Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Italiensk gastronomi hos L’Imperatore

Italiensk gastronomi hos L’Imperatore

Mærk et lille stykke af Italien i København hos L'Imperatore. Her er autentisk italiensk madlavning omdrejningspunktet for smagsoplevelsen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Ny Nordisk Morgenmad på Hotel Kong Arthur

Ny Nordisk Morgenmad på Hotel Kong Arthur

Kong Arthur inviterer på nordisk morgenmad, hvor du kan få økologiske oste, skinker og pølser samt juice, te og kaffe ad libitum Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan

Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan

Fary Lochan har skabt en dansk single malt whisky med stor respekt for naturens smage og dufte. Er du til whisky? Smag en unik whisky her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Weekendbrunch på Skovmøllen

Weekendbrunch på Skovmøllen

En af de bedste brunch i Aarhus får du på Skovmøllen ved Moesgård. Her fås deres brunch med kaffe, te & juice ad libitum samt 1 glas bobler. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Strik & Drik hos BARe VIN

Strik & Drik hos BARe VIN

Tag strikketøjet og en ven under armen og lad turen gå til BARe VIN. Smag på 3 forskellige vine, imens I hører om vinens historie. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er italiensk gastronomi hos L’Imperatore?

Desværre kunne vi ikke bringe det turkise badevand, de smukke bjerge og den gamle bydel i Palermo til Danmark, men den italienske mad og den autentiske atmosfære er i orden. Når man kommer ind i L'Imperatore på Østerbro, føles det som at ankomme til Sicilien med fly. Her er autentisk italiensk madlavning i fokus, og kvalitet, komfort og smag vægtes højt. Klassisk italiensk pizza er ikke på menuen, men L'Imperatore er kendt for sin overdådige Keser Signature, en generøs servering af grillet fisk og skaldyr. Mærk lidt af Italien i København. Velkommen til L'Imperatore. Den italienske restaurant L'Imperatore drives af udlejerparret Armonda Di Raffaele og hans kone Denise Dalsgaard. Før L'Imperatore blev født, var Amunda kok på sin fars restaurant på sit hjemland Sicilien. Hans italienskkundskaber i køkkenet fulgte ham til Danmark og ind i køkkenet hos L'Imperatore på Olufsvej på Østerbro. Her er råvarer altid nøje udvalgt til den aktuelle sæson. Hver dag går restauranten til det lokale torv for at købe frisk fisk og ingredienser til middagsmenuen for at sikre autenticitet og høj kvalitet.Hvad er ny Nordisk Morgenmad på Hotel Kong Arthur?

Mangler du et sted at starte morgenen? Hotel Kong Arthur inviterer til ny nordisk morgenbuffet, hvor du kan smage mange forskellige råvarer fra det nordiske køkken. Morgenbuffeten inkluderer morgenbrød lavet af nordiske kerner, pålæg, oste fra bæredygtige økologiske gårde og meget mere. Her får du en god start på morgenen, med garanti for en bæredygtig og lækker morgenmad i hjertet af København. Hotel Kong Arthur ligger i en brolagt gyde, et lille tilbagetog fra vejen, der omkranser Københavns gamle sø. Lige i hjertet af Nansensgade, nær Torvehallerne og tæt på Danmarks travleste station, Nørreport. På Kon Arthur Hotel, med højt til loftet, emblematisk og byens bedste spa - tilbyder vi alt fra service så god som en behandling til nordisk morgenmad, der smager lige så godt. bæredygtig udvikling.Hvad er rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan?

Hvornår har du sidst jaget brændenælder i skoven og taget hjem på et rigtigt whiskyeventyr? For Jens-Erik skete det i 2009. Med gode barndomsminder om sin mor, der røg hjemmelavet rygeost på brændenælder, gik han i skoven og resultatet blev en stærk olieret whisky, der var helt hans egen. Efter Fary Lochan blev etableret, voksede familien virksomheden til at rumme flere stilarter. Hør hvordan Jens-Erik og hans familie fik deres danske single malt whisky-drøm til at gå i opfyldelse. Fary Lochan er Gives familiedrevne destilleri, der har produceret spiritus som whisky, gin, likør og gin siden 2009. Den familieejede virksomhed ønskede at skabe en dansk single malt whisky, der respekterede naturen meget, og som var ivrig efter at prøve naturens smag og dufte i spiritus. Fary Lochan er ikke nogen almindelig vingård. De røg bygmalt med brændenælder for at lave whisky, og Falirocan er den eneste i verden, der gør det. Tag en whiskysmagningstur og oplev deres unikke whisky og destilleri for dig selv.Hvad er weekendbrunch på Skovmøllen?

I skoven ved Moesgaard ligger den idylliske Skovmølle, der har fungeret som hotel siden 1800-tallet. Her kan du nyde en af ​​de bedste weekendbruncher i Aarhus og kombinere det med en tur i skoven, zoo, strand mm. Du vil nyde de bedste råvarer. Saft fra Karensminde, pølse og skinke fra vores venner fra Nørre Søby og Troldgaarden. Så sæt dig trygt ved bordet og brug et par timer med gode venner i Skovmøllen. Beliggende i skoven ved Moesgård har Skovmølle stillet tørsten hos forbipasserende siden 1800-tallet. I køkkenet fortolkes klassiske retter i en nutidig stil efter tidens smagsløg. Skovmøllen samarbejder med lokale råvareproducenter for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse.Hvad er strik & Drik hos BARe VIN?

Gennem årene har flere og flere vendt sig til strikkepinde for at lave bløde trøjer og farverige hatte. Er du en af ​​dem, der elsker at hækle behagelige strikkeprojekter? Tag dine bedste strikkekammerater med og tag til BARe VIN i Aarhus. Hos BARe VIN kan du kombinere vævning med vinsmagning. Det er ikke en typisk kombination, men strik og drink passer stadig som hånd i handske. Mens nålen glider mellem dine fingre, smager du 3 forskellige vine om aftenen. Selvom du lader strikketøjet blive hjemme, er der plads til tips og tricks til at kommunikere og en hyggelig snak. BARe VIN består af en netbutik, butik og bar i Aarhus. Hos BARe VIN er smag og natur i fokus for alle vine, der serveres over disken. Kristian og Brita bag BARe VIN går ikke så meget op i navn, årgang og prestige, men for dem er det vinens smag, der betyder noget. Udover deres skarpe smag er de også verdensmestre i hygge. BARe VIN er vært for en række forskellige arrangementer i løbet af året, herunder vinbanker, vinsmagninger og strikning og drinks.