Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ølsmagning hos Ølsnedkeren

Ølsmagning hos Ølsnedkeren

Ølsmagning hos Ølsnedkeren byder på 7 forskellige øl & et indblik i bryggeprocesser. Prisen er 249 kr. for 1-1 ½ times ølsmagning. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 249 kr.

Se tilbudet


Bøf & Brøl med Hedevang Outdoor

Bøf & Brøl med Hedevang Outdoor

4-retters middag & vin til 1.295 kr. Aftenen inkluderer også kronhjortesafari, hvor du hører kronhjortene brøle. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,495 kr.

Se tilbudet


Østerssafari og RIB sejlads med IntoBlue

Østerssafari og RIB sejlads med IntoBlue

RIB-båden stævner ud fra havnen, efter en tur på bølgen blå, går jagten ind på østers i vandkanten. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 600 kr.

Se tilbudet


Cocktailkursus hos PV - Kaffe & Cocktails

Cocktailkursus hos PV - Kaffe & Cocktails

Tag på et cocktailkursus i Aarhus & lær, hvordan du mikser lækre drinks. Kurset afholdes på den hyggelige cocktailbar PV - Kaffe & Cocktails Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 295 kr.

Se tilbudet


Middag på Roberta

Middag på Roberta

Smag på Latinamerika midt på Nørrebro hos Roberta. Her står den på social dining med ceviche, anticuchos & tacos med udsigt til Søerne. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Hvad er Ølsmagning hos Ølsnedkeren?

På væggene ses sort-hvide billeder af cyklister, der kæmpede for at bestige bjerget og lynhurtigt igen styrtede ned ad den anden side af Alpe du d'Huez. Det er ikke cyklerne, der hænger i loftet, de vandt, men de skal muligvis åbne flere af Ølsnedkerens 12 haner bagefter for at fejre sejren og nederlaget med en af ​​deres håndværksøl. Det er lige meget om du tager på pubben på cykel eller bus, da du stadig kan åbne for 7 forskellige vandhaner og smage alt fra ales til ale og stouts. Olsnedkeren er en lille ølbar i det centrale København, der ønsker at nytænke øl og brygning ved at tilegne sig ny viden om teknologi og ingredienser fra hele verden. Det er sjældent, man drikker den samme øl to gange, for på Ølsnedkeren vil man hellere stræbe efter at introducere nye spændende ølsmag end at tilbyde gæsterne en gammel kending. Derfor bliver der brygget nye øl to gange om ugen, så hver gang du besøger Ølsnedkeren, kan du være sikker på, at de har nye øl at vælge imellem.Hvad er bøf & Brøl med Hedevang Outdoor?

Drikken serveres direkte fra gryden over bålet, dampen fra den varme drik stiger op i himlen. Samisk lavvos lys og varme lokker dig til langbordet til en 4-retters middag. Hedevang Outdoor og det prisvindende køkken fra Nørre Vosborg trækker dig til Klosterheden Plantage for alle dine sanser med dets lokale vestjyske råvarer, naturlige spredning og afslappede atmosfære. Udenfor plantagen brøler bukkene, og efter middagen bliver du inviteret på en guidet tur dertil, allerede inden du brøler på vej hjem fra en vild madaften i Vestjylland. Siden 2015 har Hedevang Outdoor bragt danskere og turister til naturen i Vestjylland. De skabte også Maxitours som en sjov, anderledes oplevelse i Vestjylland. Alle deres oplevelser handler om at formidle Vestjylland, hvor kvalitet, kultur, natur og socialt samspil mødes. For stifter Jens Hedevang, der har over 20 års erfaring som naturvejleder, var det vigtigt at fremvise alle de muligheder, som Jyllands ”rygrad” har at byde på. Vestjylland er for alle.Hvad er Østerssafari og RIB sejlads med IntoBlue?

Kom med IntoBlue til en unik oplevelse i Limfjordens østerslager. RIB'en trækker ud af havnen, og du mærker et sus i maven, da den mægtige motor går i gang. Efter din Blue Wave-tur, fortsæt din jagt på østers ved vandet. Når bøtten er fuld, skal du åbne den for at smage de friskfangede østers, drikke et glas bobler, mens du drikker, og derefter vende tilbage til udgangspunktet med høj hastighed. IntoBlue blev grundlagt af Tore Mogensen, som begyndte at forfølge sine maritime interesser efter mange år i erhvervslivet. IntoBlue tilbyder vand- og vandoplevelser, herunder bådture og havrelaterede oplevelser. IntoBlues fokus er på at give kulinarisk inspirerede oplevelser, historisk og biologisk baggrundsinformation samt et højt serviceniveau for at skabe en helt unik oplevelse til søs.Hvad er cocktailkursus hos PV - Kaffe & Cocktails?

Det ser nemt ud, da bartenderen rører, ryster og blander drink efter drink. Er du selv en mester i dette, eller har du stadig noget at lære? Hvis du tror, ​​du kan lære en ting eller to, så tag en cocktailtime hos PV - Kaffe & Cocktails. Her vil bartenderen lære dig et par tricks for at få det til at se ubesværet ud og samtidig smage fantastisk. PV - Kaffe & Cocktails ligger i det populære Latinerkvarter i hjertet af Aarhus. PV er kendt for sine lækre cocktails, hyggelige atmosfære og venlige personale. Indretningen er original og rustik med et moderne touch for at skabe en god stemning. PV har også en kælder med et selskabslokale, der kan bruges til arrangementer, undervisning og vinsmagninger.Hvad er middag på Roberta?

Smag på Latinamerika på det centrale Nørrebro i København. Hos Roberta's står det for social dining, hvor du kan vælge mellem mange retter, der egner sig til deling, herunder ceviche, anticuchos, tacos og en række grøntsager. Lad dig betage af den charmerende latinamerikanske stemning og forkæl dig selv med en eksotisk menu. Du kan også lade Roberta styre deres Excursion De Roberta, hvor du bare læner dig tilbage og nyder alle Robertas yndlingsretter. Hvem har lyst til at tage på vinsmagningstur i Latinamerika? Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil