Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Whiskysmagning hos Copenhagen Distillery

Whiskysmagning hos Copenhagen Distillery

Tag med på et whiskyeventyr. Her får I en rundvisning, fortællinger om whisky, smagsprøver på whisky og økologiske udskæringer af dyr. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 450 kr.

Se tilbudet


Tesmagning hos Simply Tea

Tesmagning hos Simply Tea

Denne tesmagning er for dig som vil vide mere om den fantastiske drik, the. Du vil smage på nogle af de bedste teer i verden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 499 kr.

Se tilbudet


Brunch på Penny Lane

Brunch på Penny Lane

I hjertet af Aalborg ligger caféen Penny Lane, hvor I kan nyde deres populære luksusbrunch i de hyggeligste omgivelser. Velkommen til. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 450 kr.

Se tilbudet


Fadsmagning på whiskylageret hos Stauning Whisky

Fadsmagning på whiskylageret hos Stauning Whisky

Rundvisning i destilleriet hos Stauning Whisky, efterfulgt af fadsmagning på whiskylageret. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 595 kr.

Se tilbudet


Gourmetaften på Restaurant Uafhængig

Gourmetaften på Restaurant Uafhængig

På Restaurant Uafhængig serverer de en 6-retters menu inklusive vinmenu. Efter middagen bliver der serveret kaffe, the & petit fours. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 699 kr.

Se tilbudet


Hvad er whiskysmagning hos Copenhagen Distillery?

Copenhagen Distillery startede som et whiskydestilleri, og i februar 2020 kom den første whisky på gaden og blev kåret som Årets Danske Whisky i Jim Murrays Whiskybibel. Nu er de klar til at vise hele familien, hvilken stor familie det er. Grundlægger og tidligere brygger Henrik og nuværende brygger hr. Lasse byder velkommen og runder fabrikken, mellem kobberkedler, gæringskar og malterier. Bagefter sætter du dig ned og smager alt fra frisk destilleret spiritus til færdiglavet whisky på flaske. Der vil være brød og mundskyl undervejs for at holde smagsløgene skarpe. Som et twist til smagningen valgte Lasse en tønde, hvor du mod et ekstra gebyr kan fylde din egen flaske. Disse dråber vil ikke blive solgt andre steder. Bagefter er barer og butikker åbne, og der er mulighed for at købe en prøve af Årets Danske Whisky 2021, vores første udgave. Efter smagningen kan du fortsætte med at udforske forskellige smagsvarianter på Copenhagen Distillery's cocktailbar, hvor du kan blive hængende og nyde et hyggeligt selskab. Copenhagen Distillery ligger i en ombygget fabriksbygning bag Christiania. Der er plads til kreativ udfoldelse, når det kommer til at destillere whisky, gin og Akwavit. Hos Copenhagen Distillery er ambitionen at skabe nye smagsoplevelser i sammenhæng med kunstneriske oplevelser.Hvad er tesmagning hos Simply Tea?

Te er den mest populære og allestedsnærværende drik i verden, og du har sikkert smagt flere forskellige varianter. Kom til Simply Tea for at få te og smag på teens verden. Te er ikke bare te, og når først dine smagsløg får en smag af rigtig te, vil du sikkert svare som Sting: Jeg drikker ikke kaffe, jeg drikker te, skat. Simply Tea åbnede i 2008 med det mål at præsentere de bedste og mest eksklusive teer fra de bedste tehaver i Asien. Teen importeres i løse blade direkte fra teproducenterne, så Simply Tea kan sælge teen til samme pris, som kineserne køber den i Kina. Simply Tea har det største udvalg af rene teer i Danmark.Hvad er brunch på Penny Lane?

I hjertet af Aalborg ligger Penny Lane Cafe, hvor du kan nyde deres populære luksusbrunch i de mest behagelige rammer. Penny Lane er den perfekte blanding af cafe, konditori og bageri. Derudover er indretningen her sjov og afslappet, og der er meget at fordybe dig i. Luksusbrunchen er selvfølgelig klar til at forkæle dig, så tag dine gode kammerater med og hyg dig på Penny Lane. Spis og drik godt. Penny Lane er en cafe i hjertet af Aalborg. Her kører caféer, konditorier, bagerier og butikker, hvilket skaber en god stemning og meget at opleve. Så det er ikke underligt, at det blev Årets Cafe for 2018 og et sted mange kører til.Hvad er fadsmagning på whiskylageret hos Stauning Whisky?

Har du nogensinde tænkt på at få smagen af ​​whisky direkte fra fadet? Når smagningen flytter til whiskylageret, kan du få dine svar hos Stauning Whisky. Først vil du besøge produktionsprocessen, hvor du lærer om whiskyens maltning, mæskning, gæring, destillation og fadlagring. Turen slutter ved whiskylageret, hvor du kan smage prisvindende whisky direkte fra tønderne. Smell Angels deler og lærer om Devils Cut. Der vil være tid til samtale, mens du fordyber dig i de mange indtryk og forstår vigtigheden af ​​fadlagring for smag og aroma. Hør, smag og duft forskellen på whisky freshly fad og whisky, der har været på fad i mange år. Stauning Whisky er en nordisk vingård med smuk skandinavisk arkitektur. Destilleriet blev etableret i 2005 og har siden været toneangivende for whiskyproduktion i Danmark, og værdsat hver whiskys gode smag og kvalitet. De har vundet mange priser, og selv på internationalt plan er Stauening en sværvægter.Hvad er gourmetaften på Restaurant Uafhængig?

Det hvirvler og ulmer i køkkenet i Undørfæg-restauranten. Kokke finder de bedste sæsonbestemte råvarer, sliber deres knive og begynder at forberede gourmetmiddage til senere servering. I løbet af dagen begynder aromaer at sprede sig fra køkkenet, de passerer gennem væggene ind i spisestuen, og folk begynder at gå hen til bordet. Sæt op til maks. 6 retter, og når du sætter dig i en stol for at spise din første ret, bliver du spændt fast til bordet, indtil den sidste dråbe kaffe serveres. Hotel Amerika er et moderne 4-stjernet hotel beliggende i Østersøskovens natur, ikke langt fra Mariager Fjord og Hobro Havn. Alle værelser er unikt indrettede og individuelle genstande er udvalgt efter det enkelte værelse. I restauranten skifter menuen jævnligt, så kvaliteten og nytænkningen af ​​retterne forbliver på et højt niveau.