Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Slikkepindekursus for familier hos Sugar Pilots

Slikkepindekursus for familier hos Sugar Pilots

Lav dine egne slikkepinde og dekorer dem med slikblomster, krummer og spiseligt glimmer for at gøre dem helt unikke. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Tag med på en anderledes sejltur i Odense Å. Gin & Tonic Cruise tager dig op ad floden, mens du nipper til en forfriskende drink. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Latte Art kursus hos Kontra Coffee

Latte Art kursus hos Kontra Coffee

Tag en latte art-time hos Kontra Coffee for at lære klassiske kaffemønstre og skænketeknikker. Sjov social oplevelse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Bøf & Brøl med Hedevang Outdoor

Bøf & Brøl med Hedevang Outdoor

4-retters middag og vin til 1.295 kr. Aftenen byder også på rensdyrsafari, hvor du kan høre rensdyrenes brøl. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Cocktailkursus hos PV - Kaffe & Cocktails

Cocktailkursus hos PV - Kaffe & Cocktails

Tag en cocktailtime i Aarhus og lær at lave lækre drinks. Undervisningen afholdes på den hyggelige cocktailbar PV - Kaffe & Cocktails Book selv oplevelsen eller køb et gavekort til en du holder af.


Hvad er slikkepindekursus for familier hos Sugar Pilots?

Tag med sukkerpiloten i et autentisk slikkepindeventyr. I dette behagelige eventyr, hvor det færdige produkt kun er begrænset af din fantasi, har du mulighed for at personliggøre din egen slikkepind. Du får en detaljeret vejledning i, hvordan du laver formstøbte slikkepinde og vælger dine egne blandt mange forskellige forme. Personalet hos Sugar Pilots tilbereder mindst to forskellige sukkerterninger, hvilket giver mulighed for at skabe tofarvede slikkepinde, der også kan pyntes med bordsukkerpynt og krymmel for at gøre dem helt unikke. Sugar Pilots producerer håndlavede slikkepinde inspireret af smag fra hele verden. Hele deres produkt er 100% vegansk og fri for gluten, gelatine, nødder og skaldyr. Sugar Pilots søger at gentænke den måde, vi nyder sukker på, ved at udfordre smag, udseende, dekoration, brugsmuligheder og iscenesættelse.Hvad er gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart?

Et vindstød blæste gennem Monkemos og sendte bølgerne forsigtigt frem og tilbage. Det raslede i trætoppene, lyset flimrede mellem bladene og landede så i den lille båd og gled lydløst hen over vandet. Slap af på en af ​​bådens bænke og nyd en kølig Gin & Tonic, mens du beundrer den grønne natur. Der findes næppe en bedre måde at opleve Odense Å på. Siden 1882 har Odense Aafart været vært for folk, der vil rejse op og ned ad Odense Å. Erfarne kaptajner har mange års erfaring til søs, så du kan være sikker på, at sikkerhed er førsteprioritet. Så du kan forvente en stille tur i smukke omgivelser.Hvad er latte Art kursus hos Kontra Coffee?

I løbet af kurset vil du fordybe dig i kunsten at dampe den perfekte mælk til at lave en latte, og øve dig i at hælde færdigheder, lære hvordan du bedst bruger en kedel og mælk til at skabe smukke mønstre i din kaffe. Du vil støde på tre klassiske mønstre, og måske vil du prøve at tegne en bamse. En sjov aften på Østerbro. Kontra Coffee er et dansk kafferisteri med base i København, de har butik på Østerbro og eget risteri på Jernholmen. Virksomheden blev grundlagt i 2005 og stræber efter at forbedre kvaliteten af ​​den danske kaffedrikning hver dag. Kontra Coffee varetager import og ristning, salg af maskiner til professionelle og private og tilbyder undervisning til alle, der gerne vil lære mere – alt imens de har det sjovt undervejs.Hvad er bøf & Brøl med Hedevang Outdoor?

Drikken serveres direkte fra gryden over bålet, dampen fra den varme drik stiger op i himlen. Samisk lavvos lys og varme lokker dig til langbordet til en 4-retters middag. Hedevang Outdoor og det prisvindende køkken fra Nørre Vosborg trækker dig til Klosterheden Plantage for alle dine sanser med dets lokale vestjyske råvarer, naturlige spredning og afslappede atmosfære. Udenfor plantagen brøler bukkene, og efter middagen bliver du inviteret på en guidet tur dertil, allerede inden du brøler på vej hjem fra en vild madaften i Vestjylland. Siden 2015 har Hedevang Outdoor bragt danskere og turister til naturen i Vestjylland. De skabte også Maxitours som en sjov, anderledes oplevelse i Vestjylland. Alle deres oplevelser handler om at formidle Vestjylland, hvor kvalitet, kultur, natur og socialt samspil mødes. For stifter Jens Hedevang, der har over 20 års erfaring som naturvejleder, var det vigtigt at fremvise alle de muligheder, som Jyllands ”rygrad” har at byde på. Vestjylland er for alle.Hvad er cocktailkursus hos PV - Kaffe & Cocktails?

Det ser nemt ud, da bartenderen rører, ryster og blander drink efter drink. Er du selv en mester i dette, eller har du stadig noget at lære? Hvis du tror, ​​du kan lære en ting eller to, så tag en cocktailtime hos PV - Kaffe & Cocktails. Her vil bartenderen lære dig et par tricks for at få det til at se ubesværet ud og samtidig smage fantastisk. PV - Kaffe & Cocktails ligger i det populære Latinerkvarter i hjertet af Aarhus. PV er kendt for sine lækre cocktails, hyggelige atmosfære og venlige personale. Indretningen er original og rustik med et moderne touch for at skabe en god stemning. PV har også en kælder med et selskabslokale, der kan bruges til arrangementer, undervisning og vinsmagninger.