Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Kaffekursus hos Kontra Coffee

Kaffekursus hos Kontra Coffee

Kontra Coffee danner de perfekte rammer for et smagfuldt kaffekursus i København. En lærerig smagsoplevelse for kaffeelskere. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 295 kr.

Se tilbudet


Rundvisning & romsmagning hos Skotlander

Rundvisning & romsmagning hos Skotlander

Kom med bag maskinrummet hos Skotlander i Pandrup. Her får I en rundvisning på produktionen med mulighed for at tilkøbe smagsprøver. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 100 kr.

Se tilbudet


Lav din egen gin hos Ginbutikken

Lav din egen gin hos Ginbutikken

Nyd en aften på skolebænken, når du laver din egen flaske gin helt fra bunden i BeGin's Ginskole. Læs mere og book her Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 899 kr.

Se tilbudet


Italiensk gastronomi hos PLIN

Italiensk gastronomi hos PLIN

Restaurant PLIN åbner dørene op til en fantastisk aften med italiensk gastronomi, hvor kvaliteten og smagene rammer plet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 400 kr.

Se tilbudet


Middag på Mamma's

Middag på Mamma's

Familiehygge eller en aften med vennerne? Mamma's i København & Aarhus er italiensk, når det er allerbedst. Vælg frit fra menuen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Hvad er kaffekursus hos Kontra Coffee?

På denne "World of Coffee"-tur vil du få en dybere forståelse af, hvad kaffe er. Du lærer at dyrke og behandle kaffe og smage kaffetyper fra forskellige lande. Kan du lide den frugtagtige smag af afrikansk kaffe, den chokoladeagtige smag af mellemamerikansk kaffe eller den nøddeagtige smag af sydamerikansk kaffe? Smag og find din favorit. Gennem foredrag, billeder og lyde kan du komme helt tæt på kaffen og dens historie, efterhånden som vi får en dybere forståelse for, hvordan kaffe udviklede sig til det gourmetprodukt, den er i dag. Kontra Coffee er et dansk kafferisteri med base i København, de har butik på Østerbro og eget risteri på Jernholmen. Virksomheden blev grundlagt i 2005 og stræber efter at forbedre kvaliteten af ​​den danske kaffedrikning hver dag. Kontra Coffee varetager import og ristning, salg af maskiner til professionelle og private og tilbyder undervisning til alle, der gerne vil lære mere – alt imens de har det sjovt undervejs.Hvad er rundvisning & romsmagning hos Skotlander?

Kom med i Nordjyllands egen romproduktion. Titte og Anders Skotlander guider dig personligt i produktionen af ​​rom, gin og likør på din Pandrup lokation. Ture tager en time, og ture kan købes med eller uden smagninger. Der er stadig mulighed for at gøre en god handel i butikken efterfølgende. Idéen til at producere dansk rom startede i et sommerhus i Blokhus. Det varede ikke længe, ​​før produktionen begyndte i Christianshavns kælder. Siden 2013 har Titte og Anders Skotlander produceret dansk rom, gin og likør med de bedste råvarer. Faktisk var deres idé så vellykket, at Skotland har vundet mere end 20 internationale priser gennem årene. Særligt deres Skotlander White Rum har fået stor opmærksomhed, og den blev i 2015 kåret som verdens bedste ved Miami Rum Festival. Deres produktionssted ligger i Penderup, Nordjylland, kun 30 minutters kørsel fra Aalborg.Hvad er lav din egen gin hos Ginbutikken?

Har du en interessant idé til at lave din egen gin fra bunden? Gin School er stedet at tage hen. Her kan du lave din egen unikke gin under kyndig vejledning af Ginskolens eksperter. Ginskolen drives af BeGin Copenhagen, og deres gins har gennem tiden vundet adskillige internationale medaljer. Du skal selv destillere det, tilføje botanicals og hælde lækre dråber på flasker. Du får din egen lille destillationsenhed. Denne oplevelse kan nydes alene eller sammen med andre ginelskere. Som en del af oplevelsen bliver du også nødt til at prøve gin-udviklinger undervejs. En meget sjov og lærerig oplevelse for alle, der elsker gin og gode stunder. Ginskolen drives af BeGin Copenhagen og deler adresse med Ginshoppen. BeGin Copenhagen producerer prisvindende gins med et internationalt ry for unik farve og smag. The Gin Shop sælger over 350 gins fra hele verden. Udover at sælge og producere gin, brænder de også for ginsmagninger og eventsHvad er italiensk gastronomi hos PLIN?

Smag italiensk mad på PLIN restaurant i København. Al den mad, der bliver serveret, er lavet fra bunden med friske råvarer fra de fineste producenter. Naturen dikterer råvarerne på bordet, da menuerne skifter efter årstiderne. Hos PLIN vil du straks bemærke restaurantens filosofi om, at maden smager bedst i et behageligt miljø. Med borde inde og ude vil du kunne opleve en venlig og afslappet atmosfære, hvor der serveres lækker mad. Engager alle dine sanser, når du sætter dig ved PLINs spisebord. god fornøjelse. PLIN er en fin italiensk restaurant i hjertet af København. Bag restauranten står Luca Zelantes, der har arbejdet som kok på flere Michelin- og toprestauranter i København. Blandt andet. Geranium, i øjeblikket nummer to på listen over de bedste restauranter i verden. Restauranten er baseret på solidt italiensk håndværk, hvor alt er tilberedt fra bunden med de fineste råvarer, men der er også plads til innovation og nytænkning på menuen. PLIN blev bedømt som "Very Excellent" i den prestigefyldte White Guide Global, som fokuserer på de bedste restauranter i Danmark. Her er PLIN også en af ​​de nominerede til "Smag for Skillingen". Velkommen til Purin.Hvad er middag på Mamma's?

Er italiensk mad kommet ind i dit hjerte? Vi anbefaler at give din kærlighed til Mamma's i København eller Aarhus. Mammas er den bedste i Italien. Sprøde pizzaer, lækre pastaer og mange andre italienske retter dominerer menuen. Uanset om det er en familiesammenkomst eller en aften i byen med venner, vil Mamma's være et sted, hvor alle, der elsker italiensk mad, kan være med. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil