Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Baristakursus hos Street Coffee

Baristakursus hos Street Coffee

Kom med på et baristakursus, når du introduceres til, hvordan man er en ægte kaffebarista. Lær teknikkerne og bliv en rigtig hjemme barista. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 495 kr.

Se tilbudet


6-retter & vinmenu på Nørre Vissing Kro

6-retter & vinmenu på Nørre Vissing Kro

Sæt gang i alle sanser på Nørre Vissing Kro. Her skal I nyde en 6-retters sansemenu baseret på sæsonens råvarer med tilhørende vinmenu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,099 kr.

Se tilbudet


Japansk smagsoplevelse hos Damindra

Japansk smagsoplevelse hos Damindra

Smag en bid af det japanske køkken hos Damindra. Menuen består af sushi, hvor I bl.a. kan nyde sashimi, nigiri, uramaki og futomaki. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 298 kr.

Se tilbudet


Michelin menu hos Substans

Michelin menu hos Substans

Substans byder indenfor til en uforglemmelig gastronomisk oplevelse. Nyd en 15-retters Michelin-menu, der løbende varierer efter sæsonen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 695 kr.

Se tilbudet


Rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård

Rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård

Kom med vinbonden på rundtur og til vinsmagning på Guldbæk Vingård. Se de mange vinstokke i markerne og oplev deres moderne vineri. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 225 kr.

Se tilbudet


Hvad er baristakursus hos Street Coffee?

En god barista kan sit håndværk, og nu kan du forstå, hvordan det er bag en super god kop kaffe. Udgangspunktet er espresso, du skal lære at skabe en god smag i mælken, mens du damper, og så kan du få hældefærdighederne og grundmønstrene til at få tungen til at fungere. Men nu skal det være hænder, der skaber resultater, og uanset hvor succesfuld du er på banen, så kommer du hjem med viden om, hvordan du fremover laver en god kop kaffe. Gadekaffe er for alle; sutter og stiletter. Til dem med morgenhår eller skægstubbe. Nøglen er god kaffe, hyggelig atmosfære og hygge. Street Coffee mener, at god kaffe er et håndværk, der skal tages alvorligt. Samtidig skal der altid være plads til "dumme spørgsmål", når du tager deres undervisning eller spørger baristaen på deres kaffebar, når du besøger dem.Hvad er 6-retter & vinmenu på Nørre Vissing Kro?

Dine sanser vil blive forkælet med valgmuligheder, når du bor på denne 200 år gamle kro, som fører dig gennem en 6-retters og omhyggeligt parret vinmenu. Føl dig godt tilpas og nyd stemningen og den gode smag på Nørre Vissing Kro. Spis og drik godt. Nørre Vissing Kro ligger i udkanten af ​​Skanderborg, omgivet af fjelde, skove og søer. I over 200 år har denne kro budt gæster velkommen til sine komfortable omgivelser. Da kroen inviterede de første gæster ind, var det bare til en saltet sild, en øl og en halv liter brændevin. I dag vil du opleve en lidt anderledes atmosfære, selvom historierne og traditionerne består. Vandrerhjemmet er altid klar til at give dig en skøn oplevelse, uanset om du besøger dem som overnatningsgæst eller som middagsgæst i hostels restaurant.Hvad er japansk smagsoplevelse hos Damindra?

Fusionen af ​​japansk arv, srilankanske rødder og nordiske udtryk er blevet til den innovative restaurant Damindra. Her finder du japansk køkken, og du kan prøve restaurantens bento-boks eller kokkens menu, som omfatter sashimi, nigiri, uramaki og rundstykker. Hos Damindra er alt tilberedt fra bunden med friske skandinaviske råvarer af højeste kvalitet. Nyd Damindras lækre frokost eller middag i det elegante mødested på Vandkunsten 6. Velkommen til Damindra. Damindra tilbyder en smagsoplevelse i verdensklasse på legende vis. Du møder et dygtigt og ambitiøst køkkenteam hos Damindra i København. Ejer Damindra Tillekeratne har håndplukket holdet med fokus på den perfekte kombination af kulinariske talenter, der er fortrolige med eksperimentering og traditionelt japansk køkken. Derudover er Damindra vurderet som 'Very Premium' i den prestigefyldte White Guide, som fokuserer på de bedste restauranter i Norden.Hvad er michelin menu hos Substans?

Som gæst hos Substans får du en ekstraordinær kulinarisk oplevelse. Menuen er lavet med de fineste lokale sæsonbetonede råvarer og råvarer. Det er omhyggeligt forberedt i det åbne køkken og præsenteret ved spisestuens centrale disk. Gør dig godt tilpas og nyd en madoplevelse, du sent vil glemme. Spis og drik godt. Substans (✽ i MICHELIN 2021), beliggende på øverste etage af Pakhusene, Aarhus Ø, byder dig velkommen til en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. I efteråret 2021 har restauranten genvundet sin velfortjente ene Michelin-stjerne i nye rammer i Aarhus Ø. Inspireret af 1960'ernes trendy arkitektur skaber restauranten et moderne og varmt interiør med udsigt over Riis Skov, lystbådehavnen og havet.Hvad er rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård?

Besøg vinmarker med vinbønder og smag vin på Guldbæk Vingård. Oplev de talrige vinstokke og hør det hårde, men spændende arbejde bag de prisvindende vine. Lær om en vindyrkerfamilies liv i Nordjylland, på godt og ondt. Undervejs lærer du om plantevalg til disse breddegrader, dyrkningsmetoder, produktion fra start til slut – og selvfølgelig smager du flere forskellige vine fra gårdsorter. Guldbæk Vingård ligger i Himmerland, en af ​​de nordligste vinmarker i verden. Vingården er familiedrevet med fire hektar grønne og blå druer, dyrket økologisk med fokus på biodiversitet og bæredygtighed