Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Luksusbrunch på ISSEI Copenhagen

Luksusbrunch på ISSEI Copenhagen

Weekendbrunch - med alt inkluderet i hjertet af københavn. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Slikkepindekursus for familier hos Sugar Pilots

Slikkepindekursus for familier hos Sugar Pilots

Lav dine helt egen slikkepinde og pynte dem med både sukkerblomster, krymmel og spiseligt glimmer, så de bliver helt unikke. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Grøn Mad hos Karoline Trier

Grøn Mad hos Karoline Trier

Tag på madkursus hos Karoline Trier, hvor I lærer og får inspiration til at lave bedre og mere spændende mad i hverdagen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Vegetarisk workshop hos SimpleGreens

Vegetarisk workshop hos SimpleGreens

Mangler du inspiration til madlavningen? Simple Greens guider dig igennem en workshop med vegetarisk og grønt mad. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Middag på Food Club

Middag på Food Club

Food Club ligger i København og Aarhus. Prøv deres tag-selv-bord med fokus på økologi, bæredygtighed, grøntsager og frilandskød. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er luksusbrunch på ISSEI Copenhagen?

Weekendbrunch, en af ​​de bedste i byen. Start din dag i det centrale København med en solid brunch på ISSEI Copenhagen. Der er altid et solidt brunchsæt at vælge imellem, inklusive kokkens signaturretter, klar til dig på få minutter. Plus, ubegrænset adgang til et udvalg af barista-kaffe, juice, smoothies, mousserende vine og meget mere. ISSEI Copenhagen er drivkraften bag spændende japansk/peruviansk fusionskøkken. Restauranten ligger i stueetagen på det 5-stjernede Radisson Collection Hotel, med udsigt over Tivoli. Så du er i hjertet af København. I weekenden serverer de deres klassiske og berømte brunch, og om aftenen forvandler de den til fusionskøkken, der tager dig med på en rejse gennem Asien og Sydamerika.Hvad er slikkepindekursus for familier hos Sugar Pilots?

Tag med sukkerpiloten i et autentisk slikkepindeventyr. I dette behagelige eventyr, hvor det færdige produkt kun er begrænset af din fantasi, har du mulighed for at personliggøre din egen slikkepind. Du får en detaljeret vejledning i, hvordan du laver formstøbte slikkepinde og vælger dine egne blandt mange forskellige forme. Personalet hos Sugar Pilots tilbereder mindst to forskellige sukkerterninger, hvilket giver mulighed for at skabe tofarvede slikkepinde, der også kan pyntes med bordsukkerpynt og krymmel for at gøre dem helt unikke. Sugar Pilots producerer håndlavede slikkepinde inspireret af smag fra hele verden. Hele deres produkt er 100% vegansk og fri for gluten, gelatine, nødder og skaldyr. Sugar Pilots søger at gentænke den måde, vi nyder sukker på, ved at udfordre smag, udseende, dekoration, brugsmuligheder og iscenesættelse.Hvad er grøn Mad hos Karoline Trier?

Vil du lave flere grønne retter? I en voksengrønttime får du inspiration til, hvordan du laver grønne hverdagsretter, der både er sunde og lækre. Hos Caroline Trier tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer. Undervejs blev der undervist i, hvordan man sammensætter et måltid for at tilfredsstille alle smagsløg. Der er plads til gastronomisk udtryk og kreativitet. Spis og drik godt! Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.Hvad er vegetarisk workshop hos SimpleGreens?

Mangler du inspiration til hverdagens mad? Så grøn inspiration? Så skal du kigge her, for køkkenet bliver fyldt med grøntsager, lækre opskrifter og en hyggelig atmosfære, så du kan få nye ideer til at give madlavningen en grøn vinkel. Det ser så nemt ud – det smager endda fantastisk. Efter en dag hos Simple Greens kan du fylde dit indkøbsnet med grøntsager og sætte nye retter på bordet derhjemme. En simpel grøn vil inspirere din madlavning og holde din krop i balance. Gourmettimerne er tilpasset, så alle kan være med, uanset hvilket niveau man går på for dagen. Simple Green giver dig et nyt perspektiv på, hvordan du laver spændende og varieret mad i din hverdag.Hvad er middag på Food Club?

At medbringe eget bord kan sagtens være en lækker restaurantoplevelse, og Food Club er her for at bevise det. Her er luksuriøse afhentningsborde lavet af årstidens grøntsager og fritgående kød med fokus på økologi og bæredygtighed. Uanset om du er vegetar, pescatarian, kødelsker eller noget helt andet, er Food Club stedet at tage hen. Restauranten henvender sig også til familier med børn, så de kan være børn, selv når de spiser ude. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.