Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård

Deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård

Vin- & caviarsmagning på den danske vingård Stokkebye på Fyn. Smag fire vine, og to forskellige slags caviar. Se vinmarken og produktionen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 495 kr.

Se tilbudet


Pølsekursus hos Folkets Madhus

Pølsekursus hos Folkets Madhus

Lær at lave pølser hos Folkets Madhus. Til pølsekurset lærer du, hvordan pølserne stoppes, hvordan farsen tilberedes & meget mere. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 695 kr.

Se tilbudet


Flødebollekursus hos Det Søde Liv

Flødebollekursus hos Det Søde Liv

Flødeboller er et hit hos børn & voksne, men hvorfor ikke skifte de købte flødeboller ud med en hjemmelavet variant Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 324 kr.

Se tilbudet


Ginsmagning hos Trolden Destilleri

Ginsmagning hos Trolden Destilleri

Trolden Bryghus inviterer til ginsmagning i Kolding. Smagningen begynder med en rundvisning, før der serveres 6 forskellige gin og 2 tonics Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 225 kr.

Se tilbudet


Slikkepindekursus for børn hos Sugar Pilots

Slikkepindekursus for børn hos Sugar Pilots

Sugar Pilots inviterer alle børn på slikkepindekursus. På et slikkepindekursus kan børn lave deres egne slikkepinde, som de får med hjem. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 249 kr.

Se tilbudet


Hvad er deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård?

Kom og besøg vinmarkerne og vingården i Stokkebye Vineyards, bygget i et gammelt kornmagasin i 1931. Her lærer du, hvordan druer dyrkes, og hvordan vin fremstilles efter økologiske principper. Den centrerer sig om rejsehistorien om Jacob Stokkebyes barndomsdrøm; om at stå i en vingård med en masse vækstplaner med sin egen vin i hånden. Udover Baerii og Osietra kaviaren, som By Stokkebye selv sælger, smager du også fire af vingårdens vine. Lær om kaviarens vidunderlige verden, lær at vælge kaviar og nyd enestående små æg. Jacob Stokkebye er selv ansvarlig for kaviarhistorien og har over 30 års erfaring i kaviarhandlen. Stokkebye drives af ægteparret Helle og Jacob Stokkebye, der har i alt 17.000 vinstokke i Bovense, ved Nyborg. Der bruges ingen ukrudtsmidler på markerne, men alt fjernes maskinelt og høsten sikres i hånden for højeste kvalitet. Derfor har flere af landets førende gourmetrestauranter også vin på menuen. By Stokkebye sælger også kaviar fra stør opdrættet i naturlige søer i Slesvig-Holsten. Eksklusive æg forarbejdes i det ældste kaviarhus i verden i Hamborg.Hvad er pølsekursus hos Folkets Madhus?

Tilbring en aften med en slagter fra Folkets Madhus, hvor du lærer det basale og begynder at lave en pølsemager derhjemme. Du vil besøge en verden af ​​pølser og forskellige ingredienser i henhold til gamle traditioner. Hos Folkets Madhus tilføjer man ikke numre eller andet til pølsen end rene råvarer. Mens du respekterer gammelt håndværk, økologi og bæredygtighed, lærer du, hvordan du bruger håndværksmæssige teknikker til at lave den perfekte pølse. Folkets Madhus vil sørge for, at gastronomisk fornøjelse og sund fornuft går hånd i hånd. Derfor arbejder de med årstidens lokale råvarer, fordi de mener, at årstidens råvarer er dem, der smager bedst lige nu. De holder sig også fra tilsætningsstoffer og andre tal for at spise mindre kød til bedre kød og dermed fastholde slagterhandlen i Folkets Madhus.Hvad er flødebollekursus hos Det Søde Liv?

For mindre end 100 år siden var chokolade en voksenmad, som børn ikke kunne smage, og det var først i 1920'erne, da cremet chokolade kom, at chokolade var rettet mod børns maver. I dag er det næsten umuligt at forestille sig et barns fødselsdagsbord uden chokolade, uanset om det er varm kakao, chokoladebrød eller smørcreme. Især briocheboller er populære blandt både børn og voksne, med Briochebollekurset lærer du at lave dine yndlingsboller og få skummet til at smage bedst. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.Hvad er ginsmagning hos Trolden Destilleri?

Ginen har en kompleks smag, hvor mange af de urter, der bruges til at lave en premium gin, hvirvler i munden, hvilket giver indtryk af en stærk og blød mundfornemmelse. Det er smagen af ​​vanilje, og de mange muligheder, gin tilbyder med hensyn til sammensætning, der gør gin så populær – uanset om den er over is eller sammen med tonics. Du lærer, hvordan du kan lide at drikke gin, når du smager den. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.Hvad er slikkepindekursus for børn hos Sugar Pilots?

Alle børn elsker slikkepinde, så denne oplevelse er helt sikkert den mest spændende. I denne slikkepind kan børn lave deres egne slikkepinde. Et frirum uden voksne, hvor børn kan være kreative og lave nogle sjove slikkepinde, lige som de havde forestillet sig. Under slikketimen forklarer lærerne på Sugar Pilots de forskellige sukkertyper, som ungerne også kan smage. Sukkermageren står for at lave sukkeret, mens ungerne frit kan vælge mellem sjove forme, pinde, krymmel og sukkerpynt. Hos Sugar Pilots handler det mindre om slutresultatet end om processen og oplevelsen af ​​skabelsen. Her vil alle børn få en god oplevelse og tage afsted med deres egne slikkepinde, diplom og hæfte med nemme slikkepindeopskrifter. Sugar Pilots producerer håndlavede slikkepinde inspireret af smag fra hele verden. Hele deres produkt er 100% vegansk og fri for gluten, gelatine, nødder og skaldyr. Sugar Pilots søger at gentænke den måde, vi nyder sukker på, ved at udfordre smag, udseende, dekoration, brugsmuligheder og iscenesættelse.