Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård

Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård

En inspirerende vinsmagning og rundvisning på den danske vingård Stokkebye ved Nyborg. Smag deres vine og kom med en tur i vinmarken. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 350 kr.

Se tilbudet


Kog-selv slikkepindekursus hos Sugar Pilots

Kog-selv slikkepindekursus hos Sugar Pilots

Lav og kog dine helt egne slikkepinde og pynt dem efterfølgende med både sukkerblomster, krymmel og glimmer, så de bliver helt unikke. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 349 kr.

Se tilbudet


Hjemmebarista kursus hos Coffee Collective

Hjemmebarista kursus hos Coffee Collective

Sjov og lærerig baristaoplevelse for kaffeelskere i København hos Coffee Collective. Den perfekte oplevelse til kaffeelskeren. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 800 kr.

Se tilbudet


Flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv

Flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv

Vil du lære at lave din egne flødeboller? Tag på flødebollekursus på Fyn & lær at lave kagerne i en deluxe version. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 450 kr.

Se tilbudet


Whiskysmagning hos Braunstein

Whiskysmagning hos Braunstein

En unik Whiskysmagning hos det anerkendte destilleri, Braunstein. Den perfekte oplevelse til whiskyelskere. Giv også oplevelsen som gave. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 250 kr.

Se tilbudet


Hvad er vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård?

Tag med på en spændende rejse og hør historien om Stokkebye, den danske familieejede vingård, der startede som en barndomsdrøm og nu er en vingård med 17.000 vinstokke og store udviklingsplaner. Undervejs vil du smage prisvindende vine, der er økologisk dyrket i vinmarker og håndplukket for at sikre den bedste kvalitet. Det betyder også, at de optræder på menuerne på nogle af landets førende gourmetrestauranter som Jordnær i Kerteminde, D'Angleterre, Kong Hans, Falsled Kro og Rudolf Mathis. Stokkebye drives af ægteparret Helle og Jacob Stokkebye, der har i alt 17.000 vinstokke i Bovense, ved Nyborg. Der bruges ingen ukrudtsmidler på markerne, men alt fjernes maskinelt og høsten sikres i hånden for højeste kvalitet. Derfor har flere af landets førende gourmetrestauranter også vin på menuen. By Stokkebye sælger også kaviar fra stør opdrættet i naturlige søer i Slesvig-Holsten. Eksklusive æg forarbejdes i det ældste kaviarhus i verden i Hamborg.Hvad er kog-selv slikkepindekursus hos Sugar Pilots?

Lær at lave dine egne formstøbte slikkepinde i et trygt og behageligt miljø hos Sugar Pilots. Vi arbejder i grupper på 2-4, så det er oplagt for familie, veninder og venner, unge som gamle. Børn under 8 år kan deltage i kurset, hvis de deltager sammen med en person over 15 år. Kun din fantasi sætter grænser for det færdige produkt, og du har mulighed for at personliggøre dine egne slikkepinde. Du får en detaljeret vejledning i, hvordan du tilbereder de formstøbte slikkepinde og vælger dine egne blandt mange forskellige forme. Hvert sæt kan tilberede 2-3 forskellige sukkerterninger, så der er mulighed for at lave tofarvede slikkepinde, og også pynte med bordsukker og brødkrummer for at gøre dem helt unikke. Sugar Pilots producerer håndlavede slikkepinde inspireret af smag fra hele verden. Hele deres produkt er 100% vegansk og fri for gluten, gelatine, nødder og skaldyr. Sugar Pilots søger at gentænke den måde, vi nyder sukker på, ved at udfordre smag, udseende, dekoration, brugsmuligheder og iscenesættelse.Hvad er hjemmebarista kursus hos Coffee Collective?

At brygge espresso er et håndværk, der kræver øvelse. Derfor smager det især godt, når man sidder på en cafe, hvor man virkelig har det lige ved hånden. Coffee Collective har det hele, hvis du ejer en espressomaskine, men kæmper for at brygge den perfekte espresso, eller hvis du bare vil have en rigtig god, lækker oplevelse, så deltag i denne klasse. Du lærer teorien bag, teknikker til at bruge derhjemme og maleniveauer, dosering, stampning og mælkeskumning. Du går i gang, så du kan sætte hjemmebarista på dit CV – og så skal du smage en masse god kaffe i dag. Kaffekollektivet er et risteri med tre kaffebarer og en kaffeskole i København. Coffee Collective er anerkendt for den måde, det udforsker og formidler ekstraordinære kaffeoplevelser, så hjemmebaristaer kan få ny viden om kaffe og brygning.Hvad er flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv?

Det er ikke kun børnefødselsdage, der skal smørboller på bordet. Små, men lækre slikkager er lige så lækre som en voksens lækkerbisken. Spørgsmålet er bare - køber du butterscotch eller laver du din egen? Hjemmelavede udgaver er bedre, heldigvis kan du sagtens lære at lave dem selv, så de smager meget bedre end det du køber. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.Hvad er whiskysmagning hos Braunstein?

Whisky er ikke en dansk opfindelse og nok de færreste forbinder Danmark med den hævdvundne whiskytradition. Mange trækker måske mere mod Vesten, hvor skotterne har en århundreder gammel tradition for whiskydestillering. Selvom skotsk whisky er en sværvægter i whiskykategorien, har Braunstein formået at opfylde den danske whiskydrøm og åbner nu døren til malt-, mos- og egetræsfade-verdenen. Braunstein startede som et mikrodestilleri i 2005 og har siden udvidet produktionen til at omfatte whiskydestillation i dag. Her er håndværket bevaret, og de bedste råvarer kombineres for at udvikle spændende nye smagsvarianter. Braunstein har vundet adskillige priser i ind- og udland. Braunstein kan kontaktes direkte på 70 20 44 68.