Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Middag på Tonys

Middag på Tonys

Tony er et af de bedste steder i Italien. Forkæl dig med en række italienske retter for enhver smag for at holde dig underholdt. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ølsmagning hos Ø-Bryg

Ølsmagning hos Ø-Bryg

Ø-Bryg ligger på Thurø inde på Fyn og nu slår den dørene op for ølsmagninger og besøg på sydfynske bryggerier. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Rundvisning & smagsprøver på Bornholm Distillery

Rundvisning & smagsprøver på Bornholm Distillery

Gå ind på Bornholmsbrænderiet i Rønne. Smag på 3 forskellige produkter og lær om vingårdens produktion og produkter. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Tag til Njord Gin Distillery for en ginsmagning, en dansk gin i verdensklasse. Sip gins og tonics og lyt til Njord Gins historie. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård

Rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård

Besøg og vinsmagning på Guldbæk Vingård med vinavlere. Besøg de mange vinstokke på markerne og oplev deres moderne vingård. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er middag på Tonys?

Tony er et af de bedste steder i Italien. Forkæl dig selv med en række italienske retter, der passer til enhver smag for at holde dig underholdt. Tonys er Madklubbens bud på en moderne trattoria, med en menu spækket med focaccia, pasta og tiramisu. At besøge Tony's er også en meget social og stemningsfuld oplevelse, da retterne er lavet til at man kan dele ved bordet – så gør det bare ganen oplevelsen mere behagelig. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er Ølsmagning hos Ø-Bryg?

På de sydfynske øer, på den lille ø Thule, inde i landet fra Fyn, går vinbønder hver dag forbi store tanke, smækker let på dem, dufter til dem og er ekstatiske. Øl er en levende proces, og derfor glæder han sig til, hvordan hans næste øl smager. Men én ting var givet på forhånd, at øl hældes i glasset, smagen er uden tvivl fremragende, så bryggeren turde banke med armene og skrive med store bogstaver: Ø for øl, Ø for Ø-Bryg . Ø-Bryg har siden 2013 været i Thurøs tidligere dagligvarebutik. Her brygges små, men unikke øl, med fokus på nuancer og detaljer i alt fra farve til skum. Ø-Bryg lægger stor vægt på kvalitetsråvarer, der sammen med bryggernes håndværk danner grundlaget for øllet.Hvad er rundvisning & smagsprøver på Bornholm Distillery?

Havtorn, stikkelsbær, lyng, vildt æble, papaya, vi kan blive ved. Mange smage forsvinder, når Bornholms Destilleris produkter er i glasset. Men én ting er sikkert. De bornholmske smage interagerer med sanserne. Få mere at vide om Rønnes mikrobryggeri, som skaber en smagsoplevelse, der rummer alt, hvad Bornholm har at byde på i flaskeform. Hør historier om vingårdens produktionsmetoder og deres spændende produkter. Derudover kan du få smagsprøver på 3 forskellige typer gin. Bornholm Destilleri er et mikrobryggeri i Rønne, der siden 2017 har været integreret i Bornholms naturlige skønhed. Grundlæggeren er Mads Kofoed, der er født og opvokset på solskinsøen. Med sit store kendskab til øen grundlagde han den bornholmske vingård, som især er kendt for sin brug af det naturskønne Slotslingen-område.Hvad er ginsmagning på Njord Gin Distillery?

Når du går ned af granittrappen i det gamle pumpehus ved Sydhavnen i hjertet af Aarhus, kommer du ind i hjertet af Njord Gin Destilleriet. Her fremstilles håndværksmæssige gins i små partier og i nummererede flasker. I hovedrummet, 8 meter fra loftet, står stadig håndsmedet kobber, Fr. Muller, smuk, glødede på alteret i midten af ​​studiet. Her kan du tydeligt mærke den passion og kærlighed, der ligger i at producere lækre komplekse gins. Det er Danmarks første dedikerede gin-destilleri og med flere flotte medaljer har Njord Gin taget et skridt tættere på at lave den bedste gin i verden. Njord Gin Distillery er det første og eneste gin-only destilleri i Danmark. De fleste andre destillerier laver rom, whisky, gin, akvavit, likør og meget mere, men Njord Gin Distillery brænder for gin. En følelse af dedikation og fordybelse, der hjælper med at gøre de bedste produkter mulige. Njord Gin Distillery startede som et privat hobbyprojekt mellem to venner, og med tiden har det vokset sig større og imponeret anmelderne. Oplev en spændende vingård i hjertet af Aarhus, Sydhavnen.Hvad er rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård?

Besøg vinmarker med vinbønder og smag vin på Guldbæk Vingård. Oplev de talrige vinstokke og hør det hårde, men spændende arbejde bag de prisvindende vine. Lær om en vindyrkerfamilies liv i Nordjylland, på godt og ondt. Undervejs lærer du om plantevalg til disse breddegrader, dyrkningsmetoder, produktion fra start til slut – og selvfølgelig smager du flere forskellige vine fra gårdsorter. Guldbæk Vingård ligger i Himmerland, en af ​​de nordligste vinmarker i verden. Vingården er familiedrevet med fire hektar grønne og blå druer, dyrket økologisk med fokus på biodiversitet og bæredygtighed