Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

Fra vilde urter og bær til tappet gin på flaske. Kom med på besøg hos Nordisk Brænderi og smag på deres nordiske brændevin, snaps og gin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Pølsekursus hos Folkets Madhus

Pølsekursus hos Folkets Madhus

Lær at lave pølser hos Folkets Madhus. Til pølsekurset lærer du, hvordan pølserne stoppes, hvordan farsen tilberedes & meget mere. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen

Smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen

Træd indenfor hos Restaurant Carl Nielsen. Her kan du sætte tænderne i deres hjemmelavede kvalitets smørrebrød serveret med en kop kaffe. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Gourmetmiddag hos Bobo Food Studio

Gourmetmiddag hos Bobo Food Studio

Sæt jer til bordet hos Bobo Food Studio i Indre By, København. Her kan I nyde deres Food Experience Menu eller deres Curated Menu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Beerwalk i København med People Like Us

Beerwalk i København med People Like Us

Tag med på en anderledes tur rundt igennem Københavns gader og få en smagsoplevelse med de lækre øl fra People Like Us. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi?

Det startede i det kolde arktiske område, hvor den lokale bush beer cirkulerede blandt dem, der søger varme på deres eventyr i koldt vejr. Mens varmen brænder gennem kroppen og tankerne flyder frit i sindet igen, opstår ideen om nordisk brændevin. Siden 2009 har du været i stand til at få en smag af eventyr. Destilleret med vilde græsser og bær fra den nordiske natur, aftappet for at holde dig varm på kolde dage og varm på varme dage. Nordisk Brænderi drives af Anders Bilgram, som realiserede sin drøm om at etablere en vingård i det nordlige Jylland i 2009 efter talrige eventyr rundt i verden. Her bruges kun de fineste råvarer, inspireret af den nordiske natur og de eventyr den indeholder. Nordisk Brænderi tager gammelt håndværk og bygger videre på dem for at producere spændende nye produkter.Hvad er pølsekursus hos Folkets Madhus?

Tilbring en aften med en slagter fra Folkets Madhus, hvor du lærer det basale og begynder at lave en pølsemager derhjemme. Du vil besøge en verden af ​​pølser og forskellige ingredienser i henhold til gamle traditioner. Hos Folkets Madhus tilføjer man ikke numre eller andet til pølsen end rene råvarer. Mens du respekterer gammelt håndværk, økologi og bæredygtighed, lærer du, hvordan du bruger håndværksmæssige teknikker til at lave den perfekte pølse. Folkets Madhus vil sørge for, at gastronomisk fornøjelse og sund fornuft går hånd i hånd. Derfor arbejder de med årstidens lokale råvarer, fordi de mener, at årstidens råvarer er dem, der smager bedst lige nu. De holder sig også fra tilsætningsstoffer og andre tal for at spise mindre kød til bedre kød og dermed fastholde slagterhandlen i Folkets Madhus.Hvad er smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen?

Træd ind i den hyggelige Carl Nielsen restaurant, hvor du kan nyde et fremragende smørrebrød. Vi tør godt sige, at Carl Nielsens smørrebrød er mere specielt end dem, man normalt kender. Vælg mellem mange lækre, luksuriøse smørrebrød, heriblandt sild, laks, croaker, leverpostej og meget mere. Selvom retten er klassisk, har disse smørrebrød stadig et moderne twist, smukke farver og skønne smage. Når du sidder ved et bord på Carl Nielsen Restaurant, kan du helt sikkert mærke varmen fra restauranten. Michelin-guiden har bedømt Carl Nielsen restaurant "Tallerken", hvilket betyder, at køkkenet serverer rigtig god mad. Restaurant Carl Nielsen, opkaldt efter den danske komponist af samme navn, boede indtil 1906 i samme bygning som denne charmerende frokostrestaurant. Her emmer det af både historie og køkkenlavet smag. Det danske smørrebrød er restaurantens største passion og serveres hver dag for restaurantens gæster.Hvad er gourmetmiddag hos Bobo Food Studio?

Uanset hvilken menu du vælger, venter en kulinarisk rejse på dig. Deres Food Experience menu tilbyder dig en komplet kulinarisk oplevelse, inklusive køkkensæder og op til 11 tankevækkende tjenester. Deres udvalgte menu er familievenlig, kreativ og tager dig med på en rundtur i a la carte-menuen. Du kan vælge om du vil nyde alle de unikke retter på én gang eller individuelt om aftenen. Fælles for begge menuer er naturligvis den høje kvalitet og det faktum, at de fleste af råvarerne tilberedes over åben ild, hvilket giver den helt rigtige mængde smag i de innovative retter. Velkommen til Bobo Food Studio og Hotel The Socialist. Bobo Food Studios nye designhotel "Hotel the Socialist, a Tribute Portfolio" i Københavns K indre by. Navnet Bobo kommer fra den franske champagnedrikkende socialistiske Bourgeios-bohémes-bevægelse, som fortsætter filosofien om enkelhed og ærlighed. Med udgangspunkt i principperne for det nye nordiske køkken fokuserer Bobo Food Studio på brugen af ​​økologiske og lokale råvarer i hele menuen.Hvad er beerwalk i København med People Like Us?

Smag dig igennem Københavns gader på en smagfuld guidet tur koordineret af ølgenier som os. Turen starter på Amager, går langs bymuren mod Christiania og Pusherstreet, til det idylliske hav Christianshavn, op gennem livlige Nyhavn, Kgs Nytorv og over Knippelsbro tilbage til Christianshavn tilbage til People Like Us hovedkvarter og Bottleshop. Undervejs kan du nyde korte stop til in-house smagninger og instruktionshistorier om din egen øl og generelt teknologi, brygning og historier og historier om en spændende og innovativ virksomhed People Like Us er et dansk bryggeri, der producerer premium øl og gør et godt stykke arbejde med at leve op til sit sociale ansvar. Medarbejderne her kommer fra meget forskellig baggrund, hvor 90 % af dem lider af en eller anden form for diagnose eller handicap. Når folk som os får medarbejdere til at gøre det, de er gode til, udnytter de det. resultat? Et mangfoldigt og kreativt bryggeri, der tilbyder øl i topklasse.