Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Rundvisning hos Stauning Whisky

Rundvisning hos Stauning Whisky

Velkommen til Stauning Whisky - det nordiske destilleri med smuk skandinavisk arkitektur. Oplev vores prisvindende whisky og få en unik smagsrejse gennem vores produktion. Kom tæt på hvert trin, fra maltningen til destillering, og mærk sjælen og åbenheden i vores nye destilleri. Smag på vores tre forskellige slags whisky og lad deres komplekse smag og aromaer overraske dig. Oplev Stauning Whisky, en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.


Middag på Mamma's

Middag på Mamma's

Familiehygge eller en aften i byen med venner? Mamma's i København & Aarhus er den bedste italienske restaurant. Vælg frit fra menuen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård

Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård

En inspirerende vinsmagningstur til Stokkebye, en dansk vingård ved Nyborg. Smag deres vine og besøg vinmarkerne. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Glamping med udsigt hos Kattholt

Glamping med udsigt hos Kattholt

Tag på et unikt eventyr hos Kattholt Glamping nær Viborg. Overnat i en smuk glampinghytte med en betagende udsigt. Tilkøb spændende aktiviteter som SUP eller keramikværkstedet, udforsk den magiske eventyrsti eller slap af på jeres private terrasse. Sluk telefonerne, nyd naturen og oplev den unikke ro og atmosfære hos Kattholt Glamping.


All-in Brunch hos Spiselauget

All-in Brunch hos Spiselauget

Velkommen til Spiselauget i Aarhus. Kom og nyd vores populære og velsmagende all-in brunch i hyggelige omgivelser. Vi tilbyder 21 lækre brunchfavoritter, både varme og kolde retter, samt økologisk kaffe og æblemost. Vi garanterer en afslappet og folkelig stemning, hvor alle kan nyde morgenstunden og fylde maverne. Besøg os og lad os forkæle jer med vores velsmagende retter og udvalg af drikkevarer.


Hvad er rundvisning hos Stauning Whisky?

Velkommen til Stauning Whisky - det nordiske destilleri i smuk skandinavisk arkitektur. Vi inviterer dig med på en spændende og smagsfuld rejse gennem vores whiskyfremstilling. Stauning Whisky er langt fra en joke, når det kommer til at kombinere fire ingeniører, en lærer, en kok, en slagter, en pilot og en læge. Vi har skabt et destilleri, der har fået alles næser til at dreje sig mod duften af malt. Fra vores spæde begyndelse i 2005 har vi vokset os store og er nu toneangivende inden for whiskyproduktion i Danmark. Vores historie er et eventyr, og vi vil gerne dele det med dig. Kom helt tæt på hvert trin i vores produktion, fra gulvmaltningen af det danske byg og rug til destillering i vores 24 kobber pot stills. Undervejs kan du beundre den smukke arkitektur i vores nye destilleri, hvor sjæl og åbenhed er i fokus. Men det er ikke kun synet, der vil blive stimuleret under dit besøg hos Stauning Whisky. Du vil også få mulighed for at opleve whisky med alle dine sanser. Smag på tre forskellige slags whisky og lad deres komplekse smag og aromaer tage dig med på en unik smagsrejse. Vi er stolte af vores whisky, og det er ikke kun os, der synes, den er fremragende. Vi har vundet mange priser, og selv på et internationalt niveau er Stauning en sværvægter inden for whiskyverdenen. Så vær med, når vi åbner vores døre for dig. Tryk på FORTSÆT for at vælge en dato og opleve Stauning Whisky - en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.Hvad er middag på Mamma's?

Er italiensk mad kommet ind i dit hjerte? Vi anbefaler at give din kærlighed til Mamma's i København eller Aarhus. Mammas er den bedste i Italien. Sprøde pizzaer, lækre pastaer og mange andre italienske retter dominerer menuen. Uanset om det er en familiesammenkomst eller en aften i byen med venner, vil Mamma's være et sted, hvor alle, der elsker italiensk mad, kan være med. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård?

Tag med på en spændende rejse og hør historien om Stokkebye, den danske familieejede vingård, der startede som en barndomsdrøm og nu er en vingård med 17.000 vinstokke og store udviklingsplaner. Undervejs vil du smage prisvindende vine, der er økologisk dyrket i vinmarker og håndplukket for at sikre den bedste kvalitet. Det betyder også, at de optræder på menuerne på nogle af landets førende gourmetrestauranter som Jordnær i Kerteminde, D'Angleterre, Kong Hans, Falsled Kro og Rudolf Mathis. Stokkebye drives af ægteparret Helle og Jacob Stokkebye, der har i alt 17.000 vinstokke i Bovense, ved Nyborg. Der bruges ingen ukrudtsmidler på markerne, men alt fjernes maskinelt og høsten sikres i hånden for højeste kvalitet. Derfor har flere af landets førende gourmetrestauranter også vin på menuen. By Stokkebye sælger også kaviar fra stør opdrættet i naturlige søer i Slesvig-Holsten. Eksklusive æg forarbejdes i det ældste kaviarhus i verden i Hamborg.Hvad er glamping med udsigt hos Kattholt?

Tag på et unikt eventyr hos Kattholt Glamping nær Viborg. Her venter en oase af enkelhed, natur og kreativitet. Overnat i en smuk glampinghytte med en udsigt, der får hjertet til at banke. Hytten ligger ved siden af markerne og giver jer den bedste udsigt hele dagen. Under jeres ophold kan I tilkøbe spændende aktiviteter som SUP eller keramikværkstedet. I kan også udforske den magiske eventyrsti eller bare slappe af på jeres private terrasse med et glas vin og en god bog. Det er tid til at slukke telefonerne, tage til Kattholt og nyde to dage med fred og hygge midt i naturen. Kattholt Glamping nær Viborg er et sted, hvor der hersker en helt særlig stemning. Nørreådalen, det rige dyreliv og de betagende naturomgivelser skaber en unik ro og atmosfære. Lars og Mulle har skabt et sted, hvor hver en lille detalje er kræset for. Alt er tegnet, formet og bygget af dem selv og deres venner. Det er et sted med charme og personlighed, hvor der er plads til de skæve tanker og højt til himlen. Her oplever I konceptet om simpelt liv, hvor det uperfekte er helt perfekt, og roen mætter sjælen.Hvad er all-in Brunch hos Spiselauget?

Velkommen til Spiselauget i hjertet af Aarhus. Her kan I nyde vores populære all-in brunch i afslappende og hyggelige omgivelser. Vi tilbyder en bred vifte af 21 lækre brunchfavoritter, både varme og kolde retter, som I kan spise ad libitum. Derudover har vi en drikkevarerbuffet, hvor I kan finde økologisk kaffe og æblemost fra Mariendal Mosteri i Djursland. Vi sørger for, at I ikke mangler noget, så I bare kan læne jer tilbage, nyde morgenstunden og fylde maverne. Spiselauget er kendt som et folkeligt spisehus, og I vil garanteret opleve den afslappede og folkelige stemning, når I besøger os. Vores kokke er inspireret af det enkle og velsmagende, som alle kan lide. Vores vine importeres direkte fra vores eget koncerns vinimportfirma, MasVino Vinimport. Vi lægger stor vægt på at skabe en atmosfære med højt til loftet, og det må siges, at vi lykkes med det. Kom og besøg os på Spiselauget, hvor I kan nyde en lækker brunch i hyggelige omgivelser og en folkelig stemning. Vi glæder os til at servere jer vores velsmagende retter og forkæle jer med vores udvalg af drikkevarer.