Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Tap & smag din egen whisky hos Braunstein

Tap & smag din egen whisky hos Braunstein

Under oplevelsen får du en 60-minutters whiskysmagning om de forskellige whiskyer, ingredienser, produktion og historien bag dem. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

Træd ind i ginens verden på Copenhagen Distillery. Destiller din egen gin, hør om ginens historie og få tilladelse til at smage klassikerne. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Kaffekursus hos La Cabra

Kaffekursus hos La Cabra

Vil du være et bedre menneske end din gennemsnitlige kaffemaskine? I dette tilfælde er kaffetimerne på La Cabra i Aarhus lige noget for dig. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ginsmagning hos Ginbutikken

Ginsmagning hos Ginbutikken

Træd ind på Gin Hotel og smag 5 forskellige gins fra hele verden, komplet med tonics og garniture. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

Fra vilde urter og bær til flaske gin. Kom og besøg Nordisk Brænderi og smag deres nordiske brandy, gin og gin. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er tap & smag din egen whisky hos Braunstein?

Hos Braunstein hjælper dine smagsløg, når du smager en bred vifte af whisky. Du skal smage din yndlingswhisky, og du kan hælde den på flasken og putte proppen i den. Du kan så smage videre hjemme i stuen, og gad vide om gæsterne bliver imponerede, når du serverer den med gyldne dråber fra din helt egen whiskyflaske. Braunstein startede som et mikrodestilleri i 2005 og har siden udvidet produktionen til at omfatte whiskydestillation i dag. Her er håndværket bevaret og spændende nye smagsvarianter udviklet i kombination med de bedste råvarer. Braunstein har vundet adskillige priser i ind- og udland. Braunstein kan kontaktes direkte på 70 20 44 68.Hvad er lav din egen gin hos Copenhagen Distillery?

Gin er blevet meget populær i løbet af de sidste par år, hvor ginbarer dukker op på gaderne i storbyerne. Hvordan gik gin fra en grim ælling med fyrrenåle til en smuk svane sunget af masserne? Du lærer dette og mere, når du træder ind i ginens verden, krydderierne og urterne, der giver alt dets aroma og de klareste gins, der flyder ud under destillationen. Skal din gin smage af fyrrenåle? Nu kan du selv bestemme. Efter at have lavet din egen gin, kan du fortsætte med at udforske forskellige smagsvarianter i Copenhagen Distillerys Cocktail Bar, hvor du kan blive hængende til drinks og happy hour. Copenhagen Distillery ligger i en ombygget fabriksbygning bag Christiania. Der er plads til kreativ udfoldelse, når det kommer til at destillere whisky, gin og Akwavit. Hos Copenhagen Distillery er ambitionen at skabe nye smagsoplevelser i sammenhæng med kunstneriske oplevelser.Hvad er kaffekursus hos La Cabra?

Lige nu sker der noget i kaffebranchen. Producenter, risterier og baristaer hænger tættere sammen til en god kop kaffe, hvor råvarer er i fokus og godt håndværk sikrer respekt for kaffesmag. Det er vigtigt, hvordan du brygger kaffe. Er du sikker på teknologien? La Cabra er en anerkendt kaffebar i centrum af Aarhus, hvor de bedste baristaer altid står klar til at give gode råd og vejledning, når det kommer til ristning, brygning og kaffe generelt. La Cabra er ikke kun ekspert i kaffeverdenen. For hver god kop kaffe hører også til et lækkert wienerbrød. Derfor skabte de La Cabra Bakery, hvor sprøde croissanter og søde wienerbrødskager fødes. wienerbrød og kaffe er håndværk, der bør nydes på La Cabra, og både amatører og begyndere vil blive budt hjerteligt velkommen i en verden af ​​sjove og sanselige oplevelser.Hvad er ginsmagning hos Ginbutikken?

Det er ingen overraskelse, at gin-hoteller elsker gin. En spiritus med enebærsmag, der er med til at give gran en helt speciel smag, den berømte væske de fleste af os forbinder med gran. Der er dog mere ved gin end bare gransmag, som du vil opdage, når du smager gin hos Ginbutikken. Her deler de deres kærlighed til klar spiritus, og du får chancen for at smage gin og alle dens nuancer. Alle dine sanser bliver testet, da du skal smage og dufte dig igennem 5 forskellige gins med tilhørende tonics og garniture for at komplementere gin på den rigtige måde. Hvem skal du tage med til Ginbutikken til en hyggelig eftermiddag eller aften? Ginskolen drives af BeGin Copenhagen og deler adresse med Ginshoppen. BeGin Copenhagen producerer prisvindende gins med et internationalt ry for unik farve og smag. The Gin Shop sælger over 350 gins fra hele verden. Udover at sælge og producere gin, brænder de også for ginsmagninger og eventsHvad er ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi?

Det startede i det kolde arktiske område, hvor den lokale bush beer cirkulerede blandt dem, der søger varme på deres eventyr i koldt vejr. Mens varmen brænder gennem kroppen og tankerne flyder frit i sindet igen, opstår ideen om nordisk brændevin. Siden 2009 har du været i stand til at få en smag af eventyr. Destilleret med vilde græsser og bær fra den nordiske natur, aftappet for at holde dig varm på kolde dage og varm på varme dage. Nordisk Brænderi drives af Anders Bilgram, som realiserede sin drøm om at etablere en vingård i det nordlige Jylland i 2009 efter talrige eventyr rundt i verden. Her bruges kun de fineste råvarer, inspireret af den nordiske natur og de eventyr den indeholder. Nordisk Brænderi tager gammelt håndværk og bygger videre på dem for at producere spændende nye produkter.