Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Michelin menu hos Substans

Michelin menu hos Substans

Substans inviterer dig til at opleve en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. Nyd en 15-retters Michelin-menu, der skifter efter sæsonen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Historisk ophold på Nørre Vosborg

Historisk ophold på Nørre Vosborg

Velkommen til Nørre Vosborg - et smukt og historisk sted, hvor kultur, ophold og gastronomi mødes. Nyd en autentisk atmosfære i vores historiske værelser og forkæl jer selv med vores gastronomiske 3-retters menu. Udforsk den smukke vestjyske natur omkring os og afslut jeres ophold med en dejlig brunch. Hos os får I en uforglemmelig oplevelse, hvor Vestkystens bedste møder unik charme og historie. Velkommen til Nørre Vosborg.


Espressokursus hos La Cabra

Espressokursus hos La Cabra

Brygger du din egen espresso eller elsker du bare ideen om en espressomaskine? Test dine færdigheder, lær om kaffe og bliv en bedre barista. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Chokoladekursus hos Det Søde Liv

Chokoladekursus hos Det Søde Liv

Temperering af chokolade er ikke en nem udfordring. Chokoladetimer kan hjælpe dig med at finde den chokolade, du ønsker. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Byvandring ved Frederiksborg Slot & smørrebrød med Grevinde Danner

Byvandring ved Frederiksborg Slot & smørrebrød med Grevinde Danner

Tag med på en interaktiv byvandring på Frederiksborg Slot og oplev Danmarks historie som aldrig før. Mød Grevinde Danner, der spillede en central rolle i udformningen af den danske Grundlov. Nyd lækker frokost og bliv guidet af StoryHunt-appen, der bringer historien til live. Oplev seværdighederne i jeres eget tempo og få en kvalitetsoplevelse gennem gode fortællinger. Klar til historisk eventyr?


Hvad er michelin menu hos Substans?

Som gæst hos Substans får du en ekstraordinær kulinarisk oplevelse. Menuen er lavet med de fineste lokale sæsonbetonede råvarer og råvarer. Det er omhyggeligt forberedt i det åbne køkken og præsenteret ved spisestuens centrale disk. Gør dig godt tilpas og nyd en madoplevelse, du sent vil glemme. Spis og drik godt. Substans (✽ i MICHELIN 2021), beliggende på øverste etage af Pakhusene, Aarhus Ø, byder dig velkommen til en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. I efteråret 2021 har restauranten genvundet sin velfortjente ene Michelin-stjerne i nye rammer i Aarhus Ø. Inspireret af 1960'ernes trendy arkitektur skaber restauranten et moderne og varmt interiør med udsigt over Riis Skov, lystbådehavnen og havet.Hvad er historisk ophold på Nørre Vosborg?

Velkommen til Nørre Vosborg - stedet hvor kultur, ophold og gastronomi forenes. Beliggende i det smukke, fredede kulturlandskab i Vemb, 20 km vest for Holstebro, har Nørre Vosborg over 800 års historie bag sig. På denne gamle herregård kan I se frem til et fantastisk ophold, hvor I kan overnatte i de historiske værelser og nyde den autentiske atmosfære. Om aftenen kan I forkæle jer selv med en gastronomisk 3-retters menu i de charmerende lokaler i Restaurant Classique. Lad jer forføre af de kulinariske oplevelser, som vores dygtige kokke skaber til jer. Efter en lækker middag kan I nyde en afslappende gåtur i det vidunderlige kulturlandskab omkring Nørre Vosborg. Her kan I opleve den smukke vestjyske natur tæt på hav, fjord, hede og skov. For at fuldende jeres ophold på Nørre Vosborg, inviterer vi jer til at besøge vores hyggelige bar, hvor I kan nyde et bredt udvalg af drikkevarer. Vores erfarne bartendere står klar til at servere jer jeres favoritdrink eller anbefale noget nyt og spændende. Næste morgen kan I se frem til en dejlig brunch, hvor hjemmelavede og økologiske specialiteter er i fokus. Lad jer forkæle med en morgenmad, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne gane. Nørre Vosborg er det perfekte sted, hvor kultur, ophold og gastronomi går op i en højere enhed. Her på den genopståede herregård på Vestkysten kan I opleve det bedste fra Vestkysten, samtidig med at I nyder den unikke charme og historie, som Nørre Vosborg har at byde på. Så lad os byde jer velkommen til en uforglemmelig oplevelse på Nørre Vosborg.Hvad er espressokursus hos La Cabra?

Du har måske de bedste ingredienser, men ved du, hvordan du får mest muligt ud af dem? Først skal bønnerne ristes for at få den rigtige farve, inden de er klar til kværn. Slibning og stamping skal også foretages, inden kurven sættes i maskinen og trykket udløses. Mælken skal dampes, og der kan vælges mellem espresso, cappuccino og cortado. Er du klar til at lære håndværket bag en god kop kaffe? La Cabra er en anerkendt kaffebar i centrum af Aarhus, hvor de bedste baristaer altid står klar til at give gode råd og vejledning, når det kommer til ristning, brygning og kaffe generelt. La Cabra er ikke kun ekspert i kaffeverdenen. For hver god kop kaffe hører også til et lækkert wienerbrød. Derfor skabte de La Cabra Bakery, hvor sprøde croissanter og søde wienerbrødskager fødes. wienerbrød og kaffe er håndværk, der bør nydes på La Cabra, og både amatører og begyndere vil blive budt hjerteligt velkommen i en verden af ​​sjove og sanselige oplevelser.Hvad er chokoladekursus hos Det Søde Liv?

For hundreder af år siden var chokolade kun de riges drik. Det, der ændrede det, var kakaopressen, for pludselig kunne der udvindes flere kakaobønner, såsom kakaosmør, der blev til mælkechokolade. I dag er chokolade og kakao hverdagskost, så mange mennesker begynder at eksperimentere med tempereret og fyldt chokolade i køkkenet. Chokoladelektioner hjælper dig med at blive en bedre amatørchokolade. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.Hvad er byvandring ved Frederiksborg Slot & smørrebrød med Grevinde Danner?

Tag med på en unik og interaktiv byvandring på Frederiksborg Slot og oplev Danmarks historie som aldrig før. Denne guidede tur tager jer med tilbage til det 19. århundrede, hvor enevældige konger regerede og revolutionære bevægelser prægede Europa. I vil få muligheden for at møde Grevinde Danner, en inspirerende kvinde, der trods sin beskedne baggrund imponerede kongen af Danmark og spillede en central rolle i udformningen af den danske Grundlov. Undervejs vil I blive forkælet med en lækker frokost bestående af smørrebrød, drikkevarer og kage på Café Havehuset. I vil også have en virtuel guide fra StoryHunt med jer hele vejen, som vil låse op for historier og fortællinger omkring jer. StoryHunt er en app, der er skabt af journalister, skuespillere og lydspecialister og har til formål at bringe historien til live og skabe en unik oplevelse. Med StoryHunt i ørerne vil I træde ind i historien og blive ført til spændende seværdigheder og gamle gader. I modsætning til en traditionel guidet tur, kan I med StoryHunt tage afsted lige når det passer jer og opleve det hele i jeres eget tempo. StoryHunt brænder for at skabe kvalitetsoplevelser og bringe folk tættere sammen gennem gode fortællinger, interaktion og dialog. Er I klar til at tage med på dette historiske eventyr?