Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ølbrygning hos Timm Vladimirs Køkken

Ølbrygning hos Timm Vladimirs Køkken

Hvordan brygger man øl? Det spørgsmål kan du få besvaret ved at deltage i dette ølbrygningskursus hos Timm Vladimirs Køkken. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Whiskysmagning hos Trolden Destilleri

Whiskysmagning hos Trolden Destilleri

Kom med til en rundvisning & whiskysmagning. Her vil I få gennemgang af single malt whiskyproduktionen, smagsprøver og rundvisning. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Vegansk gourmet hos Restaurant ARK

Vegansk gourmet hos Restaurant ARK

Hos Restaurant ARK i København kan I sammen nyde 9 unikke plantebaserede serveringer med tilhørende vinmenu eller alkoholfri parring. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Flødebollekursus hos Karoline Trier

Flødebollekursus hos Karoline Trier

Vil I lære at lave jeres egne flødeboller med en sprød bund, cremet skum og en knasende chokoladeovertræk - Så kig her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Omakase menu på ISSEI Copenhagen

Omakase menu på ISSEI Copenhagen

Hos ISSEI Copenhagen skal I opleve en fusion mellem det japanske og peruvianske køkken. Nyd 8 serveringer sammensat af køkkenchefen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er Ølbrygning hos Timm Vladimirs Køkken?

Nogle mennesker tror, ​​at opfindelsen af ​​gæring er mere værdifuld end opfindelsen af ​​ild. Hvad der er det korrekte resultat af en sådan diskussion, behøver vi ikke overveje her. I stedet kan vi afsløre, at du i en ølbrygningstime lærer hemmelighederne bag fantastisk øl, og om få timer vil malt, mos, gær og humle naturligvis være en del af dit ordforråd. Timm Vladimirs Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, der er engageret i kommunikation, der er lige så værdsat som kulinarisk faglighed som kærligheden til mad. I køkkenet, der arbejder under sloganet "We do the rough, you do all the fun", skal eleverne ikke tænke på at skrælle kartofler og måle mængder, men kun fokusere på at ryste, stege og smage.Hvad er whiskysmagning hos Trolden Destilleri?

De ligger modne på bakker. Træk på smag, kraft, farve og intensitet, indtil de er klar. De gyldne dråber skal så hældes i den proplukkede flaske og ventetiden begynder igen. Nu skal den rigtige dag findes, så flasken kan åbnes, whiskyen hældes i et klart glas og drikkes i godt selskab. Kan du ikke vente? Så tag en smagning og rundvisning i Tolden Distillery, hvor du lærer om rejsen fra råvare til færdig single malt whisky. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.Hvad er vegansk gourmet hos Restaurant ARK?

Restaurant ARK brænder for at kombinere bæredygtighed med en god madoplevelse. Deres bæredygtige praksis er baseret på en nulspild-mentalitet, og menuen består af sæsonbestemte og lokale råvarer. Interiøret du finder indenfor er sammensat af bæredygtigt dansk design. Deres cocktails og drinks består af 90% nordisk spiritus for at vise respekt for lokalsamfundet. Vinene kommer fra små europæiske vinmarker og er næsten alle 100 % økologiske. Restaurant ARK ville bevise, at plantebaseret mad kan være spændende og fuld af smag. Med dette koncept ønskede de at tilskynde folk til at spise mindre kød og dermed reducere påvirkningen af ​​miljøet. Gå sammen og opdag deres lækre menu for at overbevise dig. Velkommen til restaurant ARK. Med anbefalinger i Michelin-guiden er Restaurant ARK drevet af bæredygtige koncepter, og næsten alt på menuen er hjemmelavet og hentet fra lokale leverandører. Restaurant ARK er blevet anerkendt med en "Grøn Michelin-stjerne", en pris, der gives til restauranter med særligt fokus på bæredygtighed. Restaurant ARK er desuden medejer af Funga Farm, Danmarks eneste lokale økologiske urbane svampefarm. Sidst men ikke mindst fik restauranten topkarakter i 360°EAT-guiden, som hylder pionererne og pionererne inden for det moderne køkken.Hvad er flødebollekursus hos Karoline Trier?

En barnefødselsdag uden smørbrød er næsten utænkelig. Små, men lækre kager kan få tænderne til at savle både hos børn og voksne. På Caroline Trier Madskole kan du tage en vanillecremetime, hvor du kan lære at bage en sprød bund, piske det perfekte cremede skum op og temperere chokoladen, så den sprænger perfekt. Denne klasse er for børn og voksne, der ønsker at lære at lave perfekte vanillecremeboller, der nemt passer på en flad cremepande. Caroline Trier brænder for at give madglæder videre til børn og unge, og Caroline mener, at livet bliver bedre, hvis vi lærer om, hvad vi spiser fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.Hvad er omakase menu på ISSEI Copenhagen?

Hos ISSEI Copenhagen vil du opleve en fusion af japansk og peruviansk køkken. Her kombineres frisk japansk fisk med sydamerikanske kartofler, majs, lime og chilipeber. En smagskombination, deraf navnet Nikkei. I ægte omakase-stil sørger kokken for at bringe dig det bedste fra krydsfeltet mellem to kulturer. Alt du skal gøre er at sætte dig til rette og nyde din smagsrejse. Alle retter er ledsaget af en kort introduktion, så du kan forlade ISSEI København med både viden og en rigere smagsoplevelse. ISSEI Copenhagen er drivkraften bag spændende japansk/peruviansk fusionskøkken. Restauranten ligger på første sal i det 5-stjernede Radisson Collection Hotel, med udsigt over Tivoli. Så du er i hjertet af København. I weekenden serverer de deres klassiske og berømte brunch, og om aftenen forvandler de den til fusionskøkken, der tager dig med på en rejse gennem Asien og Sydamerika.