Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Tag med på en anderledes sejltur i Odense Å. Gin & Tonic Cruise tager dig op ad floden, mens du nipper til en forfriskende drink. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Japansk smagsoplevelse hos Damindra

Japansk smagsoplevelse hos Damindra

Nyd en bid japansk mad på Damindra. Menuen omfatter sushi, såsom sashimi, nigiri, Ura ruller og ruller. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Kagekursus hos Karoline Trier

Kagekursus hos Karoline Trier

Karoline Trier vandt en Masterchef i 2016 og har drevet sin egen kokkeskole de sidste par år. Nu kan du tage et 2 timers kagekursus. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


6-retter & vinmenu på Nørre Vissing Kro

6-retter & vinmenu på Nørre Vissing Kro

Stimuler alle sanser på Nørre Vissing Kro. Her kan du nyde en 6-retters sansemenu baseret på årstidens råvarer og en tilhørende vinmenu. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends

Guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends

Tag på en guidet øltur med Vesterbro og stop ved 3 lokale værtshuse, der serverer kolde øl. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart?

Et vindstød blæste gennem Monkemos og sendte bølgerne forsigtigt frem og tilbage. Det raslede i trætoppene, lyset flimrede mellem bladene og landede så i den lille båd og gled lydløst hen over vandet. Slap af på en af ​​bådens bænke og nyd en kølig Gin & Tonic, mens du beundrer den grønne natur. Der findes næppe en bedre måde at opleve Odense Å på. Siden 1882 har Odense Aafart været vært for folk, der vil rejse op og ned ad Odense Å. Erfarne kaptajner har mange års erfaring til søs, så du kan være sikker på, at sikkerhed er førsteprioritet. Så du kan forvente en stille tur i smukke omgivelser.Hvad er japansk smagsoplevelse hos Damindra?

Fusionen af ​​japansk arv, srilankanske rødder og nordiske udtryk er blevet til den innovative restaurant Damindra. Her finder du japansk køkken, og du kan prøve restaurantens bento-boks eller kokkens menu, som omfatter sashimi, nigiri, uramaki og rundstykker. Hos Damindra er alt tilberedt fra bunden med friske skandinaviske råvarer af højeste kvalitet. Nyd Damindras lækre frokost eller middag i det elegante mødested på Vandkunsten 6. Velkommen til Damindra. Damindra tilbyder en smagsoplevelse i verdensklasse på legende vis. Du møder et dygtigt og ambitiøst køkkenteam hos Damindra i København. Ejer Damindra Tillekeratne har håndplukket holdet med fokus på den perfekte kombination af kulinariske talenter, der er fortrolige med eksperimentering og traditionelt japansk køkken. Derudover er Damindra vurderet som 'Very Premium' i den prestigefyldte White Guide, som fokuserer på de bedste restauranter i Norden.Hvad er kagekursus hos Karoline Trier?

Pisk skålen med piskeriset for at samle æggeklumperne og fordel melet i luften. Krukkerne med sukker glitrede i bittesmå diamantlignende partikler, mens vanilje, bær og bagepulver lurede rundt i billedets kanter og ventede på deres tur til den store bagefest. Kagen skulle på bordet, og den skulle have olierede ærmer, et nyvasket forklæde og en flammende ovn for at blive færdiglavet. Men de er klar, og da bordet er dækket, tyder duften på, at dette bageri giver lyst til at blive i. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.Hvad er 6-retter & vinmenu på Nørre Vissing Kro?

Dine sanser vil blive forkælet med valgmuligheder, når du bor på denne 200 år gamle kro, som fører dig gennem en 6-retters og omhyggeligt parret vinmenu. Føl dig godt tilpas og nyd stemningen og den gode smag på Nørre Vissing Kro. Spis og drik godt. Nørre Vissing Kro ligger i udkanten af ​​Skanderborg, omgivet af fjelde, skove og søer. I over 200 år har denne kro budt gæster velkommen til sine komfortable omgivelser. Da kroen inviterede de første gæster ind, var det bare til en saltet sild, en øl og en halv liter brændevin. I dag vil du opleve en lidt anderledes atmosfære, selvom historierne og traditionerne består. Vandrerhjemmet er altid klar til at give dig en skøn oplevelse, uanset om du besøger dem som overnatningsgæst eller som middagsgæst i hostels restaurant.Hvad er guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends?

Sirener bragede gennem gaderne i Westborough, hvor en svær skæbne lå på væggene i huse, hvor brune værtshuse, bordeller og tatoveringssaloner stod i kø side om side. Vesterbro har altid været en hård del af København, men i løbet af de seneste år er regionens blakkede ry blevet skyllet væk. Tag med på en rejse fra brune barer til Mikkellers anerkendte øl til trendy ølsteder, hvor bardiske tørster efter øl fra danske mikrobryggerier. Mie & Friends Copenhagen tager dig væk fra turistfælder og ind i det virkelige byliv. Målet er at give dig mulighed for at opleve byen gennem en lokals øjne.