Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

Fra vilde urter og bær til flaske gin. Kom og besøg Nordisk Brænderi og smag deres nordiske brandy, gin og gin. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Baristakursus hos Street Coffee

Baristakursus hos Street Coffee

Deltag i et baristakursus, når du lærer at blive en rigtig barista. Lær teknikker og bliv en ægte hjemmebarista. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv

Flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv

Vil du lære at lave dit eget karamelbrød? Tag en vanillecremetime på Fyn og lær at lave en deluxe kage. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vinsmagning & tapas hos Sydhavnens Vinbar

Vinsmagning & tapas hos Sydhavnens Vinbar

I Sydhavnen kan I nyde vin og snacks sammen. Smag 4 unikke vine og vinbarens berømte brøddeli. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vinsmagning hos SmagFørst

Vinsmagning hos SmagFørst

Smag Førsts 1,5-timers vinsmagning omfatter smagning af 7-9 vine fra fængslets menu, inklusive vand og brød, for at rense dine smagsløg. Book selv oplevelsen eller køb den som gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi?

Det startede i det kolde arktiske område, hvor den lokale bush beer cirkulerede blandt dem, der søger varme på deres eventyr i koldt vejr. Mens varmen brænder gennem kroppen og tankerne flyder frit i sindet igen, opstår ideen om nordisk brændevin. Siden 2009 har du været i stand til at få en smag af eventyr. Destilleret med vilde græsser og bær fra den nordiske natur, aftappet for at holde dig varm på kolde dage og varm på varme dage. Nordisk Brænderi drives af Anders Bilgram, som realiserede sin drøm om at etablere en vingård i det nordlige Jylland i 2009 efter talrige eventyr rundt i verden. Her bruges kun de fineste råvarer, inspireret af den nordiske natur og de eventyr den indeholder. Nordisk Brænderi tager gammelt håndværk og bygger videre på dem for at producere spændende nye produkter.Hvad er baristakursus hos Street Coffee?

En god barista kan sit håndværk, og nu kan du forstå, hvordan det er bag en super god kop kaffe. Udgangspunktet er espresso, du skal lære at skabe en god smag i mælken, mens du damper, og så kan du få hældefærdighederne og grundmønstrene til at få tungen til at fungere. Men nu skal det være hænder, der skaber resultater, og uanset hvor succesfuld du er på banen, så kommer du hjem med viden om, hvordan du fremover laver en god kop kaffe. Gadekaffe er for alle; sutter og stiletter. Til dem med morgenhår eller skægstubbe. Nøglen er god kaffe, hyggelig atmosfære og hygge. Street Coffee mener, at god kaffe er et håndværk, der skal tages alvorligt. Samtidig skal der altid være plads til "dumme spørgsmål", når du tager deres undervisning eller spørger baristaen på deres kaffebar, når du besøger dem.Hvad er flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv?

Det er ikke kun børnefødselsdage, der skal smørboller på bordet. Små, men lækre slikkager er lige så lækre som en voksens lækkerbisken. Spørgsmålet er bare - køber du butterscotch eller laver du din egen? Hjemmelavede udgaver er bedre, heldigvis kan du sagtens lære at lave dem selv, så de smager meget bedre end det du køber. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.Hvad er vinsmagning & tapas hos Sydhavnens Vinbar?

Sydhavnen siges at rumme den sidste del af Gamle København. En musikerby, en kæde af kolonihaver, fiskerihavne, penthouselejligheder i en imponerende ny havnefront og vidder af grønne områder tillader mangfoldigheden at blomstre. Arbejderboligerne omkranser pladsen, hvor Anker Jørgensen boede hele sit liv, og midt på pladsen ligger Sydhavnens Vinbar. Tapas og vin her er bestemt et besøg værd. Oplev et varmt sted omgivet af vinflasker og en god atmosfære - prøv en række af VinLars egne vine importeret og blandt andet leveret til toprestauranter over hele landet. Skjult bag Sydhavnens rustikke mursten er en funky bar. Sydhavnens Vinbar i København drives af Lars, der har arbejdet med vin siden 1984. Personlig omgang og godt håndværk er vigtige faktorer i Sydhavnens Vinbar. Derfor er alle vine nøje udvalgt med fokus på flaskens indhold og personerne bag vinene. I vinbaren kan du også finde økologiske, økologiske og naturlige vine i et bredt udvalg. Fælles for dem er høj kvalitet og fremragende smag.Hvad er vinsmagning hos SmagFørst?

Hos Smag Først er det lige meget, om vinen kommer fra Bourgogne eller Bulgarien, for det er ikke navnet og etiketten, der er afgørende her. Det afgørende er smagen. Så du vil støde på vine fra kendte vinområder og små, nye smagssteder, og selvom der ikke er fællesskab mellem flaskestørrelse, farve, druer og oprindelse, kommer den gode smag generelt om aftenen. Temaer, som bl.a. findes i alle vinene på bordet. Smag Først har mange års erfaring med forskellige vinsmagninger og har siden 2009 videregivet deres viden om vin og spiritus til virksomheder og private. Personalet har hver deres interesse for et bestemt område, så de har mulighed for at formidle viden og entusiasme, så du kan fange alle nuancerne under din smagning.