Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ølsmagning hos Wintercoat

Ølsmagning hos Wintercoat

Ølsmagning på bryggeriet Wintercoat uden for Aarhus. Her vil du med garanti opleve øllet som 100% fokus. Book på siden. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

Deltag i en spændende og usædvanlig ølsmagning i København. Eksperimentering med nye ølvarianter og smagsvarianter er unikke i Tribeca. Du kan selv booke oplevelsen eller købe den som gavekort til en du holder af.


Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

Tolden Bryghus destilleret dansk gin. Er du vild med gin? Nyd din egen gin på Tolden Bryghus. Vælg mellem 4 liters og 8 liters fade. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Valentinsmiddag på Slottet ved Nørre Vosborg

Valentinsmiddag på Slottet ved Nørre Vosborg

Forkæl jer selv og jeres partner med en uforglemmelig Valentinsdag på Nørre Vosborg. I vil blive budt velkommen med et glas champagne og indrammet af levende lys i de smukke og romantiske omgivelser. Nyd en lækker 9-retters menu i Gourmetrestaurant N.V. Tasting og afslut med kaffe og hjemmelavet Petit Fours. Mulighed for tilkøb af overnatning til særpris. Oplev den skønne vestjyske natur og skab minder, I sent vil glemme. Bestil allerede i dag.


Afternoon Tea på Café Duse

Afternoon Tea på Café Duse

Café Duse i København tilbyder en ægte engelsk afternoon tea med lækre scones, sandwich og kager. Prøv vores økologiske samova te i en afslappet atmosfære. Perfekt til en hyggelig eftermiddag i byen. Hvem vil du forkæle med afternoon tea i København?


Hvad er Ølsmagning hos Wintercoat?

Hvordan skal en god øl smages? Malt, humle og korn er ikke altid nok til at lave den bedste øl. Hos Wintercoat slutter øllet sig også til anekdoter fra den danske ølverden, hvor der efter britisk forbillede hældes fadøl fra en "real ale"-pumpe i tapperummet. Her kan du selv smage de enkelte toner af ølhistorien, og efter at have tilbragt et par timer i selskab med Wintercoat, ved du sikkert allerede, hvordan Yule Ale, Bitches Brew og More Please fik deres navne besvaret. Wintercoat er et familieejet bryggeri med en bryggekapacitet på 800 liter. Her kombineres traditionel 'floor malt' malt fra England med et udvalg af humle og vand fra bryggeriets egen brønd, hvis mineralindhold gør vandet ideelt til overgærede øltyper. Wintercoat brygger 4 gange om ugen og producerer 7 forskellige øl.Hvad er ugly Duck ølsmagning hos Tribeca?

Der er lyse øl, mørke øl, røde øl. Kraftig, fyldig, sprudlende, let og luftig. Nogle smager du én gang, nogle vil du have igen og igen. Kort sagt: der er øl for enhver smag. Så nu skænkede vi 8 forskellige øl op for at opdage nuancerne og smagene, der viser, at øl er mere end bare øl. Det er forskellen og variationen, der er med til at give hver øl sin egen personlighed – grunden til at du skal smage den nu. Tribeca er en restaurant i København, der har indgået et samarbejde med Ugly Duck Brewing Co., så de er her for at prøve en spændende ny ølvariant. Værterne har et stort og varieret kendskab til øl, fra brygningsproces til smag, og de glæder sig til at dele det med dig.Hvad er dit eget ginfad hos Trolden Destilleri?

Efter et par år bag hylderne i barskabene er gin nu rykket frem igen og genvundet sin plads i manges hjerter. Gin har en unik smag, men det er bitterheden – og de mange muligheder for at tilføje spændende smag under fremstillingsprocessen – der gør gin så speciel. Med dit eget ginfad kan du komme tæt på kedlen og dufte, dufte og smage på ginen, inden du hælder den i faden, smagen vil med tiden ændre sig til din egen gin. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.Hvad er valentinsmiddag på Slottet ved Nørre Vosborg?

Forkæl dig selv og din partner med en uforglemmelig Valentinsdag på Nørre Vosborg. Den charmerende herregård, beliggende tæt på Holstebro, inviterer jer til en romantisk middag i smukke og æstetiske omgivelser. Inden I træder ind i de smukke stuer, vil I blive budt velkommen med et glas champagne, som markerer jeres ankomst. Her vil I blive betaget af den intime og romantiske atmosfære, skabt af levende lys, der indrammer øjeblikket og giver jer en helt unik oplevelse. Gourmetrestaurant N.V. Tasting vil forkæle jer med 9 lækre serveringer, der vil pirre jeres smagsløg og efterlade jer mætte og tilfredse. For at afslutte aftenen på den perfekte måde får I serveret kaffe og hjemmelavet Petit Fours. Hvis I ønsker at forlænge den romantiske stund, har I mulighed for at tilkøbe overnatning til en særpris. Så kan I nyde hinandens selskab i fred og ro på Nørre Vosborg og opdage alt det bedste, som Vestkysten har at byde på. Nørre Vosborg er ikke kun en herregård, men et sted hvor kultur, ophold og gastronomi smelter sammen. Efter en total restaurering i 2008 står herregården nu klar til at give jer en unik oplevelse. Tag ud og oplev den skønne vestjyske natur, der ligger lige ved siden af - havet, fjorden, Storåen, heden og skoven. Lad Nørre Vosborg være jeres base, mens I udforsker Vestkysten og skaber minder, I sent vil glemme. Bestil jeres romantiske Valentinsdag på Nørre Vosborg allerede i dag.Hvad er afternoon Tea på Café Duse?

Café Duse i København er det ideelle sted at tage en velfortjent pause fra shopping og udforskning af Københavns gader. I en luksuriøs og afslappet atmosfære kan I nyde en ægte engelsk afternoon tea. Prøv vores lækre scones, italienske sandwich og fine kager. Vi tilbyder også et bredt udvalg af økologisk samova te. Café Duse er det perfekte sted for en hyggelig eftermiddag med lækkert hjemmebag og udsøgt bagværk. Hvem vil du forkæle med afternoon tea i København?