Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Cocktailsmagning hos PV - Kaffe & Cocktails

Cocktailsmagning hos PV - Kaffe & Cocktails

Smag en række forskellige cocktails og vælg din favorit. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Gourmetophold på Nørre Vosborg

Gourmetophold på Nørre Vosborg

Forkæl dine smagsløg med vores 13 fortryllende serveringer på Nørre Vosborg. Efter en aften fyldt med gastronomiske oplevelser kan du slappe af i vores herregårdsstil indrettede dobbeltværelser. Udforsk de historiske bygninger og smukke naturområder i nærheden. Vågn op til en lækker brunch og oplev det bedste af Vestkysten hos os på Nørre Vosborg.


Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

Tolden Bryghus destilleret dansk gin. Er du vild med gin? Nyd din egen gin på Tolden Bryghus. Vælg mellem 4 liters og 8 liters fade. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet

Ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet

Nyd et udvalg af gins og tonics og en lækker 3-retters gourmetmenu. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Smagning & Rundvisning på Brænderiet Limfjorden

Smagning & Rundvisning på Brænderiet Limfjorden

Besøg og smag på utallige produkter fra 4 Brænderiet. Du kan så vælge at købe dine favoritter. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er cocktailsmagning hos PV - Kaffe & Cocktails?

James Bond skal ryste sine martinier, ikke røre, Humphrey Bogart tilføjer sin whisky til klipperne, og Carrie Bradshaw går altid ud med en kosmopolit. De fleste mennesker har ofte deres yndlingsdrink eller cocktail, når de bestiller i en bar. Måske vil din favorit blive udfordret, når du forlader PV - Kaffe & Cocktails og smager 10 af deres forskellige signaturcocktails. PV - Kaffe & Cocktails ligger i det populære Latinerkvarter i hjertet af Aarhus. PV er kendt for sine lækre cocktails, hyggelige atmosfære og venlige personale. Indretningen er original og rustik med et moderne touch for at skabe en god stemning. PV har også en kælder med et selskabslokale, der kan bruges til arrangementer, undervisning og vinsmagninger.Hvad er gourmetophold på Nørre Vosborg?

Oplev et historisk ophold fyldt med gastronomiske oplevelser på Nørre Vosborg. Vores N.V. Tasting-menu består af ikke mindre end 13 fortryllende serveringer, der vil tage dig med på en smagsmæssig rejse gennem kvalitetsråvarer og eventyrlige smagskombinationer. Glæd dig til en aften, hvor dine smagsløg vil blive forkælet og minderne vil gemme sig længe. Inden den store gourmetoplevelse kan du udforske herregårdens historiske bygninger eller de charmerende naturområder i nærheden. Når aftenen er omme, venter dit hyggelige dobbeltværelse indrettet i bedste herregårdsstil på dig. Vågn op til en lækker brunch, der vil sætte gang i din dag. Nørre Vosborg er stedet, hvor kultur, ophold og gastronomi smelter sammen. Beliggende på Vestkysten er herregården blevet genopstår efter en omfattende restaurering i 2008 og er nu klar til at byde dig velkommen til unikke oplevelser. Brug Nørre Vosborg som din base, mens du udforsker den fantastiske vestjyske natur, der omgiver os - havet, fjorden, Storåen, heden og skoven. Oplev det bedste, som Vestkysten har at byde på hos os på Nørre Vosborg.Hvad er dit eget ginfad hos Trolden Destilleri?

Efter et par år bag hylderne i barskabene er gin nu rykket frem igen og genvundet sin plads i manges hjerter. Gin har en unik smag, men det er bitterheden – og de mange muligheder for at tilføje spændende smag under fremstillingsprocessen – der gør gin så speciel. Med dit eget ginfad kan du komme tæt på kedlen og dufte, dufte og smage på ginen, inden du hælder den i faden, smagen vil med tiden ændre sig til din egen gin. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.Hvad er ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet?

Hos Loftet kombinerer de det bedste fra to verdener for at skabe en hyggelig aften. Du skal smage gin og tonic hver for sig, blande og tilsætte pynt til sidst. Bagefter kan du nyde en lækker 3-retters menu udvalgt fra Lofts gourmetmenu med salte, sure og søde retter. Der er plads til alle uanset forkundskaber, så længe du kan lide godt selskab og god mad og drikke. Velkommen og skål! Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.Hvad er smagning & Rundvisning på Brænderiet Limfjorden?

Tag på en lærerig rundvisning med Brænderiet Limfjorden for at lære om smagen, duften og håndværket af de mange forskellige produkter, som destilleriet producerer. Under oplevelsen lærer du om vingårdens produktion og historie. Turen slutter i deres hyggelige bar, hvor mange produkter vil blive prøvet. Skal du blot have nogle lækre produkter, er der selvfølgelig mulighed for at købe disse efter rundvisningen. Limfjorden Winery har været drevet af Ole og Silvia siden 2013. Vingården ligger i de hyggelige omgivelser ved Sonsel færgeterminal, med smuk udsigt over Limfjorden, og udover vingården er der også sommerhusudlejning og restaurant.