Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Middag på Roberta

Middag på Roberta

Smag på Latinamerika midt på Nørrebro hos Roberta. Her står den på social dining med ceviche, anticuchos & tacos med udsigt til Søerne. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Ginsmagning hos SmagFørst

Ginsmagning hos SmagFørst

Hvis du elsker gin, så er vi sikre på, at en ginsmagning hos SmagFørst er noget for dig. Her skal du smage på mange forskellige slags gin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Flødebollekursus hos Odense Chokoladehus

Flødebollekursus hos Odense Chokoladehus

Elsker du flødeboller? På et flødebollekursus lærer du at lave flødeboller med forskellig smag, chokoladeovertræk, fyld og krymmel! Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Mexicansk Madkursus hos Timm Vladimirs Køkken

Mexicansk Madkursus hos Timm Vladimirs Køkken

Tag med til det varme, mexicanske køkken når Timm Vladimirs Køkken viser dig, hvordan du laver ægte, mexicansk mad i 3,5 time. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Sønderjysk kaffebord på Hohenwarte

Sønderjysk kaffebord på Hohenwarte

Oplev Sønderjysk kaffebord, hvor alle de traditionelle kager er repræsenteret. Sønderjysk kagebord med kaffe er en tradition,der må opleves. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er middag på Roberta?

Smag på Latinamerika på det centrale Nørrebro i København. Hos Roberta's står det for social dining, hvor du kan vælge mellem mange retter, der egner sig til deling, herunder ceviche, anticuchos, tacos og en række grøntsager. Lad dig betage af den charmerende latinamerikanske stemning og forkæl dig selv med en eksotisk menu. Du kan også lade Roberta styre deres Excursion De Roberta, hvor du bare læner dig tilbage og nyder alle Robertas yndlingsretter. Hvem har lyst til at tage på vinsmagningstur i Latinamerika? Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er ginsmagning hos SmagFørst?

Gin & Tonic har bidt sig fast i mange danskeres hjerter, og ingredienserne er nu en fast del af enhver selvværdsbar. Desværre er der også mange mennesker, der ikke ved, hvor stor den faktiske forskel er på forskellige gins og tonics. Mange ginelskere tror endda, at når man taler om whisky, rom og cognac, er der så mange smagsvarianter. Ryste eller stirre? Resten er op til dig. Smag Først har mange års erfaring med forskellige vinsmagninger og har siden 2009 formidlet deres viden om vin og spiritus til virksomheder og private. Personalet har hver deres interesse for et bestemt område, så de har mulighed for at formidle viden og entusiasme, så du kan fange alle nuancerne under din smagning.Hvad er flødebollekursus hos Odense Chokoladehus?

Fra Reykjavik til Odense er flødebolle en favorit i store dele af verden, men selvom navnet flødebolle lyder dansk, har opskriften på denne lille konfektkage fundet vej til Danmark fra Amerika. For flødebrød er ikke en dansk opfindelse, selvom det har været fast inventar på danske kageborde i over 100 år. Det smager så godt, og navnet snyder lidt, da der helt sikkert vil være en brioche en gang imellem på menuen. Odense Chokoladehus drives af ægteparret Tine og Thormar, begge uddannede konditorer. Odense Chokolade værdsætter håndværket bag sin chokolade, som ikke er lavet på samlebånd, men formet og formet i hånden ved at arbejde med råvarer, som er drivkraften bag virksomheden.Hvad er mexicansk Madkursus hos Timm Vladimirs Køkken?

Der var engang, hvor vi trak "TEX-MEX" fra hylderne i supermarkeder, fordi vi troede, det var vores kurv til at bringe smagen af ​​Mexico hjem. Heldigvis sker der en masse i madverdenen, og med nye restauranter og streetfood lige om hjørnet, fik vi i dag øjnene op for at lære, hvad mexicansk mad egentlig er. Mexicansk mad handler om friske ingredienser, sjove måder at lave mad på, rige smag og selvfølgelig betydelig kraft! Timm Vladimirs Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, der er engageret i kommunikation, der er lige så værdsat som kulinarisk faglighed som kærligheden til mad. I køkkenet, der arbejder under sloganet "We do the rough, you do all the fun", skal eleverne ikke tænke på at skrælle kartofler og måle mængder, men kun fokusere på at ryste, stege og smage.Hvad er sønderjysk kaffebord på Hohenwarte?

Synnejsk Cafe æ et boe mæ manne slaus kache. Ostekage, brødkage, laukache mè fløj og chokoladekage. Å æ småkache - æn seven food slau as knepkache, fattkache, goj røj å te allesist - no. Vi håber du får jän bi meer neij te end. Oversat til enkelt dansk indeholder Sønderjysk Kaffebord mindst 21 forskellige kager. Traditionen begyndte i midten af ​​1800-tallet, da regionen var en del af Preussen. Det er en sport, hvor dansksindede mødes og serverer de bedste og mest iøjnefaldende kager – og det er vi stadig glade for den dag i dag. Så lad os bevare de sønderjyske traditioner. Hohenwarte Gård er bygget i 1878 i naturskønne og fredede Tøndermarsk. Gården fungerer som en hobbygård, hvor man kan se, klappe og nyde dyr og ride på heste. Omkring gården har du mulighed for at opleve Tønderrsken i Nationalpark Vadehavet, se trækfugle, se Højer Sluse med mere.