Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Sanketur med aftensmad i Madsmedjen

Sanketur med aftensmad i Madsmedjen

Fortsæt med at opdage spiselige urter og oplev Jammerbugten ved Slettestrand. Når krydderurter er fundet, laves der mad i Madsmedjen, og oplevelsen bookes personligt eller købes som gavekort til en du holder af.


La Lula Familia hos LULA

La Lula Familia hos LULA

Oplev en enestående kulinarisk oplevelse hos LULA. Vores ni nøje udvalgte serveringer, inspireret af det sydeuropæiske køkken, vil fortrylle dine smagsløg. Vores charmerende restaurant skaber en afslappet atmosfære, hvor vores gæstfrie service sikrer, at du kan nyde denne autentiske smagsoplevelse med dine nærmeste. Velkommen til La Lula Familia.


Glamping med udsigt hos Kattholt

Glamping med udsigt hos Kattholt

Tag på et unikt eventyr hos Kattholt Glamping nær Viborg. Overnat i en smuk glampinghytte med en betagende udsigt. Tilkøb spændende aktiviteter som SUP eller keramikværkstedet, udforsk den magiske eventyrsti eller slap af på jeres private terrasse. Sluk telefonerne, nyd naturen og oplev den unikke ro og atmosfære hos Kattholt Glamping.


Oplev historien i idylliske Møgeltønder

Oplev historien i idylliske Møgeltønder

Rundvisning i slotsbyen Møgeltønder og Schakenburg Slot. Pitstop ved Castle Inn til frokost og eftermiddagskaffe. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Syv delevenligheder hos Spiselauget

Syv delevenligheder hos Spiselauget

Velkommen til Spiselauget i hjertet af Aarhus. Vores koncept handler om social dining og lækre delikatesser. Vi serverer alt fra cremet burrata og saftig okse-tatar til sprøde panko-rejer og mørt ribeye. Og hvem kan sige nej til vores fristende cheesecake? Kom og oplev vores uformelle atmosfære og bliv forkælet i vores hyggelige omgivelser.


Hvad er sanketur med aftensmad i Madsmedjen?

Jammerbugtens naturlige miljø er barsk, med vinde, der fejer hen over landskabet i jævne vindstød, der rører sandjorden op. Men det er okay, for trods de barske forhold vokser de spiselige planter og krydderurter godt, og opsamlingskurven kan hurtigt fyldes op og tages tilbage i ovnen. Her kan planter og krydderurter forvandles til mad i den brændeovn, og du sætter dig ved et plankebord og brændeovn, når duften er i luften, og det er tid til at spise. Feriecenter Slettestrand er en familieejet og drevet virksomhed, der siden 1999 har udviklet positive ferieformer for alle, uanset dine forhold. Den naturlige skønhed ved Slettestranden i Jammerbugten er omdrejningspunktet, og målet er at give en god oplevelse for alle, lige fra solskinsdage til brusende Vesterhavsdage.Hvad er la Lula Familia hos LULA?

Oplev en enestående kulinarisk oplevelse med udsigt over Aarhus Lystbådehavn hos LULA. Vores ni nøje udvalgte serveringer, inspireret af det sydeuropæiske køkken, vil fortrylle dine smagsløg. Navnet LULA, der betyder blæksprutte på portugisisk, er ganske passende, da vores retter giver en autentisk smagsoplevelse, der tager dig med på en rejse gennem gastronomien. Vi præsenterer vores serveringer gradvist, så du kan nyde hver bid og opleve en kulinarisk symfoni af smagsnuancer. Vores charmerende restaurant skaber en afslappet atmosfære, hvor vores gæstfrie service sikrer, at du kan læne dig tilbage, lade tiden flyde og dele denne autentiske smagsoplevelse med dine nærmeste. Vores stil er afslappet og tilbagelænet, hvilket gør det tilladt at dele og smage på de forskellige retter uden at gå på kompromis med deres indbydende præsentation. Når du træder ind ad døren hos LULA, vil du blive mødt af stemningsfuld musik, der skaber den perfekte atmosfære. Belysningen er dæmpet for at skabe hygge og intimitet, så du kan nyde en festlig aften selv på en hverdagsaften. LULA er stedet, hvor du kan opleve ægte smagsoplevelser og skabe minder sammen med dine nærmeste. Lad os byde dig velkommen til La Lula Familia, hvor en uforglemmelig aften venter dig.Hvad er glamping med udsigt hos Kattholt?

Tag på et unikt eventyr hos Kattholt Glamping nær Viborg. Her venter en oase af enkelhed, natur og kreativitet. Overnat i en smuk glampinghytte med en udsigt, der får hjertet til at banke. Hytten ligger ved siden af markerne og giver jer den bedste udsigt hele dagen. Under jeres ophold kan I tilkøbe spændende aktiviteter som SUP eller keramikværkstedet. I kan også udforske den magiske eventyrsti eller bare slappe af på jeres private terrasse med et glas vin og en god bog. Det er tid til at slukke telefonerne, tage til Kattholt og nyde to dage med fred og hygge midt i naturen. Kattholt Glamping nær Viborg er et sted, hvor der hersker en helt særlig stemning. Nørreådalen, det rige dyreliv og de betagende naturomgivelser skaber en unik ro og atmosfære. Lars og Mulle har skabt et sted, hvor hver en lille detalje er kræset for. Alt er tegnet, formet og bygget af dem selv og deres venner. Det er et sted med charme og personlighed, hvor der er plads til de skæve tanker og højt til himlen. Her oplever I konceptet om simpelt liv, hvor det uperfekte er helt perfekt, og roen mætter sjælen.Hvad er oplev historien i idylliske Møgeltønder?

Byen Møgeltønder er berømt for det historiske slot Schackenborg, bygget i 1664 og i dag prins Joachims og prinsesse Marys andet hjem. I løbet af dagens oplevelse skal du naturligvis opleve kulturhistoriske perler indefra, samt de smukke landsbygader, Slotsgade og andre spændende historiske seværdigheder gemt i byen. En erfaren guide fra Schackenborg vil give dig et dybdegående kig på kongefamilien, arkitektoniske stilarter, Det Gyldne Horn fundet i Gallehus, hvordan byen har fået sit navn og meget mere. I løbet af dagen vil der blive serveret frokost og eftermiddagskaffe på Schackenborg Slotskro, med hjemmelavede retter fra Sønderjylland. I slotsbyen Møgeltønder, kun få meter fra Schakenburg Slot, ligger Schakenburg Castle Inn, som kan dateres tilbage til 1687. Slotskroen genåbner i 2021 efter den største renovering i 400 år. Selvom kroen har fået et nyt udtryk, er historien og gamle traditioner bestemt stadig bevaret, af samme grund, at der ikke er installeret tv i lokalet. Holdet bag Schackenborg Slotskro og Restaurant står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse i kongelige rammer, med en menu med skønne sønderjyske specialiteter og lokale råvarer.Hvad er syv delevenligheder hos Spiselauget?

Velkommen til Spiselauget, beliggende i hjertet af Aarhus, hvor hygge og samvær er i fokus. Vores koncept byder på syv lækre delikatesser, som serveres som social dining. Vores retter består af en bred vifte af specialiteter såsom cremet burrata, saftig okse-tatar, sprøde panko-rejer, grillede spidskål, mørt og smagfuldt ribeye samt sprøde french fries - alt sammen serveret med vores eksklusive og velsmagende tilbehør. Og som prikken over i'et serveres vores fristende cheesecake, lavet af friskost, knasende kiks og saftige skovbær. Nyd en aften i vores uformelle og hyggelige atmosfære hos Spiselauget, hvor alle kan være med. Vi er stolte af at kalde os et folkeligt spisehus, hvor I er garanteret at opleve den afslappede og hyggelige stemning. Vores kokke er inspireret af det enkle og det velsmagende, som alle kan lide. Vi importerer selv vores vine fra vores eget vinimportfirma, MasVino Vinimport, for at sikre de bedste smagsoplevelser til vores gæster. Vi lægger stor vægt på, at vores spisested er et sted med højt til loftet, og det må siges, at vi lykkes med det. Kom og oplev Spiselauget og lad os forkæle jer med vores lækre retter i vores varme og imødekommende omgivelser.