Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Bagekursus hos Karoline Trier

Bagekursus hos Karoline Trier

Bliv bedre til at bage med et bagekursus hos. Karoline Trier er tidligere vinder af MasterChef og bruger nu sin tid på at lave madskoler. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Nyt nordisk hos Timm Vladimirs Køkken

Nyt nordisk hos Timm Vladimirs Køkken

Madkursus i Timm Vladimirs Køkken med fokus på nyt nordisk mad. Den perfekte oplevelsesgave til madentusiasten, der vil være endnu bedre. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Bøf og Bajere hos Timm Vladimirs Køkken

Bøf og Bajere hos Timm Vladimirs Køkken

Kom på madkursus hos Timm Vladimirs Køkken. Et kursus for alle som elsker saftige bøffer, sovs og gode øl. Oplagt som oplevelsesgave. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Kom på ginsmagning hos Njord Gin Distillery, hvor du vil smage dansk gin i verdensklasse. Smag gin og tonic og hør historien om Njord Gin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus

Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus

Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus bærer præg af høj kvalitet & god smag. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er bagekursus hos Karoline Trier?

Vil du også lære at bage saftigt, sprødt skorpebrød, eller måske blød brioche og hjemmebagt rugbrød? Dette kursus er velegnet både til dig, der gerne vil lære brødbagningens basale teknikker, og til dig, der har bagerefaring, men mangler de sidste tekniske færdigheder til at bage det perfekte luftige brød. I løbet af bageklassen kan du fordybe dig i bageteknikker og forbedre dine ælte- og bageevner. I bageklassen skal du bage rugbrød, surdejsbrød, surdej og sprøde snackbarer. Dagen afsluttes med et hyggeligt fælles måltid, med tid til at nyde kreativiteten. Har du rester, er du selvfølgelig velkommen til at tage en bøtte med, som familie eller venner kan prøve. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet bliver bedre, hvis vi lærer om, hvad vi spiser fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.Hvad er nyt nordisk hos Timm Vladimirs Køkken?

Det nordiske køkken er ved at koge, og dets aromaer og smag har spredt sig over det store gastronomiske verdenskort i løbet af de seneste par år. Der skrues op for flammerne, og de friske og lokale råvarer balanceres på skærebrættet, inden de igen skal møde krydderurter og kød i gryden. Timm Vladimir Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, der er engageret i kommunikation og kulinarisk faglighed lige så værdsat som kærligheden til mad. I køkkenet giver arbejdssloganet "Vi laver de grove ting, du gør alt det sjove" eleverne kan fokusere på at ryste, stege og smage i stedet for at tænke på at skrælle kartofler og måle mængder.Hvad er bøf og Bajere hos Timm Vladimirs Køkken?

Vi arbejder ikke efter Timm Vladimirs køkkenkostprincipper og kolesteroltabeller. Her er kroget delikatessekød, sprøde pommes frites og ægte mayonnaise lavet med smør og æg på menuen. Du får færdighederne til at behandle ingredienser af høj kvalitet i en uformel atmosfære med plads til samtale, snacks og underholdning. god appetit. Timm Vladimirs Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, der er engageret i kommunikation, der er lige så værdsat som kulinarisk faglighed som kærligheden til mad. I køkkenet, der arbejder under sloganet "We do the rough, you do all the fun", skal eleverne ikke tænke på at skrælle kartofler og måle mængder, men i stedet fokusere på at ryste, stege og smage.Hvad er ginsmagning på Njord Gin Distillery?

Når du går ned af granittrappen i det gamle pumpehus ved Sydhavnen i hjertet af Aarhus, kommer du ind i hjertet af Njord Gin Destilleriet. Her fremstilles håndværksmæssige gins i små partier og i nummererede flasker. I hovedrummet, 8 meter fra loftet, står stadig håndsmedet kobber, Fr. Muller, smuk, glødede på alteret i midten af ​​studiet. Her kan du tydeligt mærke den passion og kærlighed, der ligger i at producere lækre komplekse gins. Det er Danmarks første dedikerede gin-destilleri og med flere flotte medaljer har Njord Gin taget et skridt tættere på at lave den bedste gin i verden. Njord Gin Distillery er det første og eneste gin-only destilleri i Danmark. De fleste andre destillerier laver rom, whisky, gin, akvavit, likør og meget mere, men Njord Gin Distillery brænder for gin. En følelse af dedikation og fordybelse, der hjælper med at gøre de bedste produkter mulige. Njord Gin Distillery startede som et privat hobbyprojekt mellem to venner, og med tiden har det vokset sig større og imponeret anmelderne. Oplev en spændende vingård i hjertet af Aarhus, Sydhavnen.Hvad er Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus?

Hvis du vil udvide din viden om øl, eller hvis du bare elsker kolde øl og lærerige historier om, hvordan det brygges, er denne ølsmagning oplevelsen for dig. På Løkken Bryghus er intet tilfældigt, da vinbønderne her er med i alle processer. Helt fra begyndelsen, fra kogning, til gæring, lagring og endelig aftapning. Her er håndværket i fokus og maskinen er baggrunden. Det er altså en speciel håndbrygget øl, som du hælder i glasset, mens du smager på det på Løkken-bryggeriet. Løkken Bryghus er et bryggeri beliggende midt i Løkken i Nordjylland, cirka 45 minutters kørsel fra Aalborg. Bryggeriet brygger efter ældgamle håndværkstraditioner - fra udvælgelse af de bedste malt- og humletyper til brygning og aftapning. Løkken Bryghus slår dørene op for nysgerrige gæster til rundvisninger og ølsmagninger på Nordjyllands unikke bryggeri.