Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Middag på Madklubben

Middag på Madklubben

Med et Madklubben Gavekort kan du spise på +30 Madklubben restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Surdejskursus hos La Cabra Bakery

Surdejskursus hos La Cabra Bakery

Lær at bage dit eget hjemmebagte landbrød med surdej hos La Cabra Bakery. Få de bedste forudsætninger for succes med surdejsbagning og bliv guidet gennem både teori og praksis. Efter kurset får du en portion surdej og vejledning med hjem. Oplev autentisk surdejsbagning hos Aarhus nyåbnede La Cabra Bakery.


Ølsmagning hos Taphouse

Ølsmagning hos Taphouse

Hos Taphouse i København kan du smage en af ​​de bedste ølsmagninger i Danmark. 5 prøver á 12 cl hver. Læs mere og book en smagning her på siden. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Gastronomisk middag & vinmenu hos Nørre Vosborg

Gastronomisk middag & vinmenu hos Nørre Vosborg

Få en gastronomisk oplevelse på Nørre Vosborg. Vores dygtige køkken har sammensat 12 unikke serveringer, inspireret af herregårdens historie. Oplev den charmerende atmosfære og de smukke omgivelser i stuerne på herregården. Nørre Vosborg kombinerer kultur, overnatning og gastronomi perfekt og giver jer en unik oplevelse i Vestjylland.


Whiskysmagning hos Trolden Destilleri

Whiskysmagning hos Trolden Destilleri

Tag med til en rundvisning og en whiskysmagning. Her lærer du om produktion af single malt whisky, smagninger og ture. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er middag på Madklubben?

Med et Madklubben Gavekort kan du spise på +30 Madklubben restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg. Her kan du købe mad i forskellige prisklasser inspireret af hele verden. En ting alle restauranter i Madklubben har til fælles er, at maden altid er af god kvalitet og til en rimelig pris. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.



Hvad er surdejskursus hos La Cabra Bakery?

Oplev en hyggelig og lærerig aften hos La Cabra Bakery, hvor du bliver guidet til at lave dit eget hjemmebagte landbrød hævet på surdej. På kurset vil du lære alt fra fodring af surdej til at få det perfekte brød ud af ovnen. La Cabra Bakery fokuserer på at give dig de bedste forudsætninger for at lykkes med at bage med surdej derhjemme. Du vil blive introduceret til både teoretiske og praktiske elementer af surdejsbagningen, herunder betydningen af vand, mel, tid, temperatur og håndtering af dejen. Efter kurset får du en portion surdej og en skriftlig vejledning med hjem, så du kan fortsætte bagningen i dit eget køkken. La Cabra, den aarhusianske kaffebar, har udvidet med La Cabra Bakery, hvor de dagligt bager lækre brød med surdej som omdrejningspunkt. Hos La Cabra Bakery forstår de vigtigheden af kvalitetsmel og at respektere de dygtige mennesker, der står bag råvarerne. De ønsker at blive inspireret af dem og videreføre deres passion og produkter på den mest gennemsigtige måde. Med det nye bageri sigter La Cabra Bakery efter at skabe en autentisk oplevelse for dig, hvor du kan lære og nyde godt af deres ekspertise inden for surdejsbagning.



Hvad er Ølsmagning hos Taphouse?

En pilsner i køleskabet er måske en god start på weekenden, men intet slår fadøl. Når der overhovedet er 61 forskellige vandhaner at vælge imellem, er den sværeste del at beslutte, hvilken vandhane der skal tændes først. Ale, saison, stout eller noget helt andet? Taphouse's tender vil træffe dine valg og guide dig gennem øllets verden. Taphouse har det største udvalg af øl i Europa med ikke mindre end 61 forskellige haner. Her bliver vanddråberne i hanen løbende skiftet, så der altid er et godt udvalg af gode øl, især dem fra mikrobryggerier. Øllet afkøles ikke på vej mellem fad og hane, som det er sædvanlig praksis, men i et stort kølerum. Dette forlænger øllets holdbarhed. Flere haner kan også styres, så hver hane giver friskhed. øl .



Hvad er gastronomisk middag & vinmenu hos Nørre Vosborg?

Tag med på en gastronomisk oplevelse på Nørre Vosborg. Fredag aften d. 31. marts åbner vi dørene til en aften fyldt med fantastisk mad og smagfulde vine. Vores dygtige køkken fra N.V. Tasting har nøje udvalgt og sammensat 12 unikke serveringer, der vil tage jer med på en smagsrejse. Vi bruger kun de bedste råvarer fra vores omgivelser ved Nørre Vosborg. Med fokus på klassisk håndværk og inspiration fra herregårdens historie, skaber vi eksperimenterende og helt unikke smagssammensætninger, som vil efterlade et varigt indtryk. Arrangementet finder sted i stuerne på den charmerende herregård, hvor I kan nyde den hyggelige atmosfære og de smukke omgivelser. Nørre Vosborg er det perfekte sted for jer, der ønsker at kombinere kultur, overnatning og gastronomi. Vores herregård, beliggende ved Vestkysten, er blevet restaureret til perfektion i 2008 og er nu klar til at give jer unikke oplevelser. Tag udgangspunkt i herregården og udforsk den vestjyske natur, der byder på alt fra hav, fjorde, Storåen, hede og skov. Oplev alt det bedste, Vestkysten har at tilbyde på Nørre Vosborg.



Hvad er whiskysmagning hos Trolden Destilleri?

De ligger modne på bakker. Træk på smag, kraft, farve og intensitet, indtil de er klar. De gyldne dråber skal så hældes i den proplukkede flaske og ventetiden begynder igen. Nu skal den rigtige dag findes, så flasken kan åbnes, whiskyen hældes i et klart glas og drikkes i godt selskab. Kan du ikke vente? Så tag en smagning og rundvisning i Tolden Distillery, hvor du lærer om rejsen fra råvare til færdig single malt whisky. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.