Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Franske fristelser hos Timm Vladimirs Køkken

Franske fristelser hos Timm Vladimirs Køkken

Det franske køkken er berømt for sin gastronomi og har haft stor betydning for madlavningen verden over. Få indsigt i fransk madlavning her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Kursus i sort kaffe hos Street Coffee

Kursus i sort kaffe hos Street Coffee

Kaffe er ikke bare kaffe. I hvert fald ikke, hvis du spørger Street Coffee og prøver deres kurser. Kom med på deres kaffekursus og lær mere. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Ølsmagning hos Trolden Bryghus

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

Populær ølsmagning hos Trolden Bryghus i Kolding. Den perfekte oplevelse for ølentusiasten, der vil være klogere på øl fra Trolden Bryghus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Vinsmagning i Aalborg hos Douro Wine Bar

Vinsmagning i Aalborg hos Douro Wine Bar

Smag dig igennem flere forskellige portugisiske vine og hør om et vinland i udvikling hos Douro Wine Bar i Aalborg. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Baristakursus hos Street Coffee

Baristakursus hos Street Coffee

Kom med på et baristakursus, når du introduceres til, hvordan man er en ægte kaffebarista. Lær teknikkerne og bliv en rigtig hjemme barista. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er franske fristelser hos Timm Vladimirs Køkken?

Det franske køkken er i fuld gang! Her præsenteres rustikt og uhøjtideligt på samme tallerken med blødhed og sofistikering. Det franske køkken er specielt, og når man først har fået appetit på kogte saucer, solide råvarer og sprødt brød, er det svært ikke at komme forbi en fransk bistro. Dyk ned i et fransk køkken og lær store armbevægelser, som kun franskmændene kan gøre. Timm Vladimirs Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, der er engageret i kommunikation, der er lige så værdsat som kulinarisk faglighed som kærligheden til mad. I køkkenet, der arbejder under sloganet "We do the rough, you do all the fun", skal eleverne ikke tænke på at skrælle kartofler og måle mængder, men i stedet fokusere på at ryste, stege og smage.Hvad er kursus i sort kaffe hos Street Coffee?

Kaffe er ikke bare kaffe. Du har sikkert denne holdning, ligesom mange andre. Men kan du også fortælle nuancerne ved at brygge kaffe? Her kan der være huller i din kaffeviden, ligesom mange andre skal vælge mellem et væld af labels i butikken. Måske køber du altid den samme, fordi det er det nemmeste, men tænkte, at det kunne være sjovt at prøve noget andet en dag. Du tog dette skridt i dag. Smag fra forskellige dele af verden bryder frem, du får dagens største aha-oplevelse, og du kommer hjem med en følelse af at have en sort kaffebælte. Gadekaffe er for alle; sutter og stiletter. Til dem med morgenhår eller skægstubbe. Nøglen er god kaffe, hyggelig atmosfære og hygge. Street Coffee mener, at god kaffe er et håndværk, der skal tages alvorligt. Samtidig skal der altid være plads til "dumme spørgsmål", når du tager deres undervisning eller spørger baristaen på deres kaffebar, når du besøger dem.Hvad er Ølsmagning hos Trolden Bryghus?

Som W. Scott Griffith siger, vinraffinering, ølbinding og på Tolden Bryghus er de enige. Her er det bryggeren, der selv blander urten og er kræsen med krydretheden, fordi Tolden synes, den smager bedre i hånden. Tolden Bryghus' skummende ølkrus kombinerer ældgamle brygningsmetoder, jagten på perfekte fermenterede bobler og glæden ved lækkerhed. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.Hvad er vinsmagning i Aalborg hos Douro Wine Bar?

Portugal er et gammelt vinland med en tradition, der går tilbage til Douro-floden, der strækker sig helt ind i landet. I løbet af de seneste 25 år er Portugal begyndt at nytænke vinproduktionen, så røde og hvide vine fra portugisiske vinmarker begynder at gå hånd i hånd med Port, som de nok er mest kendte for.Langs Portugals Vineyards Rejs og oplev en verden af ​​forskellige vine. Med fokus på vin forsøger Douro Wine Bar at skabe en atmosfære i deres bar, der får dig til at føle, at du sidder med små lokale vinbønder og drikker vin i det sydlige Europa. Kærligheden til Portugal, mad, vin og kultur flyder i den lille bar, hvor den hyggelige atmosfære og den lækre smag af portugisiske vine og specialiteter er i fokus.Hvad er baristakursus hos Street Coffee?

En god barista kan sit håndværk, og nu kan du forstå, hvordan det er bag en super god kop kaffe. Udgangspunktet er espresso, du skal lære at skabe en god smag i mælken, mens du damper, og så kan du få hældefærdighederne og grundmønstrene til at få tungen til at fungere. Men nu skal det være hænder, der skaber resultater, og uanset hvor succesfuld du er på banen, så kommer du hjem med viden om, hvordan du fremover laver en god kop kaffe. Gadekaffe er for alle; sutter og stiletter. Til dem med morgenhår eller skægstubbe. Nøglen er god kaffe, hyggelig atmosfære og hygge. Street Coffee mener, at god kaffe er et håndværk, der skal tages alvorligt. Samtidig skal der altid være plads til "dumme spørgsmål", når du tager deres undervisning eller spørger baristaen på deres kaffebar, når du besøger dem.