Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Karamelsmagning

Karamelsmagning

Kom med indenfor hos Karamelleriet på Nørrebro i København, og få et indblik i hvordan karamelproduktionen foregår. Læs mere og book her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 199 149 kr.

Se tilbudet


Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus

Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus

Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus bærer præg af høj kvalitet & god smag. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 149 kr.

Se tilbudet


Middag på Bazaar

Middag på Bazaar

Smag på det mellemøstlige køkken på Dronningens Tværgade i København. Bazaar står klar med et krydret festmåltid og smagfulde cocktails. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Nordisk middagsoplevelse hos FEAST

Nordisk middagsoplevelse hos FEAST

Hos FEAST i Aarhus kan I nyde et overdådigt festmåltid, hvor alt er inkluderet. Smag på sæsonens nordiske råvarer i hyggelige omgivelser. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 395 kr.

Se tilbudet


Cocktails på Bar Next Door

Cocktails på Bar Next Door

Start eller slut aftenen sammen hos Bar Next Door på Vesterbro. Slå jer løs i barkortet og nyd et væld af forskellige cocktails. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Hvad er karamelsmagning?

Den friskkogte karamelsmag rammer de flestes hjerter, og de små nuggets skal smages varme, velegnet til alle aldre. Karamel, kobbergryde og kogepunkt er dagens ingredienser, så fyld posen med gode spørgsmål og kvitter med svar og karamel. Caramellerie startede karamelproduktion i København i 2006, efterfulgt af karamelværkstedet i Svaneke på Bornholm i 2008. Alle karameller er håndlavede, fordi Caramellerie er opmærksom på ældgammelt håndværk og formår at kombinere fortidens søde nostalgi med nyskabende moderne smag.Hvad er Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus?

Hvis du vil udvide din viden om øl, eller hvis du bare elsker kolde øl og lærerige historier om, hvordan det brygges, er denne ølsmagning oplevelsen for dig. På Løkken Bryghus er intet tilfældigt, da vinbønderne her er med i alle processer. Helt fra begyndelsen, fra kogning, til gæring, lagring og endelig aftapning. Her er håndværket i fokus og maskinen er baggrunden. Det er altså en speciel håndbrygget øl, som du hælder i glasset, mens du smager på det på Løkken-bryggeriet. Løkken Bryghus er et bryggeri beliggende midt i Løkken i Nordjylland, cirka 45 minutters kørsel fra Aalborg. Bryggeriet brygger efter ældgamle håndværkstraditioner - fra udvælgelse af de bedste malt- og humletyper til brygning og aftapning. Løkken Bryghus slår dørene op for nysgerrige gæster til rundvisninger og ølsmagninger på Nordjyllands unikke bryggeri.Hvad er middag på Bazaar?

Stor værdi for pengene på markederne i København. Smagsoplevelsen strækker sig fra Syrien i øst langs Middelhavet til det sydlige Spanien og Marokko i Nordafrika. Du vil støde på en række lækre retter, der er karakteristiske for mellemøstlig madkultur, med cremet hummus, varmt brød, saftige kebab og krydrede grøntsager førende. De fleste retter er velegnede til deling, så du har mulighed for at prøve en række forskellige retter, mens du nyder barens læskende cocktails. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er nordisk middagsoplevelse hos FEAST?

Hos FEAST i Aarhus Ø kan du være sikker på, at dine regninger ikke går amok, selvom du her kan forkæle dig med masser af mad og drikke. En aften på FEAST byder på 3 appetitvækkere, serveret ved dit bord som et socialt måltid, og en hovedret tilberedt på den indendørs grill. Skandinaviske og sæsonbestemte ændringer er essensen af ​​FEAST-buffeten, hvor grøntsager, fisk, kød og slik tager smagsoplevelsen til næste niveau. Også drikkevarer og desserter er selvfølgelig en del af festen. Hav en god aften i en uformel og behagelig atmosfære, hvor alle kan være med. FEAST ligger i Pakhusene, Aarhus Ø, tæt på havet og centrum af Aarhus. Som navnet antyder, kan du hos FEAST nyde en sand fest af nordiske og årstidens råvarer. Her kan du nyde hele den kulinariske verden af ​​FEAST på én nat mod en engangsbetaling. Du kan nyde FEASTs specielle signatur Josper-ovn i ro og mag i restaurantens skandinavisk-inspirerede lokale. FEAST er en del af Aarhus Gastronomy MIB og drives af Aarhus-kokken Martin Ib.Hvad er cocktails på Bar Next Door?

For en elegant og lækker cocktail kan du aldrig gå galt i denne by. Beliggende i hjertet af Københavns Vesterbro, hvis cocktails er på dagsordenen for aftenen, er baren ved siden af ​​det oplagte sted at tage hen. Når dagen nærmer sig enden, starter trendy cocktailbarer deres kreative kreationer, og de har lyst til cocktails som Espresso Martini og Whiskey Sour på marmorbordplader. Slap af på barmenuen i det centrale København og nyd mange forskellige cocktails sammen. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.