Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Tap & smag din egen whisky hos Braunstein

Tap & smag din egen whisky hos Braunstein

Under oplevelsen får du en 60-minutters whiskysmagning om de forskellige whiskyer, ingredienser, produktion og historien bag dem. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vegansk gourmet hos Restaurant ARK

Vegansk gourmet hos Restaurant ARK

På Restaurant ARK i København kan du nyde 9 unikke plantebaserede retter sammen med en tilhørende vinmenu eller alkoholfrie sammensætninger. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Chokoladekursus hos Karoline Trier

Chokoladekursus hos Karoline Trier

Tag på en unik og lærerig chokoladeoplevelse hos Kokkeskolen Karoline Trier. Lær alle de grundlæggende teknikker til at lave den perfekte chokolade med det karakteristiske knæk og skinnende overflade. Smag undervejs på de lækre chokolader og tag dine egne mesterværker med hjem. En oplevelse fyldt med hygge og kreativitet, hvor du kan nyde en kop kaffe og blive ekspert i chokolade.


Gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet

Gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet

I Esbjerg kan I spise frokost sammen på Restaurant loftet. Nyd 3 smørrebrød efter eget valg med tilhørende drinks i hyggelige rammer. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Sort kaffekursus hos Coffee Collective

Sort kaffekursus hos Coffee Collective

Coffee Collective danner de perfekte rammer for en gourmet kaffetime i København. En lærerig og fornøjelig smagsoplevelse for kaffeelskere Book selv en oplevelse eller køb den som gavekort til en du holder af.


Hvad er tap & smag din egen whisky hos Braunstein?

Hos Braunstein hjælper dine smagsløg, når du smager en bred vifte af whisky. Du skal smage din yndlingswhisky, og du kan hælde den på flasken og putte proppen i den. Du kan så smage videre hjemme i stuen, og gad vide om gæsterne bliver imponerede, når du serverer den med gyldne dråber fra din helt egen whiskyflaske. Braunstein startede som et mikrodestilleri i 2005 og har siden udvidet produktionen til at omfatte whiskydestillation i dag. Her er håndværket bevaret og spændende nye smagsvarianter udviklet i kombination med de bedste råvarer. Braunstein har vundet adskillige priser i ind- og udland. Braunstein kan kontaktes direkte på 70 20 44 68.



Hvad er vegansk gourmet hos Restaurant ARK?

Restaurant ARK brænder for at kombinere bæredygtighed med en god madoplevelse. Deres bæredygtige praksis er baseret på en nulspild-mentalitet, og menuen består af sæsonbestemte og lokale råvarer. Interiøret du finder indenfor er sammensat af bæredygtigt dansk design. Deres cocktails og drinks består af 90% nordisk spiritus for at vise respekt for lokalsamfundet. Vinene kommer fra små europæiske vinmarker og er næsten alle 100 % økologiske. Restaurant ARK ville bevise, at plantebaseret mad kan være spændende og fuld af smag. Med dette koncept ønskede de at tilskynde folk til at spise mindre kød og dermed reducere påvirkningen af ​​miljøet. Gå sammen og opdag deres lækre menu for at overbevise dig. Velkommen til restaurant ARK. Med anbefalinger i Michelin-guiden er Restaurant ARK drevet af bæredygtige koncepter, og næsten alt på menuen er hjemmelavet og hentet fra lokale leverandører. Restaurant ARK er blevet anerkendt med en "Grøn Michelin-stjerne", en pris, der gives til restauranter med særligt fokus på bæredygtighed. Restaurant ARK er desuden medejer af Funga Farm, Danmarks eneste lokale økologiske urbane svampefarm. Sidst men ikke mindst fik restauranten topkarakter i 360°EAT-guiden, som hylder pionererne og pionererne inden for det moderne køkken.



Hvad er chokoladekursus hos Karoline Trier?

Bliv ekspert i chokolade med dette skræddersyede chokoladekursus. Her bliver du introduceret til kakaobønnen og dens forvandling til den lækreste chokolade. Du vil lære alle de grundlæggende teknikker til at temperere chokoladen, så den får det karakteristiske knæk og skinnende overflade. Efter kurset vil du kunne mestre kunsten at lave de mest velsmagende chokolader med det dejligste fyld. Undervejs vil der naturligvis være smagsprøver, og du får mulighed for at tage dine mesterværker med hjem. Det er en unik oplevelse, hvor du både lærer og hygger dig i køkkenet, og der vil også være tid til at nyde en kop kaffe. Kokkeskolen Karoline Trier er dedikeret til at dele deres passion for mad og råvarer, og de arbejder altid med sæsonens bedste ingredienser. Deres mål er at skabe fællesskaber omkring madlavning, både for virksomheder, private og både voksne og børn, så de kan fokusere på måltidet, kreativiteten og fællesskabet.



Hvad er gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet?

Selvom dansk smørrebrød er over 100 år gammelt, gør det ikke traditionelle måltider mindre populære - tværtimod. smørrebrød er blevet udviklet siden 1880'erne og findes i dag i mange forskellige former, farver og smagskombinationer. Sandwich er også på menuen på restauranten Loftet i Esbjerg. Her kan du nyde deres 3 luksuriøse sandwich, alle sammen rug og baguette bagt af Guldægget Esbjerg. Under "Yderligere information" kan du læse om det luksussmørrebrød, du kan vælge imellem. Hvem vil du gerne invitere til frokost i Esbjerg? Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.



Hvad er sort kaffekursus hos Coffee Collective?

Interessen for kaffe har aldrig været stærkere, og du har sikkert været involveret i diskussioner om, hvad der gør god kaffe. Er du nysgerrig efter, hvordan kaffe smager, som den er, og vil du gerne lave en bedre kop filterkaffe derhjemme? På dette kursus kommer du til at arbejde med dygtige baristaer og du lærer begreber som malingsgrad, udvinding og smagning af forskellige kaffearomaer – find din nysgerrighed for nu skal du brygge og smage en masse kaffe. Kaffekollektivet er et risteri med tre kaffebarer og en kaffeskole i København. Coffee Collective er anerkendt for den måde, det udforsker og formidler ekstraordinære kaffeoplevelser, så hjemmebaristaer kan få ny viden om kaffe og brygning.