Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Syv delevenligheder hos Spiselauget

Syv delevenligheder hos Spiselauget

Velkommen til Spiselauget i hjertet af Aarhus. Vores koncept handler om social dining og lækre delikatesser. Vi serverer alt fra cremet burrata og saftig okse-tatar til sprøde panko-rejer og mørt ribeye. Og hvem kan sige nej til vores fristende cheesecake? Kom og oplev vores uformelle atmosfære og bliv forkælet i vores hyggelige omgivelser.


Wine & dine hos The Pescatarian

Wine & dine hos The Pescatarian

Fortsæt smagsoplevelsen i København. Menuen fokuserer på lokal fisk og skaldyr, frugt og grøntsager, parret med udsøgte retter. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vin & Tapas hos S'vineriet Odense

Vin & Tapas hos S'vineriet Odense

Smag på forskellige vine fra hele verden, mens du nyder lækre snacks på S'vineriet Odense. Book selv oplevelsen eller køb den som gavekort til en du holder af.


Skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet

Skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet

En overdådig fiske- og skaldyrsbuffet og en uformel aften med hagesmække, krabbehamre, rejer, krabber, jomfruhummere, østers og mousserende vin, som du ønsker. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv

Flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv

Vil du lære at lave dit eget karamelbrød? Tag en vanillecremetime på Fyn og lær at lave en deluxe kage. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er syv delevenligheder hos Spiselauget?

Velkommen til Spiselauget, beliggende i hjertet af Aarhus, hvor hygge og samvær er i fokus. Vores koncept byder på syv lækre delikatesser, som serveres som social dining. Vores retter består af en bred vifte af specialiteter såsom cremet burrata, saftig okse-tatar, sprøde panko-rejer, grillede spidskål, mørt og smagfuldt ribeye samt sprøde french fries - alt sammen serveret med vores eksklusive og velsmagende tilbehør. Og som prikken over i'et serveres vores fristende cheesecake, lavet af friskost, knasende kiks og saftige skovbær. Nyd en aften i vores uformelle og hyggelige atmosfære hos Spiselauget, hvor alle kan være med. Vi er stolte af at kalde os et folkeligt spisehus, hvor I er garanteret at opleve den afslappede og hyggelige stemning. Vores kokke er inspireret af det enkle og det velsmagende, som alle kan lide. Vi importerer selv vores vine fra vores eget vinimportfirma, MasVino Vinimport, for at sikre de bedste smagsoplevelser til vores gæster. Vi lægger stor vægt på, at vores spisested er et sted med højt til loftet, og det må siges, at vi lykkes med det. Kom og oplev Spiselauget og lad os forkæle jer med vores lækre retter i vores varme og imødekommende omgivelser.



Hvad er wine & dine hos The Pescatarian?

Restauranten deler navn med den veganske trend, som udelukker alt kød, med undtagelse af fisk, skaldyr og krebsdyr. Navnet lever op til sit navn, da lokal fisk og skaldyr, frugt og grønt er essensen af ​​The Pescatarians menukort i København. Her kan du få en madoplevelse af høj kvalitet til en fornuftig pris, uden rødt kød på menuen. Retterne tilberedes med sæsonens bedste råvarer og byder på restaurantens fremragende service. Michelin-guiden identificerer Pescatarians med "Tallerken", hvilket betyder, at køkkenet serverer meget god mad. Bag Pescatarianen står Johan Burich-Holck, som også ejer den populære Bib Gourmand-restaurant Marv & Ben. Udover høje gastronomiske standarder lægger restauranten vægt på sundhed og miljø som kerneprincipper.



Hvad er vin & Tapas hos S'vineriet Odense?

Kom med til en vinsmagning på S'vineriet Vinapotek i Odense. Her vil dygtige sommelierer stå klar til at fortælle om druer, jord, bæredygtige produktionsmetoder og alt derimellem. Her vil du smage gode vine fra hele verden, og du vil hurtigt opdage, at både smag og lugt påvirker måden, vine vurderes på. Der serveres lette og velsmagende snacks med vin, så du ikke går derfra på tom mave. Odense Center mellem H.C. Andersens barndomshjem og kommende letbane ligger i S'vineriet Vinapotek. Her finder du vinreoler med vine fra hele verden, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag. En dygtig sommelier er klar til at fortælle om druer, dyrkning, aftapning og resten af ​​processen med at færdiggøre en flaske vin.



Hvad er skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet?

Restaurant Loftet serverer en overdådig fiske- og skaldyrsbuffet. Her kan du forkæle dig selv i de smukke lokaler i den historiske bygning. Middagen byder på en afslappet aften med hagesmække, krabbehammere, gør-det-selv-rejer, krabber, jomfruhummer, østers og sprøde bobler valgfrit. Spis og drik godt! Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.



Hvad er flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv?

Det er ikke kun børnefødselsdage, der skal smørboller på bordet. Små, men lækre slikkager er lige så lækre som en voksens lækkerbisken. Spørgsmålet er bare - køber du butterscotch eller laver du din egen? Hjemmelavede udgaver er bedre, heldigvis kan du sagtens lære at lave dem selv, så de smager meget bedre end det du køber. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.