Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Smag dansk øl hos Dammbergs Ølmagasin

Smag dansk øl hos Dammbergs Ølmagasin

Dyk ned i dansk ølkultur og oplev 5 unikke øl fra danske producenter hos Dammbergs Ølmagasin. Udforsk historien bag hver tår og lær om brygningsprocessen. Tag også del i sjove quizer og hyggelige events i hjertet af København. Hos os hylder vi Danmarks råvarer og dygtige ølleverandører. Kom og deltag i hyldesten til dansk øl. Velkommen hos Dammbergs Ølmagasin.


Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Tag med på en anderledes sejltur i Odense Å. Gin & Tonic Cruise tager dig op ad floden, mens du nipper til en forfriskende drink. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Guidet elcykeltur & ølsmagning med Holmely og Olsens Bryghus

Guidet elcykeltur & ølsmagning med Holmely og Olsens Bryghus

Tag med på en guidet elcykeltur gennem den smukke natur i Midtjylland med Holmely. Nyd udsigten over landskabet ved Den Genfundne Bro og tag en velfortjent pause med forfriskninger. Efter turen venter en spændende ølsmagning hos Olsens Bryghus i Brædstrup. Beliggende tæt på Aarhus, Silkeborg, Skanderborg og Horsens, er Holmely en bæredygtig oase, der tilbyder unikke oplevelser og overnatningsmuligheder. Oplev den smukke natur og skab uforglemmelige minder hos Holmely.


Vinsmagning med Kælder Vin ved Event Oasen

Vinsmagning med Kælder Vin ved Event Oasen

Oplev en enestående vinsmagning i solrige omgivelser hos Event Oasen i Give. Kendt for deres høje kvalitet, serverer Kælder Vin syv forskellige vine, ledsaget af ejeren Johnnys inspirerende fortællinger. Uanset om du er vinkender eller nybegynder, er aftenen sjov, hyggelig og spændende. Event Oasen tilbyder også unik glamping og andre spændende events. Kom og nyd oasens magiske stemning.


Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky

Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky

Kom med til whiskysmagning hos Thy Whisky, en virksomhed, der har vundet internationale priser for sine økologiske whiskyer, og en rundvisning for at booke en oplevelse til dig selv eller købe som gavekort til en du holder af.


Hvad er smag dansk øl hos Dammbergs Ølmagasin?

Dyk ned i dansk ølkultur med Dammbergs Ølmagasin. Her kan du opleve smagen af Danmark gennem 5 unikke øl fra danske producenter. Kom med på en rejse, hvor vi udforsker historien bag hver tår og dykker ned i brygningsprocessen. Slutteligt kan du udfordre dig selv med en sjov quiz. Dammbergs Ølmagasin er beliggende på Nørrebrogade i hjertet af København. Her møder du Mikkel, en sand ølentusiast, der elsker at dele sin kærlighed til øl. Mikkel har skabt en stemningsfuld ølbar, hvor der hver uge afholdes hyggelige events med fokus på danske specialøl, cidere og vine. Gennem Dammbergs Ølmagasin stræber Mikkel efter at hylde Danmarks udsøgte råvarer og de dygtige leverandører inden for dansk bryggeri. Så kom og tag del i denne hyldest til håndværket bag danske øl. Vores ølentusiaster ser frem til at byde dig velkommen.Hvad er gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart?

Et vindstød blæste gennem Monkemos og sendte bølgerne forsigtigt frem og tilbage. Det raslede i trætoppene, lyset flimrede mellem bladene og landede så i den lille båd og gled lydløst hen over vandet. Slap af på en af ​​bådens bænke og nyd en kølig Gin & Tonic, mens du beundrer den grønne natur. Der findes næppe en bedre måde at opleve Odense Å på. Siden 1882 har Odense Aafart været vært for folk, der vil rejse op og ned ad Odense Å. Erfarne kaptajner har mange års erfaring til søs, så du kan være sikker på, at sikkerhed er førsteprioritet. Så du kan forvente en stille tur i smukke omgivelser.Hvad er guidet elcykeltur & ølsmagning med Holmely og Olsens Bryghus?

Oplev den smukke natur i Midtjylland på en guidet elcykeltur med Holmely. Turen starter fra Holmely og fører jer til Den Genfundne Bro, hvor I kan nyde en fantastisk udsigt over landskabet med Gudenåen i horisonten. Efter cirka en times kørsel når I frem til Den Genfundne Bro, hvor I kan tage en velfortjent pause og nyde forfriskninger. Efter pausen fortsætter turen tilbage til Brædstrup, hvor brygmesteren fra Olsens Bryghus venter på at give jer en spændende ølsmagning. Efter ølsmagningen kan I enten vælge at spise i Brædstrup eller tage cyklen tilbage til Holmely. Holmely er beliggende i Brædstrup i Midtjylland, kun 50 minutters kørsel fra Aarhus og tæt på Silkeborg, Skanderborg og Horsens. Holmely er en oase, hvor natur og mennesker mødes. De tilbyder unikke oplevelser og overnatningsmuligheder med fokus på bæredygtighed og respekt for naturen. Kom og oplev den smukke natur og få en uforglemmelig oplevelse hos Holmely.Hvad er vinsmagning med Kælder Vin ved Event Oasen?

Vinsmagning i solrige omgivelser Oplev en vinsmagning i eventyrlige omgivelser, der vækker minder om sol og varme fra Middelhavet. Event Oasen har i samarbejde med Kælder Vin skabt en enestående vinsmagning, hvor der vil blive serveret syv forskellige vine. Kælder Vin er kendt for deres høje kvalitet og for ejeren Johnnys inspirerende fortællinger fra hans mange besøg i vinområder verden over. Henning og Hanne, de to passionerede kræfter bag Event Oasen, vil sammen med Johnny fra Kælder Vin sørge for en uforglemmelig aften. Uanset om du er en erfaren vinkender eller nybegynder, kan du se frem til en sjov, hyggelig og spændende smagning. Event Oasen er beliggende i Give og er dedikeret til at skabe gode oplevelser og fællesskab. Udover vinsmagning tilbyder de også en unik glamping overnatning med privat spa samt andre spændende events i deres hyggelige oase. Sluk mobilen, tag tiden til at nyde hinanden og sæt kursen mod Give for at opleve Event Oasens magiske stemning.Hvad er rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky?

Det hele starter med kornene fra Thy Whisky Farm, som de har dyrket i århundreder. Fordi whisky er lavet af korn. Her griber den almindelige Westerly, på kanten af ​​din nationalpark, individuelle korn og kaster dem frem og tilbage i en dans. Der dyrkes både nye og gamle kornsorter på markerne, og når høsten går i gang, begynder næste års tøndearbejde. Her, gennem årene, væk fra familiegårdenes marker og din smukke natur, har de udviklet sig til gyldne dråber af opmærksomhed fra verdens førende whisky-kendere. Thy Whisky producerer økologisk whisky på Thys familiegård, Gyrup. Her høstes kornet fra egen jord for at sikre, at kun de allerbedste ingredienser bliver brugt til at lave whiskyen, og kombineret med fint håndværk bliver små, men unikke aftapninger hurtigt eftertragtede. Din whisky har vundet adskillige internationale priser.