Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Gastronomisk middag & vinmenu hos Nørre Vosborg

Gastronomisk middag & vinmenu hos Nørre Vosborg

Få en gastronomisk oplevelse på Nørre Vosborg. Vores dygtige køkken har sammensat 12 unikke serveringer, inspireret af herregårdens historie. Oplev den charmerende atmosfære og de smukke omgivelser i stuerne på herregården. Nørre Vosborg kombinerer kultur, overnatning og gastronomi perfekt og giver jer en unik oplevelse i Vestjylland.


Gastronomisk Social Dining hos Restaurant Nögen

Gastronomisk Social Dining hos Restaurant Nögen

Kom til Restaurant Nögen i hjertet af Aarhus og oplev en unik madoplevelse. Vi bekæmper madspild og tilbyder en spændende social dining oplevelse med 10 kulinariske retter. Vores bæredygtige restaurant udnytter råvarer optimalt og skaber lækre smagsnuancer. Menuen skifter løbende for den bedste smagsoplevelse. Besøg os på Banegårdspladsen 4 og nyd vores inspirerende madoplevelse.


Basis bagekursus med bagekursus.dk

Basis bagekursus med bagekursus.dk

Lær kunsten at bage lækkert brød på Bagekursus.dk. Vores grundlæggende kursus giver dig alle nødvendige færdigheder og smagsoplevelser. Bliv ekspert i at vælge ingredienser, hæve og forme brødet. Tag hjem med dit eget bagværk og opskrift. Kursus i Bjerringbro tæt på Silkeborg, Randers, Viborg og Aarhus. Bliv en mesterbager


Macaronkursus hos Karoline Trier

Macaronkursus hos Karoline Trier

Få styr på teknikken bag de lækreste macarons hos Karoline Trier. På kurset vil du lære alt fra de vigtigste trin til at skabe delikate macarons til at lave en himmelsk fyld. Tag en ven eller familiemedlem med og tilbring en hyggelig dag med fokus på macarons. Du vil også nyde smagsprøver undervejs og få mellem 20-30 macarons med hjem. Hos Kokkeskolen Karoline Trier er vi passionerede om madlavning og vil gerne dele vores madglæde med dig.


Guidet elcykeltur ved smukke skovsøer og veteran tog med Holmely

Guidet elcykeltur ved smukke skovsøer og veteran tog med Holmely

Oplev enestående naturoplevelser hos Holmely i Brædstrup, Midtjylland. Tag med på en cykeltur gennem betagende skove og skovsøer, og nyd lækker frokost på Vrads St. Restaurant. Vores bæredygtige oase nær Aarhus tilbyder unikke oplevelser og overnatningsmuligheder. Velkommen til Holmely - hvor natur og mennesker forenes.


Hvad er gastronomisk middag & vinmenu hos Nørre Vosborg?

Tag med på en gastronomisk oplevelse på Nørre Vosborg. Fredag aften d. 31. marts åbner vi dørene til en aften fyldt med fantastisk mad og smagfulde vine. Vores dygtige køkken fra N.V. Tasting har nøje udvalgt og sammensat 12 unikke serveringer, der vil tage jer med på en smagsrejse. Vi bruger kun de bedste råvarer fra vores omgivelser ved Nørre Vosborg. Med fokus på klassisk håndværk og inspiration fra herregårdens historie, skaber vi eksperimenterende og helt unikke smagssammensætninger, som vil efterlade et varigt indtryk. Arrangementet finder sted i stuerne på den charmerende herregård, hvor I kan nyde den hyggelige atmosfære og de smukke omgivelser. Nørre Vosborg er det perfekte sted for jer, der ønsker at kombinere kultur, overnatning og gastronomi. Vores herregård, beliggende ved Vestkysten, er blevet restaureret til perfektion i 2008 og er nu klar til at give jer unikke oplevelser. Tag udgangspunkt i herregården og udforsk den vestjyske natur, der byder på alt fra hav, fjorde, Storåen, hede og skov. Oplev alt det bedste, Vestkysten har at tilbyde på Nørre Vosborg.Hvad er gastronomisk Social Dining hos Restaurant Nögen?

Kom og oplev en unik madoplevelse på Restaurant Nögen i hjertet af Aarhus. Vi har fokus på bekæmpelse af madspild og tilbyder derfor en spændende social dining oplevelse, hvor I kan smage på 10 kulinariske retter. Vores retter serveres i 4 omgange, så I har rigelig tid til at nyde hver eneste smag. Vi er stolte af at være en bæredygtig restaurant, der formår at udnytte råvarerne optimalt og samtidig skabe en helt unik madoplevelse med masser af lækre smagsnuancer. Menukortet skifter løbende for at sikre, at I altid får den bedste smagsoplevelse, og for at vi kan være så bæredygtige som muligt. Besøg os på Banegårdspladsen 4 i Aarhus og oplev vores inspirerende og unikke madoplevelse. Vores koncept er minimalistisk og sætter fokus på sæsonens råvarer, hvor vi sørger for at kræse om hver enkelt ingrediens. Ejeren af Nögen, Frederik Nørgaard, er dedikeret til at begrænse madspild i alle vores aktiviteter. Vores tilgang til madlavning er innovativ og unik, og vi stræber efter at skabe en gastronomisk oplevelse, der ikke kun er velsmagende, men også ansvarlig og bæredygtig.Hvad er basis bagekursus med bagekursus.dk?

