Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Gourmetoplevelse hos Pondus

Gourmetoplevelse hos Pondus

Hos Pondus inviteres du til at nyde en lækker madoplevelse i behagelige rammer, hvor økologiske og lokale råvarer er i fokus. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Byvandring & street art i Aalborg med Niarn

Byvandring & street art i Aalborg med Niarn

Oplev Aalborgs imponerende vægmalerier på en spændende audio tour. Lyt til musikeren Niarn Roos og få guidet gennem kunstværkernes fascinerende historier. StoryHunt-appen låser op for spændende fortællinger og fører jer til unikke seværdigheder og gamle gader. Start turen når det passer jer og oplev det hele i jeres eget tempo. Oplev kunstens magi med StoryHunt


Latte Art kursus hos Street Coffee

Latte Art kursus hos Street Coffee

Tag Street Coffees Latte Art-klasse for at lære grundlæggende kaffemønstre og hældeteknikker. Sjov social oplevelse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ginsmagning hos Trekantens Bartender

Ginsmagning hos Trekantens Bartender

Gin har fået fat. Nu giver Trekantens Bartender dig chancen for at finde ud af, hvorfor gin er så populær i denne 3-timers ginsmagning. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

Træd ind i ginens verden på Copenhagen Distillery. Destiller din egen gin, hør om ginens historie og få tilladelse til at smage klassikerne. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er gourmetoplevelse hos Pondus?

Komfort, økologi og høj kvalitet er essensen af ​​Pondus fra Aarhus Å. Pondus er lillebror til Restaurant Substans, så hav store forhåbninger til madoplevelsen. Heldigvis opfylder Pondus disse forventninger perfekt. I uformelle og rustikke rammer kan du nyde en lækker middag sammensat af økologiske råvarer. Selvom priserne er fornuftige, er standarden på maden høj, da kokkene her ikke går på kompromis med kvalitet eller smagsoplevelse. Michelin-guiden tildelte Pondus en "Bib Gourmand". Hos Michelin betyder det, at køkkenet tilbyder mad af høj kvalitet til gode priser. Pondus er en dansk økologisk bistro i hjertet af Aarhus. Selvom bistroen ligger lige ud til livlige Aarhus Å, vil du opleve, at travlheden her ikke forringer den hyggelige og afslappede atmosfære, du finder indenfor. Derudover har Pondus Silver Organic Dining Label, hvilket betyder, at 60-90% af restaurantens mad og vin er økologisk.Hvad er byvandring & street art i Aalborg med Niarn?

Tag med på en spændende lydoplevelse gennem Aalborgs imponerende vægmalerier med vores audio tour. Med musiker og tidligere graffitimaler Niarn Roos i ørerne, vil I blive guidet gennem de fascinerende historier om kunstnerne, malerierne og deres baggrund. Aalborg har oplevet en stigning på over 70 gavlmalerier siden 2014, som I vil få mulighed for at opleve på denne tur. Undervejs kan I også lytte til historier om lokale kunstnere og de lovlige graffitiområder, der udgør byens street art scene. Ruten er ikke opbygget kronologisk, så I har mulighed for at tilpasse turen til jeres egne ønsker og præferencer. StoryHunt er en app, der låser op for de spændende historier omkring jer. Med hjælp fra journalister, skuespillere og lydspecialister har StoryHunt skabt levende og fængslende fortællinger rundt i hele Danmark. Ved at bruge StoryHunt-appen vil I træde ind i historien og blive ført til unikke seværdigheder og gamle gader med interessante pitstops. I modsætning til traditionelle guidede ture, giver StoryHunt jer mulighed for at starte turen når det passer jer og opleve det hele i jeres eget tempo. Hos StoryHunt brænder vi for at skabe kvalitetsoplevelser og bringe folk tættere sammen gennem fantastiske historier, interaktion og dialog, som I vil opleve på vores ture.Hvad er latte Art kursus hos Street Coffee?

Du sidder på en kaffebar utallige gange. Du kiggede også ned på det kaffekrus, du leverede, og fik din barista til lydløst at anerkende emnet, hvilket gjorde din kaffeoplevelse lidt bedre. Det, de finder på, er normalt en smule interessant, og du kan undre dig over, hvor meget tid de brugte på at lære det elegante håndværk. Nu skal du selv lære på Street Coffee, hvor du lærer at dampe mælk ordentligt, lære skænkefærdigheder og spille grundmønstre. Gadekaffe er for alle; sutter og stiletter. Til dem med morgenhår eller skægstubbe. Nøglen er god kaffe, hyggelig atmosfære og hygge. Street Coffee mener, at god kaffe er et håndværk, der skal tages alvorligt. Samtidig skal du altid give plads til "dumme spørgsmål", når du tager deres undervisning eller spørger baristaen i kaffebaren, når du besøger en af ​​dem.Hvad er ginsmagning hos Trekantens Bartender?

Gin er ikke længere kun den smag, vi forbinder med enebær og gran. I dag er gin-smag udvidet til også at omfatte citrus, havtorn, lyng og mange andre forskellige nuancer, og det er denne bredde af smagsvarianter, der har gjort gin populær i barer igen. Uanset om du allerede er overbevist om, at gin og tonic skal drikkes til andet end malaria, eller hvis du ikke er helt overbevist, vil smagning på gin tage dig ind i en spændende verden af ​​nuancer og farver, der vil udfordre din forståelse af enebær Attituden af gin. Trekantens Bartender giver dig muligheden for at lære hemmelighederne bag de bedste cocktails. Alle bartendere er uddannede og har mange års barerfaring, så du er sikret en god oplevelse. Trekantens Bartender lægger vægt på, at du vil blive mødt med god service og oplevelsen af ​​at efterlade ny viden i din flok.Hvad er lav din egen gin hos Copenhagen Distillery?

Gin er blevet meget populær i løbet af de sidste par år, hvor ginbarer dukker op på gaderne i storbyerne. Hvordan gik gin fra en grim ælling med fyrrenåle til en smuk svane sunget af masserne? Du lærer dette og mere, når du træder ind i ginens verden, krydderierne og urterne, der giver alt dets aroma og de klareste gins, der flyder ud under destillationen. Skal din gin smage af fyrrenåle? Nu kan du selv bestemme. Efter at have lavet din egen gin, kan du fortsætte med at udforske forskellige smagsvarianter i Copenhagen Distillerys Cocktail Bar, hvor du kan blive hængende til drinks og happy hour. Copenhagen Distillery ligger i en ombygget fabriksbygning bag Christiania. Der er plads til kreativ udfoldelse, når det kommer til at destillere whisky, gin og Akwavit. Hos Copenhagen Distillery er ambitionen at skabe nye smagsoplevelser i sammenhæng med kunstneriske oplevelser.