Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Hvad er bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier?

Fingrene bliver fedtede, når dejen æltes, men når de dampede resultater kommer ud af ovnen, er melresterne for længst glemt. Kom sammen for at opdage typer af mel og kerner, glæd dig, når surdej er øverst på opskrifterne, og sæt hjemmebagte kager på eftermiddagsbordet. Nogen efterlod noget ødelagt i ovnen i en dag, uden at nogen kom hjem. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.



Hvad er macaronkursus hos Frédéric Terrible?

Når du slentrer ned ad Paris' boulevarder, er det umuligt ikke at se små wienerbrødskager, når du passerer de store vinduer i et konditori. Macarons er ikke at gå glip af. Der er en helt specifik grund til at gøre dette, da denne ikoniske lille kage har imponeret mange med sin vidunderlige smag, og når du først har fået en interesse for macarons, er det bedst at forstå, hvad der ligger bag kagehemmeligheden. Frederic Terrible har over 20 års erfaring som dessertkok og har markeret sig i nogle af Danmarks bedste restauranter som Falsled Kro og Nimb. Terrible har mestret svære teknikker og giver gerne sin viden videre til dig for at få et stykke fransk hjem i dit køkken.



Hvad er kagekursus hos Karoline Trier?

Pisk skålen med piskeriset for at samle æggeklumperne og fordel melet i luften. Krukkerne med sukker glitrede i bittesmå diamantlignende partikler, mens vanilje, bær og bagepulver lurede rundt i billedets kanter og ventede på deres tur til den store bagefest. Kagen skulle på bordet, og den skulle have olierede ærmer, et nyvasket forklæde og en flammende ovn for at blive færdiglavet. Men de er klar, og da bordet er dækket, tyder duften på, at dette bageri giver lyst til at blive i. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.



Hvad er espressokursus hos La Cabra?

Du har måske de bedste ingredienser, men ved du, hvordan du får mest muligt ud af dem? Først skal bønnerne ristes for at få den rigtige farve, inden de er klar til kværn. Slibning og stamping skal også foretages, inden kurven sættes i maskinen og trykket udløses. Mælken skal dampes, og der kan vælges mellem espresso, cappuccino og cortado. Er du klar til at lære håndværket bag en god kop kaffe? La Cabra er en anerkendt kaffebar i centrum af Aarhus, hvor de bedste baristaer altid står klar til at give gode råd og vejledning, når det kommer til ristning, brygning og kaffe generelt. La Cabra er ikke kun ekspert i kaffeverdenen. For hver god kop kaffe hører også til et lækkert wienerbrød. Derfor skabte de La Cabra Bakery, hvor sprøde croissanter og søde wienerbrødskager fødes. wienerbrød og kaffe er håndværk, der bør nydes på La Cabra, og både amatører og begyndere vil blive budt hjerteligt velkommen i en verden af ​​sjove og sanselige oplevelser.



Hvad er kaffekursus hos La Cabra?

Lige nu sker der noget i kaffebranchen. Producenter, risterier og baristaer hænger tættere sammen til en god kop kaffe, hvor råvarer er i fokus og godt håndværk sikrer respekt for kaffesmag. Det er vigtigt, hvordan du brygger kaffe. Er du sikker på teknologien? La Cabra er en anerkendt kaffebar i centrum af Aarhus, hvor de bedste baristaer altid står klar til at give gode råd og vejledning, når det kommer til ristning, brygning og kaffe generelt. La Cabra er ikke kun ekspert i kaffeverdenen. For hver god kop kaffe hører også til et lækkert wienerbrød. Derfor skabte de La Cabra Bakery, hvor sprøde croissanter og søde wienerbrødskager fødes. wienerbrød og kaffe er håndværk, der bør nydes på La Cabra, og både amatører og begyndere vil blive budt hjerteligt velkommen i en verden af ​​sjove og sanselige oplevelser.