Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Middag på Hanzō

Middag på Hanzō

Tag ud på et asiatisk-inspireret eventyr på populære HanzÅ. Restauranter ligger i København, Friedrichsberg og Aarhus. Vælg frit fra menuen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Kokkeskole & vinsmagning hos Det Franske Hjørne

Kokkeskole & vinsmagning hos Det Franske Hjørne

Oplev fransk gastronomi og vin hos Det Franske Hjørne i Skødstrup, tæt på Aarhus centrum. Vores chefkok, Bruno Lecanu, vil guide dig gennem en sjov og lærerig oplevelse med klassiske franske retter. Sammen med vores vinekspert, Søren Callsen, vil du blive præsenteret for vine fra forskellige områder og lære om lokale druer og stilarter. Tag med os på en kulinarisk rejse og få en uforglemmelig smagsoplevelse.


Sort kaffekursus hos Coffee Collective

Sort kaffekursus hos Coffee Collective

Coffee Collective danner de perfekte rammer for en gourmet kaffetime i København. En lærerig og fornøjelig smagsoplevelse for kaffeelskere Book selv en oplevelse eller køb den som gavekort til en du holder af.


Bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier

Bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier

Udforsk typerne af mel og korn, mens du og dine børn lærer om surdej, brød og kager. Bagekurser for børn og voksne er populære. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Gastronomisk Social Dining hos Restaurant Nögen

Gastronomisk Social Dining hos Restaurant Nögen

Kom til Restaurant Nögen i hjertet af Aarhus og oplev en unik madoplevelse. Vi bekæmper madspild og tilbyder en spændende social dining oplevelse med 10 kulinariske retter. Vores bæredygtige restaurant udnytter råvarer optimalt og skaber lækre smagsnuancer. Menuen skifter løbende for den bedste smagsoplevelse. Besøg os på Banegårdspladsen 4 og nyd vores inspirerende madoplevelse.


Hvad er middag på Hanzō?

Hos Madklubbens populære Hanzo går den kulinariske rejse ikke kun gennem ét land. Hanzo krydser grænser og lader dig opleve højdepunkterne i hele den asiatiske madscene. En elegant eksplosion af farver og smage, der lyder som streetfood og gourmetmad. Derudover inkluderer deres drinkmenu asiatiske øl og vildtdrikke for at sætte prikken over i'et på enhver service. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.



Hvad er kokkeskole & vinsmagning hos Det Franske Hjørne?

Velkommen til Det Franske Hjørne - oplev fransk gastronomi og vin Drømmer du om at fordybe dig i det fantastiske franske køkken og lære om de vidunderlige vine? Hos Det Franske Hjørne får du muligheden for at kombinere gastronomiske oplevelser med vinsmagning. Det franske køkken er berømt verden over, og hos os kan du lære teknikkerne bag flere klassiske franske retter. Du vil blive introduceret for duften af simrende kød, sammen med friske grøntsager og urter. Smagen af liv, varme og hygge vil omslutte dig. Og selvfølgelig kan du også glæde dig til at smage på nogle fantastiske vine. Beliggende i Skødstrup, blot få minutters kørsel fra Aarhus centrum, finder du Det Franske Hjørne. Her står vores chefkok, Bruno Lecanu, klar til at guide dig gennem en sjov, lærerig og underholdende oplevelse. Chefkok Bruno har tidligere arbejdet som privat kok for franske ministre og på Michelin-restauranter i Frankrig. Sammen med vores passionerede vinekspert, Søren Callsen, vil du blive præsenteret for vine fra forskellige områder. Du vil lære om lokale druer og forskellige stilarter inden for fransk vin. Tag med os på en kulinarisk rejse. Vi glæder os til at forkæle dine smagsløg og give dig en uforglemmelig oplevelse hos Det Franske Hjørne.



Hvad er sort kaffekursus hos Coffee Collective?

Interessen for kaffe har aldrig været stærkere, og du har sikkert været involveret i diskussioner om, hvad der gør god kaffe. Er du nysgerrig efter, hvordan kaffe smager, som den er, og vil du gerne lave en bedre kop filterkaffe derhjemme? På dette kursus kommer du til at arbejde med dygtige baristaer og du lærer begreber som malingsgrad, udvinding og smagning af forskellige kaffearomaer – find din nysgerrighed for nu skal du brygge og smage en masse kaffe. Kaffekollektivet er et risteri med tre kaffebarer og en kaffeskole i København. Coffee Collective er anerkendt for den måde, det udforsker og formidler ekstraordinære kaffeoplevelser, så hjemmebaristaer kan få ny viden om kaffe og brygning.



Hvad er bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier?

Fingrene bliver fedtede, når dejen æltes, men når de dampede resultater kommer ud af ovnen, er melresterne for længst glemt. Kom sammen for at opdage typer af mel og kerner, glæd dig, når surdej er øverst på opskrifterne, og sæt hjemmebagte kager på eftermiddagsbordet. Nogen efterlod noget ødelagt i ovnen i en dag, uden at nogen kom hjem. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.



Hvad er gastronomisk Social Dining hos Restaurant Nögen?

Kom og oplev en unik madoplevelse på Restaurant Nögen i hjertet af Aarhus. Vi har fokus på bekæmpelse af madspild og tilbyder derfor en spændende social dining oplevelse, hvor I kan smage på 10 kulinariske retter. Vores retter serveres i 4 omgange, så I har rigelig tid til at nyde hver eneste smag. Vi er stolte af at være en bæredygtig restaurant, der formår at udnytte råvarerne optimalt og samtidig skabe en helt unik madoplevelse med masser af lækre smagsnuancer. Menukortet skifter løbende for at sikre, at I altid får den bedste smagsoplevelse, og for at vi kan være så bæredygtige som muligt. Besøg os på Banegårdspladsen 4 i Aarhus og oplev vores inspirerende og unikke madoplevelse. Vores koncept er minimalistisk og sætter fokus på sæsonens råvarer, hvor vi sørger for at kræse om hver enkelt ingrediens. Ejeren af Nögen, Frederik Nørgaard, er dedikeret til at begrænse madspild i alle vores aktiviteter. Vores tilgang til madlavning er innovativ og unik, og vi stræber efter at skabe en gastronomisk oplevelse, der ikke kun er velsmagende, men også ansvarlig og bæredygtig.