Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Romsmagning hos SmagFørst

Romsmagning hos SmagFørst

Kom til en spændende romsmagning, hvor du kan smage 6 typer rom, herunder klassisk rom, specialrom og helt ny rom. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Eksklusiv whiskysmagning hos Stauning Whisky

Eksklusiv whiskysmagning hos Stauning Whisky

Besøg Stauning Whisky Distillery og smag derefter flere forskellige whiskyer. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Afternoon Tea på Café Duse

Afternoon Tea på Café Duse

Café Duse i København tilbyder en ægte engelsk afternoon tea med lækre scones, sandwich og kager. Prøv vores økologiske samova te i en afslappet atmosfære. Perfekt til en hyggelig eftermiddag i byen. Hvem vil du forkæle med afternoon tea i København?


Ølsmagning hos Lille Holmgård Håndbryg

Ølsmagning hos Lille Holmgård Håndbryg

Tag med på en autentisk ølrejse hos Lille Holmgård Håndbryg. Oplev far og søns passion for øl, mens I nyder en rundvisning og ølsmagning. Lyt til sjove historier og lær om øllets historie. Prøv deres unikke specialøl som Hønsedamens Røde Amerikaner og Tournesolls Lillebror. Et must-visit, hvis I er i Vestjylland.


Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier

Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier

Masterchef 2016 vinder Karoline Trier inviterer til pølsekursus for børn og voksne. Et underholdende kursus, som alle kan tage. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er romsmagning hos SmagFørst?

"Hvorfor bliver rummet ved med at forsvinde?" Jack Sparrow og hans tørstige pirater har kæmpet for at forstå, hvor rommen er blevet af...for hvis der ikke er nok rom i glasset, vil de gyldne dråber fordampe, det bliver svært for at opnå dit image som pirat. Når flasken er åbnet. Pirater eller ej, når den romsmagende vanvid fortsætter, er der med garanti rom nok. Smag Først har mange års erfaring med forskellige vinsmagninger og har siden 2009 formidlet deres viden om vin og spiritus til virksomheder og private. Personalet har hver deres interesse for et bestemt område, så de har mulighed for at formidle viden og entusiasme, så du kan fange alle nuancerne under din smagning.Hvad er eksklusiv whiskysmagning hos Stauning Whisky?

Tag på en rundvisning bag kulisserne i Stauning Whisky Distillery. Under turen lærer du om whiskymaltning, mæskning, gæring, destillation og fadlagring. Tag bagefter til Staunings Whiskys nyrenoverede smagerum i dets gamle vinflaskelager, hvor du kan se de ældste flasker fra de første aftapninger og specielle aftapninger gennem årene. Her vil der være en intim whiskysmagning, hvor der vil være tid til ro, refleksion og samtale. Du skal blandt andet: smage de bedste sælgere som Rye, Kaos og Smoke, men også de udgåede flasker og andre overraskelser, der ikke længere er til salg. Garanteret en oplevelse for alle dine sanser! Stauning Whisky er en nordisk vingård med smuk skandinavisk arkitektur. Destilleriet blev etableret i 2005 og har siden været toneangivende for whiskyproduktion i Danmark, og værdsat hver whiskys gode smag og kvalitet. De har vundet mange priser, og selv på internationalt plan er Stauening en sværvægter.Hvad er afternoon Tea på Café Duse?

Café Duse i København er det ideelle sted at tage en velfortjent pause fra shopping og udforskning af Københavns gader. I en luksuriøs og afslappet atmosfære kan I nyde en ægte engelsk afternoon tea. Prøv vores lækre scones, italienske sandwich og fine kager. Vi tilbyder også et bredt udvalg af økologisk samova te. Café Duse er det perfekte sted for en hyggelig eftermiddag med lækkert hjemmebag og udsøgt bagværk. Hvem vil du forkæle med afternoon tea i København?Hvad er Ølsmagning hos Lille Holmgård Håndbryg?

Tag med på en sjov og autentisk oplevelse hos Lille Holmgård Håndbryg i Grønbjerg, Vestjylland. Her kan I nyde en rundvisning og ølsmagning, hvor I kommer helt tæt på bryggeriets unikke håndbryggede øl. Far og søn står klar til at give jer en underholdende og lærerig oplevelse, hvor øllet er i centrum. Mens I smager på de forskellige øl, vil I også blive underholdt med sjove anekdoter og gamle røverhistorier om brygprocesser, stilarter og øllets historie. Blandt bryggeriets spændende udvalg af specialøl finder I eksempelvis Hønsedamens Røde Amerikaner og Tournesoll’s Lillebror - to øl, der er kendetegnet ved deres unikke smag og karakter. Lille Holmgård Håndbryg er et lille bryggeri, der drives af far og søn med en fælles passion for godt øl. Deres hobbyprojekt udviklede sig til det nuværende bryggeri i 2022, og de brænder for at sprede kendskabet til håndbrygget øl gennem kurser og foredrag om øl og bryggeriet. Så hvis I er på vej til Vestjylland og søger en sjov oplevelse fyldt med ægte dansk kultur og traditioner, så er en rundvisning og ølsmagning hos Lille Holmgård Håndbryg det helt rigtige valg. Kom og lad jer inspirere af deres passion for øl og nyd deres unikke bryg - I vil ikke fortryde det.Hvad er hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier?

Pølser står højt på ønskesedlen, når det kommer til madplanlægning for ugen, men hvis det ikke er en daglig tur i pølsevognen, så flyt pølsevognen tilbage til køkkenet - dog en gang imellem. Ælt og smag fyldet, før du fylder pølse, mestr ketchuppen, og kom et skridt tættere på hemmelighederne bag den perfekte hotdog. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.