Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Sushikursus hos Restaurant Soya

Sushikursus hos Restaurant Soya

Er du besat af sushi? Vil du lære at gøre det selv? Så kom med på en sushitime i Aarhus og lær at lave din egen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Cocktailkursus hos Copenhagen Distillery

Cocktailkursus hos Copenhagen Distillery

Lær at lave cocktails på en københavnsk vingård. Cocktailtimer varer 3 timer og lærer dig det grundlæggende, så du kan starte din egen bar. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Gourmetoplevelse hos Restaurant Odette

Gourmetoplevelse hos Restaurant Odette

Nyd en unik sydeuropæisk inspireret menu på Restaurant Odette i hjertet af København. Vores dygtige kokke forbereder gourmetoplevelser i vores åbne køkken, hvor I kan følge med. Vores menu er baseret på sæsonens bedste råvarer og byder på varme noter og inspirerende smagsoplevelser. Vi er dedikerede til bæredygtighed og bruger de bedste lokale og europæiske råvarer. Vores spisekort er altid nyt og spændende. Vi ser frem til at byde jer velkommen til en uforglemmelig oplevelse.


Kokkeskole & vinsmagning hos Det Franske Hjørne

Kokkeskole & vinsmagning hos Det Franske Hjørne

Oplev fransk gastronomi og vin hos Det Franske Hjørne i Skødstrup, tæt på Aarhus centrum. Vores chefkok, Bruno Lecanu, vil guide dig gennem en sjov og lærerig oplevelse med klassiske franske retter. Sammen med vores vinekspert, Søren Callsen, vil du blive præsenteret for vine fra forskellige områder og lære om lokale druer og stilarter. Tag med os på en kulinarisk rejse og få en uforglemmelig smagsoplevelse.


Skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet

Skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet

En overdådig fiske- og skaldyrsbuffet og en uformel aften med hagesmække, krabbehamre, rejer, krabber, jomfruhummere, østers og mousserende vin, som du ønsker. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er sushikursus hos Restaurant Soya?

Kan du se forskel på futumaki, hosomaki og uramaki? Eller ved du, hvordan man laver nigiri sushi? Der er nok en grund til, at uddannelsen til sushi-kok er lang og besværlig, da det ikke er let at komme ind i et asiatisk sushi-køkken. Ikke uden hjælp i hvert fald. Så her kommer det! I en sushitime lærer du at samle, rulle, dekorere – og især spise – nigiri, to-rullet, tyndrullet og andre forskellige typer sushi. Restaurant Soya er en traditionel kinesisk-japansk restaurant i Aarhus, baseret på kvalitetsråvarer og høj kvalitet. Restaurant Soya er berømt for sin sushi, og det var også den første sushi- og sushirestaurant i byen.Hvad er cocktailkursus hos Copenhagen Distillery?

Kom til troldmandens studie, hvor flasker fyldt med gyldne nuancer står langs bagsiden af ​​baren, som mesteren rører og ryster i sig selv som den naturligste ting i verden. For hvordan ved han egentlig, hvilke cocktails der skal røres, og hvilke der skal rystes? Giver glasset mening, eller er Gin & Tonic en kunstform? Træd ind i en verden fuld af brus og surt, men med en guide, der guider dig rundt, og ikke en eneste isterning falder det forkerte sted. Efter kurset kan du fortsætte med at udforske de forskellige smagsvarianter på Copenhagen Distillery's Cocktail Bar, hvor du kan blive hængende og nyde selskabet. Copenhagen Distillery ligger i en ombygget fabriksbygning bag Christiania. Der er plads til kreativ udfoldelse, når det kommer til at destillere whisky, gin og Akwavit. Hos Copenhagen Distillery er ambitionen at skabe nye smagsoplevelser i sammenhæng med kunstneriske oplevelser.Hvad er gourmetoplevelse hos Restaurant Odette?

Velkommen til Restaurant Odette i hjertet af København. Her kan I opleve en unik sydeuropæisk inspireret menu, der er skabt til at blive delt henover bordet. I vores restaurant kan I følge med i de dygtige kokkes arbejde, når de forbereder jeres gourmetoplevelse i det åbne køkken. Til frokost kan I fordybe jer i fire udvalgte retter fra aftenens menukort. Hvis I reserverer bord til aftenen, vil I blive forkælet med en overdådig 7-retters menu, der serveres over 4 serveringer. Vores menu er baseret på sæsonens bedste råvarer, og den byder på varme noter og inspirerende smagsoplevelser fra Sydeuropa. Restaurant Odette byder jer velkommen i en afslappet og intim atmosfære, der strækker sig over to etager i et smukt, fredet hus i København. Vi har fokus på bæredygtighed og tænker på miljøet i vores madlavning. Vores retter er baseret på de bedste råvarer fra lokale gårde og europæiske producenter, hvilket sikrer en unik smagsoplevelse. Vi følger ingen faste regler eller principper for vores menu, så I kan altid forvente nyt og spændende på vores spisekort. Restaurant Odette leger med smagene og skaber mad, der får jer til at ønske at komme tilbage igen og igen. Vi ser frem til at byde jer velkommen til en uforglemmelig oplevelse.Hvad er kokkeskole & vinsmagning hos Det Franske Hjørne?

Velkommen til Det Franske Hjørne - oplev fransk gastronomi og vin Drømmer du om at fordybe dig i det fantastiske franske køkken og lære om de vidunderlige vine? Hos Det Franske Hjørne får du muligheden for at kombinere gastronomiske oplevelser med vinsmagning. Det franske køkken er berømt verden over, og hos os kan du lære teknikkerne bag flere klassiske franske retter. Du vil blive introduceret for duften af simrende kød, sammen med friske grøntsager og urter. Smagen af liv, varme og hygge vil omslutte dig. Og selvfølgelig kan du også glæde dig til at smage på nogle fantastiske vine. Beliggende i Skødstrup, blot få minutters kørsel fra Aarhus centrum, finder du Det Franske Hjørne. Her står vores chefkok, Bruno Lecanu, klar til at guide dig gennem en sjov, lærerig og underholdende oplevelse. Chefkok Bruno har tidligere arbejdet som privat kok for franske ministre og på Michelin-restauranter i Frankrig. Sammen med vores passionerede vinekspert, Søren Callsen, vil du blive præsenteret for vine fra forskellige områder. Du vil lære om lokale druer og forskellige stilarter inden for fransk vin. Tag med os på en kulinarisk rejse. Vi glæder os til at forkæle dine smagsløg og give dig en uforglemmelig oplevelse hos Det Franske Hjørne.Hvad er skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet?

Restaurant Loftet serverer en overdådig fiske- og skaldyrsbuffet. Her kan du forkæle dig selv i de smukke lokaler i den historiske bygning. Middagen byder på en afslappet aften med hagesmække, krabbehammere, gør-det-selv-rejer, krabber, jomfruhummer, østers og sprøde bobler valgfrit. Spis og drik godt! Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.