Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Wine & dine hos The Pescatarian

Wine & dine hos The Pescatarian

Tag på en smagsoplevelse i København. Menuen står på lokale skaldyr, frugt og grøntsager sammensat i elegante retter. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

En vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt byder på 6-7 vine. Under smagningen får du en introduktion til, hvordan du dufter og vurderer vin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew

Rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew

Kom med på en spændende rundvisning og smagning i et sjældent fritfaldsbryggeri. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Østerssafari i Limfjorden

Østerssafari i Limfjorden

Er du klar på en Østerssafari med Limfjordsøsters? Så skal du prøve denne oplevelse. Den har i skrivende stund 18 5-stjernede anmeldelser. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Snapseskole på Christianshavn Færgecafé

Snapseskole på Christianshavn Færgecafé

Mange vil mene, at en snaps blot er snaps, men ikke hvis du spørger eksperterne fra Færgecaféen. Kom med på en sandt snapseeventyr. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er wine & dine hos The Pescatarian?

Restauranten deler navn med den veganske trend, som udelukker alt kød, med undtagelse af fisk, skaldyr og krebsdyr. Navnet lever op til sit navn, da lokal fisk og skaldyr, frugt og grønt er essensen af ​​The Pescatarians menukort i København. Her kan du få en madoplevelse af høj kvalitet til en fornuftig pris, uden rødt kød på menuen. Retterne tilberedes med sæsonens bedste råvarer og byder på restaurantens fremragende service. Michelin-guiden identificerer Pescatarians med "Tallerken", hvilket betyder, at køkkenet serverer meget god mad. Bag Pescatarianen står Johan Burich-Holck, som også ejer den populære Bib Gourmand-restaurant Marv & Ben. Udover høje gastronomiske standarder lægger restauranten vægt på sundhed og miljø som kerneprincipper.Hvad er vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt?

Har du fuldstændig kontrol over duften og mangel på finesse i din indsigt, når det kommer til grand crus? Så er en vinsmagning et godt sted at starte og give dig en idé om vincorséen. Både smag og duft har betydning for, hvordan vin vurderes, når den hældes i glasset, og med denne viden vil du, næste gang du smider et glas vin til et middagsselskab, ikke være helt umoderne. Kjær Sommerfeldt har været en af ​​Danmarks mest kendte vinforhandlere siden 1875, og de har mange års erfaring med at finde de bedste vine til deres kunder. De er en kongelig hofleverandør, der arbejder med over 45 forskellige vinhuse fra hele verden.Hvad er rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew?

Øl er ikke bare øl, og bryggerier er ikke kun bryggerier. I hvert fald fungerer Bøgedal Brew på en måde, du ikke finder andre steder i Skandinavien. Deres arbejde er baseret på den gamle filosofi om fuld tyngdekraft, hvilket betyder, at alt foregår i hånden, med hejs, uden brug af pumper. En langsom proces, men skånsom mod øllet – det er trods alt kærligheden til produktet, der tæller. Tag med på deres fælles tur og ølsmagning for at opleve smagen af ​​øl selv. Bøgedal Brew er et mikrobryggeri i Vejle ådal. De brygger håndværksøl fra start til slut. Øl flyder fra tønde til tønde ved hjælp af elevatorer uden brug af en pumpe. De er brygget i et specialdesignet fritfaldsbryggeri (fuld tyngdekraft) med urter kogt over brændeovn. Der er ikke mange bryggerier som dette i verden. Gitte Holmboe og Casper Vorting skrev historie i Bøgedal ved at omfortolke en gammel gård med forældede bygninger til en mini-utopi. Håndværksølproduktion på gården er deres primære fokus, og de afsætter betydelige ressourcer til deres ølarbejde. Men det var aldrig nok for dem. De har altid set øl som en del af en større sammenhæng. Der er gårde, dem og omverdenen. Natur og Kultur. Æstetik, følelse og respekt for håndværk.Hvad er Østerssafari i Limfjorden?

Nogle kalder dem uforlignelig lækre, mens andre bruger mindre flatterende ord om små skaller. Østers kan virkelig dele vandet - men ikke så meget, du kan gå tør og jage dem... På østersjagt kan du fange den friske fjordlugt i spisekammeret i skovfjorden og lave mad Lav friskfangede østers Måske en ven hvem er bange for at østers overhovedet kan skifte? Jyllandsakvariet findes i Thyborøn, hvor hav, vind og bølger skaber liv og natur og er tydeligt markeret. Jyllands Akvarium formidler Vesterhavets verden og giver både børn og voksne mulighed for at gå dybt ind i dyrenes hud, for eksempel gennem soppebassiner, fodring, aktiviteter og kreative workshops for at få ny og spændende indsigt i havdyr og deres levesteder land. .Hvad er snapseskole på Christianshavn Færgecafé?

Snaps er en krydret brændevin, som de fleste danskere forbinder med påske- og julebordet. Mange vil mene, at gin bare er gin, men spørger man eksperterne på Christianshavns Færgecafé, så gør man det ikke. Her har du chancen for at deltage i deres anerkendte ginskole, hvor du lærer alt fra alkoholtyper til stejletider og smagsgivende gin med urter, blomster, nødder og bær. Selvfølgelig, hvis du vil have topkarakter for din gin-viden til din næste julefrokost. Færgecafé på Christianshavn er over 150 år gammelt og historiens travlhed kan stadig findes på den gamle plads. Kommer du ind i cafeen på hjørnet af Strandgade og Christianshavns Kanal, vil du se traditionel dansk indretning, som var du i cafeen for 50 år siden. Menuen byder på klassiske danske retter, serveret i velbevarede autentiske lokaler.