Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Frokostmenu hos Aamanns Replik

Frokostmenu hos Aamanns Replik

Hos Aamans Replik i Skuespilhuset kan du nyde Aamans smørrebrød eller dets unikke frokostmenu, som omfatter 6 små frokostretter. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier

Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier

Masterchef 2016 vinder Karoline Trier inviterer til pølsekursus for børn og voksne. Et underholdende kursus, som alle kan tage. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Pizza på FRANKIES

Pizza på FRANKIES

FRANKIES' pizzaer er unikke. De er både en appetitvækker til din aftenfest og en glæde i den kedelige hverdag. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Sanketur & middag tilberedt af kok ved Jammerbugten

Sanketur & middag tilberedt af kok ved Jammerbugten

Lad dig fortrylle af den vilde natur på en spændende 3-timers sanketur ved Jammerbugten. Få indsigt i sæsonens spiselige planter og svampe og lær om sankeregler og metoder. Efter turen tilbereder vores erfarne kok en lækker middag med de sankede råvarer. Nyd menuen med en lokal øl og del oplevelser ved bålstedet. Feriecenter Slettestrand byder på en mindeværdig ferieoplevelse for alle.


Middag på Hanzō

Middag på Hanzō

Tag ud på et asiatisk-inspireret eventyr på populære HanzÅ. Restauranter ligger i København, Friedrichsberg og Aarhus. Vælg frit fra menuen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er frokostmenu hos Aamanns Replik?

I Kuespilhuset ved Det Kongelige Teater i København har Aamanns Replik åbnet en smuk restaurant i lobbyområdet. Her kan du nyde Aamanns berømte smørrebrød og danske retter, som har fået et moderne twist og en smagsmæssig overhaling. Dørene til restauranten er åbne for teatergæster og dem, der ønsker en smag af Danmark, mens du kan beundre den vidunderlige vandudsigt omkring Skuespilhuset. Velkommen til Omans svar. En replika i Oman er placeret i Skuespilhuset på Ophelia Prade Theatre Royal. Adam Aamann er manden bag Aamanns Replik, og det er ikke uden grund, at "Kongen af ​​Sandwich" Adam Aamann ofte bliver nævnt. Aamanns driver flere restauranter i København, som alle byder på sæsonbetonede råvarer af høj kvalitet, økologiske og lækre retter. Åbning for første gang i sensommeren 2021, er Aamanns Repliks ambition at skabe enkle retter med unikke smags- og teksturkombinationer, tilberedt med sæsonens bedste råvarer fra lokale producenter. Derudover er Aamanns Replik indehaver af Økologisk Spisemærke Sølv, hvilket betyder, at 60-90 % af restaurantens råvarer og drikkevarer er økologiske.Hvad er hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier?

Pølser står højt på ønskesedlen, når det kommer til madplanlægning for ugen, men hvis det ikke er en daglig tur i pølsevognen, så flyt pølsevognen tilbage til køkkenet - dog en gang imellem. Ælt og smag fyldet, før du fylder pølse, mestr ketchuppen, og kom et skridt tættere på hemmelighederne bag den perfekte hotdog. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.Hvad er pizza på FRANKIES?

I FRANKIES' køkkener flyder det med mozzarella, trøfler og skinke, når kreativiteten og sprød pizza bringes til verden. FRANKIES er kendt for deres originale, funky og farverige detaljer, der findes i deres autentiske etablissementer såvel som i en række forskellige pizzaer og cocktails. FRANKIES kan være starten på din aftenfest eller en behagelig start på din kedelige rutine. Hvem ville du invitere til en pizza-date? Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er sanketur & middag tilberedt af kok ved Jammerbugten?

Tag med på en spændende 3-timers sanketur ved Jammerbugten og oplev den barske og smukke natur. På turen vil I få indsigt i sæsonens spiselige planter og svampe samt lære om sankeregler, habitater, redskaber og metoder. Vi guider jer på en interessant rejse gennem brugen af de vilde råvarer i madlavning, advarer mod giftige forvekslinger og viser jer, hvordan I kan gemme jeres sankede varer til senere brug. Efter sanketuren vender vi tilbage til Madsmedjen, hvor vores erfarne kok vil tilberede en lækker middag med lokale råvarer fra hav, skov og mark. Sanketuren er en vigtig del af denne middag, da vores kok er afhængig af de planter og svampe, I har sanket, for at skabe en unik og autentisk madoplevelse. Nyd den tilberedte menu med en lokal øl foran bålstedet eller ved vores rustikke plankeborde, mens I deler dagens oplevelser, ny viden og indtryk fra sanketuren. Feriecenter Slettestrand er en familiedrevet virksomhed, der har specialiseret sig i aktive ferieformer for alle. Siden 1999 har vi haft fokus på at give vores gæster en god oplevelse, uanset hvilke forudsætninger de kommer med. Naturen omkring Slettestrand i Jammerbugten er vores storslåede ramme, og vores mål er at skabe en mindeværdig ferieoplevelse for alle - uanset om solen skinner eller Vesterhavet bruser.Hvad er middag på Hanzō?

Hos Madklubbens populære Hanzo går den kulinariske rejse ikke kun gennem ét land. Hanzo krydser grænser og lader dig opleve højdepunkterne i hele den asiatiske madscene. En elegant eksplosion af farver og smage, der lyder som streetfood og gourmetmad. Derudover inkluderer deres drinkmenu asiatiske øl og vildtdrikke for at sætte prikken over i'et på enhver service. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.