Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan

Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan

Fary Lochan har skabt en dansk single malt whisky med stor respekt for naturens smage og dufte. Er du til whisky? Smag en unik whisky her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 100 kr.

Se tilbudet


Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Det kan være svært at ramme chokoladens form og konsistens, når man selv kæmper hjemme i køkkenet. Tag kampen op på dette chokoladekursus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 449 kr.

Se tilbudet


Cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands

Cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands

Rundvisning i destilleriet hos Stauning Whisky, efterfulgt af cocktails og tapas på nabodestilleriet Lowlands. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 695 kr.

Se tilbudet


Whiskysmagning hos Copenhagen Distillery

Whiskysmagning hos Copenhagen Distillery

Tag med på et whiskyeventyr. Her får I en rundvisning, fortællinger om whisky, smagsprøver på whisky og økologiske udskæringer af dyr. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 450 kr.

Se tilbudet


Kog-selv slikkepindekursus hos Sugar Pilots

Kog-selv slikkepindekursus hos Sugar Pilots

Lav og kog dine helt egne slikkepinde og pynt dem efterfølgende med både sukkerblomster, krymmel og glimmer, så de bliver helt unikke. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 349 kr.

Se tilbudet


Hvad er rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan?

Hvornår har du sidst jaget brændenælder i skoven og taget hjem på et rigtigt whiskyeventyr? For Jens-Erik skete det i 2009. Med gode barndomsminder om sin mor, der røg hjemmelavet rygeost på brændenælder, gik han i skoven og resultatet blev en stærk olieret whisky, der var helt hans egen. Efter Fary Lochan blev etableret, voksede familien virksomheden til at rumme flere stilarter. Hør hvordan Jens-Erik og hans familie fik deres danske single malt whisky-drøm til at gå i opfyldelse. Fary Lochan er Gives familiedrevne destilleri, der har produceret spiritus som whisky, gin, likør og gin siden 2009. Den familieejede virksomhed ønskede at skabe en dansk single malt whisky, der respekterede naturen meget, og som var ivrig efter at prøve naturens smag og dufte i spiritus. Fary Lochan er ikke nogen almindelig vingård. De røg bygmalt med brændenælder for at lave whisky, og Falirocan er den eneste i verden, der gør det. Tag en whiskysmagningstur og oplev deres unikke whisky og destilleri for dig selv.Hvad er chokoladekursus hos Frédéric Terrible?

Hvis den klassiske revne ikke er til stede, kan det give knas i køkkenet. Korrekt tempereret chokolade er et svært emne at mestre, men man behøver heldigvis ikke at være chokolade for at få succes. I selskab med den berømte franske konditor kan du kæmpe mod teknik og temperering – forhåbentlig venter et blankt chokoladetrofæ for enden af ​​målstregen. Frederic Terrible har over 20 års erfaring som dessertkok og har sat sit præg på nogle af Danmarks bedste restauranter som Falsled Kro og Nimb. Terrible har mestret svære teknikker og giver gerne sin viden videre til dig, så du også har et stykke Frankrig i dit køkken.Hvad er cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands?

Oplevelsen begynder med en spændende rundvisning i Stowing Distillery, hvor dygtige guider fortæller eventyrlige historier om Stowing whisky. Turen fortsætter i produktionen, hvor du kan komme helt tæt på hver etape af whiskyproduktionen. Tag bagefter til det nærliggende Lowlands Distillery, som producerer gin, snaps og deres egen spirituskategori, Solitary Spirit. Her kan du nyde snacks parret med lækre cocktails indeholdende alkohol produceret i Danmark, mens du lærer om lavlandets historie. Stauning Whisky er en nordisk vingård med smuk skandinavisk arkitektur. Destilleriet blev etableret i 2005 og har siden været toneangivende for whiskyproduktion i Danmark, og værdsat hver whiskys gode smag og kvalitet. De har vundet mange priser, og selv på internationalt plan er Stauening en sværvægter.Hvad er whiskysmagning hos Copenhagen Distillery?

Copenhagen Distillery startede som et whiskydestilleri, og i februar 2020 kom den første whisky på gaden og blev kåret som Årets Danske Whisky i Jim Murrays Whiskybibel. Nu er de klar til at vise hele familien, hvilken stor familie det er. Grundlægger og tidligere brygger Henrik og nuværende brygger hr. Lasse byder velkommen og runder fabrikken, mellem kobberkedler, gæringskar og malterier. Bagefter sætter du dig ned og smager alt fra frisk destilleret spiritus til færdiglavet whisky på flaske. Der vil være brød og mundskyl undervejs for at holde smagsløgene skarpe. Som et twist til smagningen valgte Lasse en tønde, hvor du mod et ekstra gebyr kan fylde din egen flaske. Disse dråber vil ikke blive solgt andre steder. Bagefter er barer og butikker åbne, og der er mulighed for at købe en prøve af Årets Danske Whisky 2021, vores første udgave. Efter smagningen kan du fortsætte med at udforske forskellige smagsvarianter på Copenhagen Distillery's cocktailbar, hvor du kan blive hængende og nyde et hyggeligt selskab. Copenhagen Distillery ligger i en ombygget fabriksbygning bag Christiania. Der er plads til kreativ udfoldelse, når det kommer til at destillere whisky, gin og Akwavit. Hos Copenhagen Distillery er ambitionen at skabe nye smagsoplevelser i sammenhæng med kunstneriske oplevelser.Hvad er kog-selv slikkepindekursus hos Sugar Pilots?

Lær at lave dine egne formstøbte slikkepinde i et trygt og behageligt miljø hos Sugar Pilots. Vi arbejder i grupper på 2-4, så det er oplagt for familie, veninder og venner, unge som gamle. Børn under 8 år kan deltage i kurset, hvis de deltager sammen med en person over 15 år. Kun din fantasi sætter grænser for det færdige produkt, og du har mulighed for at personliggøre dine egne slikkepinde. Du får en detaljeret vejledning i, hvordan du tilbereder de formstøbte slikkepinde og vælger dine egne blandt mange forskellige forme. Hvert sæt kan tilberede 2-3 forskellige sukkerterninger, så der er mulighed for at lave tofarvede slikkepinde, og også pynte med bordsukker og brødkrummer for at gøre dem helt unikke. Sugar Pilots producerer håndlavede slikkepinde inspireret af smag fra hele verden. Hele deres produkt er 100% vegansk og fri for gluten, gelatine, nødder og skaldyr. Sugar Pilots søger at gentænke den måde, vi nyder sukker på, ved at udfordre smag, udseende, dekoration, brugsmuligheder og iscenesættelse.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil