Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Italiensk gastronomi hos L’Imperatore

Italiensk gastronomi hos L’Imperatore

Mærk et lille stykke af Italien i København hos L'Imperatore. Her er autentisk italiensk madlavning omdrejningspunktet for smagsoplevelsen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 295 kr.

Se tilbudet


Gourmetmiddag hos Bobo Food Studio

Gourmetmiddag hos Bobo Food Studio

Sæt jer til bordet hos Bobo Food Studio i Indre By, København. Her kan I nyde deres Food Experience Menu eller deres Curated Menu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 625 kr.

Se tilbudet


Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

Ølsmagning af fadlagret luksusøl hos Mikkeller Baghaven. I smager fem forskellige øl. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 300 kr.

Se tilbudet


Den lille kemiker hos Timm Vladimirs Køkken

Den lille kemiker hos Timm Vladimirs Køkken

Den Lille Kemiker hos Timm Vladimirs Køkken er et meget anmelderrost og populært madkursus. Læs de mange gode anmeldelser og se oplevelsen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,195 kr.

Se tilbudet


Bagekursus hos Karoline Trier

Bagekursus hos Karoline Trier

Bliv bedre til at bage med et bagekursus hos. Karoline Trier er tidligere vinder af MasterChef og bruger nu sin tid på at lave madskoler. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 995 kr.

Se tilbudet


Hvad er italiensk gastronomi hos L’Imperatore?

Desværre kunne vi ikke bringe det turkise badevand, de smukke bjerge og den gamle bydel i Palermo til Danmark, men den italienske mad og den autentiske atmosfære er i orden. Når man kommer ind i L'Imperatore på Østerbro, føles det som at ankomme til Sicilien med fly. Her er autentisk italiensk madlavning i fokus, og kvalitet, komfort og smag vægtes højt. Klassisk italiensk pizza er ikke på menuen, men L'Imperatore er kendt for sin overdådige Keser Signature, en generøs servering af grillet fisk og skaldyr. Mærk lidt af Italien i København. Velkommen til L'Imperatore. Den italienske restaurant L'Imperatore drives af udlejerparret Armonda Di Raffaele og hans kone Denise Dalsgaard. Før L'Imperatore blev født, var Amunda kok på sin fars restaurant på sit hjemland Sicilien. Hans italienskkundskaber i køkkenet fulgte ham til Danmark og ind i køkkenet hos L'Imperatore på Olufsvej på Østerbro. Her er råvarer altid nøje udvalgt til den aktuelle sæson. Hver dag går restauranten til det lokale torv for at købe frisk fisk og ingredienser til middagsmenuen for at sikre autenticitet og høj kvalitet.



Hvad er gourmetmiddag hos Bobo Food Studio?

Uanset hvilken menu du vælger, venter en kulinarisk rejse på dig. Deres Food Experience menu tilbyder dig en komplet kulinarisk oplevelse, inklusive køkkensæder og op til 11 tankevækkende tjenester. Deres udvalgte menu er familievenlig, kreativ og tager dig med på en rundtur i a la carte-menuen. Du kan vælge om du vil nyde alle de unikke retter på én gang eller individuelt om aftenen. Fælles for begge menuer er naturligvis den høje kvalitet og det faktum, at de fleste af råvarerne tilberedes over åben ild, hvilket giver den helt rigtige mængde smag i de innovative retter. Velkommen til Bobo Food Studio og Hotel The Socialist. Bobo Food Studios nye designhotel "Hotel the Socialist, a Tribute Portfolio" i Københavns K indre by. Navnet Bobo kommer fra den franske champagnedrikkende socialistiske Bourgeios-bohémes-bevægelse, som fortsætter filosofien om enkelhed og ærlighed. Med udgangspunkt i principperne for det nye nordiske køkken fokuserer Bobo Food Studio på brugen af ​​økologiske og lokale råvarer i hele menuen.



Hvad er Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven?

Mikkeller Baghaven tilbyder eksklusive ølsmagninger, der tager dig ind i en verden af ​​øl, du aldrig har oplevet før. Mikkeller Baghaven brygger den såkaldte "Wild Ale" og "Danish Shipyard Ale". Det betyder, at øllet indgår i blended gæringsprocessen og får mere vin og "champagne" smag. Denne ølstil er bedre kendt i Belgien, men Baghaven brygger Danish Wild Ale og Shipyard Ale med interessante ingredienser fra Danmark, såsom kirsebær fra Lorraine Frederiksdal. Du bliver taget til deres bryggeri og smagslokale, hvor du vil smage forskellige øl og lære om historien bag Baghaven og vilde øl. Når du smager, prøv kun sure øl og vine fra Mikkeller Baghaven. Bryggeriet i Baghaven har 30 enorme egetræsfade og mere end 100 vintønder. Inde i disse egetræsfade udvikler øllet en utrolig dybde og kompleksitet ved hjælp af gær og bakterier. Ud over fadlagring har vi et internt mikrobiologisk laboratorium, der vedligeholder vores gær- og bakteriekulturer og isolerer nye stammer fra en række forskellige kilder. Hos Baghaven bruger vi gamle traditioner og tilpasser dem til nye danske øltraditioner.



Hvad er den lille kemiker hos Timm Vladimirs Køkken?

Det er ikke nødvendigt at bære sikkerhedsbriller i køkkenet hver dag, og opskrifter kræver flydende nitrogen, agar, calcium og alginat. Men det er betingelserne for, at en lille kemiker kan gå ind i køkkenet for at udføre et lækkert eksperiment. Tag din research kittel på og kom med i køkkenet! Timm Vladimirs Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, der er engageret i kommunikation, der er lige så værdsat som kulinarisk faglighed som kærligheden til mad. I køkkenet, der arbejder under sloganet "We do the rough, you do all the fun", skal eleverne ikke tænke på at skrælle kartofler og måle mængder, men kun fokusere på at ryste, stege og smage.



Hvad er bagekursus hos Karoline Trier?

Vil du også lære at bage saftigt, sprødt skorpebrød, eller måske blød brioche og hjemmebagt rugbrød? Dette kursus er velegnet både til dig, der gerne vil lære brødbagningens basale teknikker, og til dig, der har bagerefaring, men mangler de sidste tekniske færdigheder til at bage det perfekte luftige brød. I løbet af bageklassen kan du fordybe dig i bageteknikker og forbedre dine ælte- og bageevner. I bageklassen skal du bage rugbrød, surdejsbrød, surdej og sprøde snackbarer. Dagen afsluttes med et hyggeligt fælles måltid, med tid til at nyde kreativiteten. Har du rester, er du selvfølgelig velkommen til at tage en bøtte med, som familie eller venner kan prøve. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet bliver bedre, hvis vi lærer om, hvad vi spiser fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.



Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil