Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Kaffekursus hos La Cabra

Kaffekursus hos La Cabra

Vil du være et bedre menneske end din gennemsnitlige kaffemaskine? I dette tilfælde er kaffetimerne på La Cabra i Aarhus lige noget for dig. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Middag på Madklubben

Middag på Madklubben

Med et Madklubben Gavekort kan du spise på +30 Madklubben restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Brunch på Café Nöa'h

Brunch på Café Nöa'h

Forkæl dine smagsløg med friske, årstidens råvarer, og nyd udsigten til vandet på Bruegger-øerne. Vælg mellem Noah Brunch eller Vegetar Brunch. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Sort kaffekursus hos Coffee Collective

Sort kaffekursus hos Coffee Collective

Coffee Collective danner de perfekte rammer for en gourmet kaffetime i København. En lærerig og fornøjelig smagsoplevelse for kaffeelskere Book selv en oplevelse eller køb den som gavekort til en du holder af.


Sanketur & middag tilberedt af kok ved Jammerbugten

Sanketur & middag tilberedt af kok ved Jammerbugten

Lad dig fortrylle af den vilde natur på en spændende 3-timers sanketur ved Jammerbugten. Få indsigt i sæsonens spiselige planter og svampe og lær om sankeregler og metoder. Efter turen tilbereder vores erfarne kok en lækker middag med de sankede råvarer. Nyd menuen med en lokal øl og del oplevelser ved bålstedet. Feriecenter Slettestrand byder på en mindeværdig ferieoplevelse for alle.


Hvad er kaffekursus hos La Cabra?

Lige nu sker der noget i kaffebranchen. Producenter, risterier og baristaer hænger tættere sammen til en god kop kaffe, hvor råvarer er i fokus og godt håndværk sikrer respekt for kaffesmag. Det er vigtigt, hvordan du brygger kaffe. Er du sikker på teknologien? La Cabra er en anerkendt kaffebar i centrum af Aarhus, hvor de bedste baristaer altid står klar til at give gode råd og vejledning, når det kommer til ristning, brygning og kaffe generelt. La Cabra er ikke kun ekspert i kaffeverdenen. For hver god kop kaffe hører også til et lækkert wienerbrød. Derfor skabte de La Cabra Bakery, hvor sprøde croissanter og søde wienerbrødskager fødes. wienerbrød og kaffe er håndværk, der bør nydes på La Cabra, og både amatører og begyndere vil blive budt hjerteligt velkommen i en verden af ​​sjove og sanselige oplevelser.Hvad er middag på Madklubben?

Med et Madklubben Gavekort kan du spise på +30 Madklubben restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg. Her kan du købe mad i forskellige prisklasser inspireret af hele verden. En ting alle restauranter i Madklubben har til fælles er, at maden altid er af god kvalitet og til en rimelig pris. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er brunch på Café Nöa'h?

Da luften i byen blev så tæt, at stenbroens overflade måtte erstattes af svajende bølger og kølige briser, samlede Havnevigen på Brueggerøerne københavnerne. Café Noä'h ligger midt i folkemængden ved havet. Her tilberedes maden dagligt fra bunden med friske, sæsonbestemte råvarer for at sikre et premium og spændende udvalg af valg. Slå dig ned her om morgenen og lad dine øjne vandre over vandet, mens dagen så småt begynder. Café Nöa'h ligger i Brüegger-øerne og har udsigt over vandet. Her serveres der dagligt hjemmelavet mad, lavet helt fra bunden med årstidens friske råvarer. Hos Café Nöa'h er det kvaliteten og passionen for at skabe et behageligt mødested, der driver arbejdet.Hvad er sort kaffekursus hos Coffee Collective?

Interessen for kaffe har aldrig været stærkere, og du har sikkert været involveret i diskussioner om, hvad der gør god kaffe. Er du nysgerrig efter, hvordan kaffe smager, som den er, og vil du gerne lave en bedre kop filterkaffe derhjemme? På dette kursus kommer du til at arbejde med dygtige baristaer og du lærer begreber som malingsgrad, udvinding og smagning af forskellige kaffearomaer – find din nysgerrighed for nu skal du brygge og smage en masse kaffe. Kaffekollektivet er et risteri med tre kaffebarer og en kaffeskole i København. Coffee Collective er anerkendt for den måde, det udforsker og formidler ekstraordinære kaffeoplevelser, så hjemmebaristaer kan få ny viden om kaffe og brygning.Hvad er sanketur & middag tilberedt af kok ved Jammerbugten?

Tag med på en spændende 3-timers sanketur ved Jammerbugten og oplev den barske og smukke natur. På turen vil I få indsigt i sæsonens spiselige planter og svampe samt lære om sankeregler, habitater, redskaber og metoder. Vi guider jer på en interessant rejse gennem brugen af de vilde råvarer i madlavning, advarer mod giftige forvekslinger og viser jer, hvordan I kan gemme jeres sankede varer til senere brug. Efter sanketuren vender vi tilbage til Madsmedjen, hvor vores erfarne kok vil tilberede en lækker middag med lokale råvarer fra hav, skov og mark. Sanketuren er en vigtig del af denne middag, da vores kok er afhængig af de planter og svampe, I har sanket, for at skabe en unik og autentisk madoplevelse. Nyd den tilberedte menu med en lokal øl foran bålstedet eller ved vores rustikke plankeborde, mens I deler dagens oplevelser, ny viden og indtryk fra sanketuren. Feriecenter Slettestrand er en familiedrevet virksomhed, der har specialiseret sig i aktive ferieformer for alle. Siden 1999 har vi haft fokus på at give vores gæster en god oplevelse, uanset hvilke forudsætninger de kommer med. Naturen omkring Slettestrand i Jammerbugten er vores storslåede ramme, og vores mål er at skabe en mindeværdig ferieoplevelse for alle - uanset om solen skinner eller Vesterhavet bruser.