Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Cocktails på Bar Next Door

Cocktails på Bar Next Door

Start eller slut aftenen sammen hos Bar Next Door på Vesterbro. Slå jer løs i barkortet og nyd et væld af forskellige cocktails. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Weekendbrunch på Skovmøllen

Weekendbrunch på Skovmøllen

En af de bedste brunch i Aarhus får du på Skovmøllen ved Moesgård. Her fås deres brunch med kaffe, te & juice ad libitum samt 1 glas bobler. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 384 kr.

Se tilbudet


Food Friends hos CPH Cooking Class

Food Friends hos CPH Cooking Class

Kom med når CPH Cooking Class afholder Food Friends, som samler turister, lokale, unge, gamle og alt midt imellem til et socialt madkursus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 375 kr.

Se tilbudet


Gourmetaften på Restaurant Uafhængig

Gourmetaften på Restaurant Uafhængig

På Restaurant Uafhængig serverer de en 6-retters menu inklusive vinmenu. Efter middagen bliver der serveret kaffe, the & petit fours. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 699 kr.

Se tilbudet


Gourmetoplevelse hos Norrlyst

Gourmetoplevelse hos Norrlyst

I Indre By København finder du Norrlyst. Her kan du enten sætte tænderne i lækkert smørrebrød eller nyde deres sæsonbestemte menu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 285 kr.

Se tilbudet


Hvad er cocktails på Bar Next Door?

For en elegant og lækker cocktail kan du aldrig gå galt i denne by. Beliggende i hjertet af Københavns Vesterbro, hvis cocktails er på dagsordenen for aftenen, er baren ved siden af ​​det oplagte sted at tage hen. Når dagen nærmer sig enden, starter trendy cocktailbarer deres kreative kreationer, og de har lyst til cocktails som Espresso Martini og Whiskey Sour på marmorbordplader. Slap af på barmenuen i det centrale København og nyd mange forskellige cocktails sammen. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.



Hvad er weekendbrunch på Skovmøllen?

I skoven ved Moesgaard ligger den idylliske Skovmølle, der har fungeret som hotel siden 1800-tallet. Her kan du nyde en af ​​de bedste weekendbruncher i Aarhus og kombinere det med en tur i skoven, zoo, strand mm. Du vil nyde de bedste råvarer. Saft fra Karensminde, pølse og skinke fra vores venner fra Nørre Søby og Troldgaarden. Så sæt dig trygt ved bordet og brug et par timer med gode venner i Skovmøllen. Beliggende i skoven ved Moesgård har Skovmølle stillet tørsten hos forbipasserende siden 1800-tallet. I køkkenet fortolkes klassiske retter i en nutidig stil efter tidens smagsløg. Skovmøllen samarbejder med lokale råvareproducenter for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse.



Hvad er food Friends hos CPH Cooking Class?

Kom med, når CPH Cooking Class er vært for Food Friends, der samler turister, lokale, unge, gamle og alle derimellem for at bygge en restaurant baseret på kvalitetsråvarer og dansk komfort-kokkeskole. At møde nye og kendte ansigter i madlavningen er en trend og kan garantere en hyggelig fællesspiseaften, nye bekendtskaber og lækre retter. Få alle de gode ting med hjem, eller bare få en anden god tid. god fornøjelse! CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.



Hvad er gourmetaften på Restaurant Uafhængig?

Det hvirvler og ulmer i køkkenet i Undørfæg-restauranten. Kokke finder de bedste sæsonbestemte råvarer, sliber deres knive og begynder at forberede gourmetmiddage til senere servering. I løbet af dagen begynder aromaer at sprede sig fra køkkenet, de passerer gennem væggene ind i spisestuen, og folk begynder at gå hen til bordet. Sæt op til maks. 6 retter, og når du sætter dig i en stol for at spise din første ret, bliver du spændt fast til bordet, indtil den sidste dråbe kaffe serveres. Hotel Amerika er et moderne 4-stjernet hotel beliggende i Østersøskovens natur, ikke langt fra Mariager Fjord og Hobro Havn. Alle værelser er unikt indrettede og individuelle genstande er udvalgt efter det enkelte værelse. I restauranten skifter menuen jævnligt, så kvaliteten og nytænkningen af ​​retterne forbliver på et højt niveau.



Hvad er gourmetoplevelse hos Norrlyst?

Københavns Norrlyst åbner dørene for sultne gæster på udkig efter et økologisk og bæredygtigt måltid. Til frokost serveres et moderne smørrebrød lavet med årstidens råvarer, og om aftenen kan du nyde deres sæsonbestemte menu. Uanset om du leder efter et godt frokoststed eller en god middag, er Norrlyst klar til at tilbyde dig en fantastisk kulinarisk oplevelse i behagelige rammer. Michelinguiden har tildelt Norrlyst en "Bib Gourmand", hvilket betyder, at køkkenet tilbyder kvalitetsmad til gode priser. Hos Norrlyst i København Indre By kan du forkæle dig med lækkert smørrebrød og sæsonbestemte menuer med friske økologiske råvarer. Kokken Emil Eshardt-Nielsen er altid på udkig efter spændende nye smage og kombinationer, så menuen altid er i top.



Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil