Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Cocktailkursus hos Trekantens Bartender

Cocktailkursus hos Trekantens Bartender

Er du klar til at stå bag baren? Trekantens Bartender tager dig med på et cocktailkursus, hvor du lærer, hvordan cocktails skal smage. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 400 kr.

Se tilbudet


Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan

Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan

Fary Lochan har skabt en dansk single malt whisky med stor respekt for naturens smage og dufte. Er du til whisky? Smag en unik whisky her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 100 kr.

Se tilbudet


Oplev historien i idylliske Møgeltønder

Oplev historien i idylliske Møgeltønder

Guidet rundvisning i slotsbyen Møgeltønder og på Schackenborg Slot. Pitstop på slotskroen med frokostanretning og eftermiddagskaffe. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 310 kr.

Se tilbudet


Nyt nordisk hos Timm Vladimirs Køkken

Nyt nordisk hos Timm Vladimirs Køkken

Madkursus i Timm Vladimirs Køkken med fokus på nyt nordisk mad. Den perfekte oplevelsesgave til madentusiasten, der vil være endnu bedre. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 995 kr.

Se tilbudet


Flødebollekursus hos Ærli

Flødebollekursus hos Ærli

Vil du prøve, at lave din helt egene flødeboller? Det har du muligheden for at blive mester til det på dette kursus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 399 kr.

Se tilbudet


Hvad er cocktailkursus hos Trekantens Bartender?

Er du klar til at slutte dig til os på den anden side af baren? Dette rum har kontrol over, hvad der gemmer sig i flasken, og bartenderen kan ryste og røre alt fra klubbens seneste hits til tidløse klassiske cocktails. Så kryds grænsen fra bargæst til bartender og træd ind i en verden fuld af smagsoplevelser, kombinationer og farverige historier fra den side af disken, hvor bartenderen er. Trekantens Bartender giver dig muligheden for at lære hemmelighederne bag de bedste cocktails. Alle bartendere er uddannede og har mange års barerfaring, så du er sikret en god oplevelse. Trekantens Bartender lægger vægt på, at du vil blive mødt med god service og oplevelsen af ​​at efterlade ny viden i din flok.Hvad er rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan?

Hvornår har du sidst jaget brændenælder i skoven og taget hjem på et rigtigt whiskyeventyr? For Jens-Erik skete det i 2009. Med gode barndomsminder om sin mor, der røg hjemmelavet rygeost på brændenælder, gik han i skoven og resultatet blev en stærk olieret whisky, der var helt hans egen. Efter Fary Lochan blev etableret, voksede familien virksomheden til at rumme flere stilarter. Hør hvordan Jens-Erik og hans familie fik deres danske single malt whisky-drøm til at gå i opfyldelse. Fary Lochan er Gives familiedrevne destilleri, der har produceret spiritus som whisky, gin, likør og gin siden 2009. Den familieejede virksomhed ønskede at skabe en dansk single malt whisky, der respekterede naturen meget, og som var ivrig efter at prøve naturens smag og dufte i spiritus. Fary Lochan er ikke nogen almindelig vingård. De røg bygmalt med brændenælder for at lave whisky, og Falirocan er den eneste i verden, der gør det. Tag en whiskysmagningstur og oplev deres unikke whisky og destilleri for dig selv.Hvad er oplev historien i idylliske Møgeltønder?

Byen Møgeltønder er berømt for det historiske slot Schackenborg, bygget i 1664 og i dag prins Joachims og prinsesse Marys andet hjem. I løbet af dagens oplevelse skal du naturligvis opleve kulturhistoriske perler indefra, samt de smukke landsbygader, Slotsgade og andre spændende historiske seværdigheder gemt i byen. En erfaren guide fra Schackenborg vil give dig et dybdegående kig på kongefamilien, arkitektoniske stilarter, Det Gyldne Horn fundet i Gallehus, hvordan byen har fået sit navn og meget mere. I løbet af dagen vil der blive serveret frokost og eftermiddagskaffe på Schackenborg Slotskro, med hjemmelavede retter fra Sønderjylland. I slotsbyen Møgeltønder, kun få meter fra Schakenburg Slot, ligger Schakenburg Castle Inn, som kan dateres tilbage til 1687. Slotskroen genåbner i 2021 efter den største renovering i 400 år. Selvom kroen har fået et nyt udtryk, er historien og gamle traditioner bestemt stadig bevaret, af samme grund, at der ikke er installeret tv i lokalet. Holdet bag Schackenborg Slotskro og Restaurant står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse i kongelige rammer, med en menu med skønne sønderjyske specialiteter og lokale råvarer.Hvad er nyt nordisk hos Timm Vladimirs Køkken?

Det nordiske køkken er ved at koge, og dets aromaer og smag har spredt sig over det store gastronomiske verdenskort i løbet af de seneste par år. Der skrues op for flammerne, og de friske og lokale råvarer balanceres på skærebrættet, inden de igen skal møde krydderurter og kød i gryden. Timm Vladimir Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, der er engageret i kommunikation og kulinarisk faglighed lige så værdsat som kærligheden til mad. I køkkenet giver arbejdssloganet "Vi laver de grove ting, du gør alt det sjove" eleverne kan fokusere på at ryste, stege og smage i stedet for at tænke på at skrælle kartofler og måle mængder.Hvad er flødebollekursus hos Ærli?

Har du en sød tand? Har du en stor kærlighed til chokolade? Så skal du komme til Ærlis Smørbrødskursus. Oplevelsen begynder med et besøg på Custard Brødfabrikken, hvor du kan gå bag kulisserne og lære, hvordan det berømte Ærli Custard Brød laves. Herefter skal du lave din egen kunst og lave dine egne flødekugler fra bunden. Lær at blende chokolade for den perfekte crunch til butterscotch. Skummet piskes efter Ærlis specielle opskrift, hvilket sikrer, at cremecremen bevarer sin cremede og fyldige konsistens. Skab en lækker chokoladebund med 60 % økologisk chokolade for at sætte prikken over i'et på dine færdiglavede cremede brød. Efter timen kan du tage dit hjemmebagte flødebrød med hjem, så hele familien kan nyde det. Ærli er grundlagt af Michael Møller Larsen, manden bag Ærlis cremede brød. Ærli er grundlagt med fokus på at lave lækkert, cremet brød, som alle kan købe uden at sprænge penge. Det var også omdrejningspunktet for udviklingen af ​​Ærli flødekuglerne, som produceres på Fyn.