Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Baristakursus hos BRYG Coffee House

Baristakursus hos BRYG Coffee House

Brygger du selv espressoen eller brygger du bare på idéen om en espressomaskine? - Føl dig som en ægte barista i dit eget køkken. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 479 kr.

Se tilbudet


Ny Nordisk Morgenmad på Hotel Kong Arthur

Ny Nordisk Morgenmad på Hotel Kong Arthur

Kong Arthur inviterer på nordisk morgenmad, hvor du kan få økologiske oste, skinker og pølser samt juice, te og kaffe ad libitum Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 200 kr.

Se tilbudet


Social Dining på Restaurant Basso

Social Dining på Restaurant Basso

Oplev Social Dining på den populære Restaurant Basso i Aarhus og København. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,099 kr.

Se tilbudet


Ginsmagning hos SmagFørst

Ginsmagning hos SmagFørst

Hvis du elsker gin, så er vi sikre på, at en ginsmagning hos SmagFørst er noget for dig. Her skal du smage på mange forskellige slags gin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


En grønnere hverdag hos CPH Cooking Class

En grønnere hverdag hos CPH Cooking Class

Kom med en tur i køkkenet og få ny inspiration til lækre vegetariske retter med fokus på nye sammensætninger af årstidens friske grøntsager Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 575 kr.

Se tilbudet


Hvad er baristakursus hos BRYG Coffee House?

Brygger du din egen espresso eller elsker du bare ideen om en espressomaskine? Hos BRYG Coffee House lærer du, hvordan du får mest muligt ud af din espressomaskine derhjemme. I løbet af kurset vil du blive introduceret til at vælge de rigtige bønner, male og dosere dem. Du lærer, hvordan du damper mælk til den perfekte latte, så du kan føle dig som en professionel barista i dit eget køkken. Bryg Coffee House ligger i hjertet af Vejle og er en lille kaffebar, hvor både lokale og udeboende samles til varm kaffe. Baristaerne er veluddannede og professionelle, de tager en god kop kaffe og deler deres viden med dig. Hos Bryg Kaffehus er en god kaffeoplevelse i centrum.Hvad er ny Nordisk Morgenmad på Hotel Kong Arthur?

Mangler du et sted at starte morgenen? Hotel Kong Arthur inviterer til ny nordisk morgenbuffet, hvor du kan smage mange forskellige råvarer fra det nordiske køkken. Morgenbuffeten inkluderer morgenbrød lavet af nordiske kerner, pålæg, oste fra bæredygtige økologiske gårde og meget mere. Her får du en god start på morgenen, med garanti for en bæredygtig og lækker morgenmad i hjertet af København. Hotel Kong Arthur ligger i en brolagt gyde, et lille tilbagetog fra vejen, der omkranser Københavns gamle sø. Lige i hjertet af Nansensgade, nær Torvehallerne og tæt på Danmarks travleste station, Nørreport. På Kon Arthur Hotel, med højt til loftet, emblematisk og byens bedste spa - tilbyder vi alt fra service så god som en behandling til nordisk morgenmad, der smager lige så godt. bæredygtig udvikling.Hvad er social Dining på Restaurant Basso?

Med udgangspunkt i det italienske køkken vil du opleve en længere ganerejse, der byder på 13 forskellige delikatesser, alle omhyggeligt udformet og indrettet til at kunne deles ved bordet – social dining, som Restaurant Basso kalder det. Du kan forvente en hyggelig, social og lækker oplevelse, med kvalitet og personlig service i lækre og intime rammer. Restaurant Basso er en del af DiningSix, som også står bag de populære restauranter KöD og Klokken. Basso Restaurant åbnede i Aarhus i 2017 og har været en populær social restaurant i byen lige siden. Restauranten er præget af spændende, lækker mad tilberedt med kvalitetsråvarer, hyggelige rammer og altid god personlig betjening. I 2019 åbnede Basso også i København, en naturlig konsekvens af dens enorme popularitet i Aarhus.Hvad er ginsmagning hos SmagFørst?

Gin & Tonic har bidt sig fast i mange danskeres hjerter, og ingredienserne er nu en fast del af enhver selvværdsbar. Desværre er der også mange mennesker, der ikke ved, hvor stor den faktiske forskel er på forskellige gins og tonics. Mange ginelskere tror endda, at når man taler om whisky, rom og cognac, er der så mange smagsvarianter. Ryste eller stirre? Resten er op til dig. Smag Først har mange års erfaring med forskellige vinsmagninger og har siden 2009 formidlet deres viden om vin og spiritus til virksomheder og private. Personalet har hver deres interesse for et bestemt område, så de har mulighed for at formidle viden og entusiasme, så du kan fange alle nuancerne under din smagning.Hvad er en grønnere hverdag hos CPH Cooking Class?

Kunne du tænke dig at spise lidt mere grønt i din hverdag uden at skulle vende det hele på hovedet? CPHs madlavningskurser tager dig med på en rundtur i køkkenet og introducerer dig til lækre vegetarretter, med fokus på årstidens skiftende muligheder. Alle tips og tricks kan så tages med hjem og bruges eller forklares efter din smag. CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil