Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Macaronkursus hos Frédéric Terrible

Macaronkursus hos Frédéric Terrible

Macaronkursus med fransk dessertkok en en lærerig, sjov og velsmagende oplevelse for ham eller hende med en ekstra sød tand. Se mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 449 kr.

Se tilbudet


Cocktailkursus hos PV - Kaffe & Cocktails

Cocktailkursus hos PV - Kaffe & Cocktails

Tag på et cocktailkursus i Aarhus & lær, hvordan du mikser lækre drinks. Kurset afholdes på den hyggelige cocktailbar PV - Kaffe & Cocktails Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 295 kr.

Se tilbudet


Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Nyd et fantastisk gourmetophold på Hotel Thinggaard, når de byder inden for til 5-retters gourmetmenu - inspireret fra Nationalpark Thy. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,796 kr.

Se tilbudet


Slikkepindekursus for familier hos Sugar Pilots

Slikkepindekursus for familier hos Sugar Pilots

Lav dine helt egen slikkepinde og pynte dem med både sukkerblomster, krymmel og spiseligt glimmer, så de bliver helt unikke. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 349 kr.

Se tilbudet


Vinsmagning hos SmagFørst

Vinsmagning hos SmagFørst

1,5 times vinsmagning hos SmagFørst inkluderer smagning af 7-9 vine & er inkl. fængselsmenuen, der består af vand & brød, til at rense ganen Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Hvad er macaronkursus hos Frédéric Terrible?

Når du slentrer ned ad Paris' boulevarder, er det umuligt ikke at se små wienerbrødskager, når du passerer de store vinduer i et konditori. Macarons er ikke at gå glip af. Der er en helt specifik grund til at gøre dette, da denne ikoniske lille kage har imponeret mange med sin vidunderlige smag, og når du først har fået en interesse for macarons, er det bedst at forstå, hvad der ligger bag kagehemmeligheden. Frederic Terrible har over 20 års erfaring som dessertkok og har markeret sig i nogle af Danmarks bedste restauranter som Falsled Kro og Nimb. Terrible har mestret svære teknikker og giver gerne sin viden videre til dig for at få et stykke fransk hjem i dit køkken.Hvad er cocktailkursus hos PV - Kaffe & Cocktails?

Det ser nemt ud, da bartenderen rører, ryster og blander drink efter drink. Er du selv en mester i dette, eller har du stadig noget at lære? Hvis du tror, ​​du kan lære en ting eller to, så tag en cocktailtime hos PV - Kaffe & Cocktails. Her vil bartenderen lære dig et par tricks for at få det til at se ubesværet ud og samtidig smage fantastisk. PV - Kaffe & Cocktails ligger i det populære Latinerkvarter i hjertet af Aarhus. PV er kendt for sine lækre cocktails, hyggelige atmosfære og venlige personale. Indretningen er original og rustik med et moderne touch for at skabe en god stemning. PV har også en kælder med et selskabslokale, der kan bruges til arrangementer, undervisning og vinsmagninger.Hvad er gourmetophold på Hotel Thinggaard?

Kokken på Hotel Thinggaard finder middagsinspiration i baghaven. Men det er ikke en hvilken som helst baggård, kokken går rundt i, da stauder og små stenbede er afløst af vild, uberørt og blæsende natur. Når baghaven er Nationalpark Thy, er det hardcore havearbejde, men på den anden side har råvaren den saft og styrke, som Thy smager helt specielt. Sammen med den vilde natur hos din nærmeste nabo, Nationalpark Thy, slår Hotel Thinggaard dørene op til luksus og afslapning. Det er derfor også naturligt, at køkkenet på Hotel Thinggaard henter sine råvarer fra Limfjordslandet, og som medlemmer af "Regional Madkultur Thy-Mors" samarbejder de om at synliggøre og tilgængelig regional mad i Thy og Mors, samtidig med at der er fokus på bæredygtig kvalitet. .Hvad er slikkepindekursus for familier hos Sugar Pilots?

Tag med sukkerpiloten i et autentisk slikkepindeventyr. I dette behagelige eventyr, hvor det færdige produkt kun er begrænset af din fantasi, har du mulighed for at personliggøre din egen slikkepind. Du får en detaljeret vejledning i, hvordan du laver formstøbte slikkepinde og vælger dine egne blandt mange forskellige forme. Personalet hos Sugar Pilots tilbereder mindst to forskellige sukkerterninger, hvilket giver mulighed for at skabe tofarvede slikkepinde, der også kan pyntes med bordsukkerpynt og krymmel for at gøre dem helt unikke. Sugar Pilots producerer håndlavede slikkepinde inspireret af smag fra hele verden. Hele deres produkt er 100% vegansk og fri for gluten, gelatine, nødder og skaldyr. Sugar Pilots søger at gentænke den måde, vi nyder sukker på, ved at udfordre smag, udseende, dekoration, brugsmuligheder og iscenesættelse.Hvad er vinsmagning hos SmagFørst?

Hos Smag Først er det lige meget, om vinen kommer fra Bourgogne eller Bulgarien, for det er ikke navnet og etiketten, der er afgørende her. Det afgørende er smagen. Så du vil støde på vine fra kendte vinområder og små, nye smagssteder, og selvom der ikke er fællesskab mellem flaskestørrelse, farve, druer og oprindelse, kommer den gode smag generelt om aftenen. Temaer, som bl.a. findes i alle vinene på bordet. Smag Først har mange års erfaring med forskellige vinsmagninger og har siden 2009 videregivet deres viden om vin og spiritus til virksomheder og private. Personalet har hver deres interesse for et bestemt område, så de har mulighed for at formidle viden og entusiasme, så du kan fange alle nuancerne under din smagning.