Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Oplev en dansk vingård hos Lindely Vingård

Oplev en dansk vingård hos Lindely Vingård

Dansk vin har vundet indpas på vinmarkedet, og Lindely Vingård er med helt i front. Tag turen rundt på vingården og kom tæt på produktionen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 185 kr.

Se tilbudet


Dit eget fadølsanlæg hos Tribeca Beer & Pizza Lab

Dit eget fadølsanlæg hos Tribeca Beer & Pizza Lab

Tribeca Beer & Pizza Lab inviterer på en festlig aften, hvor du og vennerne kan drikke løs af jeres eget fadølsanlæg. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Den lille kemiker hos Timm Vladimirs Køkken

Den lille kemiker hos Timm Vladimirs Køkken

Den Lille Kemiker hos Timm Vladimirs Køkken er et meget anmelderrost og populært madkursus. Læs de mange gode anmeldelser og se oplevelsen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,195 kr.

Se tilbudet


Sønderjysk kaffebord på Hohenwarte

Sønderjysk kaffebord på Hohenwarte

Oplev Sønderjysk kaffebord, hvor alle de traditionelle kager er repræsenteret. Sønderjysk kagebord med kaffe er en tradition,der må opleves. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 99 kr.

Se tilbudet


Gourmetoplevelse hos Norrlyst

Gourmetoplevelse hos Norrlyst

I Indre By København finder du Norrlyst. Her kan du enten sætte tænderne i lækkert smørrebrød eller nyde deres sæsonbestemte menu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 285 kr.

Se tilbudet


Hvad er oplev en dansk vingård hos Lindely Vingård?

Et besøg på Lindely Vingård giver dig en spændende introduktion til vindyrkning i Danmark, som vitterligt kan levere kvalitetsvine. Lindelys vinmagere vil tage dig med på en rundtur i den smukke vingård, hvor de introducerer dig til de forskellige druesorter, der dyrkes i vingården, samt vejret, klimaet og jordbundsforholdene, der påvirker planterne. Så er det tid til en rundvisning i den topmoderne vingård og en afsluttende vinsmagning, hvor der også er lidt mad at spise. LINDELY driver en af ​​de største og smukkest beliggende vinmarker i Danmark og har som mål at producere danske vine af høj kvalitet og var en af ​​pionererne, da vindyrkningen begyndte at komme ind i Danmark. Med sine 6 hektar og 14.500 vinstokke producerer den især Solaris og Rondo sorter, som har særligt gode forhold i det danske klima.Hvad er dit eget fadølsanlæg hos Tribeca Beer & Pizza Lab?

Savner du et sted, hvor du kan tilbringe weekenden med dine venner eller gøre hverdagen mere interessant? Det er Tribeca Beer and Pizza Lab i København, hvor det sker. Her kan du og op til 15 venner drikke frit ved hjælp af dit eget fadølssystem. Tribeca står for good vibes, så det eneste du skal gøre er at samle et hold og komme afsted. Sprød brændefyret pizza kan bestemt købes, når man er sulten. Tribeca er en restaurant i København, der har indgået et samarbejde med Ugly Duck Brewing Co., så de er her for at prøve en spændende ny ølvariant. Værterne har et stort og varieret kendskab til øl, fra brygningsproces til smag, og de glæder sig til at dele det med dig.Hvad er den lille kemiker hos Timm Vladimirs Køkken?

Det er ikke nødvendigt at bære sikkerhedsbriller i køkkenet hver dag, og opskrifter kræver flydende nitrogen, agar, calcium og alginat. Men det er betingelserne for, at en lille kemiker kan gå ind i køkkenet for at udføre et lækkert eksperiment. Tag din research kittel på og kom med i køkkenet! Timm Vladimirs Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, der er engageret i kommunikation, der er lige så værdsat som kulinarisk faglighed som kærligheden til mad. I køkkenet, der arbejder under sloganet "We do the rough, you do all the fun", skal eleverne ikke tænke på at skrælle kartofler og måle mængder, men kun fokusere på at ryste, stege og smage.Hvad er sønderjysk kaffebord på Hohenwarte?

Synnejsk Cafe æ et boe mæ manne slaus kache. Ostekage, brødkage, laukache mè fløj og chokoladekage. Å æ småkache - æn seven food slau as knepkache, fattkache, goj røj å te allesist - no. Vi håber du får jän bi meer neij te end. Oversat til enkelt dansk indeholder Sønderjysk Kaffebord mindst 21 forskellige kager. Traditionen begyndte i midten af ​​1800-tallet, da regionen var en del af Preussen. Det er en sport, hvor dansksindede mødes og serverer de bedste og mest iøjnefaldende kager – og det er vi stadig glade for den dag i dag. Så lad os bevare de sønderjyske traditioner. Hohenwarte Gård er bygget i 1878 i naturskønne og fredede Tøndermarsk. Gården fungerer som en hobbygård, hvor man kan se, klappe og nyde dyr og ride på heste. Omkring gården har du mulighed for at opleve Tønderrsken i Nationalpark Vadehavet, se trækfugle, se Højer Sluse med mere.Hvad er gourmetoplevelse hos Norrlyst?

Københavns Norrlyst åbner dørene for sultne gæster på udkig efter et økologisk og bæredygtigt måltid. Til frokost serveres et moderne smørrebrød lavet med årstidens råvarer, og om aftenen kan du nyde deres sæsonbestemte menu. Uanset om du leder efter et godt frokoststed eller en god middag, er Norrlyst klar til at tilbyde dig en fantastisk kulinarisk oplevelse i behagelige rammer. Michelinguiden har tildelt Norrlyst en "Bib Gourmand", hvilket betyder, at køkkenet tilbyder kvalitetsmad til gode priser. Hos Norrlyst i København Indre By kan du forkæle dig med lækkert smørrebrød og sæsonbestemte menuer med friske økologiske råvarer. Kokken Emil Eshardt-Nielsen er altid på udkig efter spændende nye smage og kombinationer, så menuen altid er i top.