Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Gourmetoplevelse hos Restaurant Gemini

Gourmetoplevelse hos Restaurant Gemini

Velkommen til Restaurant Gemini - en hyldest til nordiske råvarer, økologi og bæredygtighed. Vores menu er skabt ud fra friske råvarer, og smagen er hjørnestenen i vores gastronomi. Forkæl jer selv med vores frokostmenu på 4 retter eller aftenmenu på 7 retter. Beliggende ved Sankt Jørgens Sø, med den bedste udsigt til søerne. En afslappet og livlig atmosfære gør os perfekte til enhver anledning. Kom og oplev vores uforglemmelige smagsoplevelser.


Rundvisning & vinsmagning på Dyrehøj Vingaard

Rundvisning & vinsmagning på Dyrehøj Vingaard

Tag på en spændende vinsmagningstur gennem den største Dyrehøj vingård i Danmark. Smag deres vine og besøg vinmarkerne. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ølsmagning hos Ølsnedkeren

Ølsmagning hos Ølsnedkeren

Smag øl på Ølsnedkeren, byd på 7 forskellige øl og få indblik i brygningsprocessen. En 1-1 ½ times ølsmagning koster 249 kr. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart

Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart

Krydstogt gennem Munke Moses naturskønne omgivelser ombord på Odense Aafart. Føl dig godt tilpas og smag fem forskellige øl. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


6-retter & vinmenu på Nørre Vissing Kro

6-retter & vinmenu på Nørre Vissing Kro

Stimuler alle sanser på Nørre Vissing Kro. Her kan du nyde en 6-retters sansemenu baseret på årstidens råvarer og en tilhørende vinmenu. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er gourmetoplevelse hos Restaurant Gemini?

Velkommen til Restaurant Gemini - en hyldest til friske nordiske råvarer, økologi og bæredygtighed. Vores dedikation til at skabe de bedste smagsoplevelser afspejles i hver eneste mundfuld, der serveres i takt med årstidernes skiften. Vores omhyggeligt sammensatte menu er skabt ud fra det aktuelle udvalg af friske råvarer og har altid fokus på at lade råvarerne spille hovedrollen i retterne. Forkæl jer selv med vores frokostmenu bestående af 4 retter eller en aftenmenu bestående af 7 retter over 4 serveringer. Hos Restaurant Gemini kan I invitere hvem som helst med på en uforglemmelig smagsoplevelse. Vores skønne restaurant er beliggende på Vesterbros fineste sted bag Planetarium i København, ved Sankt Jørgens Sø. Her skaber vi en oase væk fra byens larm og byder samtidig på den bedste udsigt til søerne. Stemningen er afslappet og livlig, perfekt til enhver anledning. Hos Restaurant Gemini er smagen hjørnestenen i gastronomien, som I skal opleve.Hvad er rundvisning & vinsmagning på Dyrehøj Vingaard?

Tag med en vinavler til besøg og vinsmagning på Dyrehøj Vingaard, Danmarks største vingård. Udover at være den største vingård i Danmark, har vingården vundet flere priser for sine vine fra knap 40.000 vinstokke. Lær om plantevalg, plantemetoder, beskæring af vinstokke og smag på prisvindende vine dyrket i vingården. Dyrehøj Vingaard er Danmarks største vinproducent, beliggende på Røsnæs, med over 40.000 vinstokke fordelt på 10 hektar vinmarker. Gården producerer hvid, rød, mousserende, dessertvin, gløgg og andre forskellige typer spiritus og har vundet adskillige priser.Hvad er Ølsmagning hos Ølsnedkeren?

På væggene ses sort-hvide billeder af cyklister, der kæmpede for at bestige bjerget og lynhurtigt igen styrtede ned ad den anden side af Alpe du d'Huez. Det er ikke cyklerne, der hænger i loftet, de vandt, men de skal muligvis åbne flere af Ølsnedkerens 12 haner bagefter for at fejre sejren og nederlaget med en af ​​deres håndværksøl. Det er lige meget om du tager på pubben på cykel eller bus, da du stadig kan åbne for 7 forskellige vandhaner og smage alt fra ales til ale og stouts. Olsnedkeren er en lille ølbar i det centrale København, der ønsker at nytænke øl og brygning ved at tilegne sig ny viden om teknologi og ingredienser fra hele verden. Det er sjældent, man drikker den samme øl to gange, for på Ølsnedkeren vil man hellere stræbe efter at introducere nye spændende ølsmag end at tilbyde gæsterne en gammel kending. Derfor bliver der brygget nye øl to gange om ugen, så hver gang du besøger Ølsnedkeren, kan du være sikker på, at de har nye øl at vælge imellem.Hvad er Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart?

Krydstogt gennem Munke Moses naturskønne omgivelser ombord på Odense Aafart. Føl dig godt tilpas på en af ​​skibets bænke, hvor fem forskellige øl er tilgængelige for alle at prøve. Alt imens sejlede båden langsomt i vandet og brød Odense Ås rolige vand. Siden 1882 har Odense Aafart været vært for folk, der vil rejse op og ned ad Odense Å. Erfarne kaptajner har mange års erfaring til søs, så du kan være sikker på, at sikkerhed er førsteprioritet. Så du kan forvente en stille tur i smukke omgivelser.Hvad er 6-retter & vinmenu på Nørre Vissing Kro?

Dine sanser vil blive forkælet med valgmuligheder, når du bor på denne 200 år gamle kro, som fører dig gennem en 6-retters og omhyggeligt parret vinmenu. Føl dig godt tilpas og nyd stemningen og den gode smag på Nørre Vissing Kro. Spis og drik godt. Nørre Vissing Kro ligger i udkanten af ​​Skanderborg, omgivet af fjelde, skove og søer. I over 200 år har denne kro budt gæster velkommen til sine komfortable omgivelser. Da kroen inviterede de første gæster ind, var det bare til en saltet sild, en øl og en halv liter brændevin. I dag vil du opleve en lidt anderledes atmosfære, selvom historierne og traditionerne består. Vandrerhjemmet er altid klar til at give dig en skøn oplevelse, uanset om du besøger dem som overnatningsgæst eller som middagsgæst i hostels restaurant.