Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Italiensk menu hos MaMeMi

Italiensk menu hos MaMeMi

Tag på en kulinarisk madoplevelse hos MaMeMi. Sæt tænderne i deres sprøde pizzaer bagt med kærlighed for de italienske pizzatraditioner. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 310 kr.

Se tilbudet


Nordisk menu hos Marv & Ben

Nordisk menu hos Marv & Ben

Tag på en smagsoplevelse i en af Københavns ældste gader. Menuen står på nordisk gastronomi lavet fra bunden med smag og kvalitet i fokus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,490 kr.

Se tilbudet


Chokoladekursus hos Det Søde Liv

Chokoladekursus hos Det Søde Liv

Temperering af chokolade er ikke en nem udfordring Et chokoladekursus hjælper dig på vej til det eftertragtede knæk. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 505 kr.

Se tilbudet


Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

Trolden Bryghus destillerer dansk gin. Er du vild med gin? Få dit eget ginfad hos Trolden Bryghus. Vælg mellem 4 & 8 liters træfade. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,795 kr.

Se tilbudet


Nordisk middagsoplevelse hos FEAST

Nordisk middagsoplevelse hos FEAST

Hos FEAST i Aarhus kan I nyde et overdådigt festmåltid, hvor alt er inkluderet. Smag på sæsonens nordiske råvarer i hyggelige omgivelser. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 395 kr.

Se tilbudet


Hvad er italiensk menu hos MaMeMi?

Tag en bid af en sprød pizza og mærk, hvordan forskellige smage fra Italien breder sig i munden. Kan du smage den specielle æltning af fem forskellige økologiske meltyper og pizzadej? Eller er det bare en kombination af alt det, der gør pizza til noget af det bedste, du længe har smagt? Oplev det hele på MaMeMi i København. Pizzeriaet er klar til at servere forretter, pizza efter eget valg og dessert til en komplet italiensk madoplevelse, når du besøger MaMeMi. Daniel Di Pierro, Danilo Barletta og Francesco Barletta er de tre personer bag MaMeMi. De voksede op sammen i en lille by tæt på den italienske hovedstad og deler et fælles DNA og lidenskab. Hver af dem danner grundlaget for at kunne samle en restaurant, og hver især har de helt i top inden for service, vin og pizza. Deres mission er at give københavnerne den bedste pizza og vin.Hvad er nordisk menu hos Marv & Ben?

Du kan være sikker på deres ambitioner, når det kommer til at give gæsterne en enestående madoplevelse. Alle dine sanser bliver i den grad forkælet, når du sidder ved Marv & Bens bord. Lækker nysgerrighed skinner igennem i et 6-retters måltid, og du får en tilhørende vinmenu. Vinene er nøje udvalgt, så de passer perfekt til maden – vigtigst af alt er det restaurantens egen favoritvin. Spis og drik godt. Michelin Guiden har tildelt Marv & Ben en "Bib Gourmand", hvilket betyder, at køkkenet tilbyder kvalitetsmad til gode priser. Marv & Ben bor i en komfortabel to-etagers lejlighed i en af ​​Københavns ældste gader. Det nordiske køkken er omdrejningspunktet for restaurantens menu, der er udformet med passion for nye smagsoplevelser og teksturer. Sublime Food er lavet fra bunden med de fineste lokale råvarer, så miljøvenligt som muligt.Hvad er chokoladekursus hos Det Søde Liv?

For hundreder af år siden var chokolade kun de riges drik. Det, der ændrede det, var kakaopressen, for pludselig kunne der udvindes flere kakaobønner, såsom kakaosmør, der blev til mælkechokolade. I dag er chokolade og kakao hverdagskost, så mange mennesker begynder at eksperimentere med tempereret og fyldt chokolade i køkkenet. Chokoladelektioner hjælper dig med at blive en bedre amatørchokolade. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.Hvad er dit eget ginfad hos Trolden Destilleri?

Efter et par år bag hylderne i barskabene er gin nu rykket frem igen og genvundet sin plads i manges hjerter. Gin har en unik smag, men det er bitterheden – og de mange muligheder for at tilføje spændende smag under fremstillingsprocessen – der gør gin så speciel. Med dit eget ginfad kan du komme tæt på kedlen og dufte, dufte og smage på ginen, inden du hælder den i faden, smagen vil med tiden ændre sig til din egen gin. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.Hvad er nordisk middagsoplevelse hos FEAST?

Hos FEAST i Aarhus Ø kan du være sikker på, at dine regninger ikke går amok, selvom du her kan forkæle dig med masser af mad og drikke. En aften på FEAST byder på 3 appetitvækkere, serveret ved dit bord som et socialt måltid, og en hovedret tilberedt på den indendørs grill. Skandinaviske og sæsonbestemte ændringer er essensen af ​​FEAST-buffeten, hvor grøntsager, fisk, kød og slik tager smagsoplevelsen til næste niveau. Også drikkevarer og desserter er selvfølgelig en del af festen. Hav en god aften i en uformel og behagelig atmosfære, hvor alle kan være med. FEAST ligger i Pakhusene, Aarhus Ø, tæt på havet og centrum af Aarhus. Som navnet antyder, kan du hos FEAST nyde en sand fest af nordiske og årstidens råvarer. Her kan du nyde hele den kulinariske verden af ​​FEAST på én nat mod en engangsbetaling. Du kan nyde FEASTs specielle signatur Josper-ovn i ro og mag i restaurantens skandinavisk-inspirerede lokale. FEAST er en del af Aarhus Gastronomy MIB og drives af Aarhus-kokken Martin Ib.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil