Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Luksusbrunch på ISSEI Copenhagen

Luksusbrunch på ISSEI Copenhagen

Weekendbrunch - med alt inkluderet i hjertet af københavn. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 145 kr.

Se tilbudet


Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Kom på ginsmagning hos Njord Gin Distillery, hvor du vil smage dansk gin i verdensklasse. Smag gin og tonic og hør historien om Njord Gin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 399 kr.

Se tilbudet


Grønnere hverdagsmad for børn & voksne hos Karoline Trier

Grønnere hverdagsmad for børn & voksne hos Karoline Trier

Tag dit barn med på madkursus, hvor I lærer og får inspiration til at lave bedre og mere spændende mad i hverdagen. Læs mere her på siden! Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 595 kr.

Se tilbudet


Rundvisning & smagning hos Sams Island Distillery

Rundvisning & smagning hos Sams Island Distillery

Kom med indenfor hos Sams Island Distillery på Samsø. Smag 3 forskellige produkter og bliv klogere på destilleriets unikke kendetegn. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 100 kr.

Se tilbudet


Gourmetoplevelse hos Pondus

Gourmetoplevelse hos Pondus

Hos Pondus inviteres du indenfor i hyggelige omgivelser til en smagfuld madoplevelse, hvor økologi og lokale råvarer er omdrejningspunktet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 295 kr.

Se tilbudet


Hvad er luksusbrunch på ISSEI Copenhagen?

Weekendbrunch, en af ​​de bedste i byen. Start din dag i det centrale København med en solid brunch på ISSEI Copenhagen. Der er altid et solidt brunchsæt at vælge imellem, inklusive kokkens signaturretter, klar til dig på få minutter. Plus, ubegrænset adgang til et udvalg af barista-kaffe, juice, smoothies, mousserende vine og meget mere. ISSEI Copenhagen er drivkraften bag spændende japansk/peruviansk fusionskøkken. Restauranten ligger i stueetagen på det 5-stjernede Radisson Collection Hotel, med udsigt over Tivoli. Så du er i hjertet af København. I weekenden serverer de deres klassiske og berømte brunch, og om aftenen forvandler de den til fusionskøkken, der tager dig med på en rejse gennem Asien og Sydamerika.Hvad er ginsmagning på Njord Gin Distillery?

Når du går ned af granittrappen i det gamle pumpehus ved Sydhavnen i hjertet af Aarhus, kommer du ind i hjertet af Njord Gin Destilleriet. Her fremstilles håndværksmæssige gins i små partier og i nummererede flasker. I hovedrummet, 8 meter fra loftet, står stadig håndsmedet kobber, Fr. Muller, smuk, glødede på alteret i midten af ​​studiet. Her kan du tydeligt mærke den passion og kærlighed, der ligger i at producere lækre komplekse gins. Det er Danmarks første dedikerede gin-destilleri og med flere flotte medaljer har Njord Gin taget et skridt tættere på at lave den bedste gin i verden. Njord Gin Distillery er det første og eneste gin-only destilleri i Danmark. De fleste andre destillerier laver rom, whisky, gin, akvavit, likør og meget mere, men Njord Gin Distillery brænder for gin. En følelse af dedikation og fordybelse, der hjælper med at gøre de bedste produkter mulige. Njord Gin Distillery startede som et privat hobbyprojekt mellem to venner, og med tiden har det vokset sig større og imponeret anmelderne. Oplev en spændende vingård i hjertet af Aarhus, Sydhavnen.Hvad er grønnere hverdagsmad for børn & voksne hos Karoline Trier?

Middagstid og ulvetid har en tendens til konflikt, og når sulten melder sig, befinder resten af ​​en kogebogsmadudfordring sig sjældent i køkkenets øverste skuffe. Men der er nogle hurtige og nemme retter på bagsiden af ​​hånden, hvor den lille kan tage sig en lur – eller ligefrem få en snack på vejen – og er man heldig, kan ulveklassen blive udsat for en stund. Caroline Trier brænder for at give madglæder videre til børn og unge, og Caroline mener, at livet bliver bedre, hvis vi lærer om, hvad vi spiser fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.Hvad er rundvisning & smagning hos Sams Island Distillery?

Indtast Sams Island Distillery i Samsø. Bag destilleriets mure eksperimenterer de med skæve smagskombinationer i produktionen af ​​gin, rom, vodka, whisky og gin. Appelsinmyrer, rødbeder og kartofler fra Samsø er blot nogle af de ingredienser, der gør Sams Island Distillerys produkter helt unikke. I løbet af oplevelsen vil du blive taget med bag væggene for at lære historien om produktionen og historien bag produktet. Du vil se, høre, dufte og smage, når du går gennem Samsøs charmerende vingårde. Sams Island Distillery er et mikrobryggeri grundlagt i Samsø i 2017 af Mads Nielsen og Jesper Machholm. Enkelhed og balance er kerneværdierne i Sams Island Distillery. Det er baseret på disse værdier, at der produceres et stort antal gin, rom, vodka, whisky og gin. Bryggeriet har eksperimenteret med modige og innovative ting som myrer og sukkerroer. I deres produkter kan du altid finde en del af naturen og råvarer på Samsø.Hvad er gourmetoplevelse hos Pondus?

Komfort, økologi og høj kvalitet er essensen af ​​Pondus fra Aarhus Å. Pondus er lillebror til Restaurant Substans, så hav store forhåbninger til madoplevelsen. Heldigvis opfylder Pondus disse forventninger perfekt. I uformelle og rustikke rammer kan du nyde en lækker middag sammensat af økologiske råvarer. Selvom priserne er fornuftige, er standarden på maden høj, da kokkene her ikke går på kompromis med kvalitet eller smagsoplevelse. Michelin-guiden tildelte Pondus en "Bib Gourmand". Hos Michelin betyder det, at køkkenet tilbyder mad af høj kvalitet til gode priser. Pondus er en dansk økologisk bistro i hjertet af Aarhus. Selvom bistroen ligger lige ud til livlige Aarhus Å, vil du opleve, at travlheden her ikke forringer den hyggelige og afslappede atmosfære, du finder indenfor. Derudover har Pondus Silver Organic Dining Label, hvilket betyder, at 60-90% af restaurantens mad og vin er økologisk.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil