Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

2 timers chokoladekursus hos Odense Chokoladehus, der ligger i Nørregade. Lær teknikkerne bag bl.a. støbning og temperering af chokolade. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 359 kr.

Se tilbudet


Cocktailkursus hos Copenhagen Distillery

Cocktailkursus hos Copenhagen Distillery

Lær at lave cocktails hos Copenhagen Distillery. Cocktailkurset varer 3 timer, & lærer dig basale teknikker, så du kan åbne hjemmebaren. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 449 kr.

Se tilbudet


Sanketur med aftensmad i Madsmedjen

Sanketur med aftensmad i Madsmedjen

Gå på opdagelse i de spiselige urter i naturen ved Slettestrand & oplev Jammerbugten. Når urterne er fundet, laves der mad i Madsmedjen Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 575 kr.

Se tilbudet


Bagekursus med danske klassikere hos CPH Cooking Class

Bagekursus med danske klassikere hos CPH Cooking Class

Smagen af friskbagt brød kan få tænderne til at løbe i vand. Til dette bagekursus lærer du om grundlæggende teknikker bag det perfekte brød Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 820 kr.

Se tilbudet


Rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew

Rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew

Kom med på en spændende rundvisning og smagning i et sjældent fritfaldsbryggeri. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 375 kr.

Se tilbudet


Hvad er chokoladekursus hos Odense Chokoladehus?

Over tid har talrige undersøgelser forsøgt at bekræfte eller afkræfte, om chokolade - især mørk chokolade - skulle have gavnlige virkninger på menneskers sundhed. Flere undersøgelser har vist, at chokolade kan hæve kroppens kolesteroltal, mindske stress og påvirke blodcirkulationen positivt. Så mangler du en undskyldning for at temperere chokolade eller formfyldt chokolade, kan du altid bruge argumentet om, at det er for dit helbred, hvis du ikke kan overtales blot ved at tilbyde et stykke hjemmelavet chokolade. Odense Chokoladehus drives af ægteparret Tine og Thormar, begge uddannede konditorer. Odense Chokolade lægger stor vægt på håndværket bag sin chokolade, som ikke laves på samlebånd, men formes og formes i hånden sammen med råvarer, som er det, der driver virksomheden.Hvad er cocktailkursus hos Copenhagen Distillery?

Kom til troldmandens studie, hvor flasker fyldt med gyldne nuancer står langs bagsiden af ​​baren, som mesteren rører og ryster i sig selv som den naturligste ting i verden. For hvordan ved han egentlig, hvilke cocktails der skal røres, og hvilke der skal rystes? Giver glasset mening, eller er Gin & Tonic en kunstform? Træd ind i en verden fuld af brus og surt, men med en guide, der guider dig rundt, og ikke en eneste isterning falder det forkerte sted. Efter kurset kan du fortsætte med at udforske de forskellige smagsvarianter på Copenhagen Distillery's Cocktail Bar, hvor du kan blive hængende og nyde selskabet. Copenhagen Distillery ligger i en ombygget fabriksbygning bag Christiania. Der er plads til kreativ udfoldelse, når det kommer til at destillere whisky, gin og Akwavit. Hos Copenhagen Distillery er ambitionen at skabe nye smagsoplevelser i sammenhæng med kunstneriske oplevelser.Hvad er sanketur med aftensmad i Madsmedjen?

Jammerbugtens naturlige miljø er barsk, med vinde, der fejer hen over landskabet i jævne vindstød, der rører sandjorden op. Men det er okay, for trods de barske forhold vokser de spiselige planter og krydderurter godt, og opsamlingskurven kan hurtigt fyldes op og tages tilbage i ovnen. Her kan planter og krydderurter forvandles til mad i den brændeovn, og du sætter dig ved et plankebord og brændeovn, når duften er i luften, og det er tid til at spise. Feriecenter Slettestrand er en familieejet og drevet virksomhed, der siden 1999 har udviklet positive ferieformer for alle, uanset dine forhold. Den naturlige skønhed ved Slettestranden i Jammerbugten er omdrejningspunktet, og målet er at give en god oplevelse for alle, lige fra solskinsdage til brusende Vesterhavsdage.Hvad er bagekursus med danske klassikere hos CPH Cooking Class?

Duften af ​​nybagt brød vil få dine tænder til at savle, men inden du tager dit hjemmebagte brød ud af ovnen, skal du mestre ælteteknikken, bagetiden — og surdejskontrollen. Det lyder som om, at mange ting skal hænge sammen, men det er heldigvis slet ikke kompliceret, og du vil hurtigt opdage, hvor nemt det er at blive bagermester derhjemme. På en CPH madlavningskursus lærer du at lave fire typer bagværk. Når det hele er færdigt, sidder du rundt i den hyggelige spisestue og nyder hjemmelavet bagværk, frisk juice, te og kaffe. CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.Hvad er rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew?

Øl er ikke bare øl, og bryggerier er ikke kun bryggerier. I hvert fald fungerer Bøgedal Brew på en måde, du ikke finder andre steder i Skandinavien. Deres arbejde er baseret på den gamle filosofi om fuld tyngdekraft, hvilket betyder, at alt foregår i hånden, med hejs, uden brug af pumper. En langsom proces, men skånsom mod øllet – det er trods alt kærligheden til produktet, der tæller. Tag med på deres fælles tur og ølsmagning for at opleve smagen af ​​øl selv. Bøgedal Brew er et mikrobryggeri i Vejle ådal. De brygger håndværksøl fra start til slut. Øl flyder fra tønde til tønde ved hjælp af elevatorer uden brug af en pumpe. De er brygget i et specialdesignet fritfaldsbryggeri (fuld tyngdekraft) med urter kogt over brændeovn. Der er ikke mange bryggerier som dette i verden. Gitte Holmboe og Casper Vorting skrev historie i Bøgedal ved at omfortolke en gammel gård med forældede bygninger til en mini-utopi. Håndværksølproduktion på gården er deres primære fokus, og de afsætter betydelige ressourcer til deres ølarbejde. Men det var aldrig nok for dem. De har altid set øl som en del af en større sammenhæng. Der er gårde, dem og omverdenen. Natur og Kultur. Æstetik, følelse og respekt for håndværk.