Lær at bage kvalitetsbrød på Bagekursus.dk Ønsker du at mestre kunsten i at bage lækkert brød til enhver lejlighed? Hos Bagekursus.dk inviteres du til en dag fyldt med brød og smagsoplevelser. På vores grundlæggende bagekursus lærer du alle de essentielle elementer, der er nødvendige for at kunne bage det perfekte brød. Du vil blive introduceret til alt fra valg af ingredienser til hævning og selve bagningen af brødet. Derudover vil du få mulighed for at afprøve forskellige teknikker til at forme brødet og sikre, at det ikke falder sammen under hævningen. På kurset arbejdes der med en alsidig multidej, der kan bruges til alt fra brød og boller til pizza. Når kurset er slut, får du dit færdigbagte bagværk med hjem samt en ny portion af multidejen. Bagekursus.dk og Pizzakursus.dk afholder lærerige kurser i Bjerringbro, som kun er 30 minutters kørsel fra Silkeborg, Randers og Viborg, samt 1 times kørsel fra Aarhus centrum. Vores kurser er designet til at ruste dig til at kunne bage i dit eget køkken, uanset om det er lækre pizzaer eller lækkert brød, du ønsker at kreere. Tilmeld dig vores kursus i dag og lad os hjælpe dig med at blive en mesterbager i dit eget hjem.Hvad er macaronkursus hos Karoline Trier?

Mestrer du kunsten at lave de lækreste macarons? Eller har du brug for lidt hjælp til at forfine din teknik? Hos Karoline Trier kan du deltage i et kursus, der vil guide dig gennem alle de vigtige trin til at skabe de mest delikate små macarons. Kurset starter med en introduktion til teknikkerne og grundprincipperne for kagen. Du vil også få en gennemgang af råvarer og udstyr. Derefter går turen ind i køkkenet, hvor du får mulighed for at blande dejen, sprøjte de fine macarons ud og bage dem. Du vil lære at lave fylden, som ikke kun har en himmelsk smag, men også den perfekte konsistens. Du kan bringe en ven eller et familiemedlem med dig og tilbringe en hyggelig dag med macarons i fokus. Undervejs vil I selvfølgelig også få fornøjelsen af lækre smagsprøver, og I får endda mellem 20-30 macarons med hjem efter kurset. På Kokkeskolen Karoline Trier er vi passionerede om mad, råvarer og fællesskaber. Vi arbejder altid med sæsonens bedste råvarer og brænder for at dele vores madglæde med andre. Vi samler virksomheder, private samt voksne og børn omkring madlavning for at fokusere på måltidet, kreativiteten og fællesskabet.Hvad er guidet elcykeltur ved smukke skovsøer og veteran tog med Holmely?

Kom med på en enestående naturoplevelse hos Holmely. Vi inviterer dig til en cykeltur, der starter ved vores smukke beliggenhed i Brædstrup, Midtjylland. Tag med os på en tur langs Bryrupbanestien, der fører dig gennem en betagende natur til Bryrup Station. Hvis pladsen tillader det, kan du endda opleve en bumlende togrejse gennem skoven med udsigt til de smukke skovsøer, mens du har din cykel med om bord. Fortsæt derefter ad Bryrupbanestien, der fører dig gennem den betagende skov og bringer dig til Vrads St. Restaurant. Her kan du forkæle dig selv med en lækker frokost (for egen regning), mens du nyder den fantastiske natur omkring dig. Vores cykeltur vil forsyne dig med smagsfulde oplevelser og enestående naturscenerier, der vil efterlade dig fyldt med glæde. Når du er klar til at vende tilbage, kan du enten vælge at cykle gennem den charmerende by, Vrads, eller vende tilbage ad Bryrupbanestien. Uanset hvilken vej du vælger, vil du blive mødt af lokale oplevelser, der dykker ned i kulturhistorien og den smukke natur i området. Holmely er beliggende i Brædstrup, Midtjylland, kun 50 minutters kørsel fra Aarhus og tæt på Silkeborg, Skanderborg og Horsens. Vi har skabt Holmely med en vision om at skabe en oase, hvor natur og mennesker kan mødes. Vi lægger stor vægt på bæredygtighed og respekt for naturen, og vi tilbyder unikke oplevelser og overnatningsmuligheder, der bringer dig endnu tættere på den smukke natur omkring os. Velkommen til Holmely - stedet hvor natur og mennesker forenes.