Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ølsmagning hos Braunstein

Ølsmagning hos Braunstein

Ølsmagning hos Braunstein Bryghus bærer præg af høj kvalitet & giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Cocktailkursus hos Gedulgt

Cocktailkursus hos Gedulgt

Tag på et cocktailkursus i Aarhus & lær, hvordan du mikser lækre drinks. Kurset afholdes på den kendte cocktailbar Gedulgt i Aarhus C. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Italiensk menu hos MaMeMi

Italiensk menu hos MaMeMi

Tag på en kulinarisk madoplevelse hos MaMeMi. Sæt tænderne i deres sprøde pizzaer bagt med kærlighed for de italienske pizzatraditioner. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Cocktailsmagning hos PV - Kaffe & Cocktails

Cocktailsmagning hos PV - Kaffe & Cocktails

Smag dig igennem et univers af cocktails og vælg din favorit. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Cocktailkursus hos Trekantens Bartender

Cocktailkursus hos Trekantens Bartender

Er du klar til at stå bag baren? Trekantens Bartender tager dig med på et cocktailkursus, hvor du lærer, hvordan cocktails skal smage. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er Ølsmagning hos Braunstein?

Der er et gammelt ordsprog, der siger, at bryggerier er de bedste apoteker, og i Braunstein ordinerer de gerne en god øl. Spørgsmålet er bare, om det skal være lyst eller mørkt, og hvilken effekt skal det have på systemet? Der kan stilles mange gode spørgsmål om øl, men gem dem til Braunstein Tasting Beer – de burde kurere trangen til at stille spørgsmålstegn og slukke din tørst. Braunstein startede som et mikrodestilleri i 2005 og har siden udvidet produktionen til at omfatte whiskydestillation i dag. Her er håndværket bevaret, og de bedste råvarer kombineres for at udvikle spændende nye smagsvarianter. Braunstein har vundet adskillige priser i ind- og udland. Braunstein kan kontaktes direkte på 70 20 44 68.Hvad er cocktailkursus hos Gedulgt?

Det ligner en almindelig baghave. Du kender den der bulede bycykel, en fuld papbeholder og en miavende kat i hjørnet. Bare drejningen bag døren - ja, den derovre - er en af ​​de bedste barer i byen. Hvis du ikke vidste det, er det bare ikke synligt, men skjult bag døren er et cocktaillaboratorium, hvor bartendere konstant forsker i at udvikle nye cocktails og holde gamle traditioner i live. Nu kan du se, hvordan de gjorde det. Så træd ind i en verden af ​​flydende væsker, der, når de blandes på den rigtige måde, er en eksplosivt lækker cocktail. Gedulgt er kendt som den "hemmelige cocktailbar" i hjertet af Aarhus. Det kan være svært at finde, men når du gør det, er lækre drinks garanteret. Professionelle bartendere forstår at blande ingredienser, og der er plads til både klassiske og spændende nyfortolkninger.Hvad er italiensk menu hos MaMeMi?

Tag en bid af en sprød pizza og mærk, hvordan forskellige smage fra Italien breder sig i munden. Kan du smage den specielle æltning af fem forskellige økologiske meltyper og pizzadej? Eller er det bare en kombination af alt det, der gør pizza til noget af det bedste, du længe har smagt? Oplev det hele på MaMeMi i København. Pizzeriaet er klar til at servere forretter, pizza efter eget valg og dessert til en komplet italiensk madoplevelse, når du besøger MaMeMi. Daniel Di Pierro, Danilo Barletta og Francesco Barletta er de tre personer bag MaMeMi. De voksede op sammen i en lille by tæt på den italienske hovedstad og deler et fælles DNA og lidenskab. Hver af dem danner grundlaget for at kunne samle en restaurant, og hver især har de helt i top inden for service, vin og pizza. Deres mission er at give københavnerne den bedste pizza og vin.Hvad er cocktailsmagning hos PV - Kaffe & Cocktails?

James Bond skal ryste sine martinier, ikke røre, Humphrey Bogart tilføjer sin whisky til klipperne, og Carrie Bradshaw går altid ud med en kosmopolit. De fleste mennesker har ofte deres yndlingsdrink eller cocktail, når de bestiller i en bar. Måske vil din favorit blive udfordret, når du forlader PV - Kaffe & Cocktails og smager 10 af deres forskellige signaturcocktails. PV - Kaffe & Cocktails ligger i det populære Latinerkvarter i hjertet af Aarhus. PV er kendt for sine lækre cocktails, hyggelige atmosfære og venlige personale. Indretningen er original og rustik med et moderne touch for at skabe en god stemning. PV har også en kælder med et selskabslokale, der kan bruges til arrangementer, undervisning og vinsmagninger.Hvad er cocktailkursus hos Trekantens Bartender?

Er du klar til at slutte dig til os på den anden side af baren? Dette rum har kontrol over, hvad der gemmer sig i flasken, og bartenderen kan ryste og røre alt fra klubbens seneste hits til tidløse klassiske cocktails. Så kryds grænsen fra bargæst til bartender og træd ind i en verden fuld af smagsoplevelser, kombinationer og farverige historier fra den side af disken, hvor bartenderen er. Trekantens Bartender giver dig muligheden for at lære hemmelighederne bag de bedste cocktails. Alle bartendere er uddannede og har mange års barerfaring, så du er sikret en god oplevelse. Trekantens Bartender lægger vægt på, at du vil blive mødt med god service og oplevelsen af ​​at efterlade ny viden i din flok.