Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ølsmagning hos Taphouse

Ølsmagning hos Taphouse

Hos Taphouse i København kan du prøve en af Danmarks bedste ølsmagninger. 5 smagsprøver á 12 cl. Læs mere og book smagningen her på siden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 195 kr.

Se tilbudet


Vinsmagning hos S'vineriet Odense

Vinsmagning hos S'vineriet Odense

Smag jer igennem forskellige vine fra hele verdenen hos S'vineriet Odense Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 295 kr.

Se tilbudet


Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart

Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart

Tag med Odense Aafart på cruise i de naturskønne omgivelser ved Munke Mose. Sæt dig godt til rette og smag på fem forskellige øl. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 225 kr.

Se tilbudet


Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

Tag til en spændende & anderledes ølsmagning i København. Hos Tribeca eksperimenteres der med nye ølvarianter & smage i en liga for sig Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 229 kr.

Se tilbudet


Cocktailsmagning hos PV - Kaffe & Cocktails

Cocktailsmagning hos PV - Kaffe & Cocktails

Smag dig igennem et univers af cocktails og vælg din favorit. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 395 kr.

Se tilbudet


Hvad er Ølsmagning hos Taphouse?

En pilsner i køleskabet er måske en god start på weekenden, men intet slår fadøl. Når der overhovedet er 61 forskellige vandhaner at vælge imellem, er den sværeste del at beslutte, hvilken vandhane der skal tændes først. Ale, saison, stout eller noget helt andet? Taphouse's tender vil træffe dine valg og guide dig gennem øllets verden. Taphouse har det største udvalg af øl i Europa med ikke mindre end 61 forskellige haner. Her bliver vanddråberne i hanen løbende skiftet, så der altid er et godt udvalg af gode øl, især dem fra mikrobryggerier. Øllet afkøles ikke på vej mellem fad og hane, som det er sædvanlig praksis, men i et stort kølerum. Dette forlænger øllets holdbarhed. Flere haner kan også styres, så hver hane giver friskhed. øl .Hvad er vinsmagning hos S'vineriet Odense?

Beliggende i H.C.Andersens barndomshjem og kommende letbane finder du hele Odenses vinbar, S'vineriet Vinapotek. Her vil en dygtig sommelier guide dig gennem en uformel vinsmagning, hvor du lærer om druer, jord, bæredygtige produktionsmetoder og alt derimellem. Du får mulighed for at dykke ned i vinens historie, og dine sanser vil være frie til at smage og dufte en række fine vine. Odense Center mellem H.C. Andersens barndomshjem og kommende letbane ligger i S'vineriet Vinapotek. Her finder du vinreoler med vine fra hele verden, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag. En dygtig sommelier er klar til at fortælle om druer, dyrkning, aftapning og resten af ​​processen med at færdiggøre en flaske vin.Hvad er Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart?

Krydstogt gennem Munke Moses naturskønne omgivelser ombord på Odense Aafart. Føl dig godt tilpas på en af ​​skibets bænke, hvor fem forskellige øl er tilgængelige for alle at prøve. Alt imens sejlede båden langsomt i vandet og brød Odense Ås rolige vand. Siden 1882 har Odense Aafart været vært for folk, der vil rejse op og ned ad Odense Å. Erfarne kaptajner har mange års erfaring til søs, så du kan være sikker på, at sikkerhed er førsteprioritet. Så du kan forvente en stille tur i smukke omgivelser.Hvad er ugly Duck ølsmagning hos Tribeca?

Der er lyse øl, mørke øl, røde øl. Kraftig, fyldig, sprudlende, let og luftig. Nogle smager du én gang, nogle vil du have igen og igen. Kort sagt: der er øl for enhver smag. Så nu skænkede vi 8 forskellige øl op for at opdage nuancerne og smagene, der viser, at øl er mere end bare øl. Det er forskellen og variationen, der er med til at give hver øl sin egen personlighed – grunden til at du skal smage den nu. Tribeca er en restaurant i København, der har indgået et samarbejde med Ugly Duck Brewing Co., så de er her for at prøve en spændende ny ølvariant. Værterne har et stort og varieret kendskab til øl, fra brygningsproces til smag, og de glæder sig til at dele det med dig.Hvad er cocktailsmagning hos PV - Kaffe & Cocktails?

James Bond skal ryste sine martinier, ikke røre, Humphrey Bogart tilføjer sin whisky til klipperne, og Carrie Bradshaw går altid ud med en kosmopolit. De fleste mennesker har ofte deres yndlingsdrink eller cocktail, når de bestiller i en bar. Måske vil din favorit blive udfordret, når du forlader PV - Kaffe & Cocktails og smager 10 af deres forskellige signaturcocktails. PV - Kaffe & Cocktails ligger i det populære Latinerkvarter i hjertet af Aarhus. PV er kendt for sine lækre cocktails, hyggelige atmosfære og venlige personale. Indretningen er original og rustik med et moderne touch for at skabe en god stemning. PV har også en kælder med et selskabslokale, der kan bruges til arrangementer, undervisning og vinsmagninger.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil