Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Brunch & bobler hos Restaurant Loftet

Brunch & bobler hos Restaurant Loftet

Begynd lørdagen med manér på Restaurant Loftet, hvor deres populære brunch med bobler venter jer. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 450 kr.

Se tilbudet


Rundvisning & smagning hos Sams Island Distillery

Rundvisning & smagning hos Sams Island Distillery

Kom med indenfor hos Sams Island Distillery på Samsø. Smag 3 forskellige produkter og bliv klogere på destilleriets unikke kendetegn. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 100 kr.

Se tilbudet


Bøf & Brøl med Hedevang Outdoor

Bøf & Brøl med Hedevang Outdoor

4-retters middag & vin til 1.295 kr. Aftenen inkluderer også kronhjortesafari, hvor du hører kronhjortene brøle. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,495 kr.

Se tilbudet


Aftenmenu hos The Vietnamese

Aftenmenu hos The Vietnamese

Tag sammen på en kort rejse til Vietnam hos The Vietnamese i hjertet af København. Vælg mellem deres Tasting Menu eller Dagens Menu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 245 kr.

Se tilbudet


Social Dining på Restaurant Basso

Social Dining på Restaurant Basso

Oplev Social Dining på den populære Restaurant Basso i Aarhus og København. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,099 kr.

Se tilbudet


Hvad er brunch & bobler hos Restaurant Loftet?

Lørdagen starter med stor stil på restauranten Loftet, hvor en 16-retters småretters brunch og afslappet mousserende vin venter. Al mad kommer på bordet, det er en god mulighed for at hygge sig med en, du måske har savnet. Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.Hvad er rundvisning & smagning hos Sams Island Distillery?

Indtast Sams Island Distillery i Samsø. Bag destilleriets mure eksperimenterer de med skæve smagskombinationer i produktionen af ​​gin, rom, vodka, whisky og gin. Appelsinmyrer, rødbeder og kartofler fra Samsø er blot nogle af de ingredienser, der gør Sams Island Distillerys produkter helt unikke. I løbet af oplevelsen vil du blive taget med bag væggene for at lære historien om produktionen og historien bag produktet. Du vil se, høre, dufte og smage, når du går gennem Samsøs charmerende vingårde. Sams Island Distillery er et mikrobryggeri grundlagt i Samsø i 2017 af Mads Nielsen og Jesper Machholm. Enkelhed og balance er kerneværdierne i Sams Island Distillery. Det er baseret på disse værdier, at der produceres et stort antal gin, rom, vodka, whisky og gin. Bryggeriet har eksperimenteret med modige og innovative ting som myrer og sukkerroer. I deres produkter kan du altid finde en del af naturen og råvarer på Samsø.Hvad er bøf & Brøl med Hedevang Outdoor?

Drikken serveres direkte fra gryden over bålet, dampen fra den varme drik stiger op i himlen. Samisk lavvos lys og varme lokker dig til langbordet til en 4-retters middag. Hedevang Outdoor og det prisvindende køkken fra Nørre Vosborg trækker dig til Klosterheden Plantage for alle dine sanser med dets lokale vestjyske råvarer, naturlige spredning og afslappede atmosfære. Udenfor plantagen brøler bukkene, og efter middagen bliver du inviteret på en guidet tur dertil, allerede inden du brøler på vej hjem fra en vild madaften i Vestjylland. Siden 2015 har Hedevang Outdoor bragt danskere og turister til naturen i Vestjylland. De skabte også Maxitours som en sjov, anderledes oplevelse i Vestjylland. Alle deres oplevelser handler om at formidle Vestjylland, hvor kvalitet, kultur, natur og socialt samspil mødes. For stifter Jens Hedevang, der har over 20 års erfaring som naturvejleder, var det vigtigt at fremvise alle de muligheder, som Jyllands ”rygrad” har at byde på. Vestjylland er for alle.Hvad er aftenmenu hos The Vietnamese?

Kan du tage en kort tur til Vietnam uden at forlade dansk jord? Hvis denne rejse går til vietnamesisk i København, må svaret være ja. Din rejse begynder med et forfriskende glas Cava Rosé, inden du går ind i deres lækre smagsmenu eller dagens menu. Her kan du forvente at blive overrasket over det vietnamesiske køkkens unikke smagskombinationer og delikatesser. Velkommen til Vietnam. Vietnameserne i København slog dørene op for første gang i 2017. Brødrene Vinh Hien Do og Duc Huy Do står bagerst i restauranten, de har en helt særlig kærlighed til Vietnam, hvilket er tydeligt, så snart man træder ind. Menuen er inspireret af gamle familieopskrifter fra det vietnamesiske køkken kombineret med nye fortolkninger. Vietnamesisk er kendt for at være en af ​​de bedste asiatiske restauranter i byen.Hvad er social Dining på Restaurant Basso?

Med udgangspunkt i det italienske køkken vil du opleve en længere ganerejse, der byder på 13 forskellige delikatesser, alle omhyggeligt udformet og indrettet til at kunne deles ved bordet – social dining, som Restaurant Basso kalder det. Du kan forvente en hyggelig, social og lækker oplevelse, med kvalitet og personlig service i lækre og intime rammer. Restaurant Basso er en del af DiningSix, som også står bag de populære restauranter KöD og Klokken. Basso Restaurant åbnede i Aarhus i 2017 og har været en populær social restaurant i byen lige siden. Restauranten er præget af spændende, lækker mad tilberedt med kvalitetsråvarer, hyggelige rammer og altid god personlig betjening. I 2019 åbnede Basso også i København, en naturlig konsekvens af dens enorme popularitet i Aarhus.