Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky

Rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky

Tag med en tur bag kulisserne i destilleriet hos Mosgaard Whisky. På rundvisningen hører du om produktion og fadlagring af whisky og gin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Karamelsmagning

Karamelsmagning

Kom med indenfor hos Karamelleriet på Nørrebro i København, og få et indblik i hvordan karamelproduktionen foregår. Læs mere og book her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Kokkeskole med brunch klassikere hos CPH Cooking Class

Kokkeskole med brunch klassikere hos CPH Cooking Class

Kokkeskole i København med fokus på brunch klassikere. Lær at lave en lækker brunch og nyd den i godt selskab efterfølgende Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Bøf & Brøl med Hedevang Outdoor

Bøf & Brøl med Hedevang Outdoor

4-retters middag & vin til 1.295 kr. Aftenen inkluderer også kronhjortesafari, hvor du hører kronhjortene brøle. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Rundvisning & vinsmagning på Dyrehøj Vingaard

Rundvisning & vinsmagning på Dyrehøj Vingaard

En inspirerende vinsmagning og rundvisning på Dyrehøj Vingaard, som er Danmarks største. Smag deres vine og kom med en tur i vinmarken. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky?

Tag på en rundvisning bag kulisserne på Mosgaard Whisky Winery. Under turen lærer du om whiskymaltning, mæskning, gæring, destillation og fadlagring. Derudover får du indsigt i de produktionsmetoder, der skaber helt særlige smagsvarianter i Mosgaard gin. Rejselederen er den samme person, der står med begge hænder i den daglige produktion, hvilket giver en autentisk oplevelse. Undervejs smager du Mosgaards egen gin og whisky. Mosgaard Whisky er etableret i 2015 på en nedlagt gård på Sydfyn, i smukke naturomgivelser. Destilleriets produktion indeholder udelukkende økologiske ingredienser, hvilket sikrer den højeste kvalitet af whisky og gin produceret i Danmark.Hvad er karamelsmagning?

Den friskkogte karamelsmag rammer de flestes hjerter, og de små nuggets skal smages varme, velegnet til alle aldre. Karamel, kobbergryde og kogepunkt er dagens ingredienser, så fyld posen med gode spørgsmål og kvitter med svar og karamel. Caramellerie startede karamelproduktion i København i 2006, efterfulgt af karamelværkstedet i Svaneke på Bornholm i 2008. Alle karameller er håndlavede, fordi Caramellerie er opmærksom på ældgammelt håndværk og formår at kombinere fortidens søde nostalgi med nyskabende moderne smag.Hvad er kokkeskole med brunch klassikere hos CPH Cooking Class?

Hvad skal din brunch indeholde? På en CPH madlavningskursus skal du opleve elementerne i en klassisk brunch på egen hånd. Du har selv inkluderet nogle elementer på forhånd, og du vil sandsynligvis også få inspiration til nye ideer. Forkæl dig for eksempel med pocherede æg og en forfriskende hollandaisesauce. Brunch er altid lækkert, og når du laver det selv og nyder det sammen med gode kammerater, tager din brunch pludselig en drejning. Spis og drik godt. CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.Hvad er bøf & Brøl med Hedevang Outdoor?

Drikken serveres direkte fra gryden over bålet, dampen fra den varme drik stiger op i himlen. Samisk lavvos lys og varme lokker dig til langbordet til en 4-retters middag. Hedevang Outdoor og det prisvindende køkken fra Nørre Vosborg trækker dig til Klosterheden Plantage for alle dine sanser med dets lokale vestjyske råvarer, naturlige spredning og afslappede atmosfære. Udenfor plantagen brøler bukkene, og efter middagen bliver du inviteret på en guidet tur dertil, allerede inden du brøler på vej hjem fra en vild madaften i Vestjylland. Siden 2015 har Hedevang Outdoor bragt danskere og turister til naturen i Vestjylland. De skabte også Maxitours som en sjov, anderledes oplevelse i Vestjylland. Alle deres oplevelser handler om at formidle Vestjylland, hvor kvalitet, kultur, natur og socialt samspil mødes. For stifter Jens Hedevang, der har over 20 års erfaring som naturvejleder, var det vigtigt at fremvise alle de muligheder, som Jyllands ”rygrad” har at byde på. Vestjylland er for alle.Hvad er rundvisning & vinsmagning på Dyrehøj Vingaard?

Tag med en vinavler til besøg og vinsmagning på Dyrehøj Vingaard, Danmarks største vingård. Udover at være den største vingård i Danmark, har vingården vundet flere priser for sine vine fra knap 40.000 vinstokke. Lær om plantevalg, plantemetoder, beskæring af vinstokke og smag på prisvindende vine dyrket i vingården. Dyrehøj Vingaard er Danmarks største vinproducent, beliggende på Røsnæs, med over 40.000 vinstokke fordelt på 10 hektar vinmarker. Gården producerer hvid, rød, mousserende, dessertvin, gløgg og andre forskellige typer spiritus og har vundet adskillige priser.