Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Flødebollekursus hos Social Foodies

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hør historien bag den sociale foodie og lav 10 lækre briocher. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Oplev historien i idylliske Møgeltønder

Oplev historien i idylliske Møgeltønder

Rundvisning i slotsbyen Møgeltønder og Schakenburg Slot. Pitstop ved Castle Inn til frokost og eftermiddagskaffe. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Gastronomisk Social Dining hos Restaurant Nögen

Gastronomisk Social Dining hos Restaurant Nögen

Kom til Restaurant Nögen i hjertet af Aarhus og oplev en unik madoplevelse. Vi bekæmper madspild og tilbyder en spændende social dining oplevelse med 10 kulinariske retter. Vores bæredygtige restaurant udnytter råvarer optimalt og skaber lækre smagsnuancer. Menuen skifter løbende for den bedste smagsoplevelse. Besøg os på Banegårdspladsen 4 og nyd vores inspirerende madoplevelse.


Middagsoplevelse hos Restaurant Madværket

Middagsoplevelse hos Restaurant Madværket

Ærlig mad, lokale råvarer og en god smagsoplevelse er essensen af ​​Madværket restaurant. Vælg mellem en 4-, 3- eller 2-retters menu. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier

Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier

Masterchef 2016 vinder Karoline Trier inviterer til pølsekursus for børn og voksne. Et underholdende kursus, som alle kan tage. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er flødebollekursus hos Social Foodies?

Det er kun 100 år siden, at opskriften på smørbrød blev bragt til Danmark af konditorer. I dag virker det næsten utænkeligt, at flødebollen ikke altid har været en del af kagebordet, for uanset om det er på en fødselsdag, en regnvejrsdag eller en dejlig eftermiddag, så er flødebollen godt selskab og en sød bid, og de fleste kan lide at gnaske det fra tid til anden. I slutningen af ​​din Social Foodies-time kan du servere din familie eller gæster dit eget cremede brød.



Hvad er oplev historien i idylliske Møgeltønder?

Byen Møgeltønder er berømt for det historiske slot Schackenborg, bygget i 1664 og i dag prins Joachims og prinsesse Marys andet hjem. I løbet af dagens oplevelse skal du naturligvis opleve kulturhistoriske perler indefra, samt de smukke landsbygader, Slotsgade og andre spændende historiske seværdigheder gemt i byen. En erfaren guide fra Schackenborg vil give dig et dybdegående kig på kongefamilien, arkitektoniske stilarter, Det Gyldne Horn fundet i Gallehus, hvordan byen har fået sit navn og meget mere. I løbet af dagen vil der blive serveret frokost og eftermiddagskaffe på Schackenborg Slotskro, med hjemmelavede retter fra Sønderjylland. I slotsbyen Møgeltønder, kun få meter fra Schakenburg Slot, ligger Schakenburg Castle Inn, som kan dateres tilbage til 1687. Slotskroen genåbner i 2021 efter den største renovering i 400 år. Selvom kroen har fået et nyt udtryk, er historien og gamle traditioner bestemt stadig bevaret, af samme grund, at der ikke er installeret tv i lokalet. Holdet bag Schackenborg Slotskro og Restaurant står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse i kongelige rammer, med en menu med skønne sønderjyske specialiteter og lokale råvarer.



Hvad er gastronomisk Social Dining hos Restaurant Nögen?

Kom og oplev en unik madoplevelse på Restaurant Nögen i hjertet af Aarhus. Vi har fokus på bekæmpelse af madspild og tilbyder derfor en spændende social dining oplevelse, hvor I kan smage på 10 kulinariske retter. Vores retter serveres i 4 omgange, så I har rigelig tid til at nyde hver eneste smag. Vi er stolte af at være en bæredygtig restaurant, der formår at udnytte råvarerne optimalt og samtidig skabe en helt unik madoplevelse med masser af lækre smagsnuancer. Menukortet skifter løbende for at sikre, at I altid får den bedste smagsoplevelse, og for at vi kan være så bæredygtige som muligt. Besøg os på Banegårdspladsen 4 i Aarhus og oplev vores inspirerende og unikke madoplevelse. Vores koncept er minimalistisk og sætter fokus på sæsonens råvarer, hvor vi sørger for at kræse om hver enkelt ingrediens. Ejeren af Nögen, Frederik Nørgaard, er dedikeret til at begrænse madspild i alle vores aktiviteter. Vores tilgang til madlavning er innovativ og unik, og vi stræber efter at skabe en gastronomisk oplevelse, der ikke kun er velsmagende, men også ansvarlig og bæredygtig.



Hvad er middagsoplevelse hos Restaurant Madværket?

På Værket Musik og Teaters område kan du nyde en aften med fransk og nordisk køkken. Her tilberedes alle retter fra bunden med årstidens råvarer, og en kærlighed til mad løber gennem hver ret. Restauratør Christian Haun Enoch står klar til at byde dig velkommen og vil gøre sit bedste for at give dig en samlet oplevelse, der overgår forventningerne. Velkommen til Madværket Restaurant. Christian Haun Enoch er tidligere deltager i madprogrammet MasterChef og manden bag Randers restaurant Madværket. Restauranten ligger i det gamle kraftværk i Landrus, bedre kendt som Landruthernes værk. Værket er i dag et musik- og teaterhjem, hvor folk hver dag samles til en aften med underholdning, teater, musik eller en lækker oplevelse på Værkets restaurant Madværket. Her kan du nyde autentisk mad, lokale råvarer og en skøn smagsoplevelse i en fusion af fransk og nordisk køkken.



Hvad er hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier?

Pølser står højt på ønskesedlen, når det kommer til madplanlægning for ugen, men hvis det ikke er en daglig tur i pølsevognen, så flyt pølsevognen tilbage til køkkenet - dog en gang imellem. Ælt og smag fyldet, før du fylder pølse, mestr ketchuppen, og kom et skridt tættere på hemmelighederne bag den perfekte hotdog. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.