Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Brunch på Herregården Hessel

Brunch på Herregården Hessel

Sæt dig ned i Herregården Hessel's historiske omgivelser og nyd en lækker brunch efterfulgt af gratis adgang til museet. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Kaffekursus hos Kontra Coffee

Kaffekursus hos Kontra Coffee

Kontra Coffee er det perfekte sted at nyde en lækker kaffe i København. En lærerig smagsoplevelse for kaffeelskere. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Frokostmenu hos Aamanns Replik

Frokostmenu hos Aamanns Replik

Hos Aamans Replik i Skuespilhuset kan du nyde Aamans smørrebrød eller dets unikke frokostmenu, som omfatter 6 små frokostretter. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Det er svært at få chokoladeformen og konsistensen rigtigt, når man kæmper i køkkenet. Tag udfordringen op med denne chokoladeklasse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Rundvisning, vinsmagning og frokost på Hideaway Vingård

Rundvisning, vinsmagning og frokost på Hideaway Vingård

Oplev Hideaway Vingård på Fejø og nyd en rundtur på landstedet, hvor I kan se vinstokke, figentræer og lære om vinproduktion. Få en lækker frokost med vingårdens egne produkter og et glas vin. Rundvisningen starter kl. 15.00.


Hvad er brunch på Herregården Hessel?

Når man går gennem porten til Herregården Hessel, rasler det under fødderne, fordi småstenene i toppen er ujævne overflader. Fra de støvede småsten rejser den kridhvide bindingsværkskonstruktion sig, stråtaget som toppen af ​​det, klar til at byde dig velkommen. Gennem sprækkerne sniger duften af ​​nybagt brød og friskkværnet kaffe sig ind i gården og forfører fortidens stuepiger og grooms og nutidens besøgende, for dagen kan ikke rigtig begynde, før morgenmaden er serveret. Godset Hessel har en rig historie, der går tilbage til det 14. århundrede. I dag er ejendommen omdannet til et landbrugsmuseum, der fortæller landbrugets historie gennem levende historier, der foregår i det 19. århundredes landliv.Hvad er kaffekursus hos Kontra Coffee?

På denne "World of Coffee"-tur vil du få en dybere forståelse af, hvad kaffe er. Du lærer at dyrke og behandle kaffe og smage kaffetyper fra forskellige lande. Kan du lide den frugtagtige smag af afrikansk kaffe, den chokoladeagtige smag af mellemamerikansk kaffe eller den nøddeagtige smag af sydamerikansk kaffe? Smag og find din favorit. Gennem foredrag, billeder og lyde kan du komme helt tæt på kaffen og dens historie, efterhånden som vi får en dybere forståelse for, hvordan kaffe udviklede sig til det gourmetprodukt, den er i dag. Kontra Coffee er et dansk kafferisteri med base i København, de har butik på Østerbro og eget risteri på Jernholmen. Virksomheden blev grundlagt i 2005 og stræber efter at forbedre kvaliteten af ​​den danske kaffedrikning hver dag. Kontra Coffee varetager import og ristning, salg af maskiner til professionelle og private og tilbyder undervisning til alle, der gerne vil lære mere – alt imens de har det sjovt undervejs.Hvad er frokostmenu hos Aamanns Replik?

I Kuespilhuset ved Det Kongelige Teater i København har Aamanns Replik åbnet en smuk restaurant i lobbyområdet. Her kan du nyde Aamanns berømte smørrebrød og danske retter, som har fået et moderne twist og en smagsmæssig overhaling. Dørene til restauranten er åbne for teatergæster og dem, der ønsker en smag af Danmark, mens du kan beundre den vidunderlige vandudsigt omkring Skuespilhuset. Velkommen til Omans svar. En replika i Oman er placeret i Skuespilhuset på Ophelia Prade Theatre Royal. Adam Aamann er manden bag Aamanns Replik, og det er ikke uden grund, at "Kongen af ​​Sandwich" Adam Aamann ofte bliver nævnt. Aamanns driver flere restauranter i København, som alle byder på sæsonbetonede råvarer af høj kvalitet, økologiske og lækre retter. Åbning for første gang i sensommeren 2021, er Aamanns Repliks ambition at skabe enkle retter med unikke smags- og teksturkombinationer, tilberedt med sæsonens bedste råvarer fra lokale producenter. Derudover er Aamanns Replik indehaver af Økologisk Spisemærke Sølv, hvilket betyder, at 60-90 % af restaurantens råvarer og drikkevarer er økologiske.Hvad er chokoladekursus hos Frédéric Terrible?

Hvis den klassiske revne ikke er til stede, kan det give knas i køkkenet. Korrekt tempereret chokolade er et svært emne at mestre, men man behøver heldigvis ikke at være chokolade for at få succes. I selskab med den berømte franske konditor kan du kæmpe mod teknik og temperering – forhåbentlig venter et blankt chokoladetrofæ for enden af ​​målstregen. Frederic Terrible har over 20 års erfaring som dessertkok og har sat sit præg på nogle af Danmarks bedste restauranter som Falsled Kro og Nimb. Terrible har mestret svære teknikker og giver gerne sin viden videre til dig, så du også har et stykke Frankrig i dit køkken.Hvad er rundvisning, vinsmagning og frokost på Hideaway Vingård?

Oplev det unikke landsted Hideaway Vingård på Fejø, kendt for sit milde ø-klima og unikke mikroklima. Landstedet på Fejø er et af de få steder i Danmark, hvor man kan finde spændende og eksotiske planter. Indehaver og daglig leder, Karin Hvidtfeldt, vil tage jer med på en særlig rundvisning rundt på landstedet, hvor I kan se og opleve vin- og figenavlen tæt på, lære om årets gang på vingården, økologisk planteavl, og se hvordan druerne bliver til vin i vineriet. Ved rundvisningen vil I få indblik i Fejøs milde ø-klima og unikke mikroklima ved at se eksempler på de eksotiske planter, der vokser på landstedet. Før rundvisningen inviteres I indenfor til en lækker frokosttallerken med ravioli fra Fejøs pastamageri, Pasta Principato, vingårdens egen vinbladsruller og to lækre salater. Til frokosten vil I få serveret et skønt glas vin fra landstedet. Frokosten kan nydes i ro og mag under figentræerne på gårdspladsen eller i Traktørstedet før rundvisningen. Rundvisningen starter kl. 15.00.