Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav

Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav

Hyggelig kokkeskole med lækre lokale råvarer fra de Sydfynske Øer. Maden tilberedes over bål og i en ryger. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Gourmetoplevelse hos Restaurant Odette

Gourmetoplevelse hos Restaurant Odette

Nyd en unik sydeuropæisk inspireret menu på Restaurant Odette i hjertet af København. Vores dygtige kokke forbereder gourmetoplevelser i vores åbne køkken, hvor I kan følge med. Vores menu er baseret på sæsonens bedste råvarer og byder på varme noter og inspirerende smagsoplevelser. Vi er dedikerede til bæredygtighed og bruger de bedste lokale og europæiske råvarer. Vores spisekort er altid nyt og spændende. Vi ser frem til at byde jer velkommen til en uforglemmelig oplevelse.


Italiensk gastronomi hos PLIN

Italiensk gastronomi hos PLIN

Restaurant PLIN slår dørene op for en fantastisk aften med italiensk mad, hvor kvaliteten og smagene er helt rigtige. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Grøn Mad hos Karoline Trier

Grøn Mad hos Karoline Trier

Tag Karoline Triers madlavningskurser for at lære og blive inspireret til at lave bedre og mere spændende mad i din hverdag. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Brunch på Café Fleuri

Brunch på Café Fleuri

I hjertet af Odense ligger Café Fleuri. Her kan du starte dagen med en lækker brunch, inden du fortsætter ind i det pulserende byliv. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav?

Bålet blev tændt og duften af ​​kaffe og bønner fra det lokale kafferisteri bredte sig. Med Lifeplan Kajak & Friluftsliv og Kulinarisk Sydfyn tændes bålet og smøgerne. Du skal tilberede lækre måltider med lokale og årstidens råvarer. Du lærer om den rigtige kombination af råvarer, at hugge træ, ryge fisk og en alsidig sæsonbestemt menu med urter fra haver, skove og strande. Når din mad er klar, kan du nyde dit måltid, mens du beundrer udsigten over Svendborgsund, Tåsinge og Det Sydfynske Øhav. Spis og drik godt. Lifeplan Kayak & Friluftsliv, som står bag oplevelsen, har mange års erfaring med at undervise og formidle om Syd Fernandes natur både til vands og til lands. De har et fremragende ry for havkajakundervisning og vandsikkerhedsoplevelser. Med deres store viden om naturen og det sydfynske spisekammer tilbyder de store naturoplevelser for private såvel som grupper og virksomheder fra forskellige perspektiver.



Hvad er gourmetoplevelse hos Restaurant Odette?

Velkommen til Restaurant Odette i hjertet af København. Her kan I opleve en unik sydeuropæisk inspireret menu, der er skabt til at blive delt henover bordet. I vores restaurant kan I følge med i de dygtige kokkes arbejde, når de forbereder jeres gourmetoplevelse i det åbne køkken. Til frokost kan I fordybe jer i fire udvalgte retter fra aftenens menukort. Hvis I reserverer bord til aftenen, vil I blive forkælet med en overdådig 7-retters menu, der serveres over 4 serveringer. Vores menu er baseret på sæsonens bedste råvarer, og den byder på varme noter og inspirerende smagsoplevelser fra Sydeuropa. Restaurant Odette byder jer velkommen i en afslappet og intim atmosfære, der strækker sig over to etager i et smukt, fredet hus i København. Vi har fokus på bæredygtighed og tænker på miljøet i vores madlavning. Vores retter er baseret på de bedste råvarer fra lokale gårde og europæiske producenter, hvilket sikrer en unik smagsoplevelse. Vi følger ingen faste regler eller principper for vores menu, så I kan altid forvente nyt og spændende på vores spisekort. Restaurant Odette leger med smagene og skaber mad, der får jer til at ønske at komme tilbage igen og igen. Vi ser frem til at byde jer velkommen til en uforglemmelig oplevelse.



Hvad er italiensk gastronomi hos PLIN?

Smag italiensk mad på PLIN restaurant i København. Al den mad, der bliver serveret, er lavet fra bunden med friske råvarer fra de fineste producenter. Naturen dikterer råvarerne på bordet, da menuerne skifter efter årstiderne. Hos PLIN vil du straks bemærke restaurantens filosofi om, at maden smager bedst i et behageligt miljø. Med borde inde og ude vil du kunne opleve en venlig og afslappet atmosfære, hvor der serveres lækker mad. Engager alle dine sanser, når du sætter dig ved PLINs spisebord. god fornøjelse. PLIN er en fin italiensk restaurant i hjertet af København. Bag restauranten står Luca Zelantes, der har arbejdet som kok på flere Michelin- og toprestauranter i København. Blandt andet. Geranium, i øjeblikket nummer to på listen over de bedste restauranter i verden. Restauranten er baseret på solidt italiensk håndværk, hvor alt er tilberedt fra bunden med de fineste råvarer, men der er også plads til innovation og nytænkning på menuen. PLIN blev bedømt som "Very Excellent" i den prestigefyldte White Guide Global, som fokuserer på de bedste restauranter i Danmark. Her er PLIN også en af ​​de nominerede til "Smag for Skillingen". Velkommen til Purin.



Hvad er grøn Mad hos Karoline Trier?

Vil du lave flere grønne retter? I en voksengrønttime får du inspiration til, hvordan du laver grønne hverdagsretter, der både er sunde og lækre. Hos Caroline Trier tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer. Undervejs blev der undervist i, hvordan man sammensætter et måltid for at tilfredsstille alle smagsløg. Der er plads til gastronomisk udtryk og kreativitet. Spis og drik godt! Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.



Hvad er brunch på Café Fleuri?

Du kan slå alarmen fra. Der er ingen grund til at forhaste tingene i dag, for du gør det alligevel. Hvad med morgenmad? Den er afløst af en lækker brunch på Café Fleuri, en af ​​byens bedste caféer. I dag handler det om at tage sig tid, chatte og komme sammen. Uanset om du sidder i deres franske stil, eller bruger deres helt uforstyrrede gårdhave, som skal være en lille oase i hjertet af byen, vil Anja og hendes personale være kræsne med dig. Café Fleuri drives af Anja Lind Clement, mor til 5 med stor brancheerfaring. Hun nyder at underholde sine gæster og skabe et miljø, som kunderne besøger igen og igen, da kvalitet og serviceniveau altid er kernen i oplevelsen. Café Fleuri ligger i den gamle Nørregade og er en oase i det centrale Odense. Kom og mærk stemningen selv.