Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Syv delevenligheder hos Spiselauget

Syv delevenligheder hos Spiselauget

Velkommen til Spiselauget i hjertet af Aarhus. Vores koncept handler om social dining og lækre delikatesser. Vi serverer alt fra cremet burrata og saftig okse-tatar til sprøde panko-rejer og mørt ribeye. Og hvem kan sige nej til vores fristende cheesecake? Kom og oplev vores uformelle atmosfære og bliv forkælet i vores hyggelige omgivelser.


Fransk smagsoplevelse hos Bistro Cocorico

Fransk smagsoplevelse hos Bistro Cocorico

Bistro Cocorico inviterer dig til at smage fine franske klassikere. Vælg fra deres 3-retters menu eller brunch. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Smagning & Rundvisning på Brænderiet Limfjorden

Smagning & Rundvisning på Brænderiet Limfjorden

Besøg og smag på utallige produkter fra 4 Brænderiet. Du kan så vælge at købe dine favoritter. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Deluxe østerssafari & bobler med Sort Safari

Deluxe østerssafari & bobler med Sort Safari

Lad os tage dig med på en luksuriøs østerssafari i Vadehavet. Pluk friske østers i det reneste område af Vadehavet og tilbered dem på en udendørs bålplads. Nyd de lækre østers sammen med et glas bobler. Sort Safari tilbyder innovative naturarrangementer med erfarne naturvejledere, der er fyldt med viden og fortælleevner. En fantastisk oplevelse for både naturmennesker og eventyrlystne.


Rundvisning og smagning på Thornæs Destilleri

Rundvisning og smagning på Thornæs Destilleri

Tag med på en spændende rejse ind i produktionen af Thornæs Destilleris økologiske single malt whiskys, gin og spiritusvarianter. Oplev maltbyg forvandles til whisky og botanicals til gin, besøg tøndelageret og smag på forskellige varianter. Thornæs Destilleri er kendt for brug af danske råvarer, der giver deres produkter en unik smagsprofil. Kom og få en dybere forståelse for håndværket og passionen bag deres mesterværker.


Hvad er syv delevenligheder hos Spiselauget?

Velkommen til Spiselauget, beliggende i hjertet af Aarhus, hvor hygge og samvær er i fokus. Vores koncept byder på syv lækre delikatesser, som serveres som social dining. Vores retter består af en bred vifte af specialiteter såsom cremet burrata, saftig okse-tatar, sprøde panko-rejer, grillede spidskål, mørt og smagfuldt ribeye samt sprøde french fries - alt sammen serveret med vores eksklusive og velsmagende tilbehør. Og som prikken over i'et serveres vores fristende cheesecake, lavet af friskost, knasende kiks og saftige skovbær. Nyd en aften i vores uformelle og hyggelige atmosfære hos Spiselauget, hvor alle kan være med. Vi er stolte af at kalde os et folkeligt spisehus, hvor I er garanteret at opleve den afslappede og hyggelige stemning. Vores kokke er inspireret af det enkle og det velsmagende, som alle kan lide. Vi importerer selv vores vine fra vores eget vinimportfirma, MasVino Vinimport, for at sikre de bedste smagsoplevelser til vores gæster. Vi lægger stor vægt på, at vores spisested er et sted med højt til loftet, og det må siges, at vi lykkes med det. Kom og oplev Spiselauget og lad os forkæle jer med vores lækre retter i vores varme og imødekommende omgivelser.Hvad er fransk smagsoplevelse hos Bistro Cocorico?

Kan vi friste dig med en tur til Frankrig? Sammen kan I nyde en autentisk fransk oplevelse på Østerbro. Uanset om du vil starte weekenden med en lækker middag eller starte din dag som franskmændene, er Bistro Cocorico stedet for dig. Her kan du få alt, hvad et fransk hjerte ønsker sig i afslappede og stilfulde rammer, der giver dig den helt rigtige franske stemning. Velkommen til Bistro Cocorico og Bon Appetit. I hjertet af Københavns Østerbro ligger den parisiske bistro Cocorico. Her inviterer Céline og Frédéric ind i deres charmerende og hyggelige bistro, inspireret af deres hjemland Frankrig. Croque Monsieur og foie gras tartare er blot nogle af de franske retter på menuen. Når du besøger Bistro Cocorico, får du den komplette franske oplevelse.Hvad er smagning & Rundvisning på Brænderiet Limfjorden?

Tag på en lærerig rundvisning med Brænderiet Limfjorden for at lære om smagen, duften og håndværket af de mange forskellige produkter, som destilleriet producerer. Under oplevelsen lærer du om vingårdens produktion og historie. Turen slutter i deres hyggelige bar, hvor mange produkter vil blive prøvet. Skal du blot have nogle lækre produkter, er der selvfølgelig mulighed for at købe disse efter rundvisningen. Limfjorden Winery har været drevet af Ole og Silvia siden 2013. Vingården ligger i de hyggelige omgivelser ved Sonsel færgeterminal, med smuk udsigt over Limfjorden, og udover vingården er der også sommerhusudlejning og restaurant.Hvad er deluxe østerssafari & bobler med Sort Safari?

Tag med på en luksusøsterssafari iført dine almindelige gummistøvler. Vi tager dig med ca. 1 km ud i Vadehavet, hvor du vil støde på en af de store østersbanker fyldt med friske østers, klar til at blive plukket. Disse østers er de bedste af deres slags, da de kommer fra det reneste område af Vadehavet. Du vil blive forsynet med spande, så du kan samle så mange østers som du ønsker. Efter indsamlingen tager vi til en udendørs bålplads, hvor vi sammen tilbereder de friske østers. De tilberedte østers kan nydes sammen med et glas bobler. Velbekomme. I mere end 10 år har Sort Safari udviklet innovative naturarrangementer i samarbejde med erfarne og passionerede naturvejledere, som er fyldt med viden om naturen og dens dyreliv. Vores guider kombinerer deres imponerende faglige ekspertise med deres fantastiske fortælleevner for at fange interessen hos både store og små, uanset om man er en erfaren naturmenneske eller blot søger en særlig oplevelse i naturen.Hvad er rundvisning og smagning på Thornæs Destilleri?

Tag med på en spændende rejse ind i produktionen af Thornæs Destilleris økologiske single malt whiskys, gin og andre spiritusvarianter. Beliggende i det idylliske landskab ved Kagerup i Nordsjælland, inviteres I til at udforske de forskellige processer og høre de fascinerende historier bag, hvordan maltbyg forvandles til whisky og botanicals bliver til gin. Undervejs på turen vil I få mulighed for at besøge tøndelageret, hvor I kan opleve duften og atmosfæren af ældningens kunst. Og for at fuldende oplevelsen vil I blive inviteret til at smage på en række forskellige spiritusvarianter og finde jeres personlige favorit. Efter endt tur har I mulighed for at erhverve jer nogle af Thornæs Destilleris lækre produkter, så I kan tage lidt af den fantastiske smag med hjem. Thornæs Destilleri er kendt for deres engagement i brugen af danske råvarer, som giver deres single malt whisky og andre spiritusvarianter en unik og autentisk smagsprofil. Grundlæggeren af destilleriet, Torben Thornæs Andersen, en anerkendt tekstforfatter, journalist og whiskyentusiast, har skabt en vision, der snart vil kulminere i Thornæs Destilleris første whisky, der forventes at være klar til sommeren 2023. Så tag med til Thornæs Destilleri, og få en dybere forståelse for håndværket og passionen bag deres spirituøse mesterværker.