedet er 61 forskellige vandhaner at vælge imellem, er den sværeste del at beslutte, hvilken vandhane der skal tændes først. Ale, saison, stout eller noget helt andet? Taphouse's tender vil træffe dine valg og guide dig gennem øllets verden. Taphouse har det største udvalg af øl i Europa med ikke mindre end 61 forskellige haner. Her bliver vanddråberne i hanen løbende skiftet, så der altid er et godt udvalg af gode øl, især dem fra mikrobryggerier. Øllet afkøles ikke på vej mellem fad og hane, som det er sædvanlig praksis, men i et stort kølerum. Dette forlænger øllets holdbarhed. Flere haner kan også styres, så hver hane giver friskhed. øl .Hvad er cocktails på Bar Next Door?

For en elegant og lækker cocktail kan du aldrig gå galt i denne by. Beliggende i hjertet af Københavns Vesterbro, hvis cocktails er på dagsordenen for aftenen, er baren ved siden af ​​det oplagte sted at tage hen. Når dagen nærmer sig enden, starter trendy cocktailbarer deres kreative kreationer, og de har lyst til cocktails som Espresso Martini og Whiskey Sour på marmorbordplader. Slap af på barmenuen i det centrale København og nyd mange forskellige cocktails sammen. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel?

Bo på det prestigefyldte Marienlyst Strandhotel, som har vundet adskillige priser for sin store spa-afdeling. Det er tydeligt, hvorfor de er vindere af 2022 Experience Awards - den bedste wellness-oplevelse i landet, og har genvundet titlen som "Årets Spa" ved Danish Beauty Awards 2020. Spa og 5-retters køkken lige i vandkanten af ​​Øresund. Hvem skal du tage med? Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet hotel, der siden 1861 har inviteret kongelige og os andre til stilfulde badeferier. Her er service i højsædet, så du kan læne dig tilbage og nyde mad, spa-behandlinger og en svømmetur i havet. Marienlyst, Danmarks største badehotel med 155 års historie i bagkataloget, står klar til at byde dig velkommen ved vandet.Hvad er kokkeskole med brunch klassikere hos CPH Cooking Class?

Hvad skal din brunch indeholde? På en CPH madlavningskursus skal du opleve elementerne i en klassisk brunch på egen hånd. Du har selv inkluderet nogle elementer på forhånd, og du vil sandsynligvis også få inspiration til nye ideer. Forkæl dig for eksempel med pocherede æg og en forfriskende hollandaisesauce. Brunch er altid lækkert, og når du laver det selv og nyder det sammen med gode kammerater, tager din brunch pludselig en drejning. Spis og drik godt. CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Home - open road - Martins tools - Curtains in dubai-blinds in du...