Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Food Friends hos CPH Cooking Class

Food Friends hos CPH Cooking Class

Kom med, når CPH Cooking Class er vært for Food Friends, som samler turister, lokale, unge, gamle og alle imellem til en social madlavningstime. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Kagekursus hos Karoline Trier

Kagekursus hos Karoline Trier

Karoline Trier vandt en Masterchef i 2016 og har drevet sin egen kokkeskole de sidste par år. Nu kan du tage et 2 timers kagekursus. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vin & Tapas hos S'vineriet Odense

Vin & Tapas hos S'vineriet Odense

Smag på forskellige vine fra hele verden, mens du nyder lækre snacks på S'vineriet Odense. Book selv oplevelsen eller køb den som gavekort til en du holder af.


Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Kom til "vildmarken" på Mols Bjerge og oplev vild mad. Hvis du kan lide tv-programmet Nak og Æd, er det en god oplevelse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Nordisk middagsoplevelse hos FEAST

Nordisk middagsoplevelse hos FEAST

Hos FEAST i Aarhus kan du feste med alt. Smag sæsonbetonede nordiske produkter i behagelige omgivelser. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er food Friends hos CPH Cooking Class?

Kom med, når CPH Cooking Class er vært for Food Friends, der samler turister, lokale, unge, gamle og alle derimellem for at bygge en restaurant baseret på kvalitetsråvarer og dansk komfort-kokkeskole. At møde nye og kendte ansigter i madlavningen er en trend og kan garantere en hyggelig fællesspiseaften, nye bekendtskaber og lækre retter. Få alle de gode ting med hjem, eller bare få en anden god tid. god fornøjelse! CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.



Hvad er kagekursus hos Karoline Trier?

Pisk skålen med piskeriset for at samle æggeklumperne og fordel melet i luften. Krukkerne med sukker glitrede i bittesmå diamantlignende partikler, mens vanilje, bær og bagepulver lurede rundt i billedets kanter og ventede på deres tur til den store bagefest. Kagen skulle på bordet, og den skulle have olierede ærmer, et nyvasket forklæde og en flammende ovn for at blive færdiglavet. Men de er klar, og da bordet er dækket, tyder duften på, at dette bageri giver lyst til at blive i. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.



Hvad er vin & Tapas hos S'vineriet Odense?

Kom med til en vinsmagning på S'vineriet Vinapotek i Odense. Her vil dygtige sommelierer stå klar til at fortælle om druer, jord, bæredygtige produktionsmetoder og alt derimellem. Her vil du smage gode vine fra hele verden, og du vil hurtigt opdage, at både smag og lugt påvirker måden, vine vurderes på. Der serveres lette og velsmagende snacks med vin, så du ikke går derfra på tom mave. Odense Center mellem H.C. Andersens barndomshjem og kommende letbane ligger i S'vineriet Vinapotek. Her finder du vinreoler med vine fra hele verden, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag. En dygtig sommelier er klar til at fortælle om druer, dyrkning, aftapning og resten af ​​processen med at færdiggøre en flaske vin.



Hvad er vildmarksgourmet i Mols Bjerge?

Flammerne knitrede og kaffen fra det lokale risteri var tydeligt at se over flammerne. Vi starter med at fylde lidt op på lageret, med lækre kager og varm bålkaffe, tilberedt i ægte cowboy-stil, for inden den store bålmiddag står klar, skal bålet stå Hr. Du skal samle urter, hugge brænde, bygge bål, tilberede lækre lokale råvarer og tilberede årstidens retter til appetit. Du skal holde øje med din høstrejse, for selv den mindste timianplante, grøn spire eller køkkenhave-rædsel – grønløgskål – kan blive en gourmetmeteor. Menu og råvarer bestemmes efter sæson og tilgængelighed hos lokale leverandører i Karpenhøj, vi ryger, steger og laver mad sammen, og i sidste ende kan vi samarbejde om at nyde et lækkert måltid og helt naturligt have en god dag. Karpenhøj Naturcenter ligger i Nationalpark Mols Bjerge, omgivet af havet på tre sider og Mols smukkeste natur på fire sider. Erfarne instruktører og naturvejledere sørger for en god stemning, og uanset hvilken oplevelse du vælger, er sikkerhed og god instruktion førsteprioritet.



Hvad er nordisk middagsoplevelse hos FEAST?

Hos FEAST i Aarhus Ø kan du være sikker på, at dine regninger ikke går amok, selvom du her kan forkæle dig med masser af mad og drikke. En aften på FEAST byder på 3 appetitvækkere, serveret ved dit bord som et socialt måltid, og en hovedret tilberedt på den indendørs grill. Skandinaviske og sæsonbestemte ændringer er essensen af ​​FEAST-buffeten, hvor grøntsager, fisk, kød og slik tager smagsoplevelsen til næste niveau. Også drikkevarer og desserter er selvfølgelig en del af festen. Hav en god aften i en uformel og behagelig atmosfære, hvor alle kan være med. FEAST ligger i Pakhusene, Aarhus Ø, tæt på havet og centrum af Aarhus. Som navnet antyder, kan du hos FEAST nyde en sand fest af nordiske og årstidens råvarer. Her kan du nyde hele den kulinariske verden af ​​FEAST på én nat mod en engangsbetaling. Du kan nyde FEASTs specielle signatur Josper-ovn i ro og mag i restaurantens skandinavisk-inspirerede lokale. FEAST er en del af Aarhus Gastronomy MIB og drives af Aarhus-kokken Martin Ib.