Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Smagning & Rundvisning på Brænderiet Limfjorden

Smagning & Rundvisning på Brænderiet Limfjorden

Rundvisning og smagning af 4 af Brænderiets utallige produkter. Med mulighed for at købe dine favoritter efterfølgende. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 150 kr.

Se tilbudet


Sushimenu hos Karma Sushi Aarhus

Sushimenu hos Karma Sushi Aarhus

Sæt jer til rette og nyd en middag med sushi på menuen. I kan vælge deres Douglas Menu med eller uden snacks eller deres Roll Set Menu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 363 kr.

Se tilbudet


Cidersmagning hos Holm Cider

Cidersmagning hos Holm Cider

Tag med Holm Cider ind i en verden af boblende cider & smag 8 forskellige cidere fra hele verden. Hør om smag, produktion og meget mere. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 275 kr.

Se tilbudet


Gourmetmiddag hos Restaurant Rebel

Gourmetmiddag hos Restaurant Rebel

Besøg Restaurant Rebel i hjertet af København. Oplev den afslappede stemning, fantastiske mad og lækre vinmenu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 595 kr.

Se tilbudet


Østerssafari i Limfjorden

Østerssafari i Limfjorden

Er du klar på en Østerssafari med Limfjordsøsters? Så skal du prøve denne oplevelse. Den har i skrivende stund 18 5-stjernede anmeldelser. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Hvad er smagning & Rundvisning på Brænderiet Limfjorden?

Tag på en lærerig rundvisning med Brænderiet Limfjorden for at lære om smagen, duften og håndværket af de mange forskellige produkter, som destilleriet producerer. Under oplevelsen lærer du om vingårdens produktion og historie. Turen slutter i deres hyggelige bar, hvor mange produkter vil blive prøvet. Skal du blot have nogle lækre produkter, er der selvfølgelig mulighed for at købe disse efter rundvisningen. Limfjorden Winery har været drevet af Ole og Silvia siden 2013. Vingården ligger i de hyggelige omgivelser ved Sonsel færgeterminal, med smuk udsigt over Limfjorden, og udover vingården er der også sommerhusudlejning og restaurant.Hvad er sushimenu hos Karma Sushi Aarhus?

Hos Karma Sushi vil du spise middag med luksuriøs sushi på menuen. Uanset hvilken menu du vælger, kan du mærke de høje standarder restauranten står for. Karma Sushi tilbyder sushi i topkvalitet med miljøet for øje. Bæredygtighed er vævet ind i alle aspekter af restauranten, så du både kan nyde dit måltid og forlade restauranten med god karma. Find en dag i kalenderen og få en god aften på Karma Sushi. Morten Hansson åbnede den første Karma Sushi i Friedrichshafen i 2007. Med en masse viljestyrke og engagement har Karma Sushi nu spredt sig over hele Danmark med 9 restauranter i København, Warby, Aarhus, Aalborg og selvfølgelig i hjembyen Friedrichshafen. Karma Sushi går meget op i at skabe førsteklasses oplevelser med smag, farve, respekt for miljøet og bæredygtighed.Hvad er cidersmagning hos Holm Cider?

Cideren fra England er fyldig, men har en bitter undertone. Franskmændene har vinens kraft og champagnens bobler. Spansk syrlig og frisk. Hvad med danskerne? Lavet af efterårsæbler er de danske æbler sarte og sprudlende og kan sagtens sammenlignes med store regioner i udlandet, der har været førende inden for ciderproduktion i mange år. Tag den rundt i verden, fra den varme himmel i syd til de kølige vinde i nord, for at få en smagsprøve på ciderens historie. Holm Cider er en af ​​de mest specialiserede cider-virksomheder i verden og kan også kalde sig Nordens største ciderbutik og bar. Her går kvalitet hånd i hånd med en passion for cider, og Holm Cider er klar til at dele deres viden med dig.Hvad er gourmetmiddag hos Restaurant Rebel?

I hjertet af København kan du nyde en skøn rebelsk oplevelse i en uhøjtidelig atmosfære, hvor mad, vin og god stemning er afgørende. Uanset om du er i "En Rebelsk Aften" eller "Den Lille Rebel", er du sikker på at få en kulinarisk oplevelse som ingen anden. Du vil opdage, at restauranten lægger vægt på fred og ro, så du kan slappe af og nyde den komplette oplevelse. Det skal dog bemærkes, at henvendelser om de tilbudte måltider er mere end velkomne. Michelin-guiden bedømte Rebel-restauranten "Tallerken", hvilket betyder, at køkkenet serverer meget god mad. Restauranten åbnede første gang i det centrale København i 2004. Køkkenet er moderne og elegant baseret på primært danske råvarer.Hvad er Østerssafari i Limfjorden?

Nogle kalder dem uforlignelig lækre, mens andre bruger mindre flatterende ord om små skaller. Østers kan virkelig dele vandet - men ikke så meget, du kan gå tør og jage dem... På østersjagt kan du fange den friske fjordlugt i spisekammeret i skovfjorden og lave mad Lav friskfangede østers Måske en ven hvem er bange for at østers overhovedet kan skifte? Jyllandsakvariet findes i Thyborøn, hvor hav, vind og bølger skaber liv og natur og er tydeligt markeret. Jyllands Akvarium formidler Vesterhavets verden og giver både børn og voksne mulighed for at gå dybt ind i dyrenes hud, for eksempel gennem soppebassiner, fodring, aktiviteter og kreative workshops for at få ny og spændende indsigt i havdyr og deres levesteder land. .