Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Det er svært at få chokoladeformen og konsistensen rigtigt, når man kæmper i køkkenet. Tag udfordringen op med denne chokoladeklasse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ophold i vingårdshytte på Fejø

Ophold i vingårdshytte på Fejø

Oplev det unikke landsted Hideaway Vingård på Fejø, kendt for sit milde ø-klima og unikke mikroklima. Kom med på en rundvisning og oplev vin- og figenavl, lær om årets gang på vingården og se, hvordan druerne bliver til vin i vineriet.


Flødebollekursus hos Karoline Trier

Flødebollekursus hos Karoline Trier

Du vil lære at lave dit eget cremede brød med sprød bund, cremet skum og sprød chokoladeovertræk - så tjek det ud her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav

Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav

Hyggelig kokkeskole med lækre lokale råvarer fra de Sydfynske Øer. Maden tilberedes over bål og i en ryger. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Nordisk menu hos Marv & Ben

Nordisk menu hos Marv & Ben

Nyd en vinsmagning i en af ​​Københavns ældste gader. Menukortet er baseret på det nordiske køkken lavet fra bunden med vægt på smag og kvalitet. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er chokoladekursus hos Frédéric Terrible?

Hvis den klassiske revne ikke er til stede, kan det give knas i køkkenet. Korrekt tempereret chokolade er et svært emne at mestre, men man behøver heldigvis ikke at være chokolade for at få succes. I selskab med den berømte franske konditor kan du kæmpe mod teknik og temperering – forhåbentlig venter et blankt chokoladetrofæ for enden af ​​målstregen. Frederic Terrible har over 20 års erfaring som dessertkok og har sat sit præg på nogle af Danmarks bedste restauranter som Falsled Kro og Nimb. Terrible har mestret svære teknikker og giver gerne sin viden videre til dig, så du også har et stykke Frankrig i dit køkken.



Hvad er ophold i vingårdshytte på Fejø?

Oplev det unikke landsted Hideaway Vingård på Fejø, kendt for sit milde ø-klima og unikke mikroklima. Landstedet på Fejø er et af de få steder i Danmark, hvor man kan finde spændende og eksotiske planter. Indehaver og daglig leder, Karin Hvidtfeldt, vil tage jer med på en særlig rundvisning rundt på landstedet, hvor I kan se og opleve vin- og figenavlen tæt på, lære om årets gang på vingården, økologisk planteavl og se hvordan druerne bliver til vin i vineriet.



Hvad er flødebollekursus hos Karoline Trier?

En barnefødselsdag uden smørbrød er næsten utænkelig. Små, men lækre kager kan få tænderne til at savle både hos børn og voksne. På Caroline Trier Madskole kan du tage en vanillecremetime, hvor du kan lære at bage en sprød bund, piske det perfekte cremede skum op og temperere chokoladen, så den sprænger perfekt. Denne klasse er for børn og voksne, der ønsker at lære at lave perfekte vanillecremeboller, der nemt passer på en flad cremepande. Caroline Trier brænder for at give madglæder videre til børn og unge, og Caroline mener, at livet bliver bedre, hvis vi lærer om, hvad vi spiser fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.



Hvad er vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav?

Bålet blev tændt og duften af ​​kaffe og bønner fra det lokale kafferisteri bredte sig. Med Lifeplan Kajak & Friluftsliv og Kulinarisk Sydfyn tændes bålet og smøgerne. Du skal tilberede lækre måltider med lokale og årstidens råvarer. Du lærer om den rigtige kombination af råvarer, at hugge træ, ryge fisk og en alsidig sæsonbestemt menu med urter fra haver, skove og strande. Når din mad er klar, kan du nyde dit måltid, mens du beundrer udsigten over Svendborgsund, Tåsinge og Det Sydfynske Øhav. Spis og drik godt. Lifeplan Kayak & Friluftsliv, som står bag oplevelsen, har mange års erfaring med at undervise og formidle om Syd Fernandes natur både til vands og til lands. De har et fremragende ry for havkajakundervisning og vandsikkerhedsoplevelser. Med deres store viden om naturen og det sydfynske spisekammer tilbyder de store naturoplevelser for private såvel som grupper og virksomheder fra forskellige perspektiver.



Hvad er nordisk menu hos Marv & Ben?

Du kan være sikker på deres ambitioner, når det kommer til at give gæsterne en enestående madoplevelse. Alle dine sanser bliver i den grad forkælet, når du sidder ved Marv & Bens bord. Lækker nysgerrighed skinner igennem i et 6-retters måltid, og du får en tilhørende vinmenu. Vinene er nøje udvalgt, så de passer perfekt til maden – vigtigst af alt er det restaurantens egen favoritvin. Spis og drik godt. Michelin Guiden har tildelt Marv & Ben en "Bib Gourmand", hvilket betyder, at køkkenet tilbyder kvalitetsmad til gode priser. Marv & Ben bor i en komfortabel to-etagers lejlighed i en af ​​Københavns ældste gader. Det nordiske køkken er omdrejningspunktet for restaurantens menu, der er udformet med passion for nye smagsoplevelser og teksturer. Sublime Food er lavet fra bunden med de fineste lokale råvarer, så miljøvenligt som muligt.