Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends

Guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends

Tag med på en guidet øltur gennem Vesterbro & hold pit-stop på 3 lokale barer, hvor der serveres kolde øl. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 395 kr.

Se tilbudet


SNAK & ÆD med Frederik Svinth

SNAK & ÆD med Frederik Svinth

Tag med ud i naturen & lær at lave mad over bål, mens snakken går. Her er højt til himlen & plads til de dybe samtaler omkring bålet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 450 kr.

Se tilbudet


Dit eget romfad hos Trolden Destilleri

Dit eget romfad hos Trolden Destilleri

Er du vild med rom, har du nu muligheden for at eje dit eget romfad. Køb 8 eller 50 liter. Den ultimative oplevelse til romnørden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 3,495 kr.

Se tilbudet


Vinbanko hos BARe VIN

Vinbanko hos BARe VIN

BARe VIN på Værkmestergade byder på banko med vinsmagning. I får 3 bankoplader og skal samtidig smage 5 forskellige vine. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 249 kr.

Se tilbudet


Middag på Hanzō

Middag på Hanzō

Tag på et asiatisk smagseventyr på den populære Hanzō. Restauranten holder til i København, Frederiksberg & Aarhus. Vælg frit fra menuen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Hvad er guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends?

Sirener bragede gennem gaderne i Westborough, hvor en svær skæbne lå på væggene i huse, hvor brune værtshuse, bordeller og tatoveringssaloner stod i kø side om side. Vesterbro har altid været en hård del af København, men i løbet af de seneste år er regionens blakkede ry blevet skyllet væk. Tag med på en rejse fra brune barer til Mikkellers anerkendte øl til trendy ølsteder, hvor bardiske tørster efter øl fra danske mikrobryggerier. Mie & Friends Copenhagen tager dig væk fra turistfælder og ind i det virkelige byliv. Målet er at give dig mulighed for at opleve byen gennem en lokals øjne.Hvad er sNAK & ÆD med Frederik Svinth?

Der er noget særligt ved ild. Den måde flammerne bevæger sig på, dirrer, knitrer og knirker. Varmen omkring dig, når du sidder foran den eller lyden af ​​boblende, sydende, bagende mad, mens du tilbereder den over bålet. Det er tid til at forene sig omkring det. Lyt, lær, fortæl og tal rundt om bålet, mens du tilbereder måltider i gløderne.Hvad er dit eget romfad hos Trolden Destilleri?

Rom er ikke kun den piratdrik, som pirater fylder, hver gang de læsser i havn. Rom er perfekt til landkrabber såvel som søpindsvin, så sæt den sammen med dine egne romretter, og du er klar til at fylde dine glas op for venner og familie. Mente du råbe eller skåle? dette er dit valg. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.Hvad er vinbanko hos BARe VIN?

Hos BARe VIN elsker de den skøre og anderledes oplevelse kombineret med vinsmagning. En af dem er Liberty. Her kombineres vinsmagning med banko, hvor fede præmier fra BARe VIN venter på dig. Du spiller 5 runder, hver runde giver dig et nyt glas vin. Tilbring en hyggelig aften på BARe VIN med spænding, sammenhold og god vin. BARe VIN består af en netbutik, butik og bar i Aarhus. Hos BARe VIN er smag og natur i fokus for alle vine, der serveres over disken. Kristian og Brita bag BARe VIN går ikke så meget op i navn, årgang og prestige, men for dem er det vinens smag, der betyder noget. Udover deres skarpe smag er de også verdensmestre i hygge. BARe VIN er vært for en række forskellige arrangementer i løbet af året, herunder Wine Bank, Wine Tasting og Knit & Drink.Hvad er middag på Hanzō?

Hos Madklubbens populære Hanzo går den kulinariske rejse ikke kun gennem ét land. Hanzo krydser grænser og lader dig opleve højdepunkterne i hele den asiatiske madscene. En elegant eksplosion af farver og smage, der lyder som streetfood og gourmetmad. Derudover inkluderer deres drinkmenu asiatiske øl og vildtdrikke for at sætte prikken over i'et på enhver service. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.