Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Flødebollekursus hos Social Foodies

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hør historien bag den sociale foodie og lav 10 lækre briocher. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Latte Art kursus hos Kontra Coffee

Latte Art kursus hos Kontra Coffee

Tag en latte art-time hos Kontra Coffee for at lære klassiske kaffemønstre og skænketeknikker. Sjov social oplevelse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri

Din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri

Tolden Destilleri laver danske whiskyer, som du kan fylde din egen whiskyflaske med unikke whiskyer. Oplev den fineste danske whisky. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Cocktails og keramik hos Kreaværk

Cocktails og keramik hos Kreaværk

Kom og udfold din kreativitet hos KREAVÆRK i Middelfart. Lær om glasurer, farver og teknikker, mens du maler på keramik og nyder lækre cocktails. Hos KREAVÆRK kan alle være kreative i en legende og livlig atmosfære.


Food tour i Kødbyen med Copenhagen Foodtours

Food tour i Kødbyen med Copenhagen Foodtours

Tag med på en unik madoplevelse i Københavns Meatpacking District med Copenhagen Foodtours. Udforsk den nordiske madkultur og de skjulte perler i Kødbyen. Oplev byens gastronomiske milepæle og smag på kulinariske lækkerier. En uforglemmelig rejse gennem Københavns madscene venter på dig


Hvad er flødebollekursus hos Social Foodies?

Det er kun 100 år siden, at opskriften på smørbrød blev bragt til Danmark af konditorer. I dag virker det næsten utænkeligt, at flødebollen ikke altid har været en del af kagebordet, for uanset om det er på en fødselsdag, en regnvejrsdag eller en dejlig eftermiddag, så er flødebollen godt selskab og en sød bid, og de fleste kan lide at gnaske det fra tid til anden. I slutningen af ​​din Social Foodies-time kan du servere din familie eller gæster dit eget cremede brød.Hvad er latte Art kursus hos Kontra Coffee?

I løbet af kurset vil du fordybe dig i kunsten at dampe den perfekte mælk til at lave en latte, og øve dig i at hælde færdigheder, lære hvordan du bedst bruger en kedel og mælk til at skabe smukke mønstre i din kaffe. Du vil støde på tre klassiske mønstre, og måske vil du prøve at tegne en bamse. En sjov aften på Østerbro. Kontra Coffee er et dansk kafferisteri med base i København, de har butik på Østerbro og eget risteri på Jernholmen. Virksomheden blev grundlagt i 2005 og stræber efter at forbedre kvaliteten af ​​den danske kaffedrikning hver dag. Kontra Coffee varetager import og ristning, salg af maskiner til professionelle og private og tilbyder undervisning til alle, der gerne vil lære mere – alt imens de har det sjovt undervejs.Hvad er din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri?

Det er en århundreder gammel tradition at fade og opbevare whisky i årevis, samtidig med at man samler smag og styrke. Men lige nu er det ikke helt skjult, fordi man skal holde øje med, om udviklingen går, som den skal være... hvis det er tilfældet, kan whiskyen blive længere i tønden og når den er klar, er den tappet på flaske. Hos Tolden Destilleri laver de dansk whisky, så selv skotterne måtte bede om en flaske til. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for ølbrygning og destillation uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.Hvad er cocktails og keramik hos Kreaværk?

Kom med til en hyggelig og kreativ aften hos KREAVÆRK i Middelfart. I det farverige kreaværksted kan I virkelig lade kreativiteten blomstre. Beliggende midt på gågaden i Middelfart, er dette hyggelige sted fyldt med inspiration og et væld af farver og muligheder inden for keramik. Sammen skal I nyde lækre cocktails og male på keramik, samtidig med at I grundigt bliver instrueret i glasurer, farver og teknikker. Oplev den hyggelige og festlige stemning hos KREAVÆRK. KREAVÆRK er en legende og livlig værkstedscafé, hvor I kan udfolde jeres kreativitet i et farverigt univers af perler, ler, smykker og maling. Bag KREAVÆRK står Signe og Line, der ønsker at gøre det nemt og sjovt for alle at være kreative. Derfor har de skabt denne hyggelige café i Middelfart, hvor både store og små kan kaste sig ud i kreative projekter over en god kop kaffe eller en kold sodavand.Hvad er food tour i Kødbyen med Copenhagen Foodtours?

Kom med på en unik smagsoplevelse i Københavns kødby, kendt som Meatpacking District. Kødbyen er et pulserende og kreativt område, hvor iværksættere og kunstneriske sjæle har slået sig ned for at fordybe sig i deres projekter. Her spirer spændende restauranter op som smagsfulde blomster i foråret. Ved at deltage i en food tour i Kødbyen med Copenhagen Foodtours, vil du få muligheden for at udforske den nordiske madkultur og lære om de seværdigheder, der er forbundet med denne. Vi vil gerne fremhæve de skjulte perler, så du får muligheden for at smage på byen og opleve de gastronomiske milepæle, som København har at byde på. Men pas på, for det er en ordentlig mundfuld, når du begiver dig ind i Kødbyen. Der er så mange indtryk og smagsnuancer, at det vil tage lang tid at fordøje dem alle. Så sørg for at have plads i maven, når du møder op til din food tour i Kødbyen. Kom med og oplev Københavns madscene på en helt ny måde med Copenhagen Foodtours. Smag på byens kulinariske lækkerier og lad os guide dig gennem en uforglemmelig rejse gennem den nordiske madkultur.