Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Sushimenu hos Karma Sushi Frederikshavn

Sushimenu hos Karma Sushi Frederikshavn

Sæt jer til rette og nyd en middag med sushi på menuen. I kan vælge deres Douglas Menu med eller uden snacks eller deres Roll Set Menu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 363 kr.

Se tilbudet


Portvinssmagning hos Kjær Sommerfeldt

Portvinssmagning hos Kjær Sommerfeldt

Nu kan du blive klogere på alt lige fra historien bag portvin, de forskellige portvinstyper, hvor og hvordan portvin matcher forskelligt mad Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 399 kr.

Se tilbudet


Skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet

Skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet

Overdådig skaldyrsbuffet, og en uformel aften med hagesmæk, krabbehammer, rejer, krabber, jomfruhummere, østers og bobler ad libitum. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 650 kr.

Se tilbudet


Italienske Klassikere hos Timm Vladimirs Køkken

Italienske Klassikere hos Timm Vladimirs Køkken

Et madkursus hos Timm Vladimirs Køkken med fokus på det italienske køkken. Mad af gode råvarer serveret med lækker vin. Skal du med? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 995 kr.

Se tilbudet


Vin & Petanque i Aarhus

Vin & Petanque i Aarhus

Tag vennerne med til Vin & Petanque for at udfordre dem i det franske spil, mens I drikker et glas vin. Find vinbaren i hjertet af Aarhus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 398 kr.

Se tilbudet


Hvad er sushimenu hos Karma Sushi Frederikshavn?

Hos Karma Sushi vil du spise middag med luksuriøs sushi på menuen. Uanset hvilken menu du vælger, kan du mærke de høje standarder restauranten står for. Karma Sushi tilbyder sushi i topkvalitet med miljøet for øje. Bæredygtighed er vævet ind i alle aspekter af restauranten, så du både kan nyde dit måltid og forlade restauranten med god karma. Find en dag i kalenderen og få en god aften på Karma Sushi. Morten Hansson åbnede den første Karma Sushi i Friedrichshafen i 2007. Med en masse viljestyrke og engagement har Karma Sushi nu spredt sig over hele Danmark med 9 restauranter i København, Warby, Aarhus, Aalborg og selvfølgelig i hjembyen Friedrichshafen. Karma Sushi går meget op i at skabe førsteklasses oplevelser med smag, farve, respekt for miljøet og bæredygtighed.Hvad er portvinssmagning hos Kjær Sommerfeldt?

Vær med til at hylde Port med denne Port Primary School. Port er mere populær end nogensinde. Uanset om du er portvinelsker eller kender med hang til sjældne vine, har du sikkert smagt de mange varianter af denne pragtfulde vin. Vil du vide mere? Så har du nu muligheden for at lære mere om historien bag portvin, de forskellige typer portvin, hvor og hvordan den er lavet, hvordan man parrer portugisiske vine med mad og meget mere. De fortæller også historien om det ældste havnehus, Warre's, der forsyner kongelige livreddere med egen havn Kgl. dansk hofleverandør. Du skal selvfølgelig også prøve den klassiske portvin, så du nemt kan skelne mellem de forskellige stilarter og finde din favorit. Kjær Sommerfeldt har været en af ​​Danmarks mest kendte vinforhandlere siden 1875, og de har mange års erfaring med at finde de bedste vine til deres kunder. De er kongelige hofleverandører, der arbejder med over 45 forskellige vinhuse fra hele verden.Hvad er skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet?

Restaurant Loftet serverer en overdådig fiske- og skaldyrsbuffet. Her kan du forkæle dig selv i de smukke lokaler i den historiske bygning. Middagen byder på en afslappet aften med hagesmække, krabbehammere, gør-det-selv-rejer, krabber, jomfruhummer, østers og sprøde bobler valgfrit. Spis og drik godt! Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.Hvad er italienske Klassikere hos Timm Vladimirs Køkken?

Italiensk mad handler ikke kun om hurtig spaghetti bolognese, der kan laves på 20 minutter efter en lang dag på arbejde. Italiensk mad er smagen af ​​de bedste og friskeste råvarer, og ses mens de enkle, lækre farver og muntre lyde rundt om bordet langsomt smelter sammen. Italiensk mad er følelsen af ​​at spise mad lavet med kærlighed. god appetit. Timm Vladimirs Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, der er engageret i kommunikation, der er lige så værdsat som kulinarisk faglighed som kærligheden til mad. I køkkenet, der arbejder under sloganet "We do the rough, you do all the fun", skal eleverne ikke tænke på at skrælle kartofler og måle mængder, men kun fokusere på at ryste, stege og smage.Hvad er vin & Petanque i Aarhus?

Måske kan du ikke køre efter 2 drinks, men du kan spille petanque med lethed! Generationer af franskmænd, der har spillet petanque med et godt glas vin i hænderne i eftermiddagssolen, har vidst det – og det gør du nu også. Så grib pokalen, udvikle en god strategi for dit spil, og se om du har samme selvtillid i dit kast som en garvet franskmand. Vin & Petanque er en vinbutik og bar i centrum af Aarhus. Her kan du opdage en bred vifte af vine, og ejerne Martin og Simon er altid klar til at fortælle dig om vinens historie, når de modtager dem fra drueavlere. Hos Vin & Petanque er der 2 petanquebaner, hvor du kan lege med et glas vin i hånden.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil