Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Tap & smag din egen whisky hos Braunstein

Tap & smag din egen whisky hos Braunstein

På oplevelsen får du 60 minutters whiskysmagning med fortællinger om de forskellige whiskyer, ingredienser, produktionen og historien bag. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 995 kr.

Se tilbudet


Slikkepindekursus for unge & teenagere hos Sugar Pilots

Slikkepindekursus for unge & teenagere hos Sugar Pilots

Hyg dig med at koge smukke slikkepinde sammen med dine venner hos Sugar Pilots! Lav dine egne slikkepinde på et slikkepindekursus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 349 kr.

Se tilbudet


Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

En vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt byder på 6-7 vine. Under smagningen får du en introduktion til, hvordan du dufter og vurderer vin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 399 kr.

Se tilbudet


Flødebollekursus hos Ærli

Flødebollekursus hos Ærli

Vil du prøve, at lave din helt egene flødeboller? Det har du muligheden for at blive mester til det på dette kursus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 399 kr.

Se tilbudet


Tapas på Penny Lane

Tapas på Penny Lane

Penny Lane i Aalborg er bestemt et besøg værd. Nyd deres lækre tapas sammen i hjertet af Aalborg. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 270 kr.

Se tilbudet


Hvad er tap & smag din egen whisky hos Braunstein?

Hos Braunstein hjælper dine smagsløg, når du smager en bred vifte af whisky. Du skal smage din yndlingswhisky, og du kan hælde den på flasken og putte proppen i den. Du kan så smage videre hjemme i stuen, og gad vide om gæsterne bliver imponerede, når du serverer den med gyldne dråber fra din helt egen whiskyflaske. Braunstein startede som et mikrodestilleri i 2005 og har siden udvidet produktionen til at omfatte whiskydestillation i dag. Her er håndværket bevaret og spændende nye smagsvarianter udviklet i kombination med de bedste råvarer. Braunstein har vundet adskillige priser i ind- og udland. Braunstein kan kontaktes direkte på 70 20 44 68.Hvad er slikkepindekursus for unge & teenagere hos Sugar Pilots?

Slut dig til dine venner i Sugar Pilots komfort og nyd det sjove ved at tilberede gode slikkepinde. Sugar Pilots hjælper dig gennem hele processen, så du kan lære at tilberede dine egne slikkepinde. Sammen med andre unge kan du være kreativ og lave nogle sjove slikkepinde efter din smag. Tag undervisning med dine venner eller alene og få nye venner. Du kan vælge smag, farve og form slikkepinden skal have. Luft den med en smuk krumme og sukkerpynt. Som afslutning på kurset modtager du unikke slikkepinde og et opskriftshæfte. Sugar Pilots producerer håndlavede slikkepinde inspireret af smag fra hele verden. Hele deres produkt er 100% vegansk og fri for gluten, gelatine, nødder og skaldyr. Sugar Pilots søger at gentænke den måde, vi nyder sukker på, ved at udfordre smag, udseende, dekoration, brugsmuligheder og iscenesættelse.Hvad er vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt?

Har du fuldstændig kontrol over duften og mangel på finesse i din indsigt, når det kommer til grand crus? Så er en vinsmagning et godt sted at starte og give dig en idé om vincorséen. Både smag og duft har betydning for, hvordan vin vurderes, når den hældes i glasset, og med denne viden vil du, næste gang du smider et glas vin til et middagsselskab, ikke være helt umoderne. Kjær Sommerfeldt har været en af ​​Danmarks mest kendte vinforhandlere siden 1875, og de har mange års erfaring med at finde de bedste vine til deres kunder. De er en kongelig hofleverandør, der arbejder med over 45 forskellige vinhuse fra hele verden.Hvad er flødebollekursus hos Ærli?

Har du en sød tand? Har du en stor kærlighed til chokolade? Så skal du komme til Ærlis Smørbrødskursus. Oplevelsen begynder med et besøg på Custard Brødfabrikken, hvor du kan gå bag kulisserne og lære, hvordan det berømte Ærli Custard Brød laves. Herefter skal du lave din egen kunst og lave dine egne flødekugler fra bunden. Lær at blende chokolade for den perfekte crunch til butterscotch. Skummet piskes efter Ærlis specielle opskrift, hvilket sikrer, at cremecremen bevarer sin cremede og fyldige konsistens. Skab en lækker chokoladebund med 60 % økologisk chokolade for at sætte prikken over i'et på dine færdiglavede cremede brød. Efter timen kan du tage dit hjemmebagte flødebrød med hjem, så hele familien kan nyde det. Ærli er grundlagt af Michael Møller Larsen, manden bag Ærlis cremede brød. Ærli er grundlagt med fokus på at lave lækkert, cremet brød, som alle kan købe uden at sprænge penge. Det var også omdrejningspunktet for udviklingen af ​​Ærli flødekuglerne, som produceres på Fyn.Hvad er tapas på Penny Lane?

Aalborgs berømte Penny Lane café er bestemt et besøg værd. De er ikke kun mestre i at skabe hyggelige caféer med sjove dekorationer og farvestråler. Penny Lane formår også at inkorporere deres kreative flair i alt, hvad de serverer, inklusive lækre snacks. De bager deres eget brød i kælderen og sætter snacks sammen og konstaterer, at det smager godt. Nyd en weekend frokost på Penny Lane i hjertet af Aalborg. Spis og drik godt. Penny Lane er en cafe i hjertet af Aalborg. Her kører caféer, konditorier, bagerier og butikker, hvilket skaber en god stemning og meget at opleve. Så det er ikke så mærkeligt, at det er Årets Cafe for 2018, og en som mange mennesker kører til store afstande.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil