Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus

Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus

På Sydfyn ligger Gundestrup Mejeri & Bryghus, som både producerer øl & ost. Prøv en ostesmagning med øl lige her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 249 kr.

Se tilbudet


Flødebollekursus hos Social Foodies

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hør historien bag Social Foodies og lav 10 velsmagende flødeboller. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 349 kr.

Se tilbudet


Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav

Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav

Hyggelig kokkeskole med lækre lokale råvarer fra det Sydfynske Øhav. Tilberedning af maden foregår over bål og i rygeovn. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 595 kr.

Se tilbudet


Vin- & ostesmagning i København hos O.M. Nielsen

Vin- & ostesmagning i København hos O.M. Nielsen

Vil du lære mere om kombinationen af vin & ost? Så tag med til en vin- & ostesmagning i København & bliv klogere på de mange variationer. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 495 kr.

Se tilbudet


Gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel

Gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel

Tambohus Kro byder dig velkommen til et lækkert gourmetophold. Maden tilberedes af lokale råvarer & serveres med udsigt over Limfjorden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,298 kr.

Se tilbudet


Hvad er ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus?

Parringen af ​​ost og rødvin er velkendt, men faktisk mener eksperter, at ost og øl skiller sig mere ud fra hinanden. Det er de enige i hos Gundestrup Mejeri og Bryghus, hvor de går skridtet videre og rent faktisk bruger valle fra ost i ølproduktionen. Ølproduktion og ost laves efter ældgamle traditioner, som man gjorde, da mejeriet åbnede i 1888, så det er håndværket og forarbejdningen af ​​råvarer, der kendetegner Gundestrups produkter. Gundestrup Mejeri og Bryghus er et privatejet mejeri, der blev etableret i 1888 og drev som andelsmejeri frem til 1983. Gundestrup Mejeri har også fungeret som bryggeri siden 2007 og har gennemgået en større renovering. Gundestrup Mejeri og Bryghus lægger vægt på ældgamle traditioner i produktionen.Hvad er flødebollekursus hos Social Foodies?

Det er kun 100 år siden, at opskriften på smørbrød blev bragt til Danmark af konditorer. I dag virker det næsten utænkeligt, at flødebollen ikke altid har været en del af kagebordet, for uanset om det er på en fødselsdag, en regnvejrsdag eller en dejlig eftermiddag, så er flødebollen godt selskab og en sød bid, og de fleste kan lide at gnaske det fra tid til anden. I slutningen af ​​din Social Foodies-time kan du servere din familie eller gæster dit eget cremede brød.Hvad er vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav?

Bålet blev tændt og duften af ​​kaffe og bønner fra det lokale kafferisteri bredte sig. Med Lifeplan Kajak & Friluftsliv og Kulinarisk Sydfyn tændes bålet og smøgerne. Du skal tilberede lækre måltider med lokale og årstidens råvarer. Du lærer om den rigtige kombination af råvarer, at hugge træ, ryge fisk og en alsidig sæsonbestemt menu med urter fra haver, skove og strande. Når din mad er klar, kan du nyde dit måltid, mens du beundrer udsigten over Svendborgsund, Tåsinge og Det Sydfynske Øhav. Spis og drik godt. Lifeplan Kayak & Friluftsliv, som står bag oplevelsen, har mange års erfaring med at undervise og formidle om Syd Fernandes natur både til vands og til lands. De har et fremragende ry for havkajakundervisning og vandsikkerhedsoplevelser. Med deres store viden om naturen og det sydfynske spisekammer tilbyder de store naturoplevelser for private såvel som grupper og virksomheder fra forskellige perspektiver.Hvad er vin- & ostesmagning i København hos O.M. Nielsen?

At invitere vennerne til en oste- og vinaften er en klassiker, men hvilke vine og hvilke oste passer egentlig sammen? Det er svært at identificere, hvilke kombinationer der kan forstærke og støtte hinanden frem for at overvælde dem. Hvis du vil være helt sikker på, at du ved, hvilke kombinationer der får dine smagsløg til at bede om mere, er smagning af vin og ost et godt sted at starte. Her lærer du at blande ost og vin, så du og dine fremtidige gæster bliver glade. om. Nielsen Vinimport er en familievirksomhed, der har importeret premiumvine fra Frankrig, Italien og Spanien siden 1986. Vineksperter har et væld af viden, som de gerne deler med dig, uanset om du er bekendt eller ny i vinens verden.Hvad er gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel?

Når dine smagsløg trænger til lidt forkælelse, kan du nyde et gourmetophold på Tambohus Kro & Badehotel, kun en kort gåtur fra Limfjorden. Denne ejendom tilbyder en lækker 4-retters gourmetmenu bestående af årstidens råvarer og produceret lokalt, hvor det er muligt. Tilbring aftenen i deres lækre værelse, inden der måske bliver plads til en gåtur ved vandet og en kop kaffe eller cocktail foran pejsen. Med udsigt over Limfjorden ligger Tambohus Kro ikke langt fra nogle af de største attraktioner i regionen. Vandrerhjemmet åbner dørene til moderne indkvartering i lyse omgivelser, tæt på naturen, men stadig med respekt for stedets historie og mange traditioner.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil