Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Oplev en dansk vingård hos Nordlund

Oplev en dansk vingård hos Nordlund

Oplev en økologisk, dansk vingård hos Nordlund, der ligger kun 10 km fra Rådhuspladsen. Oplev en rundvisning og smagsprøver på danske vine. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 225 kr.

Se tilbudet


Vinsmagning hos S'vineriet Odense

Vinsmagning hos S'vineriet Odense

Smag jer igennem forskellige vine fra hele verdenen hos S'vineriet Odense Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 295 kr.

Se tilbudet


Ølsmagning hos Ølsnedkeren

Ølsmagning hos Ølsnedkeren

Ølsmagning hos Ølsnedkeren byder på 7 forskellige øl & et indblik i bryggeprocesser. Prisen er 249 kr. for 1-1 ½ times ølsmagning. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 249 kr.

Se tilbudet


Middag på Madklubben Grill

Middag på Madklubben Grill

Besøge Madklubben Grill, hvor mad fra grillen er omdrejningspunktet. Madklubben Grill holder til i både Aarhus og København. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken

Cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken

Cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken i København. En velsmagende par- eller venneoplevelse. Læs mere om oplevelsen og book kurset her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 545 kr.

Se tilbudet


Hvad er oplev en dansk vingård hos Nordlund?

Duer dansede rundt på byens torv og forsøgte at få fat i nogle krummer fra en tabt rullepølse, biler susede forbi, og rådhustårnets klokker klirrede. Det larmer og larmer udenfor.Når man står i midten, er det svært at forestille sig, at der kun er en lille oase kun 10 kilometer væk.Fuglene kvidrer, hestene nynner, og duften af ​​vin hænger i luften. Nordlund er en økologisk vingård, der producerer danske vine i et kuperet naturlandskab, med vinbønder klar til at vise dig rundt på markerne, så du kan undslippe byens stress og jag. Nordlund er en økologisk vingård, der har forvitret og dyrket vin i Danmark siden 1999. Over 3 hektar vinproduktion i Nordlund og over 9.000 vinstokke er med til at sikre høsten. Udsøgt håndværk og fremragende kvalitet kombineret med en fast økologisk dyrkningsmetode kendetegner Nordlund-vinene.Hvad er vinsmagning hos S'vineriet Odense?

Beliggende i H.C.Andersens barndomshjem og kommende letbane finder du hele Odenses vinbar, S'vineriet Vinapotek. Her vil en dygtig sommelier guide dig gennem en uformel vinsmagning, hvor du lærer om druer, jord, bæredygtige produktionsmetoder og alt derimellem. Du får mulighed for at dykke ned i vinens historie, og dine sanser vil være frie til at smage og dufte en række fine vine. Odense Center mellem H.C. Andersens barndomshjem og kommende letbane ligger i S'vineriet Vinapotek. Her finder du vinreoler med vine fra hele verden, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag. En dygtig sommelier er klar til at fortælle om druer, dyrkning, aftapning og resten af ​​processen med at færdiggøre en flaske vin.Hvad er Ølsmagning hos Ølsnedkeren?

På væggene ses sort-hvide billeder af cyklister, der kæmpede for at bestige bjerget og lynhurtigt igen styrtede ned ad den anden side af Alpe du d'Huez. Det er ikke cyklerne, der hænger i loftet, de vandt, men de skal muligvis åbne flere af Ølsnedkerens 12 haner bagefter for at fejre sejren og nederlaget med en af ​​deres håndværksøl. Det er lige meget om du tager på pubben på cykel eller bus, da du stadig kan åbne for 7 forskellige vandhaner og smage alt fra ales til ale og stouts. Olsnedkeren er en lille ølbar i det centrale København, der ønsker at nytænke øl og brygning ved at tilegne sig ny viden om teknologi og ingredienser fra hele verden. Det er sjældent, man drikker den samme øl to gange, for på Ølsnedkeren vil man hellere stræbe efter at introducere nye spændende ølsmag end at tilbyde gæsterne en gammel kending. Derfor bliver der brygget nye øl to gange om ugen, så hver gang du besøger Ølsnedkeren, kan du være sikker på, at de har nye øl at vælge imellem.Hvad er middag på Madklubben Grill?

Hos Madklubben Grill kan du få alt det gode, du kan få fra grillen. Uanset om du kan lide fisk og skaldyr, grønt, fjerkræ eller premium bøf, har Madklubben Grill noget for dig. Restauranten ligger ved åen midt i Pilestræde og Aarhus C i det centrale København. Gavekort kan bruges til hele den fristende menu til frokost og aftensmad. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken?

Shakeren er fuld af lækkerier og små historier, og den er rystet op, inden den serverer dig opskrifter på fede cocktails. Med den interne bartender fjernet fra den bagerste hylde i barskabet, vasker op og mestrer nogle nye tricks, er du klar til at piske en cocktail til dine venner og annoncere, at baren er åben. Timm Vladimirs Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, der er engageret i kommunikation, der er lige så værdsat som kulinarisk faglighed som kærligheden til mad. I køkkenet, der arbejder under sloganet "We do the rough, you do all the fun", skal eleverne ikke tænke på at skrælle kartofler og måle mængder, men kun fokusere på at ryste, stege og smage.