Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Baristakursus hos Kontra Coffee

Baristakursus hos Kontra Coffee

Kontra Coffees barista-klasse, hvor du kan bruge espresso, mælkedampning og malemetoder. Barista-timer er din måde at nyde god kaffe på. Book selv en oplevelse eller køb et gavekort, som du kan give til en du holder af.


Ølsafari hos Grauballe Bryghus

Ølsafari hos Grauballe Bryghus

Oplev en ægte ølsafari på Grauballe Bryghus, et af Danmarks første mikrobryggerier. 30 forskellige ølvarianter venter på jer. Smag på øl fra både Grauballe og Silkeborg Bryghus. Med 10 ølpoletter kan I nyde de unikke smagsnuancer. Tilkøb flere poletter og nyd lækre snacks. Grauballe Bryghus brygger øl af højeste kvalitet og har vundet flere priser. Kom med og få en unik øloplevelse.


Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier

Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier

Masterchef 2016 vinder Karoline Trier inviterer til pølsekursus for børn og voksne. Et underholdende kursus, som alle kan tage. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier

Bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier

Udforsk typerne af mel og korn, mens du og dine børn lærer om surdej, brød og kager. Bagekurser for børn og voksne er populære. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet

Gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet

I Esbjerg kan I spise frokost sammen på Restaurant loftet. Nyd 3 smørrebrød efter eget valg med tilhørende drinks i hyggelige rammer. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er baristakursus hos Kontra Coffee?

Slut dig til os på den anden side af kaffebarens disk for en vandoverførsel til en hyggelig barista-time. Her lærer du om at brygge espresso og dampet mælk og lære om de grundlæggende teknikker bag latte-kunsten. Du får praktisk og teoretisk viden, som du kan bruge, når du bruger en espressomaskine derhjemme. Kurset bruger forskellige parametre, der er med til at definere og lave espresso. Du vil prøve de grundlæggende funktioner i stamping, maling, maling, espressomaskine og til sidst dampning og hældning af mælk. Kontra Coffee er et dansk kafferisteri med base i København, de har butik på Østerbro og eget risteri på Jernholmen. Virksomheden blev grundlagt i 2005 og stræber efter at forbedre kvaliteten af ​​den danske kaffedrikning hver dag. Kontra Coffee varetager import og ristning, salg af maskiner til professionelle og private og tilbyder undervisning til alle, der gerne vil lære mere – alt imens de har det sjovt undervejs.



Hvad er Ølsafari hos Grauballe Bryghus?

Oplev en ægte ølsafari på et af Danmarks første mikrobryggerier, Grauballe Bryghus. Her bliver I inviteret indenfor i et stemningsfyldt bryghus, hvor der venter jer mere end 30 forskellige ølvarianter på menuen. Tag på en smagsrejse og oplev øl fra både Grauballe og Silkeborg Bryghus, og nyd en hyggelig atmosfære, når I besøger Bryghuset i Silkeborg. Ved ankomst vil I få udleveret 10 ølpoletter, så I kan smage på de mange forskellige øl. Lad jer forføre af de unikke smagsnuancer og brug poletterne med omtanke, for I vil helt sikkert få lyst til at prøve lidt af det hele. Hvis I stadig ikke kan få nok, er det muligt at tilkøbe flere poletter samt nyde lækre chips og frankfurtere med brød, når grillen bliver tændt efter jeres smagning. Grauballe Bryghus har været en pioner inden for mikrobryggerier i Danmark siden 2002, hvor de startede brygningen på en nedlagt landejendom ved Silkeborg. I dag fortsætter de med at brygge øl af højeste kvalitet, og deres øl har vundet flere priser. I 2018 modtog brygmesteren endda Bryggeriforeningens Jubilæumslegat for sin fremragende indsats. Tag med på en unik øloplevelse på Grauballe Bryghus og lad jer forføre af smagen af ægte håndværksøl.



Hvad er hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier?

Pølser står højt på ønskesedlen, når det kommer til madplanlægning for ugen, men hvis det ikke er en daglig tur i pølsevognen, så flyt pølsevognen tilbage til køkkenet - dog en gang imellem. Ælt og smag fyldet, før du fylder pølse, mestr ketchuppen, og kom et skridt tættere på hemmelighederne bag den perfekte hotdog. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.



Hvad er bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier?

Fingrene bliver fedtede, når dejen æltes, men når de dampede resultater kommer ud af ovnen, er melresterne for længst glemt. Kom sammen for at opdage typer af mel og kerner, glæd dig, når surdej er øverst på opskrifterne, og sæt hjemmebagte kager på eftermiddagsbordet. Nogen efterlod noget ødelagt i ovnen i en dag, uden at nogen kom hjem. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.



Hvad er gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet?

Selvom dansk smørrebrød er over 100 år gammelt, gør det ikke traditionelle måltider mindre populære - tværtimod. smørrebrød er blevet udviklet siden 1880'erne og findes i dag i mange forskellige former, farver og smagskombinationer. Sandwich er også på menuen på restauranten Loftet i Esbjerg. Her kan du nyde deres 3 luksuriøse sandwich, alle sammen rug og baguette bagt af Guldægget Esbjerg. Under "Yderligere information" kan du læse om det luksussmørrebrød, du kan vælge imellem. Hvem vil du gerne invitere til frokost i Esbjerg? Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.