Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen

Smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen

Gå ind på Carl Nielsen Restaurant. Her kan du nyde deres hjemmelavede premium smørrebrød med en kop kaffe. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Macaronkursus hos Frédéric Terrible

Macaronkursus hos Frédéric Terrible

En macarontime med en fransk dessertkok er en lærerig, sjov og lækker oplevelse for ham eller hende med en ekstra sød tand. Se mere her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vildmarkslunch med Fremus in the Woods

Vildmarkslunch med Fremus in the Woods

Dine friluftsfærdigheder bliver finpudset, når du tager på udflugt og lærer at lave mad over bål og finde noget spiseligt i naturen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ophold i vingårdshytte på Fejø

Ophold i vingårdshytte på Fejø

Oplev det unikke landsted Hideaway Vingård på Fejø, kendt for sit milde ø-klima og unikke mikroklima. Kom med på en rundvisning og oplev vin- og figenavl, lær om årets gang på vingården og se, hvordan druerne bliver til vin i vineriet.


Macaronkursus hos CPH Cooking Class

Macaronkursus hos CPH Cooking Class

Nyd din eftermiddag med en macaron-time, hvor du lærer alle tips og tricks til at lave den perfekte macaron. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen?

Træd ind i den hyggelige Carl Nielsen restaurant, hvor du kan nyde et fremragende smørrebrød. Vi tør godt sige, at Carl Nielsens smørrebrød er mere specielt end dem, man normalt kender. Vælg mellem mange lækre, luksuriøse smørrebrød, heriblandt sild, laks, croaker, leverpostej og meget mere. Selvom retten er klassisk, har disse smørrebrød stadig et moderne twist, smukke farver og skønne smage. Når du sidder ved et bord på Carl Nielsen Restaurant, kan du helt sikkert mærke varmen fra restauranten. Michelin-guiden har bedømt Carl Nielsen restaurant "Tallerken", hvilket betyder, at køkkenet serverer rigtig god mad. Restaurant Carl Nielsen, opkaldt efter den danske komponist af samme navn, boede indtil 1906 i samme bygning som denne charmerende frokostrestaurant. Her emmer det af både historie og køkkenlavet smag. Det danske smørrebrød er restaurantens største passion og serveres hver dag for restaurantens gæster.



Hvad er macaronkursus hos Frédéric Terrible?

Når du slentrer ned ad Paris' boulevarder, er det umuligt ikke at se små wienerbrødskager, når du passerer de store vinduer i et konditori. Macarons er ikke at gå glip af. Der er en helt specifik grund til at gøre dette, da denne ikoniske lille kage har imponeret mange med sin vidunderlige smag, og når du først har fået en interesse for macarons, er det bedst at forstå, hvad der ligger bag kagehemmeligheden. Frederic Terrible har over 20 års erfaring som dessertkok og har markeret sig i nogle af Danmarks bedste restauranter som Falsled Kro og Nimb. Terrible har mestret svære teknikker og giver gerne sin viden videre til dig for at få et stykke fransk hjem i dit køkken.



Hvad er vildmarkslunch med Fremus in the Woods?

Når Jørgen og Nikolaj fra Nak & Æd skal ud at gå på opdagelse i naturen, bygge udekøkkener og lave mad over bålet, følger du så trofast med? Under denne vildmarksfrokost bliver dit indre menneske frigivet i naturen, og tempoet sættes helt ned. Induktionen er erstattet af en levende ild, pyrolyseovnen er erstattet af en ild, sølv espressomaskinen har en bulet kedel, og kaffen er formentlig sort espresso. Naturen er vild, og Frams i Skoven er klar til at vise dig, hvordan du skal håndtere den. Fremus i Skoven bringer madlavning ud i naturen. Her er fokus på at sætte farten ned og tage fokus væk fra den hektiske hverdag. Her sørger erfarne instruktører for en god stemning, sikkerhed og god instruktion er første prioritet.



Hvad er ophold i vingårdshytte på Fejø?

Oplev det unikke landsted Hideaway Vingård på Fejø, kendt for sit milde ø-klima og unikke mikroklima. Landstedet på Fejø er et af de få steder i Danmark, hvor man kan finde spændende og eksotiske planter. Indehaver og daglig leder, Karin Hvidtfeldt, vil tage jer med på en særlig rundvisning rundt på landstedet, hvor I kan se og opleve vin- og figenavlen tæt på, lære om årets gang på vingården, økologisk planteavl og se hvordan druerne bliver til vin i vineriet.



Hvad er macaronkursus hos CPH Cooking Class?

Gør din eftermiddag sødere og sjovere med en lærerig macaron-time. I løbet af kurset lærer du at bage, fylde og dekorere denne sprøde franske lækkerbisken. Du kan også bruge forskellige farver og gode smagskombinationer. Teknikken kan være svær at mestre, men du får den så godt, at du endda kan genskabe en anden kreation derhjemme. Det bedste af det hele er, at du får en æske fyldt med lækre hjemmelavede macarons med hjem efter timen. CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.